Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
میشه یکی بیاد منو دلداری بده ؟
چرا CGI کردن فیلم جدید Dragon Ball رو ؟

:(
برو شکر کن که ساختن اینو بلاخره، چشم بادومی جماعت متخصص گند زدن تو نوستالژی هستن

با توجه به مردن مانگاکا برسرک و ناتموم موندن داستان، به نظرتون امکانش هست یه فیلمی چیزی ازش بیاد یا دیگه تموم شد رفت؟؟؟؟؟

یه سوال در مورد Re: Zero داشتم جوابش رو پیدا نکردم تو نت.
مگه رازوال انسان نیست؟ پس چطور اکیدنا رو دوست داره که 400 سال قبل زنده بوده؟ اگر اونی که در اون زمان زنده بوده از اجداد این یکی رازوال هست چه ارتباطی به این یکی داره که عاشقش شده:-?

یه سوال در مورد Re: Zero داشتم جوابش رو پیدا نکردم تو نت.
مگه رازوال انسان نیست؟ پس چطور اکیدنا رو دوست داره که 400 سال قبل زنده بوده؟ اگر اونی که در اون زمان زنده بوده از اجداد این یکی رازوال هست چه ارتباطی به این یکی داره که عاشقش شده:-?
رزوال اولیه بچه دار شده و با انتقال روح به کالبد نوادگان اش توی 400 سالی که داشته زندگی کرده.
اینطوری با تولید کالبد تونسته آزمايش فناناپذیری اکیدنا رو تکمیل کنه.(در مورد خود این جریان هم فصل سوم فکر میکنم بازتر میشه.)
Ram در یک قسمت گفت اون روزوال اجداد رزوال الان بوده. با اینکه اون از این جریان خبر نداشته درست میگفت کالبد مال الانه ولی روحی که توشه مال 400 سال پیشه! قسمت آخر فصل دوم هم بئاتریس تازه متوجه میشه روزوالی که باهاش صحبت میکنه همون شاگرد اولیه مادرش بوده!

سوالی که مطرحه اینه که چرا انقدر شخصیت های اصلی تو منهواها زود OP میشن!
یعنی نهایت فلاکتشون خیلی زور بزنه 10 چپتره:-"
بعدش بیشتر از یک کار اکشن، تبدیل میشه به یک کار Slice of Life تو یک دنیای خشن مثلا:-"

یعنی هرچقدر وان پانچ من بین کارهای ژاپنی یک کار خاص هست...(شخصیت اصلی OP ، بدون دیدن آرک های تمرین و ... )
اگر با مجموعه ی منهواها در نظر بگیریم، احتمالا یونیک بودنش رو از دست میده:-"

من بعد 1000 چپتر لوفی غلطی میکنه میگم بابا هنوز برای این بشر زوده چنین کاری:)) چرا بالانس بهم میریزه؟ :)) (یا ناروتو که بنده خدا یه عالمه هم آرک تمرین ازش دیدیم)

بعد حالا منهواها انقدر OP :-"

بعدش بیشتر از یک کار اکشن، تبدیل میشه به یک کار Slice of Life تو یک دنیای خشن مثلا:-"

یعنی هرچقدر وان پانچ من بین کارهای ژاپنی یک کار خاص هست...(شخصیت اصلی OP ، بدون دیدن آرک های تمرین و ... )

من بعد 1000 چپتر لوفی غلطی میکنه میگم بابا هنوز برای این بشر زوده چنین کاری:)) چرا بالانس بهم میریزه؟ :)) (یا ناروتو که بنده خدا یه عالمه هم آرک تمرین ازش دیدیم)

این یه قلم رو باهات هم نظرم

منم شدید هنگم چرا این شکلی اند همشون...
به استثنای چندتاشون مثل تاور، بقیشون همش همینه :|

Mushoku Tensei - E13
رده سنی انیمه داره میکشه بالا :D

یه چیز جالب هم توی انیمه شنیدم، دقیقه ی 12:09 جایی که داره به صورت تصویر مردم شهر رو نشون میده، جایی که دوتا بچه توپ بازی میکنن، صدای یه بچه میاد که به فارسی میگه "ولش کن" :)

به نظر میاد پسند عمومی اینه. چون الان مانگاهای جدید ایسکای و ... رو که می‌بینی اونا هم همین هستن و شخصیت اصلی همون اول Lv999 رو گرفتن. و من منهواها رو توی سایت اسکنلیتورش می‌خونم
کامنت‌ها سرشار از عشق و جان‌نثاری نسبت به OP بودن شخصیت اصلیه.

من یه مقدار دیدم به Trace مثل دید تو به وان پیس، فن بویانه و به دور از منطق و عقل ـه. برای همین شاید چیزی که میگم درست نباشه.
اما اگر همین Trace به جای کره در همون زمان توی ژاپن منتشر می‌شد، حتماً کار پر مخاطبی می‌شد و ده فصل انیمه هم ازش می‌ساختن. اما چون شخصیت اول داغون، ضعیف، تو سری خورده و متلاشی بود،
منهواش اون قدرها مورد توجه قرار نگرفت. حتی ترجمه انگلیسی فصل دومش نصفه موند و کسی حال نداشت ترجمه‌اش کنه. بعید می‌دونم کسی فصل اول و فصل ۱.۵ رو بخونه و نتیجه بگیره Trace کار بدی بوده
حتی احتمالا برای کسی که ذوب در این منهواهای OP نباشه، یکی از بهترین چیزهایی میشه که خونده.
(فصل‌های Trace تقریبا از هم متفاوت هستن و ارتباط قوی داستانی با هم ندارن. هر کدوم داستان یک فرد توی دنیای این اثره)
این چهره شخصیت اصلی فصل اوله:
1633982468857.png

در اتفاقی عجیب و کم سابقه، فصل اول Trace‌رو Remaster‌کردن!
حالا ببینیم طراحی شخصیت اصلی چه طور شده:
1633982648163.png

طبیعی هم هست که این طور شده. چون مخاطب این رو می‌خواد.
همین حالا، تاور اصلا بین ۵ تا کار پرخواننده کره‌ای توی اونایی که ترجمه فارسی میشن هم نیست. در حالی که یه زمانی حتی کمتر مانگایی هم بود که بتونه به اندازه برج خدا خواننده داشته باشه (اون چیزهایی که AW منتشر می‌کرد) اما الان این طور نیست. تعداد خواننده برج خدا یا اون مانگاها فرقی نکرده، یه جمعیت عظیمی خواننده به این دسته منهواها اضافه شده.

به نظر میاد پسند عمومی اینه. چون الان مانگاهای جدید ایسکای و ... رو که می‌بینی اونا هم همین هستن و شخصیت اصلی همون اول Lv999 رو گرفتن. و من منهواها رو توی سایت اسکنلیتورش می‌خونم
کامنت‌ها سرشار از عشق و جان‌نثاری نسبت به OP بودن شخصیت اصلیه.

من یه مقدار دیدم به Trace مثل دید تو به وان پیس، فن بویانه و به دور از منطق و عقل ـه. برای همین شاید چیزی که میگم درست نباشه.
اما اگر همین Trace به جای کره در همون زمان توی ژاپن منتشر می‌شد، حتماً کار پر مخاطبی می‌شد و ده فصل انیمه هم ازش می‌ساختن. اما چون شخصیت اول داغون، ضعیف، تو سری خورده و متلاشی بود،
منهواش اون قدرها مورد توجه قرار نگرفت. حتی ترجمه انگلیسی فصل دومش نصفه موند و کسی حال نداشت ترجمه‌اش کنه. بعید می‌دونم کسی فصل اول و فصل ۱.۵ رو بخونه و نتیجه بگیره Trace کار بدی بوده
حتی احتمالا برای کسی که ذوب در این منهواهای OP نباشه، یکی از بهترین چیزهایی میشه که خونده.
(فصل‌های Trace تقریبا از هم متفاوت هستن و ارتباط قوی داستانی با هم ندارن. هر کدوم داستان یک فرد توی دنیای این اثره)
این چهره شخصیت اصلی فصل اوله:
View attachment 227821

در اتفاقی عجیب و کم سابقه، فصل اول Trace‌رو Remaster‌کردن!
حالا ببینیم طراحی شخصیت اصلی چه طور شده:
View attachment 227825

طبیعی هم هست که این طور شده. چون مخاطب این رو می‌خواد.
همین حالا، تاور اصلا بین ۵ تا کار پرخواننده کره‌ای توی اونایی که ترجمه فارسی میشن هم نیست. در حالی که یه زمانی حتی کمتر مانگایی هم بود که بتونه به اندازه برج خدا خواننده داشته باشه (اون چیزهایی که AW منتشر می‌کرد) اما الان این طور نیست. تعداد خواننده برج خدا یا اون مانگاها فرقی نکرده، یه جمعیت عظیمی خواننده به این دسته منهواها اضافه شده.
اول بگم دیدگاه تو به Trace رو نمیدونم، ولی دیدگاه من به وان پیس خود حق و حقیقته:-" ... ولی بگذریم:دی

والله نمیدونم وقتی حس پیشرفت از کاراکتر نگیری، چه جذابیتی داره...
داره ها! آره 4تا پنل خفن میبینی میگی واو!
ولی اینکه حس پیشرفت از کاراکتر نمیگیری خیلی رو مخه:|

کارهای ایسکای هم که گفتی، اونا هم آره متاسفانه! همشون خیلی زود OP میشن:(

نمیدونم...یعنی اینجا هم باید منتظر بازگشت به ریشه ها و دیدن یه سری کار کلاسیک بمونم؟ :-" :))

---

این چیزی هم که بازسازی کردن...بله Coolه، ولی فاجعه شده با تعرفی که از کاراکتر کردی:|
میزارم تو برنامه برای کار بعدی بخونمش...
و آها...دفعه بعدی که اومدم تاپیک پرسیدم، خودت یادت باشه معرفیش کنی:-"

Kimetsu no Yaiba - Mugen Ressha-hen - E01
پسر خیلی قشنگ بودش....
اصلاً انتظار نداشتم که در حد کیفیت سینمایی اون کار کرده باشن. از نظر تکنیکی کیفیت ساخت اون واقعاً عالی بودش. به نسبت فصل اولش خیلی بهتر شده. بکگراند های انیمه یه شاهکار واقعی بودن، موسیقی ـش هم خوب بودش...

امیدوارم که جزئیات بیشتری از داستان نسبت به سینمایی نشون بدن.

یک سوال
گوسیک کجاش درام و عاشقانه ست که کل سایتای فارسی اینو زدن عاشقانه؟؟؟؟ مگه جز اون یک فصل چیزی دیگه ازش اومده که من ندیدم!!؟؟
بیا و درستش کن:-"
پرهام v2 هم پیدا شد:دی

مطمئنا یکی از تم های قوی انیمه درام و رومنس بودنشه:دی

Mieruko Chan - ep 2
این اپیزود هرچی نیمه‌ی اول‌اش آبرو آدم رو می‌برد، نصفه‌ی دوم‌اش عالی بود؛ شست برد. راضیم ازش

Senpai ga Uzai Kouhai - ep 1
آقا چقدر بامزه و مشتی بود!‍ :x :))
یه انیمه‌ی تیریپ کارمندی عالی. خوراک ما پیرمرداس! :D
اپنینگ، کاراکترا، صداپیشگی، موسیقی؛ همه‌چیش خوبه. حتما دنبال‌اش می‌کنم:-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or