Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Heike Monogatari - E02
کاری به کیفیت تکنیکی ساخت انیمه ندارم...ولی وقتی اینطوری عجیب باشه، آدم دیگه دوست داره یه روایت خفن و یه داستان خوب با شخصیت پردزای خوب رو ببینه....که بدبختی، انیمه توی این زمینه هم داغونه
هیچ خوشم نیومد و واقعاً خسته کننده بودش....

Takt Op. Destiny - E01
شروع انیمه افتضاح بودش....طوری بودش که اینگار دو سه قسمت انیمه رو پریده باشم ):
از سیستم مبارزه ـشون و دشمن هاشون هیچ خوشم نیومد....خیلی بخوام بهش حال بدم، فقط یه قسمت دیگه نگاش میکنم

Mieruko-chan - E01
قبل از اینکه انیمه رو شروع کنم....اصلاً هیچ پس زمینه ی ذهنی ای درباره ی انیمه و داستان اون نداشتم...و حسابی غافلگیر شدم :D
ری-اکشن دختره هم جالب بودش....خوشم امد و چون شخصیت اصلی و شخصیت های فرعی تا اینجا دختر بودن، پس با خیال راحت ادامه ـش میدم :D

به به! Blue Period عالی میزنه! :x
مطمئنم از این کارایی میشه که در آینده پیشنهادش میدیم به ملتی که به دنبال چیزی جز کارای اکشن میگردن

همین الان خواستم نگاش کنم...ولی با خوندن این پست (چیزی که آکیبا خوشش بیاد) شک و تردید تمام وجودم رو گرفت که بیخالش بشم :|

Blue Period - E02
داستان انیمه و اشتیاق طرف....اصلاً هیچ ریشه ی قابل درک ای نداره، روند انیمه واقعاً خسته کننده بودش، دیالوگ های خسته کننده تر که باعث شد قسمت دوم انیمه رو همش Skip کنم
طراحی شخصیت ها خیلی ضعیف بودش و اصلاً هیچ ظرافت ای توی شخصیت ها نمیشه دید....موسیقی هم که هیچ، اینگار فیلم صامت بودش :|
دوبله اون که برام خیلی مهم بودش....بدترین بخش انیمه بودش، دوست داشتم معلم هنر ـشون رو با مشت بزنم...دوبله ی انیمه واقعاً بی کیفیت بودش و صداها اصلاً جذابیتی نداشتن.

قسمت سوم رو هم کلاً بیخال میشم....درجا delete ـش کردم.

چیزهایی که توی صف دیدن دارم.
Platinum End
Komi-san wa, Komyushou Desu
Sakugan
Tsuki to Laika to Nosferatu

آخرین ویرایش:
Blue Period - E02
داستان انیمه و اشتیاق طرف....اصلاً هیچ ریشه ی قابل درک ای نداره، روند انیمه واقعاً خسته کننده بودش، دیالوگ های خسته کننده تر که باعث شد قسمت دوم انیمه رو همش Skip کنم
طراحی شخصیت ها خیلی ضعیف بودش و اصلاً هیچ ظرافت ای توی شخصیت ها نمیشه دید....موسیقی هم که هیچ، اینگار فیلم صامت بودش :|
دوبله اون که برام خیلی مهم بودش....بدترین بخش انیمه بودش، دوست داشتم معلم هنر ـشون رو با مشت بزنم...دوبله ی انیمه واقعاً بی کیفیت بودش و صداها اصلاً جذابیتی نداشتن.

قسمت سوم رو هم کلاً بیخال میشم....درجا delete ـش کردم.

من هنوز انیمه رو ندیدم
ولی با توجه به چیزی که از مانگا خوندم
با قاطعیت میگم در مورد طراحی شخصیت تا خرنتاق تو اشتباه غرق شدی :دی

به حرف خلیل توجه نکرده و این بار پیرو امیر باشید :دی

با تشکر از سید به خاطر همون دو خطی که ازش تعریف کرد، تا حداقل بیاد تو رادارم:-" وگرنه کسی که چیزی نگفته هنوز:-"

نامرد، فقط دو خط
من چند ماه پیش این قدره در موردش حرف زدم :دی

من هنوز انیمه رو ندیدم
با قاطعیت میگم در مورد طراحی شخصیت تا خرنتاق تو اشتباه غرق شدی :D

به حرف خلیل توجه نکرده و این بار پیرو امیر باشید

طراحی مانگا خوب باشه...دلیل نمیشه که طراحی انیمه هم همون اندازه خوب باشه :D

P.S
شاید اگه انیمه رو دست یه استودیوی بهتر میدادن و یا همون استودیوی ولی با یه کارگردان بهتر....انیمه بهتر از آب در می آمد...ولی با این وضعیت ـش و این کارگردانی که داره، بعیده ازش

آخرین ویرایش:
من هنوز انیمه رو ندیدم
با قاطعیت میگم در مورد طراحی شخصیت تا خرنتاق تو اشتباه غرق شدی :D

به حرف خلیل توجه نکرده و این بار پیرو امیر باشید :D

نامرد، فقط دو خط
من چند ماه پیش این قدره در موردش حرف زدم :D
انتظار نداشته باس از اون موقع یادم بمونه:-" :-"
مهم حال هست:دی

قبول دارم گرافیک انیمه اون زرق و برق یه کاری مثل شیگاتسو رو نداره که از همون اول و صرفا به خاطر گرافیکش(البته اون همه چیش عالی بود، ولی کلا قبل از هرچیزی گرافیک تو چشم میزنه:-" ) مخاطب رو بگیره

ولی در کل کار خوبیه! :دی
معلمشونم خوبه، چشه بدبخت:p

Platinum End - E01
از اول انیمه تا آخرش، واکنش هام همش :| بود.....یه کار جالب از دو مانگاکای Death Note
شروع انیمه خیلی خوب بودش و اینکه 24قسمتی هستش که میشه بهش امیدوار بود.

کیفیت ساخت تکنیکی انیمه هم خوب بودش....و ازش راضی بودم.

P.S
موقعه دیدن انیمه حس میکردم که دارم Inuyashiki رو نگا میکنم.

Sakugan - E01
دوست داشتم برای قسمت اول یه مقدار درباره ی فضای داستان و سیستم دنیاشون بیشتر توضیح میدادن، چون الان بخوام برای یه نفر توضیح بدم که چی دیدم...واقعاً سخته :D
ولی بازم بد نبودش و طبق استاندارد همیشگی تا 3قسمت نگاش میکنم و بعد تصمیم میگیرم.

ولی به صورت کلی انیمه ی بدی نمیزنه.

264161.jpg

Komi-san wa, Komyushou Desu. - E01
پسر قسمت اولش چقدر خوب و فان بودش....خیلی حال دادش، عاشق ری-اکشن های کومی-چان شدم :D

همه چیز انیمه خوب بودش، از داستان بگیر تا شخصیت ها، گرافیک و انیمیشن های خوب، صداگذاری، دوبله و حتی موسیقی اون خوب کار شده...یکی از امیدهای این فصل هستش

فقط چرا وضعیت فن ساب ـش اینطوری ـه....هنوز هیچ ترجمه ی انگلیسی ازش نیومده و مجبور شدم نسخه ی HD-TV RAW رو نگا کنم.

آخرین ویرایش:
دوستان کسی زیرنویس درست درمونی از فصل دوم Fate Stay Night Unlimited Blade Works داره?
یه زیرنویس هست اونم برای دنیای انیمه اس که افتضاح تمام عیاره زمانبندیش
هر 30 ثانیه باید بکشی جلو عقب
حتی زیرنویس انگلیسیش هم همین مشکل رو داره و غیر قابل دیدنه به دلیل زبان ژاپنیش

دوستان کسی زیرنویس درست درمونی از فصل دوم Fate Stay Night Unlimited Blade Works داره?

اگه نسخه ی بلوری رو دانلود کردی....قابل حل نیس
زیرنویس فارسی با نسخه ی web-dl هماهنگنه.

من چقدر سر این زیر نویس حرص خوردم :| اخر سر تصمیم گرفتم به هر شکلی شده به صورت آنی همزمان با دیدن انیمه سینکش کنم.
خدمت شما :

=================

خودم حال ندارم اکانت بسازم اگه کسی تونست تو https://subscene.com اپلودش کنه بقیه هم استفاده کنن (سینک شده با ورژن Blu-ray)

Attachments

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or