Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
با تشکر از سید به خاطر همون دو خطی که ازش تعریف کرد، تا حداقل بیاد تو رادارم:-" وگرنه کسی که چیزی نگفته هنوز:-"
به نظرت سید می‌تونه از چیزی فقط دو خط تعریف کنه؟
Platinum End - E01
از اول انیمه تا آخرش، واکنش هام همش :| بود.....یه کار جالب از دو مانگاکای Death Note
شروع انیمه خیلی خوب بودش و اینکه 24قسمتی هستش که میشه بهش امیدوار بود.

کیفیت ساخت تکنیکی انیمه هم خوب بودش....و ازش راضی بودم.

P.S
موقعه دیدن انیمه حس میکردم که دارم Inuyashiki رو نگا میکنم.
نمی‌خوام دیدت رو خراب کنم. اما امروز یه بحثی بین مترجمین بازنشسته مانگا شکل گرفته بود. با این توضیح که پیشنهاد ترجمه مانگای این رو (که الآن تموم شده) من داده بودم.
1633725306126.png

آخرین ویرایش:
درود

عزیزان مدتیه که وان پیس رو شروع کردم و واقعا جذبش شدم = الان قسمت 334 هستم - یه سوال دارم فقط و خواهشا در حدی بگید که اسپویل نشه

من کلا از جادو و حرکات خاص مثل انیمه جوجوتسو ، هانتر ایکس هانتر و ... خیلی خوشم میاد --> ایا توی قسمت های بعدی لوفی و باقی بروبچ حرکات خاص و جادو یاد میگیرن یا به همین منوال پیش میره و هر سری قدرت فیزیکیشون بیشتر میشه ؟
ممنون

دوستان فرصت کردید یه چند تا از برترین انیمه های دوران خودتون رو با ما به اشتراک بزارید. فقط از این طولانی های 500-1000 قسمته نباشه لطفا:D
Fullmetal Alchemist
بهترین انیمه شوننی‌ـه که ساخته شده. سقف چیزیه که میشه توی یه انیمه شونن نشون داد.
Mushishi
Gintama
Hunter X Hunter
Last Exile
البته من برای لیست دادن آدم مناسبی نیستم. اگر بخوام فردا همین‌ها رو لیست کنم، جز فول‌متال احتمال داره بقیه‌شون کلا انیمه‌های دیگه‌ای باشن:دی
Sehnmue :x

13 قسمته, خود Yu Suzuki تهیه کنندش هست :D
Chikara Sakurai, سازنده One-Punch Man هم کارگردان :D.

FATHER! Shenmue: The Animation Is Looking Lovely

دومین باریه که تریلر رو می‌بینم و مثل بار اولی که دیدمش باید بگم خیلی حس انیمیشن‌های آمریکایی رو داره. حتی زاویه دوربین و حرکات شخصیت‌ها. این رو دوست ندارم.
به طرز عجیبی زیر نویس انگلیسی Komi-san wa, Komyushou Desu. توی Nyaa نیست :|
کومی‌-سان مهجور دنیا و آخرته.
درود

عزیزان مدتیه که وان پیس رو شروع کردم و واقعا جذبش شدم = الان قسمت 334 هستم - یه سوال دارم فقط و خواهشا در حدی بگید که اسپویل نشه

من کلا از جادو و حرکات خاص مثل انیمه جوجوتسو ، هانتر ایکس هانتر و ... خیلی خوشم میاد --> ایا توی قسمت های بعدی لوفی و باقی بروبچ حرکات خاص و جادو یاد میگیرن یا به همین منوال پیش میره و هر سری قدرت فیزیکیشون بیشتر میشه ؟
ممنون
السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

وان‌پیس یه چارچوب خاصی برای قدرت‌های مافوق‌طبیعی شخصیت‌ها چیده. یه چیزایی مثل میوه و فلان و بهمان که از همون قسمت‌های اول به تدریج معرفی می‌شن و کم کم رشد می‌کنن. ولی نویسنده به چیزهایی که گفته وفادار می‌مونه و از توی جیب عقب شلوارش برای شخصیت‌ها قدرت جدید بیرون نمی‌کشه.
یعنی این که یهویی لوفی از توی چشم‌های لیزر بزنه و ... رخ نمیده.

یعنی این که یهویی لوفی از توی چشم‌های لیزر بزنه و ... رخ نمیده.
درست میگی عزیز - توی همین چند اپیزود دیدم که سیر رشد قدرتی لوفی برا اساس دشمنیه که مقابلش هست و جلوی CP9 حرکات جدیدی رو یاد گرفت --- پس از اون چیزا خبری نیست و همین روند قویتر شدن بر اساس نیاز پیش میره

ممنونم

چه وضعشه انقدر به Platinum Rnd میتوپید :|

این ناامید کننده بودن به خاطر اسم مانگاکاهای دث نوته یا کلا نابوده؟
این توصیفاتی که کردید انقدررررر فاجعه ست که اصولا باید بدتر از آکامه گا کیل باشه حتی...
که نمیتونم تصور کنم انقدر بد باشه دیگه :دی

دومین باریه که تریلر رو می‌بینم و مثل بار اولی که دیدمش باید بگم خیلی حس انیمیشن‌های آمریکایی رو داره. حتی زاویه دوربین و حرکات شخصیت‌ها. این رو دوست ندارم.
فکر کنم بخاطر کرانچی رول و ادالت سویم هست :D
بنظرم اکشنش خیلی خوش ساخته ولی منم از یه چیزاییش خوشم نیومد, بنظرم اتمسفرش یکم زیادی تاریکه, کرکتر دیزاین ریو هم یکم زیادی عصبی هست
بیشتر شبیه کیریو هست تا ریو :D, نه اینکه ریو جدی نبوده باشه ولی اینجا چهرش اون سادگی رو نداره, انگار یه جنگجوی بد اس هست تا یه پسر معمولی
مهربونی ریو رو نمیشه تو چهره عصبی این ورژن دید :-"

در کل غربی کردنش چیز بدی نیست, چون باعث میشه که افراد بیشتری با سری آشنا بشن, اینجوری شاید قسمت چهارم با بودجه بهتر, و گیم دیزاین مدرن ساخته بشه
البته اگه یوسوزوکی یکم وقت بزاره و بازی های مدرن رو بازی کنه :D.

چه وضعشه انقدر به Platinum Rnd میتوپید :|

این ناامید کننده بودن به خاطر اسم مانگاکاهای دث نوته یا کلا نابوده؟
این توصیفاتی که کردید انقدررررر فاجعه ست که اصولا باید بدتر از آکامه گا کیل باشه حتی...
که نمیتونم تصور کنم انقدر بد باشه دیگه :D
ببین. یه چیزایی بد هستن. مثلا فیلم‌های سینمایی وان پیس به نظر من جز دو سه تا، بد هستن. یا آرک آخر ناروتو بده.
یه چیزایی هم هستن که افتضاحن. مثل همین آکامه‌گا کیل یا فصل دوم سایکوپس. یا فصل دوم انیمه توکیو غول.

اما یه چیز دیگه‌ای هم هست که به کیفیت کار ربطی نداره. بعضی‌ انیمه‌ها و مانگاها ** *ـعر هستن. مثال مانگاییش Fire Punch ـه. یا آرک آخر توکیو غول که ممکنه از نظر هیجان، شاید شخصیت پردازی، پیچش داستانی و ... خوب باشه اما جمع این‌ها در کنار هم ** *ـعر بود.

چند تا آرک اول مانگای پلاتینوم اند در این دسته قرار میگیره.
اما مشکل یه چیز دیگه است. اسم مانگا یعنی پایان پلاتینی. مثلا ما پایان خوب داریم، پایان عالی، پایان طلایی و لابد یه چیزی هم باید باشه به اسم پایان پلاتینی.
اما متاسفانه پایان مانگا در عمل به مرحله جدیدی رسید و تونست طبقه بندی ** *ـعر کیهانی رو ایجاد کنه.

حالا دارم این همه این انیمه رو می‌کوبم باید به خودم یادآوری کنم که نباید یه چیزی رو انقدر بکوبیم که اگر کسی خوشش اومد از این حسش احساس Guilty Pleasure بهش دست بده:دی. خودم توی تاپیک امتیازات FC6 داشتم همین روضه رو می‌خوندم:دی

ببین. یه چیزایی بد هستن. مثلا فیلم‌های سینمایی وان پیس به نظر من جز دو سه تا، بد هستن. یا آرک آخر ناروتو بده.
یه چیزایی هم هستن که افتضاحن. مثل همین آکامه‌گا کیل یا فصل دوم سایکوپس. یا فصل دوم انیمه توکیو غول.

اما یه چیز دیگه‌ای هم هست که به کیفیت کار ربطی نداره. بعضی‌ انیمه‌ها و مانگاها ** *ـعر هستن. مثال مانگاییش Fire Punch ـه. یا آرک آخر توکیو غول که ممکنه از نظر هیجان، شاید شخصیت پردازی، پیچش داستانی و ... خوب باشه اما جمع این‌ها در کنار هم ** *ـعر بود.

چند تا آرک اول مانگای پلاتینوم اند در این دسته قرار میگیره.
اما مشکل یه چیز دیگه است. اسم مانگا یعنی پایان پلاتینی. مثلا ما پایان خوب داریم، پایان عالی، پایان طلایی و لابد یه چیزی هم باید باشه به اسم پایان پلاتینی.
اما متاسفانه پایان مانگا در عمل به مرحله جدیدی رسید و تونست طبقه بندی ** *ـعر کیهانی رو ایجاد کنه.

حالا دارم این همه این انیمه رو می‌کوبم باید به خودم یادآوری کنم که نباید یه چیزی رو انقدر بکوبیم که اگر کسی خوشش اومد از این حسش احساس Guilty Pleasure بهش دست بده:D. خودم توی تاپیک امتیازات FC6 داشتم همین روضه رو می‌خوندم:D
شما هدفت از این پست همون خط اولت بود و بقزه ش بهانه ست:-"

ولی نه...یعنی میخوای بگی پایانی به بدیه بلیچ داره؟ :-"
داریم؟ میشه؟ :)) چون اون **** *ـعر کیهانی مال خود بلیچه :))

شما هدفت از این پست همون خط اولت بود و بقزه ش بهانه ست:-"

ولی نه...یعنی میخوای بگی پایانی به بدیه بلیچ داره؟ :-"
داریم؟ میشه؟ :)) چون اون **** *ـعر کیهانی مال خود بلیچه :))
متاسفانه بی‌تجربگی کردم و لو رفتم. واقعا جان کلام همون خط اول بود:>

اوف بر من. چرا پایان بلیچ یادم نبود؟ واقعاً قدیمی‌ترین نمونه ثبت شده از **** *ـعر کیهانی همین بلیچه. اصلا یکی از لازمه‌های رسیدن به این جایگاه سابقه‌است. یعنی اگر همین پلاتینوم اند رو یه نفر دیگه، یه آدم گمنام می‌نوشت، می‌شد مانگای بد یا افتضاح. اما وقتی همه فرامتن‌ها رو هم در نظر میگیریم، این جایگاه رو به حق به دست میاره. عین بلیچ که با توجه به آرک‌های ابتداییش و روند داستانی، آرک آخر به این مقام رسید.

من قبلا هم گفتم زیاد اهل انیمه دیدن نیستم یدونه dragon quest your story بود نمیدونم انیمه بود یا نه..تازگی شروع کردم دارم the adventure of dai میبینم..2 قسمتشو دیدم بنظرم جالب بود کل جک و جونورا dq هستن دور هم..منتها این سایتی که ازش میگیرم 5 قسمتش رو بیشتر نذاشته با زیرنویس..موندم باقیشو چکار کنم آیا اصلا زیرنویس شده جایی هست برا دانلود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or