Thonkeyes
کاربر سایت
اون مانگا اشم تعریفی نداره خیلی.این پلاتینیوم اند اینقدر ناامید کننده بود که به هیچ وجه نمیشه وصفش کرد، از خالقین Death Note انتظار همچین اثر مزخرفی رو نداشتیم.![]()
اون مانگا اشم تعریفی نداره خیلی.این پلاتینیوم اند اینقدر ناامید کننده بود که به هیچ وجه نمیشه وصفش کرد، از خالقین Death Note انتظار همچین اثر مزخرفی رو نداشتیم.![]()
Fullmetal Alchemistدوستان فرصت کردید یه چند تا از برترین انیمه های دوران خودتون رو با ما به اشتراک بزارید. فقط از این طولانی های 500-1000 قسمته نباشه لطفا![]()
دومین باریه که تریلر رو میبینم و مثل بار اولی که دیدمش باید بگم خیلی حس انیمیشنهای آمریکایی رو داره. حتی زاویه دوربین و حرکات شخصیتها. این رو دوست ندارم.Sehnmue
13 قسمته, خود Yu Suzuki تهیه کنندش هست
Chikara Sakurai, سازنده One-Punch Man هم کارگردان.
FATHER! Shenmue: The Animation Is Looking Lovely
کومی-سان مهجور دنیا و آخرته.به طرز عجیبی زیر نویس انگلیسی Komi-san wa, Komyushou Desu. توی Nyaa نیست![]()
السلام علیکم و رحمة الله و برکاتهدرود
عزیزان مدتیه که وان پیس رو شروع کردم و واقعا جذبش شدم = الان قسمت 334 هستم - یه سوال دارم فقط و خواهشا در حدی بگید که اسپویل نشه
من کلا از جادو و حرکات خاص مثل انیمه جوجوتسو ، هانتر ایکس هانتر و ... خیلی خوشم میاد --> ایا توی قسمت های بعدی لوفی و باقی بروبچ حرکات خاص و جادو یاد میگیرن یا به همین منوال پیش میره و هر سری قدرت فیزیکیشون بیشتر میشه ؟
ممنون
درست میگی عزیز - توی همین چند اپیزود دیدم که سیر رشد قدرتی لوفی برا اساس دشمنیه که مقابلش هست و جلوی CP9 حرکات جدیدی رو یاد گرفت --- پس از اون چیزا خبری نیست و همین روند قویتر شدن بر اساس نیاز پیش میرهیعنی این که یهویی لوفی از توی چشمهای لیزر بزنه و ... رخ نمیده.

فکر کنم بخاطر کرانچی رول و ادالت سویم هستدومین باریه که تریلر رو میبینم و مثل بار اولی که دیدمش باید بگم خیلی حس انیمیشنهای آمریکایی رو داره. حتی زاویه دوربین و حرکات شخصیتها. این رو دوست ندارم.

ببین. یه چیزایی بد هستن. مثلا فیلمهای سینمایی وان پیس به نظر من جز دو سه تا، بد هستن. یا آرک آخر ناروتو بده.چه وضعشه انقدر به Platinum Rnd میتوپید
این ناامید کننده بودن به خاطر اسم مانگاکاهای دث نوته یا کلا نابوده؟
این توصیفاتی که کردید انقدررررر فاجعه ست که اصولا باید بدتر از آکامه گا کیل باشه حتی...
که نمیتونم تصور کنم انقدر بد باشه دیگه![]()
شما هدفت از این پست همون خط اولت بود و بقزه ش بهانه ستببین. یه چیزایی بد هستن. مثلا فیلمهای سینمایی وان پیس به نظر من جز دو سه تا، بد هستن. یا آرک آخر ناروتو بده.
یه چیزایی هم هستن که افتضاحن. مثل همین آکامهگا کیل یا فصل دوم سایکوپس. یا فصل دوم انیمه توکیو غول.
اما یه چیز دیگهای هم هست که به کیفیت کار ربطی نداره. بعضی انیمهها و مانگاها ** *ـعر هستن. مثال مانگاییش Fire Punch ـه. یا آرک آخر توکیو غول که ممکنه از نظر هیجان، شاید شخصیت پردازی، پیچش داستانی و ... خوب باشه اما جمع اینها در کنار هم ** *ـعر بود.
چند تا آرک اول مانگای پلاتینوم اند در این دسته قرار میگیره.
اما مشکل یه چیز دیگه است. اسم مانگا یعنی پایان پلاتینی. مثلا ما پایان خوب داریم، پایان عالی، پایان طلایی و لابد یه چیزی هم باید باشه به اسم پایان پلاتینی.
اما متاسفانه پایان مانگا در عمل به مرحله جدیدی رسید و تونست طبقه بندی ** *ـعر کیهانی رو ایجاد کنه.
حالا دارم این همه این انیمه رو میکوبم باید به خودم یادآوری کنم که نباید یه چیزی رو انقدر بکوبیم که اگر کسی خوشش اومد از این حسش احساس Guilty Pleasure بهش دست بده. خودم توی تاپیک امتیازات FC6 داشتم همین روضه رو میخوندم
![]()

چون اون **** *ـعر کیهانی مال خود بلیچه 
متاسفانه بیتجربگی کردم و لو رفتم. واقعا جان کلام همون خط اول بودشما هدفت از این پست همون خط اولت بود و بقزه ش بهانه ست
ولی نه...یعنی میخوای بگی پایانی به بدیه بلیچ داره؟
داریم؟ میشه؟چون اون **** *ـعر کیهانی مال خود بلیچه
![]()

آخه دفترچه مرگ دیگه چیه که میلکش کنند
تابستان 2022

برو شکر کن که ساختن اینو بلاخره، چشم بادومی جماعت متخصص گند زدن تو نوستالژی هستنمیشه یکی بیاد منو دلداری بده ؟
چرا CGI کردن فیلم جدید Dragon Ball رو ؟
![]()
والله، خیلی پول دارن بیان یه ریمستری از وامپایر هانتر بزنن که قرنهاست منتظرمآخه دفترچه مرگ دیگه چیه که میلکش کنند
عجبا!!!!
جای این بیان بگن Burn the Witch چه شد![]()