Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این برج خدا، انیمش تموم شد یا قراره بیاد؟ اصلا قابل دیدن هست؟
انیمه ش رو نبین
تموم هم نه بابا:)) خود منهوا هم ادامه داره! تمومه چی:-"

---

این خلیل هم حیف نمیشه بنش کرد:-"
حداقل برید پوشه وان پیسش رو پاک کنید نبینه رو اعصاب بقیه هم نره:-" دلشم بخواد کار به این خوبی:p
هیتر :p

---

باز دوباره چند چپتر OverGeared خوندم و بسی چسبید! :x
میدونم میگید برم رمانشم بخونم...ولی نه:( :-" همین منهوا خوبه:(

همچنان دلم میخواد یه مانگا/منهوا جدید شروع کنم...ابن روزا هم سرمون خلوته میچسبه:-"

همچنان دلم میخواد یه مانگا/منهوا جدید شروع کنم...ابن روزا هم سرمون خلوته میچسبه:-"
Legend of the Northern Blade خفن ترین منهوای اکشن/رزمی حال حاضر و در کل یکی از خفن‌ترین منهواهای در حال انتشار
Survival Story of a Sword King in a Fantasy World کل شخصیت‌هاش در دسته امیرپسند قرار میگیرن. یه سری مرد گولاخ نیمه لخت با شمشیرهای آخته
Eleceed کار جدید نویسنده Nobless که ایرادهای اون رو نداره و خودش رو الکی جدی نمیگیره. داستان در مورد یه سری بچه دبیرستانیه که به صورت غافل‌گیرانه‌ای شبیه بچه‌های دبیرستانی رفتار می‌کنن و دنبال نجات دنیا نیستن
Mercenary Enrollment داستان یه پسری که چند سال پیش از حادثه سقوط هواپیما زنده مونده و بعد از چند سال دوباره برمی‌گرده پیش خانواده‌اش توی کره و چیز خفنیه
Murim Login داستان گیمی-فانتزی شبیه اورگیرد اما با کمدی و فانتزی بیشتر. توی دنیای خارج از VR هم مردم هانتر هستن و قدرت‌های ویژه دارن.

Legend of the Northern Blade خفن ترین منهوای اکشن/رزمی حال حاضر و در کل یکی از خفن‌ترین منهواهای در حال انتشار
Survival Story of a Sword King in a Fantasy World کل شخصیت‌هاش در دسته امیرپسند قرار میگیرن. یه سری مرد گولاخ نیمه لخت با شمشیرهای آخته
Eleceed کار جدید نویسنده Nobless که ایرادهای اون رو نداره و خودش رو الکی جدی نمیگیره. داستان در مورد یه سری بچه دبیرستانیه که به صورت غافل‌گیرانه‌ای شبیه بچه‌های دبیرستانی رفتار می‌کنن و دنبال نجات دنیا نیستن
Mercenary Enrollment داستان یه پسری که چند سال پیش از حادثه سقوط هواپیما زنده مونده و بعد از چند سال دوباره برمی‌گرده پیش خانواده‌اش توی کره و چیز خفنیه
Murim Login داستان گیمی-فانتزی شبیه اورگیرد اما با کمدی و فانتزی بیشتر. توی دنیای خارج از VR هم مردم هانتر هستن و قدرت‌های ویژه دارن.
در راستای خط اول پست
IMG_20211006_054816_965.jpg

و نظر؟
البته که نظرت هیچ اهمیتی نداره:>
خوبه فعلا :دی
آرتش خوبه ، فعلا کاراکتر خاص یا مبارزه خاصی ندیدیم(یکی فقط:-" طراح فکر کنم خیلیییییی فن هرکول F/SN بوده :)) )

یه کوچولو به نظرم شخصیت اصلی خیلی سریع تغییر کرد:-" قدرت تاک نو جوتسو هم داره:-" گرچه به نظر میاد اینجا حرف حق زدن نتیجه ش بک فایر شدن تو صورته:))
حالا فعلا بریم جلوتر ببینیم چی به چی میشه:دی

Screenshot_20211006-125133_Chrome.jpg Screenshot_20211006-125126_Chrome.jpg

خوبه فعلا :D
آرتش خوبه ، فعلا کاراکتر خاص یا مبارزه خاصی ندیدیم(یکی فقط:-" طراح فکر کنم خیلیییییی فن هرکول F/SN بوده :)) )

یه کوچولو به نظرم شخصیت اصلی خیلی سریع تغییر کرد:-" قدرت تاک نو جوتسو هم داره:-" گرچه به نظر میاد اینجا حرف حق زدن نتیجه ش بک فایر شدن تو صورته:))
حالا فعلا بریم جلوتر ببینیم چی به چی میشه:D

View attachment 227296 View attachment 227297
از سایت اسکن کننده اصلی leviatanscans.com بخون که کیفیت نیاد پایین. تو تاچیومی هم اکستنشنشون هست

از سایت اسکن کننده اصلی leviatanscans.com بخون که کیفیت نیاد پایین. تو تاچیومی هم اکستنشنشون هست
چون overgeared رو هم از این سایت میخوندم، اینم همینجا سرچ کردم
حالا این سایتی که گفتی هم چک میکنم

این خیلی خوبه، دنیاشو خیلی دوست دارم، شخصیت اصلیش خیلی کاریزماتیکه دقیقا چیزی که می پسندم >:D<
تنها مانهواییه که بعد هر چپترش سناریوهای احتمالی آیندشو تو ذهنم تصور میکنم ولی برای بقیه اینجور نیست و فقط میخونم میره :دی

Mieruko-chan ep 1
جالب و عجیب! واقعا خوشم اومد ازش
یه کار باحالی دراومده که جدی جدی یکم ترسناکه، بعد تا حدی حال‌وهوای انیمه مشتی‌ای مثل Super Cub رو داره و یکم کمدی هم هست! و این وسط یه سری هم به ژانر ایچی می‌زنه و برمیگرده😮😂 خودتون باید ببینین که این‌ها چطور با هم جفت‌وجور شدن
ا راستی اپنینگ‌اش خیلی خوب و جالب و استادانه کار شده. پسندیدمش اساسی
پ ن: فقط تاکید انیمه رو «زیبایی‌های طبیعت» یکم زیادی تو چشه😅😂
پ ن ۲: خلیل کاکو بیا بگو که دیدیش. فضای رمزآلودش خوراکته اساسی
-----------------
Mieruko-chan - E01
قبل از اینکه انیمه رو شروع کنم....اصلاً هیچ پس زمینه ی ذهنی ای درباره ی انیمه و داستان اون نداشتم...و حسابی غافلگیر شدم :D
ری-اکشن دختره هم جالب بودش....خوشم امد و چون شخصیت اصلی و شخصیت های فرعی تا اینجا دختر بودن، پس با خیال راحت ادامه ـش میدم
بیا، قبلا دیده و خوشش اومده ها. دیدین گفتم :D

آخرین ویرایش:
به به! Blue Period عالی میزنه! :x
مطمئنم از این کارایی میشه که در آینده پیشنهادش میدیم به ملتی که به دنبال چیزی جز کارای اکشن میگردن:-"

در کل به به:x
با تشکر از سید به خاطر همون دو خطی که ازش تعریف کرد، تا حداقل بیاد تو رادارم:-" وگرنه کسی که چیزی نگفته هنوز:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or