gintama for ever
کاربر سایت
در راستای خط اول پستLegend of the Northern Blade خفن ترین منهوای اکشن/رزمی حال حاضر و در کل یکی از خفنترین منهواهای در حال انتشار
Survival Story of a Sword King in a Fantasy World کل شخصیتهاش در دسته امیرپسند قرار میگیرن. یه سری مرد گولاخ نیمه لخت با شمشیرهای آخته
Eleceed کار جدید نویسنده Nobless که ایرادهای اون رو نداره و خودش رو الکی جدی نمیگیره. داستان در مورد یه سری بچه دبیرستانیه که به صورت غافلگیرانهای شبیه بچههای دبیرستانی رفتار میکنن و دنبال نجات دنیا نیستن
Mercenary Enrollment داستان یه پسری که چند سال پیش از حادثه سقوط هواپیما زنده مونده و بعد از چند سال دوباره برمیگرده پیش خانوادهاش توی کره و چیز خفنیه
Murim Login داستان گیمی-فانتزی شبیه اورگیرد اما با کمدی و فانتزی بیشتر. توی دنیای خارج از VR هم مردم هانتر هستن و قدرتهای ویژه دارن.
بلیچه؟؟؟در راستای خط اول پست
View attachment 227183
نویسندهاش چند ساله دمر خوابیده. یه عده هم میگن داره Dragon Quest بازی میکنه.مانگا هانتر الان به کجا رسیده؟
در راستای خط اول پست
View attachment 227183
Legend of the Northern Bladeبلیچه؟؟؟
فعلا چپتر 26منویسندهاش چند ساله دمر خوابیده. یه عده هم میگن داره Dragon Quest بازی میکنه.
View attachment 227292
Legend of the Northern Blade

خوبه فعلاو نظر؟
البته که نظرت هیچ اهمیتی نداره![]()
طراح فکر کنم خیلیییییی فن هرکول F/SN بوده
)
قدرت تاک نو جوتسو هم داره
گرچه به نظر میاد اینجا حرف حق زدن نتیجه ش بک فایر شدن تو صورته
از سایت اسکن کننده اصلی leviatanscans.com بخون که کیفیت نیاد پایین. تو تاچیومی هم اکستنشنشون هستخوبه فعلا
آرتش خوبه ، فعلا کاراکتر خاص یا مبارزه خاصی ندیدیم(یکی فقططراح فکر کنم خیلیییییی فن هرکول F/SN بوده
)
یه کوچولو به نظرم شخصیت اصلی خیلی سریع تغییر کردقدرت تاک نو جوتسو هم داره
گرچه به نظر میاد اینجا حرف حق زدن نتیجه ش بک فایر شدن تو صورته
حالا فعلا بریم جلوتر ببینیم چی به چی میشه
View attachment 227296 View attachment 227297
چون overgeared رو هم از این سایت میخوندم، اینم همینجا سرچ کردماز سایت اسکن کننده اصلی leviatanscans.com بخون که کیفیت نیاد پایین. تو تاچیومی هم اکستنشنشون هست
این خیلی خوبه، دنیاشو خیلی دوست دارم، شخصیت اصلیش خیلی کاریزماتیکه دقیقا چیزی که می پسندمLegend of the Northern Blade خفن ترین منهوای اکشن/رزمی حال حاضر و در کل یکی از خفنترین منهواهای در حال انتشار

بیا، قبلا دیده و خوشش اومده ها. دیدین گفتمMieruko-chan - E01
قبل از اینکه انیمه رو شروع کنم....اصلاً هیچ پس زمینه ی ذهنی ای درباره ی انیمه و داستان اون نداشتم...و حسابی غافلگیر شدم
ری-اکشن دختره هم جالب بودش....خوشم امد و چون شخصیت اصلی و شخصیت های فرعی تا اینجا دختر بودن، پس با خیال راحت ادامه ـش میدم

وگرنه کسی که چیزی نگفته هنوز
بزارم برای آخر فصل...به به! Blue Period عالی میزنه!
مطمئنم از این کارایی میشه که در آینده پیشنهادش میدیم به ملتی که به دنبال چیزی جز کارای اکشن میگردن
در کل به به![]()
به به! Blue Period عالی میزنه!
مطمئنم از این کارایی میشه که در آینده پیشنهادش میدیم به ملتی که به دنبال چیزی جز کارای اکشن میگردن