zack fair
کاربر سایت
ده سال از پخش اولین قسمت Fate/Zero گذشت. فردا هم دهمین سالگرد پخش اولین قسمت هانتر هانتر 2011 عه. جدا فصل پرباری بوده اونموقع.
Fall 2011 - Anime - MyAnimeList.net
اون موقع نت نبود مثل الان، همه اینا رو با کلی فاصله از پخش یا حتی سالها پس از اتمام دیدیم، ولی در کل کارای اون موقع واقعا یه سر و گردن بالاتر از الان بودنده سال از پخش اولین قسمت Fate/Zero گذشت. فردا هم دهمین سالگرد پخش اولین قسمت هانتر هانتر 2011 عه. جدا فصل پرباری بوده اونموقع.
هیچکدوم به سرانجام نرسیدمن یه ۲۰،۳۰ باری میخواستم مانگای Berserk رو شروع کنم، ولی هر دفعه وقتی یاد ابعاد ماجرا میافتادم، پشیمون میشدم!البته یه بار تا یه جاهایی هم رفتم، ولی باز دیدم به عمر من قد نمیده تموم کردنش و از طرفی هم یه سری خالهزنک بازی و موجودات پریمانند و لوس داشت که اعصابم رو خورد کرد و با تصوراتم از دنیای سیاه Berserk در تضاد بود.
از اونجایی که کنتارو میورا چند ماه پیش از دنیا رفت، دیگه انگیزهم برای خوندن مانگا به صفر رسید و خواستم ببینم اینجا Berserkـخون داریم که یکی دو تا سوال بپرسم؟
گریفیت که تبدیل میشه به فمتو، تا آخر خبیث میمونه یا به رستگاری میرسه؟
بعد بقیه اون عزیزان که ۴،۵ تا بودن (یه خانوم باکمالاتی بود، یکیشون چاق بود و یکی هم شبیه فضاییهای فیلم Mars Attack)، همچنان زنده هستن یا بعضیهاشون ترکیدن؟ اینا دیگه غول آخر ماجرا هستن یا خودشون زیر دست یکی دیگه هستن؟
اون اسکلت باحاله چی شد؟!اسمش رو یادم نیست، یکی بود که قیافهش کاملاً شیطانی بود ولی به گاتس کمک میکرد!
چه توقعاتی داریا، اگه نصف اینا معلوم شده بود که افسوسی نبود، عملا سالی سه تا چپتر میومد. اون خدابیامرز خیلی فحش خور شد، خدا از سر تقصیراتمون بگذره. الهی درد و بلاش بخوره تو سر اون مانگاکا نامرد هانترمن یه ۲۰،۳۰ باری میخواستم مانگای Berserk رو شروع کنم، ولی هر دفعه وقتی یاد ابعاد ماجرا میافتادم، پشیمون میشدم!البته یه بار تا یه جاهایی هم رفتم، ولی باز دیدم به عمر من قد نمیده تموم کردنش و از طرفی هم یه سری خالهزنک بازی و موجودات پریمانند و لوس داشت که اعصابم رو خورد کرد و با تصوراتم از دنیای سیاه Berserk در تضاد بود.
از اونجایی که کنتارو میورا چند ماه پیش از دنیا رفت، دیگه انگیزهم برای خوندن مانگا به صفر رسید و خواستم ببینم اینجا Berserkـخون داریم که یکی دو تا سوال بپرسم؟
بعد بقیه اون عزیزان که ۴،۵ تا بودن (یه خانوم باکمالاتی بود، یکیشون چاق بود و یکی هم شبیه فضاییهای فیلم Mars Attack)، همچنان زنده هستن یا بعضیهاشون ترکیدن؟ اینا دیگه غول آخر ماجرا هستن یا خودشون زیر دست یکی دیگه هستن؟
اون اسکلت باحاله چی شد؟!اسمش رو یادم نیست، یکی بود که قیافهش کاملاً شیطانی بود ولی به گاتس کمک میکرد!
من یه ۲۰،۳۰ باری میخواستم مانگای Berserk رو شروع کنم، ولی هر دفعه وقتی یاد ابعاد ماجرا میافتادم، پشیمون میشدم!البته یه بار تا یه جاهایی هم رفتم، ولی باز دیدم به عمر من قد نمیده تموم کردنش و از طرفی هم یه سری خالهزنک بازی و موجودات پریمانند و لوس داشت که اعصابم رو خورد کرد و با تصوراتم از دنیای سیاه Berserk در تضاد بود.
آره خدایی. همینجوریش زیاد حوصله انیمه دیدن نداریم این روزا، این مورد هم اضافه شد.اف تاپیک:
با این قیمت میتونن سایت اشون رو بزارن در کوزه آبش رو بخورن.
الان فقط آرشیو خوبشون حیف میشه.![]()
زیرنویس رو قبول دارم.یه جورایی حق میدم بهشون چون خیلی سایت انیمه زیاد نیست ۲۴ ساعتم هم ف ی ل ت ر میکنن
حجم کارشونم زیاد شده
ولی دم اینا که زیرنویس میکنن گرم یه پولیم باید به اینا داد![]()
دقیقامن اگه یکم قیمت اش منطقی تر بود واقعا حاضر بودم پول بدم
چون سایت خیلی تر و تمیز و آرشیو محشری دارن
ولی الانش یکم 60 تومن واسه دو ماه زیاده![]()
اف تاپیک:اول فصلی این سایتهای انیمهی وطنی هم که همه پولی شدن![]()
یه جورایی حق میدم بهشون چون خیلی سایت انیمه زیاد نیست ۲۴ ساعتم هم ف ی ل ت ر میکنناول فصلی این سایتهای انیمهی وطنی هم که همه پولی شدن![]()