بین اسم هایی که اورده شد، به شخصه Log Horizon رو از همه بیشتر دوست دارم و به نظرم از بقیه بهتره! 
Tensei Shitara Suraimu Datta Ken هم که اخیرا پخش شد جالب بود! (گرچه باز همون LH از بقیه بهتره
)
---
ممکنه Fate/Zero هم خوشت بیاد، البته این اکشن و فانتزیه، ولی دارک هم هست و از اون بحث های انتخاب درست چیه و ... هم داره!
Zankyou no Terror هم خوب است!
دیگه... Dororo همین الان در حال پخشه گزینه مناسبیه
(باز اینم اکشن فانتزیه)
Rokka no Yuusha هم موش و گربه بازی به سبک دفترچه مرگ رو داره، چند قهرمان احضار شدن و یکی اون وسط قلابیه، داستان در مورد پیدا کردن اون شخص قلابیه! من که حال کردم باهاش
ولی خو بین اینا شخصا اولویت پیشنهادم P-P و F/Z هستن
هیچکدومم دیگه سراغ بقیه فصل هاشون نرو! داستانم تموم میشه و چیزی نیست که نصفه بمونند
---
در مورد Rainbow من خیلی دوستش داشتم، درسته نیمه دوم حال و هواش خیلی نسبت به نیمه ی اول تغییر کرد، ولی در این حد نبود که دراپ کنم دیگه
اما نیمه اولش واقعا عالی بود و چسبید!!!
حالا که در مورد رینبو نظرم رو گفتم، در مورد Anotherم بگم پس
... حال نکردم
البته اصولا کارهای ترسناک تصلا دوست ندارم و نمیدونم چرا اینو دیدم(همون اپنینگش برا من زیادیه
) ولی به طور کلی... نع...دوستش نداشتم
البته تا آخر دیدمش و حتی ovaش
---
آها راستی Lupin Part V هم حسابی جدی شده! درسته طنز و اینا داره مثل قبل تری هاش، اما حسابی جدی تر شده و میتونه گزینه پیشنهادی خوبی باشه
Tensei Shitara Suraimu Datta Ken هم که اخیرا پخش شد جالب بود! (گرچه باز همون LH از بقیه بهتره
---
فصل اول Psycho-Pass به شدت پیشنهاد میشود! فکر میکنم خوشت خواهد آمد!دوستان انیمه که در مورد بازیهای کامپیوتری بود اسمش چیه؟
من death note رو دیدم تا آخرش ، خوشم اومد ، Another هم همینطور ، تو مایه های Death Note یا Anotherاگه میشناسین ، یا کلا از این انیمه ها که داستان خفنی داره ولی خیلی طولانی نیست معرفی کنید لطفا
Satsuriku.no.Tenshi اینو دیدم بد نبود ولی چون هفته به هفته میومد دیگه ندیدم ، Rainbow هم اولش باحال بود ولی به اپیزود 17 18 رسیدم به قول شما انیمه بازا دراپش کردم ، این دوتارو ادامه بدم یا کلا قیدشونو بزنم؟؟
ممکنه Fate/Zero هم خوشت بیاد، البته این اکشن و فانتزیه، ولی دارک هم هست و از اون بحث های انتخاب درست چیه و ... هم داره!
Zankyou no Terror هم خوب است!
دیگه... Dororo همین الان در حال پخشه گزینه مناسبیه
(باز اینم اکشن فانتزیه)Rokka no Yuusha هم موش و گربه بازی به سبک دفترچه مرگ رو داره، چند قهرمان احضار شدن و یکی اون وسط قلابیه، داستان در مورد پیدا کردن اون شخص قلابیه! من که حال کردم باهاش
ولی خو بین اینا شخصا اولویت پیشنهادم P-P و F/Z هستن
---
در مورد Rainbow من خیلی دوستش داشتم، درسته نیمه دوم حال و هواش خیلی نسبت به نیمه ی اول تغییر کرد، ولی در این حد نبود که دراپ کنم دیگه
حالا که در مورد رینبو نظرم رو گفتم، در مورد Anotherم بگم پس
البته اصولا کارهای ترسناک تصلا دوست ندارم و نمیدونم چرا اینو دیدم(همون اپنینگش برا من زیادیه
) ولی به طور کلی... نع...دوستش نداشتم
---
آها راستی Lupin Part V هم حسابی جدی شده! درسته طنز و اینا داره مثل قبل تری هاش، اما حسابی جدی تر شده و میتونه گزینه پیشنهادی خوبی باشه

)گفته بود مثلث عشق ضلعی شد از چشمم افتاد یا دراپ کردم و واسه فصل جدیدی که میاد هیجانی ندارم!

)