و اما بهار
One Punch Man 2nd Season ep01:
نمیدونم من اشتباه متوجه شدم یا داستان انیمه جلوتر از چیزی بود که الان نشون داد آخه طراحی های مانگا اونقدر خوبن که مرز بین انیمه و مانگا رو محو کرده
بعدم چرا من هی احساس میکردم فصل اولش 24 قسمتی بوده؟
Kimetsu no Yaiba ep01:
این یکی خیلی نظرم رو جلب کرد. از شخصیت های اصلی راضی بودم و دلم رو نزدن. همه اش هم سر قسمت اول خدا خدا میکردم که اون اتفاقی (که بگم اسپویل میشه) نیوفته که خدا رو شکر نیوفتاد
Isekai Quartet ep01:
انتظار داشتم چیز باحال و خنده داری ازش دربیاد ولی خیلی کسل کننده بود.
Fruits Basket (2019) ep01:
سری قدیمیش رو یه یکی دو قسمت دیده بودم. اینم بازسازی همون بود و به سلیقه من نمیخوره وگرنه برای علاقمندان به این سبک مطمئناً انیمه خوبیه.
Kenja no Mago ep01:
بازم ایسکای. حالا ایسکای بودنش به خودی خود بد نیست ولی داستان و شخصیت پردازیش هم چند لول از انیمه های دیگه این سبک پایینتره.
Fairy Gone ep01:
Persona Vibes
یا Jojo Vibes (هر کدوم راحترین
)
Nande Koko ni Sensei ga!? ep01:
شاید... شاید... شاید بهتر باشه منتظر نسخه BD بمونم
Sewayaki Kitsune no Senko-san ep01:
oyomesan dream. دراااااپ.
Carole & Tuesday ep01:
قسمت اولش که جذبم نکرد، حالا چون در مورد موسیقیه شاید قسمت های بعدیش رو بیشتر دوست داشته باشم ولی فعلاً با این یه قسمت نه.
Midara na Ao-chan wa Benkyou ga Dekinai ep01:
دختره به خاطر باباش ذهنش منحرفه و پسره اصلاً توی باغ نیست. ترکیب جالبیه، ادامه اش میدم
Senryuu Shoujo ep01:
اینم بدش نبود، میرن میشین توی کلوب و شعر میگن.
Shoumetsu Toshi ep01:
از قسمت اول هیچی معلوم نشد. یه حسی بدی هم نسبت بهش دارم، احساس میکنم شبیه Gunslinger Stratos ـه و مثل اونم گند میزنه.
Gunjou no Magmel ep01:
این انیمه به شدت از فقدان شخصیت پردازی، موسیقی، داستان و انیمیشن رنج میبره. دراپش کردم.
Kono Oto Tomare! ep01:
انیمه های زیبا از نعمت های خوب الهی هستن، قدرشون رو بدونیم
بهترین شخصیت پردازی بین انیمه های فصلی
صدای Tengu of Ashina هم سورپرایز خوبی بود
(همش منتظر بودم به نوه اش بگه "سکیرو همشون رو بکش"
)
Sarazanmai ep01:
نمیدونم یعنی میخواست مثل Mawaru Penguindrum باشه (که یه تار موی نداشته اون هم به حساب نمیاد) یا اینکه کلاً قصد متفاوت بودن داشت... ولی در هر صورت ر.....یده بود.
Nobunaga-sensei no Osanazuma ep01:
ژانر اودا نوبوناگا
جوجو و شیلد هیرو و دورورو هم که از فصل قبل دارم ادامه میدم. خلاصه خیلی زیاد شد، باید یه چند تاییشون رو یا حذف کنم و یا به تاخیر بندازم تا بتونم انیمه های نیمه تمومم رو ادامه بدم