فصلی که گذشت:
Tensei Shitara Slime Datta Ken
انیمه ی خیلی خوبی بودش، واقعاً از دیدنش لذت بردم، روند انیمه رو دوست داشتم، دوبله ی اون زیادی خیلی خوب بودش. گرافیک و انیمیشن هاش هم که چشم نواز بودش.
پایان فصل 1ـش بد نبودش....از همین الان منتظر سال 2020 برای فصل دومش هستم.
Karakuri Circus - E25
با این پرش های داستانی...انیمه رو داغون کردن...یه فصل پیشتر پخش میکردید...چی میشد اخه )":
Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru
خوب بودش..با تمام مشکلاتش کنار امدم...پایانش رو خیلی دوست نداشتم..از اون تیپ انیمه های نبودش که خوشم بیادش...ولی در کل بدک نبودش.
Mob Psycho 100 S2
Holy Moly
این فصلش عجب چیزی بودش....دم انیماتورهای Bones گرم....نفس گیر کار کرده بودن.
Dororo - E14
تازه داره به اصل مطلب میرسه....امیدوارم که پایان خوبی داشته باشه...و ازش دو فصل دیدن رو داشته باشه
Kakegurui XX
به جزء یکی دو مورد...قمارهای فصل پیش رو بیشتر دوست داشتم....ولی بازم در کل بد نبودش...از دیدنش لذت بردم..بخصوص که تو این فصل تنوع شخصیت های خوبی داشت.
خیلی دوست دارم که سریال Live-Action رو نگا کنم....فصل دومش هم که ظاهراً تازه امده...سه قسمتی ازش دیدم که پخش شده.
ولی خوب...متاسفانه فرصتش رو ندارم )":
Tate no Yuusha no Nariagari - E15
حالا شد...تازه داستان داره جون میگیره...همینطور اگه دارک تر بشه...خیلی بهتره...
Yakusoku no Neverland
واقعاً لذت بردم...خوب جایی هم تموم شد....فقط صبر کرد برا فصل دومش تا 2020 خیلی خسته (":
Domestic na Kanojo
بدک نبودش...فقط بدرد هفتگی دیدن میخورد و بس....در کل چیزی برای گفتن نداشت.....پسره هم که کلاً رو اعصاب بودش.
+++++++++++++++
فصل جدید
One Punch Man S2 - E02
خاک تو سرتون با این طراحی و انیمیشن ها ـتون....واقعاً باید شک کرد که J.C.Staff این انیمه رو داره میسازه...
یعنی کارگردان قطح بودش که این مسخره رو انتخاب کردن براش...
تنها جنبه ی مثبت انیمه که طراحی و اکشن اون بودش....رو کلاً نابود کردن رفت...
Gunjou no Magmel - E02
بدک نبودش...ولی از نحوه ی روایت داستان و شخصیت های اون هیچ خوشم نیومد...
فعلاً یه دو سه قسمت دیگه نگاش میکنم...تا ببینم چی میشه، ولی خیلی امیدی بهش ندارم.
Kimetsu no Yaiba - E02
انیمه ی خوبی بودش...ولی هنوز جا داره...جزئیات داستان و شخصیت ها هنوز خیلی جای کار داره...
قشنگ معلومه که یکی از امیدهای این فصل هستش....
گرافیک کار هم که نیازی به گفتن نداره، کار Ufotable هستش...خیلی خوب از آب در امده...اگه یه خورده دیگه بیشتر زور میزدن...3D Anime میشد...
Bungou Stray Dogs S3 - E01
فعلاً که هیچ حسی بهش ندارم...کلاً یادم رفته بود که داستان فصل 2 ـش چی بود...و پایان چطور بودش...اینها هم که یه فلش بک خشک خالی هم نزدن.
به زحمت یادم امد
Fairy Gone - E02
اصلاً خوشم نیومد....از روایت داستا تا اینجا خوشم نیومد....بنظرم ضعف داستانی و شخصیت پردازی داره...البته چون یه کار اورجینال هستش، شاید جلوتر وضعیت کلاً فرق کنه.
از P.A. Works اصلاً انتظار نداشتم ...و اصلاً کلاً اگه اسم P.A. Works رو انیمه نبودش...اصلاً فکرش رو هم نمیکردم...که همچین بک گراند های ضعیفی کار اینها باشه.
طراحی اون پری ها رو هم اصلاً دوست نداشتم....lip sync انیمه هم بنظرم مشکل داره.
نمیدونم چرا بیشتر دوست داشتم از P.A. Works یه کار گوگولی عشقولانه ی مدرسه ای ببینم تا یه انیمه ی اکشن.
Carole and Tuesday - E01
بنظرم انیمه ی خوبی از آب در میاد...جدا از دوبلور های خوب...سه تا خواننده ی جوان رو هم انتخاب کردن برای خواندن ترک های آواز تو انیمه...که انیمه رو جذاب کرده.
حتماً ادامش میدم...
Kenja no Mago - E02
هیچ نتونستم باهاش کنار بیار...بیش از اندازه داستان تکراری و نخ نما هستش...بخصوص اینکه پسره خنگ...اول کاری همه چیز رو بلده.
یه قسمت دیگه درآپ ـش میکنم.
Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai - E01
هیچ حسی نسبت بهش ندارم...بخاطر دوبلش و لشکر دختر ای که تو انیمه هستش...فعلاً نگاش میکنم
Fruits Basket (2019) - E02
خیلی باب دلم نبودش...انیمه ای که توش پسر خوشگل باشه...نمیتونم باهاش کنار بیام..
ولی فعلاً بخاطر اسم استودیویی TMS فعلاً نگاش میکنم....
Isekai Quartet - E02
لول طنز انیمه خیلی پایینه...انیمه کوتاه هم هستش..دیگه بدتر.
Kono Oto Tomare - E01
برای قسمت اولش خوب بودش...(ایکاش P.A. Works روش کار میکرد)
فقط چرا...(بر اساس پوستر انیمه)....یه کانوجو بیشتر تو انیمه نیس!!....حیف نیس واقعاً )":
نه به اعضای کلوپ قبلی، نه به اعضای جدید این یکی کلوپ
Sewayaki Kitsune no Senko-san - E01
خوشم نیومد...حال و حوصله دیدن همچین انیمه هایی رو ندارم.
Hitoribocchi no Marumaru Seikatsu - E01
لول این انیمه دیگه خیلی پایینه...دیگه سنی از ـمون گذشته..زشته والا
Tensei Shitara Slime Datta Ken
انیمه ی خیلی خوبی بودش، واقعاً از دیدنش لذت بردم، روند انیمه رو دوست داشتم، دوبله ی اون زیادی خیلی خوب بودش. گرافیک و انیمیشن هاش هم که چشم نواز بودش.
پایان فصل 1ـش بد نبودش....از همین الان منتظر سال 2020 برای فصل دومش هستم.
Karakuri Circus - E25
با این پرش های داستانی...انیمه رو داغون کردن...یه فصل پیشتر پخش میکردید...چی میشد اخه )":
Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru
خوب بودش..با تمام مشکلاتش کنار امدم...پایانش رو خیلی دوست نداشتم..از اون تیپ انیمه های نبودش که خوشم بیادش...ولی در کل بدک نبودش.
Mob Psycho 100 S2
Holy Moly
این فصلش عجب چیزی بودش....دم انیماتورهای Bones گرم....نفس گیر کار کرده بودن.
Dororo - E14
تازه داره به اصل مطلب میرسه....امیدوارم که پایان خوبی داشته باشه...و ازش دو فصل دیدن رو داشته باشه
Kakegurui XX
به جزء یکی دو مورد...قمارهای فصل پیش رو بیشتر دوست داشتم....ولی بازم در کل بد نبودش...از دیدنش لذت بردم..بخصوص که تو این فصل تنوع شخصیت های خوبی داشت.
خیلی دوست دارم که سریال Live-Action رو نگا کنم....فصل دومش هم که ظاهراً تازه امده...سه قسمتی ازش دیدم که پخش شده.
ولی خوب...متاسفانه فرصتش رو ندارم )":
Tate no Yuusha no Nariagari - E15
حالا شد...تازه داستان داره جون میگیره...همینطور اگه دارک تر بشه...خیلی بهتره...
Yakusoku no Neverland
واقعاً لذت بردم...خوب جایی هم تموم شد....فقط صبر کرد برا فصل دومش تا 2020 خیلی خسته (":
Domestic na Kanojo
بدک نبودش...فقط بدرد هفتگی دیدن میخورد و بس....در کل چیزی برای گفتن نداشت.....پسره هم که کلاً رو اعصاب بودش.
+++++++++++++++
فصل جدید
One Punch Man S2 - E02
خاک تو سرتون با این طراحی و انیمیشن ها ـتون....واقعاً باید شک کرد که J.C.Staff این انیمه رو داره میسازه...
یعنی کارگردان قطح بودش که این مسخره رو انتخاب کردن براش...
تنها جنبه ی مثبت انیمه که طراحی و اکشن اون بودش....رو کلاً نابود کردن رفت...
Gunjou no Magmel - E02
بدک نبودش...ولی از نحوه ی روایت داستان و شخصیت های اون هیچ خوشم نیومد...
فعلاً یه دو سه قسمت دیگه نگاش میکنم...تا ببینم چی میشه، ولی خیلی امیدی بهش ندارم.
Kimetsu no Yaiba - E02
انیمه ی خوبی بودش...ولی هنوز جا داره...جزئیات داستان و شخصیت ها هنوز خیلی جای کار داره...
قشنگ معلومه که یکی از امیدهای این فصل هستش....
گرافیک کار هم که نیازی به گفتن نداره، کار Ufotable هستش...خیلی خوب از آب در امده...اگه یه خورده دیگه بیشتر زور میزدن...3D Anime میشد...
Bungou Stray Dogs S3 - E01
فعلاً که هیچ حسی بهش ندارم...کلاً یادم رفته بود که داستان فصل 2 ـش چی بود...و پایان چطور بودش...اینها هم که یه فلش بک خشک خالی هم نزدن.
به زحمت یادم امد
Fairy Gone - E02
اصلاً خوشم نیومد....از روایت داستا تا اینجا خوشم نیومد....بنظرم ضعف داستانی و شخصیت پردازی داره...البته چون یه کار اورجینال هستش، شاید جلوتر وضعیت کلاً فرق کنه.
از P.A. Works اصلاً انتظار نداشتم ...و اصلاً کلاً اگه اسم P.A. Works رو انیمه نبودش...اصلاً فکرش رو هم نمیکردم...که همچین بک گراند های ضعیفی کار اینها باشه.
طراحی اون پری ها رو هم اصلاً دوست نداشتم....lip sync انیمه هم بنظرم مشکل داره.
نمیدونم چرا بیشتر دوست داشتم از P.A. Works یه کار گوگولی عشقولانه ی مدرسه ای ببینم تا یه انیمه ی اکشن.
Carole and Tuesday - E01
بنظرم انیمه ی خوبی از آب در میاد...جدا از دوبلور های خوب...سه تا خواننده ی جوان رو هم انتخاب کردن برای خواندن ترک های آواز تو انیمه...که انیمه رو جذاب کرده.
حتماً ادامش میدم...
Kenja no Mago - E02
هیچ نتونستم باهاش کنار بیار...بیش از اندازه داستان تکراری و نخ نما هستش...بخصوص اینکه پسره خنگ...اول کاری همه چیز رو بلده.
یه قسمت دیگه درآپ ـش میکنم.
Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai - E01
هیچ حسی نسبت بهش ندارم...بخاطر دوبلش و لشکر دختر ای که تو انیمه هستش...فعلاً نگاش میکنم
Fruits Basket (2019) - E02
خیلی باب دلم نبودش...انیمه ای که توش پسر خوشگل باشه...نمیتونم باهاش کنار بیام..
ولی فعلاً بخاطر اسم استودیویی TMS فعلاً نگاش میکنم....
Isekai Quartet - E02
لول طنز انیمه خیلی پایینه...انیمه کوتاه هم هستش..دیگه بدتر.
Kono Oto Tomare - E01
برای قسمت اولش خوب بودش...(ایکاش P.A. Works روش کار میکرد)
فقط چرا...(بر اساس پوستر انیمه)....یه کانوجو بیشتر تو انیمه نیس!!....حیف نیس واقعاً )":
نه به اعضای کلوپ قبلی، نه به اعضای جدید این یکی کلوپ
Sewayaki Kitsune no Senko-san - E01
خوشم نیومد...حال و حوصله دیدن همچین انیمه هایی رو ندارم.
Hitoribocchi no Marumaru Seikatsu - E01
لول این انیمه دیگه خیلی پایینه...دیگه سنی از ـمون گذشته..زشته والا