ce7en44
کاربر سایت
این مانگاهایی که در مورد موسیقی هستن رو چی جوری میخونین؟ اصلاً بدون موسیقی لذتی هم داره؟Kono Oto Tomare
قبلا گفتم مانگاش خیلی خوبه از هر نظر بعد دیدن 5 قسمت از انیمه میتونم راحت بگم انیمش نسبت به مانگاش یه کار خیلی متوسط به حساب میاد ، طراحی کاراکترا خوب نیست ، کارگردانی معمولیه ، انیمیشنا زیر خط فقره و نمیدونم چرا کلا تو این سبک کارا فضا خیلی روشنه ! نور چشمو میزنه ! با بدبختی با لول کنترل تو کی ام پلیر نورشو کم میکنم !
اما همه اینا به کنار دو عامل باعث شده ادامش بدم و ازش لذت ببرم ! یکی اینکه وفاداره به مانگا و یکی دیگش موزیک !!! این قسمت 5 عااااااااالی بود اون اجراشون چقققدر گوش نواز بود ! وقتی مانگارو میخوندم دوست داشتم بدونم این قطعاتی که تو مانگا مینوازن تو دنیای واقعی چجورین و اصلا این سازشون صداش چجوریه ! برای این انیمه نوازنده های حرفه ای آوردن که قطعاتو اجرا کنن و امروز بعد شنیدن اولین و تازه ضعیفترین اجراشون تو مانگا باید بگم مای بادی ایز ردی گوشام و تمام وجودم حال اومد از این اهنگ و چه ساز خوب و گوش نوازیه !
ادامش میدم صد در صد و امیدوارم اون نکات منفی که گفتم باعث نشه خودتون رو محروم کنید از این انیمه واقعا حیفه