mansour2023
کاربر سایت
هیچ ایده ای ندارید این چی بود؟ هنوزم شوکه مبرای عزیزانی که هفتگی وان پیس میبینن من جمله خودم فقط میگویم این قسمت 885 واقعا پشمام ریخت WTF
خدا لعنتشون کنه با فیلرهاشون، همش از اینا بزارید تا جیگرمون حال بیاد
هیچ ایده ای ندارید این چی بود؟ هنوزم شوکه مبرای عزیزانی که هفتگی وان پیس میبینن من جمله خودم فقط میگویم این قسمت 885 واقعا پشمام ریخت WTF
5 centimeters per secondچند انیمه سینمایی عاشقانه در سبک Garden of words و Wind rises و Your name معرفی کنید
مرسی
خیلی راحت بنشین بقیه کارهای ماکوتو شینکای رو ببین:چند انیمه سینمایی عاشقانه در سبک Garden of words و Wind rises و Your name معرفی کنید
مرسی
بوکو نو.... ولش کنآقا یه انیمه خوب معرفی کنید من ببینم. اگه تو تم سایکوپس باشه که چه بهتر ولی داستان خفنی داشته باشه.
خیلی راحت بنشین بقیه کارهای ماکوتو شینکای رو ببین:
Voices of a Distant Star
The Place Promised in Our Early Days
5 Centimeters per Second
بعد هم کارهای مامورو هوسودا رو ببین که اونم برای خودش شاخیه:
The Girl Who Leapt Through Time
Summer Wars
Wolf Children
The Boy and the Beast
Mirai
بوکو نو.... ولش کن
همون بالایی ها رو ببین. توی تم سایکوپس نیستن، اما حداقل باعث نمیشن آدم میل به خونریزی پیدا کنه
Darker Than Black که 2 فصل هست که 50/50 هست شاید خوشت بیاد یا....سینمایی های شینکای رو دیدم همشون رو. سریال طور میخوام. حالا سای فای هم نباشه مهم نیست. ولی داستان قوی داشته باشه. از این انیمه های سریالی که میبینی دیگه به سختی میشه ادامه نداد. چند وقت پیش No Game No Life رو دیدم، بزور تمومش کردم.
Darker Than Black که 2 فصل هست که 50/50 هست شاید خوشت بیاد یا....
Rokka No Yuusha داستان خوبی داره تا اخر باید ببینی!
+ اگه یه کوچلو به انیمه های ورزشی علاقه داشتی One Outs رو هم ببین شدیدا پیشنهاد میشه!
انیمه ورزشی میخوای ببینی اگه دنبال کار واقعگرایانه هستیDarker than Black رو دیدم. کلا هم خیلی دوستش داشتم. هرچند فصل دوم یکم ضعیف بود. ولی Rokka رو ندیدم. میگیرمش حتما. داستانش خوب باشه حله.
انیمه ورزشی هم اتفاقا خیلی دوست دارم ببینم. به خصوص یکی هست بسکتبالیه خیلی معروفه، اونو میخوام ببینم.
آقا یه انیمه خوب معرفی کنید من ببینم. اگه تو تم سایکوپس باشه که چه بهتر ولی داستان خفنی داشته باشه.
Ghost in the shellDarker than Black رو دیدم. کلا هم خیلی دوستش داشتم. هرچند فصل دوم یکم ضعیف بود. ولی Rokka رو ندیدم. میگیرمش حتما. داستانش خوب باشه حله.
انیمه ورزشی هم اتفاقا خیلی دوست دارم ببینم. به خصوص یکی هست بسکتبالیه خیلی معروفه، اونو میخوام ببینم.