xbla69
کاربر سایت
اوههه:O
اینکه رایگانه خیلی عجیبه

دارم ازخوشحالی میمیرم دمت گرم خبر دادی

اوههه:O

:smirkcat:
توی پست اول مال سال 2014 رو دیدم ولی مثل اینکه بعد از اون دیگه نذاشتید میخواستم بزارم باز یه ۴-۵ تا انیمه که دیدم یه جا در موردشون پست بدم ولی خب دیدم اونجوری (مثل دفعه قبلی) طولانی میشه پستم و احتمالا حس پست دادن کلا میپرهاز این رو (!) دو تا کار دیگه رو تموم کردم که میخوام یکم در موردشون پر چونگی کنم
اوه اوه اوه چقدر نوشتم :sweatsmile: فکر کنم از این به بعد بهتره یه انیمه یه انیمه پست بدم :sweatsmile::tearsofjoy:
کسی خبر نداره قسمت سوم kabaneri کی میاد؟
خواهش میکنم، همین که فهمیدم یکی واقعا پستام رو میخونه خودش خیلیهآقا دمت گرم الان Toradora رو میرم تو کارش![]()

).... آخه دختر به این خوبی کجا گیر آدم میاد؟ نه خداییش، اصلا دختر رویاهاست لامذهب
یعنی خاک بر اون سر سیب زمینی کوداکا بکنم که این رو به چشم دختر نمیبینه و اون چشم کور شدهاش فقط روی سنا و ایروزاست.یعنی باید بره بمیره، مرتیکه بی بخار بدسلیقه 

خصوصا وقتایی که با سنا کل کل میکنه و حرص سنا رو در میاره خیلی باحاله، مثلا اونجایی که مجبور کرد دیالوگای اون بازی Er*ge اش رو بخونه خدا بود 

ولی با وجود این بعضی جاها واقعا زیاده روی میکنه و آدم دلش برای سنا میسوزه. مثلا توی فصل اول اونجایی که سنا تازه گوشی خریده بود، وقتی کاری کرده بود که هی گوشی سنا ارور بده و سنا فکر میکرد گوشیش خراب شده واقعا دلم به حالش سوخت.
اونجا که اومد توی اتاق و از کوداکا پرسید شرایط چطوری داره پیش میره و بعد از شنیدن جواب کوداکا بهش کا*دوم داد.... وای خدا یعنی ترکیدم از خنده اونجا

نه خب مطمئنا در حد Highschool DxD و کارهای بزرگ این سبک که نیست@Dante Never Cry
علی مطمعنی ؟والا منم جفت فصلاشو دیدم ولی اصلا اون حدی که تو میگی اچی کار بالا نیستا
![]()

نه خب مطمئنا در حد Highschool DxD و کارهای بزرگ این سبک که نیستولی خب در مقابل کارهای دیگه ایچی مثل Nisekoi دوزش خیلی بیشتره
خصوصا که بالا تنهاش هم آزاده و از پشت هم سانســوری نداره
![]()
میگم راستی دیگه از این نظرسنجیهای بهترین انیمه فصل/سال 20XX نمیذارید؟توی پست اول مال سال 2014 رو دیدم ولی مثل اینکه بعد از اون دیگه نذاشتید
![]()