Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
درود دوستان 2 تا سوال
1- یه انیمه ای بود که اسم انیمه همون اسم شخصیت اصلیه و شخصیت اصلی با خوردن شیر از منبعش :D نمیدونم چجوری تو چارچوب توضیح بدم قوی میشد اسمشو و یا لینکی اگه کسی داره لطف کنه :D
Beelzebub

اونی که شیرو از منبع میخوره پاور آپ میشه اسمش Seikon no Qwaser‌‍ه :-":D
اثری هنری از Hoods Entertainment با کارگردانی‌‍ه سردار سرلشگر هنت*ای اعظم استاد «هیراکو کانکو»!

اثری هنری از Hoods Entertainment با کارگردانی‌‍ه سردار سرلشگر هنت*ای اعظم استاد «هیراکو کانکو»!
من بعد دیدن چند قسمت این نزدیک بود حالم بهم بخوره!:-&:|نمیدونستم دیدن شیر از منبع خوردن تو یه انیمه اینقدر حال بهم زن میشه!:| تازه فکر میکردم باید جذاب باشه!:-":))

اها ، اینو خودت یکی دو سال پیش گفته بودی رفته بودم یه نگاهی بهش انداخته بودم ، ولی یادم رفته بودش >:):D
خیلی پست دوستمونو دقیق نخوندم ، اسم شیر خوردن اومد بیلزباب اومد تو ذهنم ...

کسی Katanagatari رو دیده؟یه چنتا ارت ازش دیدم بدجور خوشم اومد ازش فقط راسته که هر قسمت اش 50 دقیقه است؟:-s موندم ببینم با این وضع یا نه!!
عالیست! :D
اگر اشتباه نکنم در اصل هر قسمت به صورت عادی بوده و بعدا توی پخش دوباره،اینگونه 50 قسمتی پخش شده! شایدم اشتباه میکنم:-" به هر حال،اصلا مهم نیست عالیه انیمه :D

سلام
دوستان میشه چند تا از سریالهای انیمیشنی قشنگ این چند سال رو معرفی کنید ؟

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
اگر منظور غربیه که ... توی تاپیک سریال بپرسی زودتر جواب میگیری احتمالا:-" (چون اونجا بیشتر دیدم در مورد انیمیشن های غربی بحث بشه:دی البته بچه های اینجا هم بعضی ها میبینند:دی)
اگرم شرقیه(انیمه) بگو تا همه لیست ردیف کنیم:))

جوجو موتورش گرم شده :D و هر قسمت هیجانش بیشتر داره میشه و مارو هم تشنه تر واسه قسمت بعد....واقعا بدجور میزاره تو خماری خیلی بد جایی تموم میشه انیمه.با اینکه بکش بکش نیست تو انیمه به اونصورت ولی خون خونریزی زیادی داره که این واقعا خوشحال کنندست>:)

آخرین ویرایش:
عالیست! :D
اگر اشتباه نکنم در اصل هر قسمت به صورت عادی بوده و بعدا توی پخش دوباره،اینگونه 50 قسمتی پخش شده! شایدم اشتباه میکنم:-" به هر حال،اصلا مهم نیست عالیه انیمه :D

اگر منظور غربیه که ... توی تاپیک سریال بپرسی زودتر جواب میگیری احتمالا:-" (چون اونجا بیشتر دیدم در مورد انیمیشن های غربی بحث بشه:دی البته بچه های اینجا هم بعضی ها میبینند:دی)
اگرم شرقیه(انیمه) بگو تا همه لیست ردیف کنیم:))
همون شرقی بیشتر منظورم هست . یه سری دانلود دادم بیرون انجام بدن واسم اگه انیمه خوبی میدونید بگید بگم دان کنن .

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
همون شرقی بیشتر منظورم هست . یه سری دانلود دادم بیرون انجام بدن واسم اگه انیمه خوبی میدونید بگید بگم دان کنن .

چند سال اخیر که کار خوب زیاد داشتیم:D
حالا چندتاش رو که فعلا یادمه:-" (خودمونیم...یه سریش رو نوشتم،بقیشم رفتم تو لیست انیمه های یکی دو سال اخیر که چیزی جا نزارم:D)

رومنس و Slice of Life و این حرفا :
Shigatsu wa Kimi no Uso
Barakamon
Gin no Saji
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
Nisekoi
Ore Monogatari

اکشن :
Arslan Senki (این که دیدنش بر هر ایرانیی واجبه :D جدا از عالی بودن خود انیمه:x )
One Punch Man
Noragami
Ushio to Tora
Nanatsu no Taizai
Parasyte

ورزشی و مسابقه ای و این حرفا :-"
Shokugeki no Souma
Haikyuu
Diamond no Ace
Baby Steps
Kuroko no Basket

نمیدونم چه سبکی باید بهش گفت... :
Death Parade

یک پیشنهاد هم ویژه میدم ولی نه دنبال عکس و تحقیق در موردش برو، نه خلاصه داستان و نه کلا هیچی:-" فقط بشین ببین،پشیمون هم نمیشی! یکم قدیمی تره نسبت به اینا(2012:-" ) ... البته اگر ندیده باشی:D (چون نگفتی میخوای تازه شروع کنی یا نه...ولی احتمالا میخوای تازه شروع کنی:-" )
Fate/Zero
اگرم که برات جدید بودنش مهم نیست(منظورم یک سال اخیره!) از واجبات میتونم بگم :
Usagi Drop ، Gosick ، Ano Hana ، Stein's ; Gate ، FullMetal Alchemist Brotherhood ، Psycho-Pass ، Death Note ، Bakuman ، Shingeki no Kyojin
(علاوه بر همون F/Z ) یا اینجوری بگم که خط بالا تقریبا TOP 10 خودمه =))
یه کار Slice of Life که از واجبات نیست،اما مستحب بسیار قویه از نظر من... Kimi to Boku هستش:D
در کل کار خوب زیاده:| سال رو ول کن و فقط بشین ببین:D
اصلا با وان پیس شروع کن:-" ( :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x )

آخرین ویرایش:
بعد از 8 ماه و حدود 20 روز رسیدم به پخش هفتگی وان پیس :) :) :) :) :)
وقتی انیمه دیدن رو شروع کردم با خودم همش میگفتم امکان نداره بشینم انیمه بیشتر از 100-150 اپیزودی ببینم چه برسه به اینکه از اون انیمه همین الان 600-700 اپیزود هم پخش شده باشه.... ولی الان :d :d :d
در کل الان به شدت احساس غرور میکنم و به نظرم یه کار مهمی در حد اختراع چرخ انجام دادم :)
on second thought, i don't have a life (._. )

همانا که وان پیس دیدن از اختراع چرخ هم مهم تره:-" :دی
---
هممم...کلا این آرک رو دوست ندارم! به 99% برسیم...و یهو برگردیم به 5% :| ، خیلی ها فراموش کردن،یک سری سنگ شدن،یک سری انسان به درد نخور(حالا خودمونیم که تحقیقات میکنند و به درد میخورن از نظر داستانی) یادشونه و دوست شدن،از اونطرف آکیبا که دوست بود و یادشه دشمن شده(:| :| :| خیلی دوستش میداشتم:| )
و در کل گند خورده به اوضاع!
نمیدونم حالا واقعا به پایان داریم نزدیک میشیم یا نه...اما امیدوارم پایان نباشه! و هرچه زودتر اوضاع جبهه ها برگرده به حالت عادیش:-" (پایان خیلی یکهویی و سریع اتفاق میفته! + اگر بخوان یهو سر جنگ آخر حافظه برگرده و همراهی کنند خیلی فیلم هندی میشه:-" )

در کل اینکه دلم برای همون قسمت های ایپزودیک تنگ شده!=)) ... حالا فصل اول پست هامم هست که میگفتم امیدوارم زودتر از این حالت خارج بشه و یه آرک داستانی ببینیم:دی

از نکات منفیش از دید خودم گفتم،از نکات مثبتشم بگم که این زره هایی که این قسمت جور شدن خیلی خفنند:دی یه دلیل دیگه که فکر نمیکنم جنگ آخر بشه،اینه که اوشیو تازه یه زره گرفته و باید اون یکی زره گه یوکای ها ساختن رو هم بگیره! دیگه فکر نمیکنم اینم لحظه ی آخر زره بشکنه و از آسمون نازل بشه براش:-" (البته بعید هم نیست:| )

سلام
چند سال اخیر که کار خوب زیاد داشتیم:D
حالا چندتاش رو که فعلا یادمه:-" (خودمونیم...یه سریش رو نوشتم،بقیشم رفتم تو لیست انیمه های یکی دو سال اخیر که چیزی جا نزارم:D)

رومنس و Slice of Life و این حرفا :
Shigatsu wa Kimi no Uso
Barakamon
Gin no Saji
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
Nisekoi
Ore Monogatari

اکشن :
Arslan Senki (این که دیدنش بر هر ایرانیی واجبه :D جدا از عالی بودن خود انیمه:x )
One Punch Man
Noragami
Ushio to Tora
Nanatsu no Taizai
Parasyte

ورزشی و مسابقه ای و این حرفا :-"
Shokugeki no Souma
Haikyuu
Diamond no Ace
Baby Steps
Kuroko no Basket

نمیدونم چه سبکی باید بهش گفت... :
Death Parade

یک پیشنهاد هم ویژه میدم ولی نه دنبال عکس و تحقیق در موردش برو، نه خلاصه داستان و نه کلا هیچی:-" فقط بشین ببین،پشیمون هم نمیشی! یکم قدیمی تره نسبت به اینا(2012:-" ) ... البته اگر ندیده باشی:D (چون نگفتی میخوای تازه شروع کنی یا نه...ولی احتمالا میخوای تازه شروع کنی:-" )
Fate/Zero
اگرم که برات جدید بودنش مهم نیست(منظورم یک سال اخیره!) از واجبات میتونم بگم :
Usagi Drop ، Gosick ، Ano Hana ، Stein's ; Gate ، FullMetal Alchemist Brotherhood ، Psycho-Pass ، Death Note ، Bakuman ، Shingeki no Kyojin
(علاوه بر همون F/Z ) یا اینجوری بگم که خط بالا تقریبا TOP 10 خودمه =))
یه کار Slice of Life که از واجبات نیست،اما مستحب بسیار قویه از نظر من... Kimi to Boku هستش:D
در کل کار خوب زیاده:| سال رو ول کن و فقط بشین ببین:D
اصلا با وان پیس شروع کن:-" ( :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x )
دیگه تقریباً مطمئن شده بودم زدن تو گوش آی دیت که رسیدم به خط آخر :دی
بعدشم خجالت نمیکشی Kenshin پیشنهاد نمیدی ؟ :دی
آقا در کنار اینایی که بچه ها گفتن Black Lagoon رو هم ببین .
آهان راستی از اونجایی که اینجا انجمن بازیه ، واجب و پسندیدست که LogHorizon و No Game No Life و Accel World رو هم با ضریب بالا پیشنهاد بدم . از راست که بخونی 2 تا اول فوق العاده عالی هستن و سومی هم انیمه خیلی خوبیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or