soltanmasoud
کاربر سایت
1- یه انیمه ای بود که اسم انیمه همون اسم شخصیت اصلیه و شخصیت اصلی با خوردن شیر از منبعشنمیدونم چجوری تو چارچوب توضیح بدم قوی میشد اسمشو و یا لینکی اگه کسی داره لطف کنه
![]()
Beelzebub
1- یه انیمه ای بود که اسم انیمه همون اسم شخصیت اصلیه و شخصیت اصلی با خوردن شیر از منبعشنمیدونم چجوری تو چارچوب توضیح بدم قوی میشد اسمشو و یا لینکی اگه کسی داره لطف کنه
![]()
درود دوستان 2 تا سوال
![]()
Beelzebub
من بعد دیدن چند قسمت این نزدیک بود حالم بهم بخوره!اونی که شیرو از منبع میخوره پاور آپ میشه اسمش Seikon no Qwaserه
اثری هنری از Hoods Entertainment با کارگردانیه سردار سرلشگر هنت*ای اعظم استاد «هیراکو کانکو»!
اونی که شیرو از منبع میخوره پاور آپ میشه اسمش Seikon no Qwaserه
اثری هنری از Hoods Entertainment با کارگردانیه سردار سرلشگر هنت*ای اعظم استاد «هیراکو کانکو»!
عالیست!کسی Katanagatari رو دیده؟یه چنتا ارت ازش دیدم بدجور خوشم اومد ازش فقط راسته که هر قسمت اش 50 دقیقه است؟موندم ببینم با این وضع یا نه!!
اگر منظور غربیه که ... توی تاپیک سریال بپرسی زودتر جواب میگیری احتمالاسلام
دوستان میشه چند تا از سریالهای انیمیشنی قشنگ این چند سال رو معرفی کنید ؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
همون شرقی بیشتر منظورم هست . یه سری دانلود دادم بیرون انجام بدن واسم اگه انیمه خوبی میدونید بگید بگم دان کنن .عالیست!
اگر اشتباه نکنم در اصل هر قسمت به صورت عادی بوده و بعدا توی پخش دوباره،اینگونه 50 قسمتی پخش شده! شایدم اشتباه میکنمبه هر حال،اصلا مهم نیست عالیه انیمه
اگر منظور غربیه که ... توی تاپیک سریال بپرسی زودتر جواب میگیری احتمالا(چون اونجا بیشتر دیدم در مورد انیمیشن های غربی بحث بشه
البته بچه های اینجا هم بعضی ها میبینند
)
اگرم شرقیه(انیمه) بگو تا همه لیست ردیف کنیم![]()
به نظرم از your lie in april و death note شروع کنیدسلام
دوستان میشه چند تا از سریالهای انیمیشنی قشنگ این چند سال رو معرفی کنید ؟
به نظرم از your lie in april و death note شروع کنید![]()
من کلا از داستان غم انگیز خوشم میاداول کاری میخواید بنده خدا چشماش تبدیل آبشار بشه؟![]()
چند سال اخیر که کار خوب زیاد داشتیمهمون شرقی بیشتر منظورم هست . یه سری دانلود دادم بیرون انجام بدن واسم اگه انیمه خوبی میدونید بگید بگم دان کنن .
دیگه تقریباً مطمئن شده بودم زدن تو گوش آی دیت که رسیدم به خط آخرچند سال اخیر که کار خوب زیاد داشتیم
حالا چندتاش رو که فعلا یادمه(خودمونیم...یه سریش رو نوشتم،بقیشم رفتم تو لیست انیمه های یکی دو سال اخیر که چیزی جا نزارم
)
رومنس و Slice of Life و این حرفا :
Shigatsu wa Kimi no Uso
Barakamon
Gin no Saji
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
Nisekoi
Ore Monogatari
اکشن :
Arslan Senki (این که دیدنش بر هر ایرانیی واجبهجدا از عالی بودن خود انیمه
)
One Punch Man
Noragami
Ushio to Tora
Nanatsu no Taizai
Parasyte
ورزشی و مسابقه ای و این حرفا
Shokugeki no Souma
Haikyuu
Diamond no Ace
Baby Steps
Kuroko no Basket
نمیدونم چه سبکی باید بهش گفت... :
Death Parade
یک پیشنهاد هم ویژه میدم ولی نه دنبال عکس و تحقیق در موردش برو، نه خلاصه داستان و نه کلا هیچیفقط بشین ببین،پشیمون هم نمیشی! یکم قدیمی تره نسبت به اینا(2012
) ... البته اگر ندیده باشی
(چون نگفتی میخوای تازه شروع کنی یا نه...ولی احتمالا میخوای تازه شروع کنی
)
Fate/Zero
اگرم که برات جدید بودنش مهم نیست(منظورم یک سال اخیره!) از واجبات میتونم بگم :
Usagi Drop ، Gosick ، Ano Hana ، Stein's ; Gate ، FullMetal Alchemist Brotherhood ، Psycho-Pass ، Death Note ، Bakuman ، Shingeki no Kyojin
(علاوه بر همون F/Z ) یا اینجوری بگم که خط بالا تقریبا TOP 10 خودمه
یه کار Slice of Life که از واجبات نیست،اما مستحب بسیار قویه از نظر من... Kimi to Boku هستش
در کل کار خوب زیادهسال رو ول کن و فقط بشین ببین
اصلا با وان پیس شروع کن(
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()