Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مرسی دوستان خیلی لطف کردید .
اره Akiba جان تازه میخوام انیمه ژاپنی رو شروع کنم . یه سریهاش رو فردا میفرستم واسه دانلود مخصوصا وان پیس که فکر کنم حالا حالاها سرگرمم کنه

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
@parham_safa
من خودم کنشین رو ندیدم هنوز :| :| :|
Black Lagoon هم آره فوق العادست:دی
LH هم یادم بودا!نمیدونم چی شد یادم رفت موقع نوشتن:دی اینم به شدت پیشنهاد میشه:دی

البته به من باشه میگم غیر از F/Z و FMA بقیه رو بی خیال بشه و بشینه وان پیس و ناروتو و بلیچ ببینه:دی (و Space Brothers و هانتر و هاجیمه...:-" هرچی بلندتر بهتر:)) ) بعد از یکسال هم که خوب غرق شد،گینتاما:دی

---
راستی به لیست بالا Natsume هم اضافه بشه...فرشاد بیا اسم کاملش رو بنویس:دی

@parham_safa
من خودم کنشین رو ندیدم هنوز :| :| :|
Black Lagoon هم آره فوق العادست:D
LH هم یادم بودا!نمیدونم چی شد یادم رفت موقع نوشتن:D اینم به شدت پیشنهاد میشه:D

البته به من باشه میگم غیر از F/Z و FMA بقیه رو بی خیال بشه و بشینه وان پیس و ناروتو و بلیچ ببینه:D (و Space Brothers و هانتر و هاجیمه...:-" هرچی بلندتر بهتر:)) ) بعد از یکسال هم که خوب غرق شد،گینتاما:D

---
راستی به لیست بالا Natsume هم اضافه بشه...فرشاد بیا اسم کاملش رو بنویس:D

:|

من الان نقشم اینه که اسم یه انیمه رو از طرف تو بنویسم؟ :|

هزار بار راجع بهش با همه حرف زدی لااقل اسمش رو کامل حفظ کن :D

ولی بگم این انیمه فقط انیمه محبوب آکیباست و هیچ کس اینجا علاقه ای به این نداره و چون آکیبا زیاد دربارش حرف زده من اسمش رو بلدم

Natsuyasumi

این پست تنها جهت اذیت کردن آکیبا بوده و هیچ هدف دیگری نداشته :D

چیزی که آکیبا میگفت اینه Natsume Yuujinchou

آخرین ویرایش:
  • Like
:|

من الان نقشم اینه که اسم یه انیمه رو از طرف تو بنویسم؟ :|

هزار بار راجع بهش با همه حرف زدی لااقل اسمش رو کامل حفظ کن :D

ولی بگم این انیمه فقط انیمه محبوب آکیباست و هیچ کس اینجا علاقه ای به این نداره و چون آکیبا زیاد دربارش حرف زده من اسمش رو بلدم

Natsuyasumi
سخته اسمش خو:|
اسمی که نوشتی هم بخوره فرق سرت:p حداقل میخوای ترول کنی یه چیزی مینوشتی ناتسومه باشه:p

natsume yuujinchou ،فرشادم گویا دیگه دوستش نداره و به همون انیمه ای که معرفی کرده علاقه داره:p چون من که اولین باره چنین اسمی رو شنیدم:دی

• Like
سخته اسمش خو:|
اسمی که نوشتی هم بخوره فرق سرت:p حداقل میخوای ترول کنی یه چیزی مینوشتی ناتسومه باشه:p

natsume yuujinchou ،فرشادم گویا دیگه دوستش نداره و به همون انیمه ای که معرفی کرده علاقه داره:p چون من که اولین باره چنین اسمی رو شنیدم:D

یه بار تو nihonomaru بود فکر کنم اسمش رو شنیده بودم نمیدونم چرا اونموقع فکر میکردم اسمش Natsume یه چیزیه الان فهمیدم که نه XD

هرچی میخوای فکر کن از کسی پوشیده نیست که تو اهم اهم :D

• Like
یه بار تو nihonomaru بود فکر کنم اسمش رو شنیده بودم نمیدونم چرا اونموقع فکر میکردم اسمش Natsume یه چیزیه الان فهمیدم که نه XD

هرچی میخوای فکر کن از کسی پوشیده نیست که تو اهم اهم :D
برو!!! برو الکی شایعه پراکنی نکن :دی
از همین انیمه های محبوبم میزان پاک بودنم مشخصه! :دی
حالا دوستمون خودش میبینه انیمه ها رو و حساب کار دستش میاد:دی اسپمر اعظم این تاپیک رو تخریب نکنید!برا خودتون بده:دی

برو!!! برو الکی شایعه پراکنی نکن :D
از همین انیمه های محبوبم میزان پاک بودنم مشخصه! :D
حالا دوستمون خودش میبینه انیمه ها رو و حساب کار دستش میاد:D اسپمر اعظم این تاپیک رو تخریب نکنید!برا خودتون بده:D

همین دیگه چون بنده خدا تورو نمیشناسه سریع خودتو پرت کردی وسط که جلوه خودتو که برا ماها نابود کردی لااقل برا تازه واردها در این زمینه درست و حسابی نشون بدی :D

تو طولانی مدت همه میفهمن چه هن.تایی هستی :D

آرزو میکنم سریع وان پیس تموم بشه و کراش جدید هم منتشر بشه که با خیال راحت از این دنیا بری :D

من که همیشه اینجا حضور داشتم و دارم:D +وقتی کسی چیزی معرفی نمیکنه من باید دست به کار بشم دیگه:D
+خدا رو صدهزار مرتبه شکر که نام کاربریم توش ساسکه نیست:D همین خودش یک برتری بزرگه:D نه کاراکتری که عشقه fan girlsهاست:p

تو طولانی مدت میفهمه انیمه هایی که معرفی کردم چقدر پاکن و ساسکه چقدر ناپاکه:-"

پ.ن: کراشش باید کار ND باشه:D ،خوبه محمد زود پیام رو رسونده ها:D....آها راستی خودت شینه:))
پ.ن2: این بحث رو ادامه نده که شوتمون میکنند بیرون:دی منم که یکساعتی توی راهم و کلا بیکار!:-"

• Like
من که همیشه اینجا حضور داشتم و دارم:D +وقتی کسی چیزی معرفی نمیکنه من باید دست به کار بشم دیگه:D
+خدا رو صدهزار مرتبه شکر که نام کاربریم توش ساسکه نیست:D همین خودش یک برتری بزرگه:D نه کاراکتری که عشقه fan girlsهاست:p

تو طولانی مدت میفهمه انیمه هایی که معرفی کردم چقدر پاکن و ساسکه چقدر ناپاکه:-"

پ.ن: کراشش باید کار ND باشه:D ،خوبه محمد زود پیام رو رسونده ها:D....آها راستی خودت شینه:))
پ.ن2: این بحث رو ادامه نده که شوتمون میکنند بیرون:D منم که یکساعتی توی راهم و کلا بیکار!:-"

حالا هی این اسم کاربری رو بزنید تو صورتم :D چندبار بگم اونموقع که من داشتم تو سایتایی که عضو میشدم اسم کاربری انتخاب میکردم (8-9 سال پیش) اونموقع هنوز به بیشعوری این شخصیت پی نبرده بودم :D

میبینیم :D

شده باشه خودم کمک مالی جمع میکنم که ND دوباره IP رو مال خودش کنه XDDD

اشکال نداره من حاضرم خودمو پرت کنن بیرون ولی تو رو هم با خودم بکشم :D

• Like
حالا هی این اسم کاربری رو بزنید تو صورتم :D چندبار بگم اونموقع که من داشتم تو سایتایی که عضو میشدم اسم کاربری انتخاب میکردم (8-9 سال پیش) اونموقع هنوز به بیشعوری این شخصیت پی نبرده بودم :D

میبینیم :D

شده باشه خودم کمک مالی جمع میکنم که ND دوباره IP رو مال خودش کنه XDDD

اشکال نداره من حاضرم خودمو پرت کنن بیرون ولی تو رو هم با خودم بکشم :D
.اینا همش بهانه ست!:دی روت نمیشه بگی ساسکه فنی:p

برای کمک مالی روی من حساب کن!:دی فقط بسازن و من به آرزوم برسم :(( :((

نگاه تو رو خدا:-" .... مدیران و ناظمین ،من بیگناهم با این پرتم نکنید بیرون:)) بیگناهیمم مشخصه دیگه تو این قضیه:دی فرشاد رو بفرستید یکم جو اینجا آروم بشه:-" >:) (خیلی هم چون تاناکا دوست نداره، یکی دو روز بفرستیدش:-" شاید به این بزرگوار ارادت پیدا کرد:-" )

• Like
@Akiba

امیر الان داشتم فیلم Boruto رو میدیدم ولی خداییش ساسکه تو این فیلم خیلی خفن شده ها :D
تو کلا هنوز یه حسی نسبت بهش داری:| در ذات خبیثت نفوذ کرده:-"
توی بازیشم که دوستش داری:|

پ.ن:دقت کردی فقط من و تو بعد از تغییرات امضامون رو درست نکردیم؟ :)) تاناکا ازمون راضی باشه:دی :x

• Like
تو کلا هنوز یه حسی نسبت بهش داری:| در ذات خبیثت نفوذ کرده:-"
توی بازیشم که دوستش داری:|

پ.ن:دقت کردی فقط من و تو بعد از تغییرات امضامون رو درست نکردیم؟ :)) تاناکا ازمون راضی باشه:D :x

نه خداییش ببین بزرگ شدن خیلی خفن شدن مخصوصا ترکیبش با ناروتو خیلی خفن شده :D

اسپویل نیست اما باید بزارم تو اسپویلر:

خیلی استیلشون خفن شده اما مبارزشون به اون وحشی بازی تو مانگا نبود همون آخر سریا. مثلا دوست داشتم ناروتو بیشتر از قدرت کوروما استفاده میکرد یا ساسکه یه چیباکو تنسه میزد یا سوسانو رو ول میداد بیرون ولی نکرد :(

هنوزم میگم تو سری بازیای ناروتو. ساسکه خوش استیل ترین حرکات رو داره :D حالا تو بدترین حالت جز Top 3یه

آره XDDD آخه خیلی مندوکسه بید XD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or