Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

علی این همه رو برا چنین انیمه ای نوشته؟ :|
احساس میکنم من انیمه ی اشتباهی دیدم این وسط:)) (و یه جورایی یاد تحلیل مرتضی در مورد اپنینگ چونیبیو افتادم:-" )
انقدر فلسفیش نکنید این انیمه ها رو:-" :-"

---
@Police _ 110
از الان حمایتم رو از تاناکا اعلام میکنم:دی ،فرشادم همینطور:-"
باشد که کابانری و جوکر گیم رو شکست بدیم>:)

احساس میکنم من انیمه ی اشتباهی دیدم این وسط:)) (و یه جورایی یاد تحلیل مرتضی در مورد اپنینگ چونیبیو افتادم:-" )

---
@Police _ 110
از الان حمایتم رو از تاناکا اعلام میکنم:D ،فرشادم همینطور:-"

منم حمایتم رو اعلام میکنم اما امیر میدونی که آخرش Epic Fail میشیم مگه نه؟ :D چون همیشه انیمه های معرکه و با ایده های جدید عالی به یه لیتر خون و قطع شدن اعضا میبازن :|

منم حمایتم رو اعلام میکنم اما امیر میدونی که آخرش Epic Fail میشیم مگه نه؟ :D چون همیشه انیمه های معرکه و با ایده های جدید عالی به یه لیتر خون و قطع شدن اعضا میبازن :|
اون که آره متاسفانه :(
البته علی هم به شدت تاناکا دوسته!نمیدونم نظرش در مورد بقیه چیه...شاید اومد تو تیممون:D
بردیا هم که مشخصه کجاست:-" پرهامم هفتگی نمیبینه،نظرسنجی رو زود برمیداریم نرسه:-" :)) بقیه هم هنوز اعلام نکردن کدوم طرفن:-"
در کل حدود 7تا رای جمع بشه(در صورت تک انتخابی بودن)میشه امیدوار بود:-"

کارای ناجور تر از DxD هم هست :D خلاصه انقدر کار اچی High level داریم که Boku wa Tomodachi توش انیمه پاکی حساب میشه :D

عاشق اون خواهر روحانیه با خواهرشم من XDDDD
عجب :D پس باید یه سری به این وادی هم بزنم و با کارهای..... اهم.... حرفه‌ای ( :D ) این سبک هم آشنا بشم :>

اون بزرگه باحاله، یعنی کلا شرم و حیا سرش نمیشه =)) ولی شخصیت محبوب من همونطوری که توی طومارم نوشته بودم ریکاست :D واقعا این بشر همه چی تمومه >:D<

---
@Police _ 110
از الان حمایتم رو از تاناکا اعلام میکنم:D ،فرشادم همینطور:-"
در مورد بخش Bold شده:
mdypiujs57ugnmcnd9ni.gif

خیلی هم فلسفه پشت رفتار سنا و ایزورا وجود داره :poutingcat: خلاصه نبینم دیگه همچین چیزایی بگی :poutingcat::D

در مورد تاناکا هم من کاملا پایم :-":D مگر اینکه بعدا از بین این انیمه‌های فصلی که ندیدم کار جالبتری پیدا بشه :-"

علی بعد از ویرایش پستش یه جمله اضافه کرد،کار ما رو خراب :| :-"
اون gif هم فایده نداره:-" آخه چیه این انیمه...:-"

---
امروز بالاخره تونستم ببینمش!:x (این چند روز داشتم زجر میکشیدم:( )
اپنینگ ترجمه شد بالاخره!:x چقدر دلم خواست برم چمران(شیرازی ها میدانند کجاست:-") اونجا بگیرم بخوابم:))
در مورد غذا خوردن...منم همه غذایی رو دوست دارم،ولی ماهی یکی از غذاهاییه که حس خوردنش رو ندارم! به خاطر همین قضیه ای که مطرح شد=)) معمولا وقتی ماهی باشه،نصف همیشه غذا میخورم:)) (نارنگی هم وقتی هسته داره که کابوسه...مخصوصا اگر زیاد باشه:-" )

در کل بازم عشق است تاناکا:x
ببینیم قسمت بعد این دختره در چه فازی میباشد:D

---

قسمت قبل وقتی که گفتن یه دشمن 0 امتیازی هست،مطمئن بودم چنین اتفاقی میفته دقیقا!
حالا فکر نمیکردم انقدر بزرگ باشه! ولی میگفتم همه از کنارش میگذرن ، ولی این میره سراغش و بعدا میگن قهرمان اونیه که به فکر نجات مردم باشه و ...! به هر حال هر دشمنی یک تهدیده و این حرفا! و ایشون سر همین قضیه قبول میشه:D
و با تقریب 90% (غیر از خفن بزرگ بودنش!) همونی شد که فکر میکردم!:-" امیدوارم در آینده یکم کمتر تابلو باشه اوضاع:-"

---
@MaTrix PouYa
فوق العاده بود چیزی که گذاشتی!:x :x :x

چطوری میتونید با وجود Re Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu به انیمه های دیگه رای بدید؟همف:D
همینا بگو ! امشب یه قسمتش را دیدم عالی بود ! اگه هنوز شک دارید به دیدنش کافیه یه نگاه به اسوکرش بندازید !
===
قسمت دوم ساکاماتو کاملا انتظارم را بر اورده کرد از قسمت اول جذاب تر بود( ای کسانی که ایمان نیاوردید... :D) امیدوارم همین روند را ادامه بده و گند نزنه

هنوز فصل تموم نشده نظرسنجی زده نشده بچه ها تیم بندی کردن :-??
ولی به نظر من بچه هایی که تیم امیر آکیبا ( تاناکا ) ن زودتر توبه کنن و به راه راست برگردن قبل از اینکه دیر بشه وگرنه تا آخر ننگ این تصمیم اشتباه باهاشون میمونه [-(:D
پ.ن : این فصل اینقدر انیمه خوب داره تاناکا تو Top 5 هم نیست چه برسه به بهترین :-j

آخرین ویرایش:
تاناکا یه انیمه خاص برای مخاطب های خاصه اینقدر بهش گیر ندید :|

من تازه صفحه های قبل رو خوندم فرشاد تو اگه از ساسکه بدت میاد چرا اکشن فیگوراش رو گرفتی؟‎:|‎ سایت بقلی هم که فکر کنم تو کلوب هوادار هاش هستی‎:P

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t

من تازه صفحه های قبل رو خوندم فرشاد تو اگه از ساسکه بدت میاد چرا اکشن فیگوراش رو گرفتی؟‎:|‎ سایت بقلی هم که فکر کنم تو کلوب هوادار هاش هستی‎:P
تو هم جزو مخاطب هاش هستی؟:x :x :x دست جیغ هورا یعنی؟ :D

اینایی که در مورد فرشاد گفتی راسته؟ :|
راسته فرشاد؟:| :| :|

و یک بار دیگر خداوند سازنده های Kimi to Boku رو خفه کنه T^T

دوباره نشستم فصل 1 رو از اول تا آخر دیدم T^T خیلی خوبه :((

امیر قبل از اینکه چیزی بگی من این انیمه رو به پیشنهاد تو ندیدم و یکی دیگه پیشنهاد کرد XD

• Like

WTF ؟؟؟؟ :O

تو کی هستی؟ XDDD از کجا میدونی؟ XDDDD

جاسوس داره این 2 سایت XD

دلیلش:

اهم اهم هم اینکه فیگورش خیلییییی خفن و با کیفیته ولی به خاطر فقط این دلیل نمیگرفتم و بزرگترین دلیلی که گرفتم این بود که تخفیف خورده بود :D

تو کلوپ هواداراش هستم برا اینکه اونجا 24ی دارم ترولش میکنم :D

من حتی خارج AW و تو تلگرام ساسکه رو برا بردیا (موسس کلوپش نه این بردیای اینجا) ترول میکنم XD

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or