آقا نه سنا نه ایزورا...... TeamRika#
باهوش، خوشگل، بانمک،هم مهربون و هم بدجنس، شجاع، منحرف (اینم نکته مثبت حساب میشه
).... آخه دختر به این خوبی کجا گیر آدم میاد؟ نه خداییش، اصلا دختر رویاهاست لامذهب
یعنی خاک بر اون سر سیب زمینی کوداکا بکنم که این رو به چشم دختر نمیبینه و اون چشم کور شدهاش فقط روی سنا و ایروزاست.یعنی باید بره بمیره، مرتیکه بی بخار بدسلیقه
خب حالا که تخلیه انرژی شدم یکم (
) برگردیم سر موضوع اصلی.... سنا یا ایزورا؟ هممم.. اگه فصل یک این سوال رو ازم میپرسیدن برام خیلی سخت بود جواب بدم، چون هر دو شخصیت هم خوبیهاشون رو داشتن و هم اشکالاتشون. ایزورا که کلا مایه سرگرمی ماست و ۹۰٪ اوقات موجبات خنده رو اون برامون فراهم میکنه
یعنی چقدر این ایزورا ناقلاست
خصوصا وقتایی که با سنا کل کل میکنه و حرص سنا رو در میاره خیلی باحاله، مثلا اونجایی که مجبور کرد دیالوگای اون بازی Er*ge اش رو بخونه خدا بود
ولی با وجود این بعضی جاها واقعا زیاده روی میکنه و آدم دلش برای سنا میسوزه. مثلا توی فصل اول اونجایی که سنا تازه گوشی خریده بود، وقتی کاری کرده بود که هی گوشی سنا ارور بده و سنا فکر میکرد گوشیش خراب شده واقعا دلم به حالش سوخت.
یا مثلا فصل ۲ اونجا که فالش رو گرفت. سنا واقعا ایزورا رو دوست خودش میدونست و بخاطر همین خوشحال بود که ایزورا به آیندهاش داره فکر میکنه ولی وقتی فهمید که همهاش الکی بوده و ایزورا فقط به عنوان یه وسیله خنده ازش استفاده کرده.... واقعا دلم براش سوخت.
به نظرم با وجود غرور سنا و ساده لوحی بیش از اندازهاش که همه چیز رو سریع باور میکنه، شخصیتش باز بالغتر از ایزوراست. اونجایی که سنا حقیقت رو به ایزورا میگه که داری توی گذشته زندگی میکنی و باید بیدار بشی و به حال نگاه کنی، با وجود اینکه دلم به حال ایزورا سوخت و به نظرم جاش نبود که جلوی جمع سنا بهش این حرف رو بزنه، ولی چیزی که ایزورا گفت کاملا نقص شخصیتش رو نشون میداد:
«If only you never existed»
همونطوری که سنا گفت به نظرم مهم نیست چقدر ایزورا اذیتش کنه، امکان نداشت هیچوقت این جمله رو از اون بشنویم. به نظرم تفاوت اصلی سنا و ایزورا اینجا مشخص میشه. سنا با وجود اینکه یه گذشتهای با کوداکا داشته نمیزاره اون زمان شخصیتش رو تعریف کنه و از کنار اون گذشته و به زمان حال و آینده نگاه میکنه، در صورتی که ایزورا هنوز توی گذشته داره زندگی میکنه، بخاطر همین نمیتونه زمان حال و آیندهاش رو ببینه. برای همینه که سنا میتونه ایزورا رو دوست خودش بدونه ولی ایزورا بدون درک این موضوع همهاش به سنا آسیب میرسونه.
دقیقا از همین نقطه به بعد بود که انتخاب کردن برام بین سنا و ایزورا راحت شد و میدونستم با وجود شیطنتهای ایزورا، اگه قرار باشه شخصیتی رو برای رومنس انتخاب کنم اون شخص بدون شک سناست. شخصیت سنا کلا رشد خوبی در طول انیمه داشت و خصوصا توی فصل ۲ خیلی بهتر تونست خودش رو نشون بده. خصوصا که شجاعت این رو از خودش نشون داد که با احساساتش روبرو بشه و اونا رو به زبون بیاره.
با وجود این حرفا، دوست دارم در آینده شخصیت ایزورا هم مثل سنا رشد کنه و بتونه از گذشته بگذره و به زمان حال نگاه کنه. هر دو شخصیت واقعا خوبن و یه جورایی وضعیت باخت-باخت به نظر میاد چون کوداکا هر کدوم رو که انتخاب کنه اون یکی آسیب میبینه و آدم واقعا دلش نمیاد اذیت شدنشون رو ببینه.... کاشکی میشد یکی دوتا شخصیت مرد دیگه هم به داستان اضافه میشدن تا همچین اتفاقی نیوفته.... هرچند که غیرممکنه
===
راستی یه پرانتزی هم باز کنم اینجا
شخصیت استلا با وجود اینکه خیلی کم توی انیمه بوده ولی توی همین مدت کوتاه واقعا ترکونده
اونجا که اومد توی اتاق و از کوداکا پرسید شرایط چطوری داره پیش میره و بعد از شنیدن جواب کوداکا بهش کا*دوم داد.... وای خدا یعنی ترکیدم از خنده اونجا