Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
قسمت اول زیاد جالب نبود اما تو قسمت دوم و مخصوصا سوم دیگه خیلی خوب شد
با اینکه جذابیت این سری هنوز در حد سری سوم نشده ( که خب دلیلش واضحه هنوز اول کاره ) ولی بازم کشش زیادی داره, طوری که اصلا نمیتونم برای دیدن قسمتای بعدیش صبر کنم و هر قسمتو چند دفعه میبینم
امیدوارم با اون تیر و کمان زودتر یه استندی هزار برابر قوی تر از "د وُرلد" دیو رو بیدار کنن تا بسی حال کنیم :ar!
اینم که قسمت به قسمت عالی تر از قبل
همینطور پیش بره بهترین انیمه ی کوتاه عمرمم رد میکنه :دی
فقط یه بدمن خیلی بدجنس و بینهایت قوی لازم داره که حتی اون خداهای نابودیم جلوش کم بیارن

دوستان این اموزش های سایت nhk چطوره؟ کسایی که استفاده کردن خوشحال میشم نظرشونو بدونم. چون بیادی هی قسمتی از وقت تابستونمو بذارم رو ژاپنی یاد گرفتن :D
من کامل که نه، ولی حدود یک سوم قسمت‌هاش رو سال گذشته دنبال کردم که تا اونجا واقعا راضی بودم ازش. این آموزش‌های NHK هم کوتاه‌ان (هر قسمت برنامه ۱۰ دقیقه‌ست)، هم اینکه کلمه‌ها و متن بخش اصلی درس‌ها توسط ژاپنی‌زبان‌ها ضبط شدن (در نتیجه، تلفظ اصلی رو می‌شنویم) و هم اینکه اجراکننده‌های برنامه گوینده‌های ایرانی ساکن ژاپن هستن که باعث می‌شه غریبگی نکنیم باهاشون. هر قسمت رو می‌شه فایل MP3ش رو از خود سایت گرفت و یه خلاصه‌ای از درس رو هم می‌شه در قالب PDF دانلود کرد. با این حساب، می‌تونید درس‌ها رو بریزید رو گوشی و هر روز مرورشون کنید. البته این دوره‌ش مکالمه‌س و برای حروف/هجاها و کلمات ژاپنی راه خاصی پیش پای آدم نمی‌ذاره. برای بهتر یادگرفتن اون‌ها می‌تونید سراغ فلش‌کارت‌ها و اپ‌های لایتنر و ... رو بگیرید.

اگه نظر من رو می‌خواین، بهتره الان که اوایل ساله شروع کنین. کافیه هر هفته، یک ربع-نیم ساعت برای گوش دادن به هر قسمت‌اش و خوندن متن‌های مربوط بهش وقت بذارید و در طول هفته هم فایل رو گوش بدید و یه مرور کوتاهی (مثلا روزی کلا یک ربع) داشته باشید. درسته که همین الان هم می‌شه به همه‌ی قسمت‌ها دسترسی داشت و دانلود کرد و ... ولی اگه پشت سر هم، مثلا توی یکی-دو ماه بخواین همه رو گوش بدین، بعد از تموم شدن چند قسمت اول اون‌قدر ممکنه قضیه پیچیده بشه که کلا قیدش رو بزنید. شخصا وقت‌هایی که با روند اصلی و هفتگی برنامه پیش رفتم انگیزه‌ی بیشتری داشتم و طبیعتا کارم هم راحت‌تر بوده.
پ.ن: اگه خواستید هماهنگ با NHK پیش برید، برنامه هر دوشنبه پخش می‌شه و تا الان ۴ قسمت ازش پخش شده

آخرین ویرایش:
دوستان این اموزش های سایت nhk چطوره؟ کسایی که استفاده کردن خوشحال میشم نظرشونو بدونم. چون باید یه قسمتی از وقت تابستونمو بذارم رو ژاپنی یاد گرفتن :D
بنده هم چند ماه پیش برای یادگیری مکالمه و حروف ژاپنی ازش استفاده کردم و الان حروف هیراگانا و کاتاکنا (اگر اشتباه نکرده باشم ؟) رو حفظ کردم ازش که بعضی وقت ها خیلی به درد میخوره ، ولی به نظر من شما اول مکالمه رو گوشی بدید و بین مکالمات کم کم حروف رو هم یاد بگیرید بهتره.

من کامل که نه، ولی حدود یک سوم قسمت‌هاش رو سال گذشته دنبال کردم که تا اونجا واقعا راضی بودم ازش. این آموزش‌های NHK هم کوتاه‌ان (هر قسمت برنامه ۱۰ دقیقه‌ست)، هم اینکه کلمه‌ها و متن بخش اصلی درس‌ها توسط ژاپنی‌زبان‌ها ضبط شدن (در نتیجه، تلفظ اصلی رو می‌شنویم) و هم اینکه اجراکننده‌های برنامه گوینده‌های ایرانی ساکن ژاپن هستن که باعث می‌شه غریبگی نکنیم باهاشون. هر قسمت رو می‌شه فایل MP3ش رو از خود سایت گرفت و یه خلاصه‌ای از درس رو هم می‌شه در قالب PDF دانلود کرد. با این حساب، می‌تونید درس‌ها رو بریزید رو گوشی و هر روز مرورشون کنید. البته این دوره‌ش مکالمه‌س و برای حروف/هجاها و کلمات ژاپنی راه خاصی پیش پای آدم نمی‌ذاره. برای بهتر یادگرفتن اون‌ها می‌تونید سراغ فلش‌کارت‌ها و اپ‌های لایتنر و ... رو بگیرید.

اگه نظر من رو می‌خواین، بهتره الان که اوایل ساله شروع کنین. کافیه هر هفته، یک ربع-نیم ساعت برای گوش دادن به هر قسمت‌اش و خوندن متن‌های مربوط بهش وقت بذارید و در طول هفته هم فایل رو گوش بدید و یه مرور کوتاهی (مثلا روزی کلا یک ربع) داشته باشید. درسته که همین الان هم می‌شه به همه‌ی قسمت‌ها دسترسی داشت و دانلود کرد و ... ولی اگه پشت سر هم، مثلا توی یکی-دو ماه بخواین همه رو گوش بدین، بعد از تموم شدن چند قسمت اول اون‌قدر ممکنه قضیه پیچیده بشه که کلا قیدش رو بزنید. شخصا وقت‌هایی که با روند اصلی و هفتگی برنامه پیش رفتم انگیزه‌ی بیشتری داشتم و طبیعتا کارم هم راحت‌تر بوده.
پ.ن: اگه خواستید هماهنگ با NHK پیش برید، برنامه هر دوشنبه پخش می‌شه و تا الان ۴ قسمت ازش پخش شده
بنده هم چند ماه پیش برای یادگیری مکالمه و حروف ژاپنی ازش استفاده کردم و الان حروف هیراگانا و کاتاکنا (اگر اشتباه نکرده باشم ؟) رو حفظ کردم ازش که بعضی وقت ها خیلی به درد میخوره ، ولی به نظر من شما اول مکالمه رو گوشی بدید و بین مکالمات کم کم حروف رو هم یاد بگیرید بهتره.
ممنون دوستان بابت راهنمایی. من فکر میکردم اول باید هجاها و حروف رو یاد بگیرم بعد برم سراغ درسهای اصلی :/

چی بود این خوندم یعنی چی بود قشنگ مغزم هنگ کرد
مبارزه هیسوکا با کرولو :((:((:((:((:((:(( >:D<>:D<>:D<مگه داریم مگه میشه همچین چیزی من هنوز درک نکردم :D من اوالش که اسپویل ها رو خوندم گفتم حتما و بدون شک تخیلات یه فن ولی واقعا اتفاق افتاد :D
ولی بازم مگه داریم چی شد اصلا اینجوری شد :D یعنی شوکی بهم وارد شد که نمیدونم چطوری خارج بشم :>
و یه چیز دیگه واقعا این هفته چپتر جدید اومد :D یعنی من 100 % مطمئن بودم میره تو وقفه :D
خب برگردیم سراغ بحث اصلی چی شد اینجوری شد؟:-s:D
یکی مطمئن تو این مبارزه میمیره امیدوارم اون شخص هیسوکا باشه :D ولی میدونم اخرش کرولو میمیره :((
ارت مانگا فرق کرده یا تخیلات ذهن منه؟ خیلی بهتر شده :D

آخرین ویرایش:
چی بود این خوندم یعنی چی بود قشنگ مغزم هنگ کرد
مبارزه هیسوکا با کرولو :((:((:((:((:((:(( >:D<>:D<>:D<مگه داریم مگه میشه همچین چیزی من هنوز درک نکردم :D من اوالش که اسپویل ها رو خوندم گفتم حتما و بدون شک تخیلات یه فن ولی واقعا اتفاق افتاد :D
ولی بازم مگه داریم چی شد اصلا اینجوری شد :D یعنی شوکی بهم وارد شد که نمیدونم چطوری خارج بشم :>
و یه چیز دیگه واقعا این هفته چپتر جدید اومد :D یعنی من 100 % مطمئن بودم میره تو وقفه :D
خب برگردیم سراغ بحث اصلی چی شد اینجوری شد؟:-s:D
یکی مطمئن تو این مبارزه میمیره امیدوارم اون شخص هیسوکا باشه :D ولی میدونم اخرش کرولو میمیره :((
ارت مانگا فرق کرده یا تخیلات ذهن منه؟ خیلی بهتر شده :D
فکر نمی کردم مبارزه ای که همه از اواسط مانگا (که میشه n سال پیش) منتظرش بودن،
همین جوری یهویی رخ بده!:دی
ولی مطمئنم هیچ کدوم شون نمی میرن. این اطمینان نمی دونم از کجا اومده:دی
ولی می دونم این اتفاق نمی افته:>

آرت مانگا فوق العاده نوسان داره. قبلاً هم قسمت هایی بوده که آرتش این طوری بوده.

وات د فا... لوفی تا امروز نمیدونست دراگون پدرشه؟! :| این دیگه چه اسکلیه ! :|
بالاخره چشممون به جمال کایدو هم روشن شد ورود باحالی داشت ظاهرا ازاون شخصیت ها که تعادل روحی نداره :D چه بلایی سر کید اورده بود !:| الان دیگه باید مطمئن شد لوفی و تلفی هم با هم پسش برنمیاند ! مگر اینکه یه شخیت سومی مثل شنکس یا سابو بیاد تو صحنه
در اخر هم سانجی بعد اون هم قیافه گرفتن !... :|=))

باز برگشتیم سر خونه اول :D اینهمه فکر کردیم کانکی قوی شده دیگه اریما رو ناک اوت می کنه باز هیچی #-o
ربطی به کانکی نداره اریما خیلی قویه:> مادارای TGـه از لحاظ OP بودن!!!:))حالا فردا که چپتر بیاد معلوم میشه ولی خب از الان میشه حدس زد یا کانکی پاور اپ میشه (احتمالا کاکوجای کامل به شکل مار چون ایشیدا خیلی به مار اشاره داره) یا اینکه با توجه به اون ارت جدید ایشیدا توی توییترش OEK وارد داستان بشه و با اریما میجنگه یا حتی ممکنه امون کانکی رو نجات بده تا مبارزه نیمه کاره بمونه!:-"ولی من خودم فکر میکنم اریما واقعا نمیخواد کانکی بمیره!:D اینم که کانکی یا اریما OEK باشن رو من قبول ندارم:|

درود دوستان 2 تا سوال
1- یه انیمه ای بود که اسم انیمه همون اسم شخصیت اصلیه و شخصیت اصلی با خوردن شیر از منبعش :دی نمیدونم چجوری تو چارچوب توضیح بدم قوی میشد اسمشو و یا لینکی اگه کسی داره لطف کنه :D
2- انیمه ورزشی بغیر hajime no ippo / haikyuu/slam dunk / kurko no basket چیا پیشنهاد میشه ؟ slam dunk مانگاش ادامه داره یا کلا تعتیل شده پرژوه ؟

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or