Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بچم :(( بچم Allen :(( حالا دقیقا حس میکنم که Tamaki چه حسی نسبت به Haruhi داشت :((

اول از همه یه سوال :D چرا نه واقعا چرا آلن تو هر چپتر به طرز وحشتناکی قیافش قشنگتر میشه؟ :D بچم به باباش رفته :D

بیشرف پس معلوم شد اسم آلن برا چی بهش داده شده. چون همونطور که معلوم بود اسم اصلیش آلن نبوده و اسمیه که . . . . اممم مانا بهش داده.
الان معلوم شد که آلن به کانجی میشه Host ای دهنت سرویس :D

و اینکه Katerina زندست؟ 0_0

WTF؟ این کتابداره چیا میدونه؟ :(( چرا چیزی نمیگه؟ :((

فکر کنم تو چپتر های آینده شاهد شفاش شدن رازها توسط کتابدار میشویم

و همچنان زورا مارو با مانگاش میزاره سر کار هر چپتر :|

بچم :(( بچم Allen :(( حالا دقیقا حس میکنم که Tamaki چه حسی نسبت به Haruhi داشت :((

اول از همه یه سوال :D چرا نه واقعا چرا آلن تو هر چپتر به طرز وحشتناکی قیافش قشنگتر میشه؟ :D بچم به باباش رفته :D

بیشرف پس معلوم شد اسم آلن برا چی بهش داده شده. چون همونطور که معلوم بود اسم اصلیش آلن نبوده و اسمیه که . . . . اممم مانا بهش داده.
الان معلوم شد که آلن به کانجی میشه Host ای دهنت سرویس :D

و اینکه Katerina زندست؟ 0_0

WTF؟ این کتابداره چیا میدونه؟ :(( چرا چیزی نمیگه؟ :((

فکر کنم تو چپتر های آینده شاهد شفاش شدن رازها توسط کتابدار میشویم

و همچنان زورا مارو با مانگاش میزاره سر کار هر چپتر :|

باباش کیه؟:D
من فکر کنم کتابدار قبلا نیا رو میشناخته و میدونه الن میزبان چهاردهم بوده و کلا با نوح ها اشنا بوده با همشون اونم 30 سال قبل :D
یه چیز هست یادته گفته بودن کتابدار قبلا یه شاگرد دیگه قبل لاوی داشت من فکر میکنم اون شاگرد یا نیا بوده یا مانا :D و فکر کنم اون کسی هم که کاترینا منتظرشه نیا :-" چون دیگه کسی رو نمیشناسم که کاترینا منتظرش باشه :D
این لوسیا کیه من اینو نفهمیدم :| بع یه چیز هم هست اینا خاطرات نیا بود یا واقعی بود؟ :D
این کاترینا هم زنده بودنش من قشنگ شوکه شدم قشنگ معلوم بود مرده نمیدونم چطوری زنده شده :-< تراژدی تر بود اگر میمیرد :D
بعد نکته جالب این بود چرا رود طرف نیا بود؟ من قشنگ گیچ شدم مگه اینا نمیخوان نیا بمیره!!! کلا نفهمیدم چی شده
بعد اخه یه نکته ای هست اگر اسم الن یه چیز دیگه بوده چرا نیا هم الن صداش میزد!!!!:-?
این بانو کاتسورا نمیتونه یه چیزی بکشه توش بانو لینالی گریه نکنه :|/:) داره وجهه بانو رو خراب میکنه :-"
و اینکه الن رو دیدیم :(( و کروس رو هم دیدیم :(( کلا همین نشون دادن کروس ارزش این چپتر رو چندین برابر بیشتر کرد :> وای بانو رود :((:((:(( خیلی خوبه :D
ولی با این چپتر من بیشتر گیچ شدم!!!:-< باید سه ماه صبر کنیم ببینیم چی میشه :-< امیدوارم حداقل مانگا دوباره ماهانه بشه
و نیا هم که کلا نبود و امیدوارم چپتر بعدی پیداش بشه :>

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
باباش کیه؟:D
من فکر کنم کتابدار قبلا نیا رو میشناخته و میدونه الن میزبان چهاردهم بوده و کلا با نوح ها اشنا بوده با همشون اونم 30 سال قبل :D
یه چیز هست یادته گفته بودن کتابدار قبلا یه شاگرد دیگه قبل لاوی داشت من فکر میکنم اون شاگرد یا نیا بوده یا مانا :D و فکر کنم اون کسی هم که کاترینا منتظرشه نیا :-" چون دیگه کسی رو نمیشناسم که کاترینا منتظرش باشه :D
این لوسیا کیه من اینو نفهمیدم :| بع یه چیز هم هست اینا خاطرات نیا بود یا واقعی بود؟ :D
این کاترینا هم زنده بودنش من قشنگ شوکه شدم قشنگ معلوم بود مرده نمیدونم چطوری زنده شده :-< تراژدی تر بود اگر میمیرد :D
بعد نکته جالب این بود چرا رود طرف نیا بود؟ من قشنگ گیچ شدم مگه اینا نمیخوان نیا بمیره!!! کلا نفهمیدم چی شده
بعد اخه یه نکته ای هست اگر اسم الن یه چیز دیگه بوده چرا نیا هم الن صداش میزد!!!!:-?
این بانو کاتسورا نمیتونه یه چیزی بکشه توش بانو لینالی گریه نکنه :|/:) داره وجهه بانو رو خراب میکنه :-"
و اینکه الن رو دیدیم :(( و کروس رو هم دیدیم :(( کلا همین نشون دادن کروس ارزش این چپتر رو چندین برابر بیشتر کرد :> وای بانو رود :((:((:(( خیلی خوبه :D
ولی با این چپتر من بیشتر گیچ شدم!!!:-< باید سه ماه صبر کنیم ببینیم چی میشه :-< امیدوارم حداقل مانگا دوباره ماهانه بشه
و نیا هم که کلا نبود و امیدوارم چپتر بعدی پیداش بشه :>

جواب سوالت: منم دیگه :D

آره این که فکر کنم تو یه چپتر گفتن که کتابدار همه نوح هارو میشناسهو خیلی وقتم هست که میشناسه. کلا کتابدارا همه چیز رو میدونن :|
آره یادم اومد و بازم آره احتمالش هست که نیا بوده باشه
حالا باید دید تو چه حالتی زندست :D
منم نفهمیدم /o\
کروس هم فکر کنم تایید شد که زندست :D اونجا که رود گفت فعلا خواب باش یا یه همچین چیزی (حافظه ماهی گونم ریست شد) پس انگار زندست

380cceb98da1d02b5d4f042301c16974.jpg

Sent From Valhalla

@m.a.t و @Police _ 110 و @parham_safa
دلتون میاد اسپمر اعظم اینجا رو بفرستید بره؟ :( دیگه کی تاپیک رو بیاره بالا تا توی دید باشه و ملت به دیدن انیمه ترغیب بشن؟ :( :-"

ولی خلیل،حالا اومدی دیدی به من گیر نده ها! برای من حس Kimi to Boku رو داره:-" اما توی اپنینگ که دختران زیادی مشاهده شد! پس اون مشکلت احتمالا رفع خواهد شد:-" دوبلور اینا هم نمیشناسم،خودت آمارش رو باید داشته باشی که دوستشون داری یا نه:-"

---
راستی دوستانی که Nijiiro Days میدیدن،اوضاع چطور بود؟ ببینمش؟ :D
خیلی مهم نیست. یه پست منفی در مورد Fate یا وان پیس میدیم و خود به خود تاپیک شلوغ میشه:-"

خیلی باحال بود.=))
----------------------
اکثر انیمه های بهاری رو دانلود کردم اما هیچ کدوم رو ندیدم. فکر کنم باید برم دنبال یه تفریح دیگه@-)

خیلی مهم نیست. یه پست منفی در مورد Fate یا وان پیس میدیم و خود به خود تاپیک شلوغ میشه:-"

خیلی باحال بود.=))
----------------------
اکثر انیمه های بهاری رو دانلود کردم اما هیچ کدوم رو ندیدم. فکر کنم باید برم دنبال یه تفریح دیگه@-)
وقتی من نباشم شلوغ نمیشه دیگه همون بحث ها هم:-" در کل حذف من از تاپیک،بزرگترین اشتباهیه که میتونید مرتکب بشید:-" (>:) >:) >:) ... ولی رحم کنید:)) )

لول سنپای=)) فرشاد دمت گرم:))

سلام دوستان
سریع می‌رم سر اصل مطلب:
احتمالا می‌دونید که NHK World یه برنامه‌ی هفتگی برای آموزش مقدماتی مکالمه‌ی زبان ژاپنی، به زبون‌های مختلف از جمله فارسی، داره که کاملا هم رایگانه. دوستان انیمه‌بازی که بدشون نمیاد کمی بیشتر ژاپنی یاد بگیرن فرصت خوبیه که برن سراغ‌اش؛ به‌ویژه که اوایل ساله و هنوز ۳-۴ قسمت ازش بیشتر جلو نرفته. برای رفتن به سایت‌اش هم کافیه «آموزش زبان ژاپنی» رو تو گوگل بزنید و برین برای لینک اول.

سلام دوستان
سریع می‌رم سر اصل مطلب:
احتمالا می‌دونید که NHK World یه برنامه‌ی هفتگی برای آموزش مقدماتی مکالمه‌ی زبان ژاپنی، به زبون‌های مختلف از جمله فارسی، داره که کاملا هم رایگانه. دوستان انیمه‌بازی که بدشون نمیاد کمی بیشتر ژاپنی یاد بگیرن فرصت خوبیه که برن سراغ‌اش؛ به‌ویژه که اوایل ساله و هنوز ۳-۴ قسمت ازش بیشتر جلو نرفته. برای رفتن به سایت‌اش هم کافیه «آموزش زبان ژاپنی» رو تو گوگل بزنید و برین برای لینک اول.

این NHK خیلی باحاله.....سال 2011 هم یه سری آموزش های ژاپنی به زبان فارسی گذاشته بود که درباره ی یه مردی بودش که قراره تو یه شرکت ژاپنی کار کنه...و داستان یادگیری زبان از طرف اون روایت می شد....کلاً 50قسمت بودش و هفتگی برای دانلود می امدش.....آموزش هاشون جالب بودش.

P.S
این مجموعه ای که شما میگی فک کنم از بهار 2015 شروع و تو 48قسمت کامل شده....تو بخش دانلودش بری، کاملش هست

این NHK خیلی باحاله.....سال 2011 هم یه سری آموزش های ژاپنی به زبان فارسی گذاشته بود که درباره ی یه مردی بودش که قراره تو یه شرکت ژاپنی کار کنه...و داستان یادگیری زبان از طرف اون روایت می شد....کلاً 50قسمت بودش و هفتگی برای دانلود می امدش.....آموزش هاشون جالب بودش.

P.S
این مجموعه ای که شما میگی فک کنم از بهار 2015 شروع و تو 48قسمت کامل شده....تو بخش دانلودش بری، کاملش هست
درسته؛ این سری از پارسال شروع و یک‌بار تموم شد و الان دوباره از اول داره پخش‌اش می‌کنه. فقط پارسال خودم از برنامه‌هاش جا موندم و از اونجا که دیگه درسا سخت شده بود، تنبلی‌م شد قسمت‌ها رو خودم برم. این‌طوری از همون اول هفتگی که آدم پیش بره (آهسته و پیوسته) راحت‌تر می‌تونه دنبال‌اش کنه.
پ.ن: این سری جدید به نظرم از اون سری چند سال پیش‌اش خیلی بهتر و دست‌کم جذاب‌تره (اگه اشتباه نکنم اون اسم‌اش «عشق من ژاپن» یا یه همچین چیزی بود)

Live-Action انیمه ی Bakuman همین چند ساعت پیش رو سایت های تورنت امد
[][

57637225322593347558.jpg

حالا خارج از شوخی جان من نگو که می‌خوای ببینیش؟!:D:>
قشنگ قابلیتشو داره که تر بزنه به خاطرات انیمه...
البته خودمم آخرش میبینم، ولی بیشتر برای جنبه فانه قضیه... یکی از خنده‌دارترین و بیادموندنی‌ترین مدیاهایی که من دیدم لایو اکشن‌های دث‌نوت و اُنیزوکا بوده.
اون بازیگره نقش L رو تا عمر دارم یادم نمیره... پدرسگ هروقت یاده قیافه و استیلش میفتم میخوام پخش زمین شم! :D

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
57637225322593347558.jpg

حالا خارج از شوخی جان من نگو که می‌خوای ببینیش؟!:D:>
قشنگ قابلیتشو داره که تر بزنه به خاطرات انیمه...
البته خودمم آخرش میبینم، ولی بیشتر برای جنبه فانه قضیه... یکی از خنده‌دارترین و بیادموندنی‌ترین مدیاهایی که من دیدم لایو اکشن‌های دث‌نوت و اُنیزوکا بوده.
اون بازیگره نقش L رو تا عمر دارم یادم نمیره... پدرسگ هروقت یاده قیافه و استیلش میفتم میخوام پخش زمین شم! :D

آریا....سوال کردن نداره، خو معموله که صد در صد نگاش میکنم، دقیقاً از وقتی که گفتن قراره بسازنش، میخواستم ببینمش....من بدتر از این Live-Action ها رو دیدم....این که دیگه چیزی نیست :D

Live-Actionـه، بازیگرهای خیــــلی خوبی داره...ولی کارگردان داغونی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or