Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اول خواستم بگم قابل تشخیص بود که از هانتر یا S;G خوشت نیاد ولی وقتی دیدم گفتی از انیمه هایی مثل Assassination Classroom خوشت اومده تعجب کردم :| :D جالبه از Ergo Pr0xy هم خوشت نیومده ولی از Serial Experiments Lain خوشت اومده :D چون بیشتر جا ها دیدم کسایی که از Serial Experiments Lain خوششون اومده از Texhnolyze هم خوششون اومده،پیشنهاد میکنم اگه وقت داشتی سراغ Texhnolyze هم بری.(خودم هنوز نه Serial Experiments Lain رو دیدم نه Texhnolyze و Ergo Pr0xy رو).اگه از کارای Shinichiro Watanabe هم اگه چیزی ندیدی پیشنهاد میکنم یکی دو تا از کاراش رو امتحان کنی(همشونم ارزش امتحان کردن دارن)
Assassination Classroom رو بیشتر به خاطر ایده کلی و شخصیت کورو سنسی خوشم اومد،Texhnolyze تصاویر جالبی داشت حتما نگاه می کنم،تعریف Mind Game رو از کارهای Shinchiro Watanabe شنیده بودم،اون هم کارهاش رو نگاه می کنم
من ژانر یا فضای خاصی رو دنبال نمی کنم به همین خاطر هر چیزی رو باید کاملا جداگانه ببینم تا بفهمم :D
منم از The Girl Who Leap Through Time خوشم نیومد،اصلا متوجه نشدم چی داشت که اینقدر ازش تعریف می کنن

همانا که اگر کسی باشد که تاناکا رو ببیند و از اول تا آخر لبخندی بر لب نداشته باشد،یک مشکل اساسی میدارد:-" (لبخند حداقلشه! :-" )
این بشر عالیه! :x :x :x خیلی راحت رفت بین شخصیت های محبوبم! لقب بهترین انیمه ی بهارم از بقیه ی انیمه ها میگیرم و خیلی راحت میدم به این بزرگوار! :x
وای این تهدید کردن خداها عالی بود=)) =)) پاش بیفته فکر کنم برای انتقام کریتوسی بشه! =))

قبلاً بودن اما منقرض شدن:D
دنبال چی هستی؟
--------------------------------------------
بلیچ این هفته چه قدر خوب بود. Fan Girl درونم داره جیغ می کشه.
خدا این کوبو رو به راحت راست هدایت کنه یا کلاً خلاصش کنه:D

هانتر هم که از مانگا داره تبدیل به رمان میشه. یه سری نوشته بود که لا به لاش عکس هم داشت.
با این حال فوق العاده بود:D
من اگر سر دو چپتر اخیر اعصابم بهم نریخته بود،پنل رنگیه صفحه ی آخر رو میزاشتم امضام:-" (با اینکه هیچ دخلی به این بشر ندارم!:-" ... البته اینم هست که اگر دو چپتر اخیر اعصابم بهم نریخته بود...یعنی خوشم میومد و وقتی خوشم اومده...مطمئنا آواتار و امضا به چیز دیگری مزین میشد:-" حالا... )
ولی کلا Fan Girlـها فکر کنم از خوشحالی سکته نمودند:-"

هانتر رو من نخوندم،اما شنیدم صفحه ی اولش یک بنده خدایی بوده که ایشون به تنهایی باعث میشه این چپتر آخر مفت نیرزه :-" (هرچی فکر کردم نتونستم نمی ارزه رو درست تبدیلش کنم:| )

سلام
همانا که اگر کسی باشد که تاناکا رو ببیند و از اول تا آخر لبخندی بر لب نداشته باشد،یک مشکل اساسی میدارد:-" (لبخند حداقلشه! :-" )
این بشر عالیه! :x :x :x خیلی راحت رفت بین شخصیت های محبوبم! لقب بهترین انیمه ی بهارم از بقیه ی انیمه ها میگیرم و خیلی راحت میدم به این بزرگوار! :x
وای این تهدید کردن خداها عالی بود=)) =)) پاش بیفته فکر کنم برای انتقام کریتوسی بشه! =))

من اگر سر دو چپتر اخیر اعصابم بهم نریخته بود،پنل رنگیه صفحه ی آخر رو میزاشتم امضام:-" (با اینکه هیچ دخلی به این بشر ندارم!:-" ... البته اینم هست که اگر دو چپتر اخیر اعصابم بهم نریخته بود...یعنی خوشم میومد و وقتی خوشم اومده...مطمئنا آواتار و امضا به چیز دیگری مزین میشد:-" حالا... )

هانتر رو من نخوندم،اما شنیدم صفحه ی اولش یک بنده خدایی بوده که ایشون به تنهایی باعث میشه این چپتر آخر مفت نیرزه :-" (هرچی فکر کردم نتونستم نمی ارزه رو درست تبدیلش کنم:| )
تو بحثای اینجا رو ول کن .
خودت بگو چند روز بفرستمت بری ؟ :دی

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
سلام

خودت بگو چند روز بفرستمت بری ؟ :D
بشین تاناکا رو ببین تا حال و روز من رو دریابی:-"
ولی دیگه واقعا الان میام خدمتت! (یعنی برم چک کنم و بیام:-" )
هیچ دفاعیه ای هم ندارم البته:(

سلام
بشین تاناکا رو ببین تا حال و روز من رو دریابی:-"
ولی دیگه واقعا الان میام خدمتت! (یعنی برم چک کنم و بیام:-" )
هیچ دفاعیه ای هم ندارم البته:(
حوصله آنگویینگ ندارم .
البته اینقدر ملت هایپ کردن که هفته پیش قسمت اول Joker Game و Kabaneri رو گرفتم دیدم اما نمیدونم حوصلم میشه هفتگی دنبال کنم یا نه .
از Joker Game اونقدری که بچه ها تعریف میکردن خوشم نیومد اما Kabaneri به نظرم چیز خوبی بود .

• Like
نه همینجوری کلی:D چون خیلی خفنه و من خیلی دوست دارم اما فکر کنم اینجا خیلی طرفدار نداره کسی تحویل نمیگیره:D
طرفدار که داره. منم بدم نمیاد از مجموعه اش.
اما خیلی حرفی برای گفتن نمونده. شاید از این تجربه های فردی ـه:دی

از اون جایی که اون اتفاق افتاد بلیچ باید تموم می شد. اما تمومش نکرد و ادامه داد. سطح کار پایین اومده بود اما این اواخر افتضاح شده.

برو از خود شرم کن. درسته اون بنده خدا جزو شخضیت های محبوبم نیست اما هیچ مشکل خاصی هم نداره:>
سلام

خودت بگو چند روز بفرستمت بری ؟ :D
ای مدیر با کفایت / حمایت حمایت.

بنش کن خلاص شیم.:دی

ایول پس قضیه اینه:D چون من هنگ کردم. آریا ساما بهم داده هلسینگ رو که منم دیدم 10 قسمت بود. بعد یه سایتی دیدم که گذاشته 13 قسمته و .... خلاصه فکر کردم یه فصل دیگه هم داره که من ندیدم.

+++

اینجا کسی تو کار Ghost in the Shell نیست؟

آریا سنپای که کار درسته...راه رستگاری رو خوب بلده...هر چی داد بدون فک کردن بشین نگا کن.... :D

Ghost in the Shell منم دیدمش...ولی خوب...مثل محمدعلی (استکبار دونو) حرفی برای گفتن ندارم

++++++++++++
@Akiba
امیرحسین...دارم دو قسمت tanaka-kun wa itsumo kedaruge رو دانلود میکنم....وای به حالت اگه خوشم نیومد...خودت میدونی :D

Assassination Classroom رو بیشتر به خاطر ایده کلی و شخصیت کورو سنسی خوشم اومد،Texhnolyze تصاویر جالبی داشت حتما نگاه می کنم،تعریف Mind Game رو از کارهای Shinchiro Watanabe شنیده بودم،اون هم کارهاش رو نگاه می کنم
من ژانر یا فضای خاصی رو دنبال نمی کنم به همین خاطر هر چیزی رو باید کاملا جداگانه ببینم تا بفهمم :D
منم از The Girl Who Leap Through Time خوشم نیومد،اصلا متوجه نشدم چی داشت که اینقدر ازش تعریف می کنن
برای من Assassination Classroom فقط یه نکته ی خیلی مثبت داشت که اونم کورو-سنسی بود،بقیه چیزاش بیشتر رو اعصابم بودن :D
والا از Shinchiro Watanabe این Mind Game که گفتی رو تازه اسمش رو شنیدم.بیشتر کارایی که خودش کارگردان بوده منظورم بود.
راستی نمیدونم انیمه فیلم چی دیدی ولی اگه Jin-Roh رو ندیدی،ببینش.کار تمیز و تلخ و سنگینی هست تا حدودی.
امیرحسین...دارم دو قسمت tanaka-kun wa itsumo kedaruge رو دانلود میکنم....وای به حالت اگه خوشم نیومد...خودت میدونی
نبین آقا،نبین.به احتمال زیاد خوشت نمیاد :D

• Like
@m.a.t و @Police _ 110 و @parham_safa
دلتون میاد اسپمر اعظم اینجا رو بفرستید بره؟ :( دیگه کی تاپیک رو بیاره بالا تا توی دید باشه و ملت به دیدن انیمه ترغیب بشن؟ :( :-"

ولی خلیل،حالا اومدی دیدی به من گیر نده ها! برای من حس Kimi to Boku رو داره:-" اما توی اپنینگ که دختران زیادی مشاهده شد! پس اون مشکلت احتمالا رفع خواهد شد:-" دوبلور اینا هم نمیشناسم،خودت آمارش رو باید داشته باشی که دوستشون داری یا نه:-"

---
راستی دوستانی که Nijiiro Days میدیدن،اوضاع چطور بود؟ ببینمش؟ :دی

• Like
راستی دوستانی که Nijiiro Days میدیدن،اوضاع چطور بود؟ ببینمش؟ :D

یه انیمه‌ی ساده‌ی Romance با یه هدف خیلی ساده 8 تا نوجوون که رابطه ی اینارو با هم نشون میده خیلی هم قابل پیشبینی و بدور از پیچیدگی ، با دیالوگای کلیشه ای و ... :D
واسه زنگ تفریح خوبه ( هر قسمتم 7-8 دقیقس ) ولی اگه به فکر یه انیمه‌ی پرمحتوی ای از این خبرا نیست :D اینم بگم یجوریه امکان داره بعد دیدنش بگی این چه مضخرفیه اگه اینجوری شد مسئولیتش با من نیست ^#(^
پ.ن : من خودم انقدر تو انیمه‌ی مختلف شخصیتایی که دوست داشتم با هم نرفتن مجبور شدم اینو نگاه کنم که دیگه به اینجور چیزا فکر نکنم :-":D

• Like
پارت دوم :

Big Order : شروع بدی نداشت و فکر کار رو میپسندم ولی هنوز کامل تکلیف انیمه مشخص نیست که چه روندی رو در پیش میگیره همه چی بستگی به ادامه کار داره که انیمه رو دنبال کنم یا نه ولی در کل پتانسیل خوبی داره

58520

Kuromukuro : یه کار کاملآ معمولی به نظر میرسه و خیلی چیز خاصی تو قسمت اول از انیمه ندیدم که بخوام بهش اشاره کنم باید منتظر بود تا ببینیم چی میشه البته شک دارم طور خاصی هم بشه:D

58519

Mayoiga : هنور هیچ نظر خاصی ذر مورد انیمه ندارم تو قسمت اول یه اتوبوس ادم معرفی میشه که هیچیشون بهم نمیاد از راننده و راهنما گرفته تا مسافرا ولی عجب شعر باحالی میخوندن تو اتوبوس:))

58521

Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta : خیلی جذبم نکرد حالا یا کامل جا نبفتاده با کلآ اینجوری نمیدونم شاید قسمت های بعذی موفق تری داشته باشه

58522

Re Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu : شروع خیلی خوبی داشت و ریتم قابل قبول کار باعث جذب بیننده میشه و اگه بخوام به بارزترین نکته مثبت انیمه اشاره کنم بالانس بودن رنگ امیزی و جو انیمه بین صحنه های درگیری و خشن و صحنه های اروم کار هست که مرتب تغییر میکنه ساختار یکنواختی نداره که امیدوارم در ادامه هم این ساختار رو حفظ کنه

58523

Sakamoto desu ga : این دیگه چی بود ؟ یعنی شخصیت اول از این خودشیرین تر و ...... من ندیدم اه اه اه اگه بخواد از اول تا اخر همین باشه عمرآ ادامش بدمx-(

58524

Seisen Cerberus : نه خیلی خوب بود نه خیلی بد انتظار خاصی ازش ندارم نهایتش یه کار معمولی

58525

Sousei no Onmyouji : شروعش رو دوست داشتم شاید در نگاه اول یه کار کلیشه ای له نظز بیاد ولی روایت کار رو دوست داشتم جذبم کرد امیدوارم در اینده هم حرف هایی برای گفتن داشته باشه

58526

Super Lovers : یه شروع کاملآ معمولی داشت و چیز خاصی برای پرداختن بهش وجود نداره یه انیمه ساده به نظر میرسه

58527

Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge : شخصست های باحالی داره از قسمت اول کار خوشم اومد طنز متقاوت کار رو هم ذوست دارم امیدوارم قسمت های بعدی بهتر هم بشه

58528

Terra Formars S2 : من یکی از طرفدارهای فصل اول این انیمه بودم و بذون شک فصل دومش هم برام جذاب خواهد بود و امیدوارم جنگ های جالبتر و سوپرایز های داستانی بیشتری رو تو این سری شاهد باشیم

lxycva0qe5bmfopy67ns.png

Attachments

• 21516-6TyLMivlUWu4.jpg
    21516-6TyLMivlUWu4.jpg
    42 KB · مشاهده: 180
  • 21445-SFs5x0fN90L5.jpg
    21445-SFs5x0fN90L5.jpg
    24.6 KB · مشاهده: 179
  • 21567-vj3azcM1FDNT.jpg
    21567-vj3azcM1FDNT.jpg
    42.6 KB · مشاهده: 176
  • 21290-oIkeZVRywuWV.jpg
    21290-oIkeZVRywuWV.jpg
    26.3 KB · مشاهده: 174
  • 21355-3phFoi6x3Qwf.jpg
    21355-3phFoi6x3Qwf.jpg
    33.2 KB · مشاهده: 176
  • 21595-UYSAK3PDrCSk.jpg
    21595-UYSAK3PDrCSk.jpg
    16.7 KB · مشاهده: 179
  • 21608-nB00sZgW8xMb.jpg
    21608-nB00sZgW8xMb.jpg
    25.5 KB · مشاهده: 172
  • 21499-FnCthwQqV3PM.jpg
    21499-FnCthwQqV3PM.jpg
    43.8 KB · مشاهده: 174
  • 21177-1hogag0ZtoJE.jpg
    21177-1hogag0ZtoJE.jpg
    36.9 KB · مشاهده: 173
  • 21495-MzR6fg3NR3XQ.jpg
    21495-MzR6fg3NR3XQ.jpg
    26.2 KB · مشاهده: 173
emperor 69@
این super lovers موضوعش چیه ؟ :| اسم با اون عکس ...!?:|:D

داستان در اینمورد که :

هارو وقتی میره به مادرش تو کانادا سز بزنه با یه پسر خرد سال وحشی روبرو میشه که چیز زیادی از اداب و معاشرت معمول نمیدونه و منوجه میشه که مادرش اون رو از یه پرورشگاه به فرزندی قبول کرده و حالا مادر هارو میخواد که اون به عنوان برادر بزرگتر نحوه عین ادم زندگی کردن به اون بچه یاد بذه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or