اون که 100% :d نابود بودعمق فاجعه مسابقه آخرهیعنی کل قدرت گرفتن الکی الکی همه انیمه های ورزشی تاریخ رو جمع کنی به مسخره بودن مسابقه آخر نمیرسن
![]()
![]()
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
هی من میگفتم از این بشر بدم میاد میگفتی بچه خوبیه
![10 :p :p](/styles/default/xenforo/smilies/meep/10.gif)
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
فقط آئومینه
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
اون که 100% :d نابود بودعمق فاجعه مسابقه آخرهیعنی کل قدرت گرفتن الکی الکی همه انیمه های ورزشی تاریخ رو جمع کنی به مسخره بودن مسابقه آخر نمیرسن
![]()
![]()
کلا انگار نمیدونی من چی دارم میگماون که 100% :d نابود بود
هی من میگفتم از این بشر بدم میاد میگفتی بچه خوبیهیه تنه گند زد به همه چی مسابقه باهاش
فقط آئومینه![]()
برو باباکلا انگار نمیدونی من چی دارم میگم
آکاشی رو نمیگم مرد حسابی خود کاگامی و کوروکو رو میگم
تو اون منطق مزخرف انیمه اتفاقا آکاشی منطقی ترین حالت قدرت گرفتن رو داشت ولی اون کوروکو و کاگامی و جریان دروازه و . . . خیلییییییییی مسخره بود
همچنان هم آکاشی برا من بهترین کاراکتر انیمست![]()
بالاخره حوصله کردم و دیدمش.خوب بود ولی نه اونطوری که انتظار داشتم.گرافیکش که از همون اولش اذیتم میکرد ولی نیمه ی اول باز بهتر از نیمه ی دوم بود(بعضی جا ها خیلی بد میشد دیگهAsura رو ببین...فیلم انیمه ی خیلی سیاه ـه
انیمه هایی که تا الان خوشم اومده Mushishi,Serial Experiments Lain,Death Note,Code Geass,Psycho Pass,Paranoia Agent,Neon Genesis Evangelion,Assassination Classroom,One Piece,Naruto
یکسری انیمه ها هم خوشم نیومده Another,Ergo Proxy,Steins gate,Sword Art Online,No Game No life
سینمایی ها رو اشاره نکردم
فیلم Ghost in the Shell رو کی میسازه؟ گویا اسکارلت جانسن نقش اوله که بسی خبر مسرت بخشی هستاز هر لحاظ
![]()
بعد اینکه Hellsing کلا چندتاس؟ یعنی غیر از OVA چیز دیگه ای هم هست؟ چند قسمته؟
ماکان...ما یه Hellsing دارم که 13قسمته که سال 2001 پخش شده....با یه گرافیک داغون که از میانه های داستان، میزنه تو جاده خاکی و فیلر داستانی خودش رو پیش میگیره.
یه Hellsing دارم که به صورت OVA امده و به Hellsing Ultimate معروفه...که از 2006 شروع شده و طی 10 قسمت تا 2012 پخشش رو DVD و Blu-ray ادامه داشته
Hellsing Ultimate اصل داستان مانگاس، و بسیار خوش ساخته....و اگه میخوای Hellsing رو نگا نکنی، همین Hellsing Ultimate کافیه....و کاری به اون Hellsing قدیمیه نداشته باش.
قبلاً بودن اما منقرض شدناینجا کسی تو کار Ghost in the Shell نیست؟
دنبال چی هستی؟
اینجا کسی تو کار Ghost in the Shell نیست؟