هر موضوعی می تونه جذاب باشه،کاملا بستگی به نویسنده داره که چجوری اون موضوع رو پیاده کنه،چون تا الان انیمه شوننی ساخته نشده که مثلا موضوع تمرین رو خوب نشون بده دلیل نمیشه که به طور کلی خسته کننده باشه
البته مثلا همون انیمه هایی که به صورت کوتاه قسمت های تمرین رو نشون دادن به نظرم خسته کننده نبوده
درباره پاور آپ هم لااقل من تا حالا انیمه ای ندیدم که کاملا منطقی باشه،همشون به شیوه های مختلف قسمت های غیر منطقی زیادی دارن
نمی دونم کسی اینجا تا حالا این انیمه رو پیشنهاد داده یا نه،ولی Angel's Egg رو حتما نگاه کنید،راه چندانی برای توصیفش نیست وقتی نگاه کنید خودتون می فهمید
به نظر من بستگی به سلیقه ی افراد داره و تا جایی که من از محصولاتی که پر طرفدارن چه در زمینه ی انیمه و چه بازی و .... میبینم بیشتر به جنبه های هیجانی پرداخته میشه و تمرین هیچ جنبه ی هیجانی از نظر من نداره چون تهش هرچقدرم بهش پرداخته بشه تمرینه ! و تنها هدفش بهتر شدن برای مبارزه/ماجرای اصلیه و همین باعث میشه بهش به چشم یه مانع نگاه بشه مثل قسمت Tutorial یه بازی که هر چقدرم جالب باشه شخص میخواد زودتر تمومش کنه تا به اصل بازی برسه .
همون Tower of God هم با اینکه من خیلی دوسش دارم ولی زمانی که شخصیت منفی قویه یکهو از آسمون پاورآپ نازل میشه یعنی SIU اومده یجوری نشون بده که انگار شخصیت آنچنان قدرت نهفته ای نداره ولی بجاش مجبور شده هرجا گیر میکنه از اینور اونور کمک برسونه بهش نمونش هم همین آرک Hell Trainدر مورد پاور آپ های نقش اول و دیگر شخصیت ها هم کار Tower of God خیلی خوب بوده.
خیلی صریح توی داستان میگه بعض ها خوشگل و قوی و فلان و بیسارن. یهویی هم پاور آپ میشن. همینه که هست. ربطی هم به تلاش و اینا نداره
انقدر شبیه واقعیت ـه که آدم افسرده میشه
---------------------------------------------------
نمیدونم دوستان خبرشو گذاشتن اینجا یا نه ولی Paramount Pictures و Dream Works دارن از روی Ghost in The Shell یه فیلم میسازن که قراره 14 آپریل 2017 اکران بشه امروزم یه عکس از Scarlett Johansson اومده که تو فیلم نقش Kusanagi رو بازی میکنه
آخرین ویرایش: