این جماعت همینان که به انیمه میگن کارتون چینی ! :d وقت ازشون بپرسی چه دیدی نسبت به کارکترهای انیمه ای دارند جوابت میدنند : چون این چینی ها عقده ای هستند چشمای شخصیت هاشون را درشت در میارند !در جریانماوندفعه یکیشون بهم گیر داده بود میگفت این گوگل کلا مربوط به این قضایاست! لوگوی گوگل کروم رو ببین، اون دایره ی وسطش همون تک چشمه،اون 3تا رنگ کناریش یعنی 666
یا قضیه ی Clash of Clans که فکر کنم همه در جریان باشید
![]()
کلا گیر بی خود خیلی میدن! بدون اینکه ذره ای اطلاعات داشته باشن از خیلی از قضایا
در همین راستا من ذره ای تلاش برای انیمه بین کردن این جماعت انجام ندادم!
ما خیلی شیک و مجلسی کل امتحاناتمون رو انداختن 20 تا 30ـه دی!و از 27 تا 30ـم هم 5تا امتحان،معادل 12 واحد دارم
![]()

پس در نتیجه وقتی بخوای بهشون انیمه را معرفی کنی بهت میخندد و میگن بچه شدی ؟ تازه خودت هم اون وسط هم ضایع میشی !

آخرین ویرایش:

اوندفعه یکیشون بهم گیر داده بود میگفت این گوگل کلا مربوط به این قضایاست! لوگوی گوگل کروم رو ببین، اون دایره ی وسطش همون تک چشمه،اون 3تا رنگ کناریش یعنی 666
یا قضیه ی Clash of Clans که فکر کنم همه در جریان باشید

) و آنچارند! نهایت گیمری که تو دانشگاهمون دیدم ترم اول بود،طرف AC IV میزد و اسم بازی رو بلک فِلُگ تلفظ میکرد
در تخیلاتم هم فکر نمیکردم کارگردان sao بتونه همچین انیمه فوق العاده ای رو درست بکنه به شدت با فضای دارک و اسفرده کننده انیمه حال میکنم با رفتن به گذشته گفتم فضا یه خورده شاد تر میشه ولی در جاهیلت بودم و چه بسا فضا با رفتن به گذشته خیلی دارک تر هم شده فکر کنم بهترین برفی هست که تا به حال در یه انیمه دیدم :d به شدت هم از شخصیت کایو خوش اومد
کلا خیلی با قسمت اول حال کردم و خدارو شکر cg کار درست مثل سیدونیا بود و کم کاری نکردن اون برخورد شخصیت اصلی با کامیون رو هم بهتر بود خونین تر درست میکردن تا کیف بیشتری میبردیم
هر جور حساب کنیم این به تنهایی افتضاح ترین انیمه فصله چه بسا پتاسنیل بسیاری داره به سال هم تبدیل بشه:d این چیه نه داستان درست و حسابی داره نه شخصیت و مبارزات درست و حسابی البته کمدی جالبی داره ولی بازم این انیمه داغون تر از اونه بخواد با این چیزا درست بشه :d