Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Stride هم آماده باشید که از طرف ملت عزیزمون به عنوان انیمه فراماسونی و شیطان پرستی شناخته بشه :d خلاصه اینکه احتمال زیاد سوژه خندمون در میاد :d
دقیقا تا اندینگ شروع شد گفتم هی وای من که سوژه ی جدید گیرشون اومد =)) کلا هرجا مثلث وجود داشته باشه،باید منتظر این چیزا بود=))

...من وسط امتحانا قرار نبود چیزی شروع کنم :|

قسمت دوم Haruchika به بدی اولش نبود :d یعنی خیلی هم جالب بود نسبت به قسمت اولش :d

Stride هم آماده باشید که از طرف ملت عزیزمون به عنوان انیمه فراماسونی و شیطان پرستی شناخته بشه :d خلاصه اینکه احتمال زیاد سوژه خندمون در میاد :d

والا من چندتا عکس از Stride دیدم بیشتر فکر کردم از انیمه های آکیبا پسند و یارویی باشه تا شیطان پرستی و از این حرفا :-" طرف کلی کاوایی بود بعد گفتن پسره این :|

والا من چندتا عکس از Stride دیدم بیشتر فکر کردم از انیمه های آکیبا پسند و یارویی باشه تا شیطان پرستی و از این حرفا :-" طرف کلی کاوایی بود بعد گفتن پسره این :|
امیرپسندترین کاراکترش Heath میباشد! :d
بقیشون همه از دم به فرشاد میخوره که عاشق این ژیگولاست :p

دوستان من 3تا انیمه کلا دیدم
Beelzebub
Death Note
Attack on Titan
خیلی هم نوبم:d
یه انیمه خوب معرفی کنید که داستان قوی داشته باشه و مثل aot هر اپیزود 15 دقیقه کاراکترا به هم چرت و پرت نگن و داستان جلو بره:d
زیاد هم نباشه کلا یکی دوتا سیزن حداکثر
دستتون درد نکنه:d:bighug:

دقیقا تا اندینگ شروع شد گفتم هی وای من که سوژه ی جدید گیرشون اومد =)) کلا هرجا مثلث وجود داشته باشه،باید منتظر این چیزا بود=))

...من وسط امتحانا قرار نبود چیزی شروع کنم :|

اگه بدونی من چه سوژه هایی که تو دانشگاه به گوشم نمیرسه :)) طرف با کلی ادعا عقل کل بودن یه سری چیزا میگه که به زور جلو خندت رو میگیری بعدشم که میخندی فکر میکنه باهاش موافقی XDDD باید این انیمه رو بهش نشون بدم :d سران اینجا که این انیمه رو ببینن از فردا دویدن هم حرام میکنن :d

وسط چیه؟ امتحاناتون مگه از کی شروع میشه؟ معمولا از هفته دوم سوم دی شروع میشه و تا الان دیگه باید تموم شده باشن

یه کاراکترش اینجوریه بعد دیگه باید عادت کرده باشی که تا الان :d یه مدت مُد بود تو همه انیمه ها Tsundere میزاشتن الان مد شده حتما یه کاراکتر Trap یا Reverse Trap باید تو انیمه باشه وگرنه اجازه ساخت نمیدن :d

تا الانم انیمش جالب پیش رفته چیز بدی ازش ندیدم حالا مهم قسمته بعده که اولین مسابقه شروع میشه :>

ولی من دارم کیف میکنم 2 تا از محبوب ترین صداهام تو این انیمه جز شخصیت اصلیان >.< یکیش Hiro Shimono که فکر نکنم کسی به جز من این همه از صداش خوشش بیاد :d لامصب صداش جون میده برا کاراکترای کتک خوری که هی ضایع میشن :d

یکیش هم Ono Daisuke که اینو برعکس فکر نکنم کسی از صداش بدش بیاد :d جون میده برا کاراکترای Cool و Big Brother type

امیر هم اتفاقا از این بچه سوسولا خوشش نمیاد و عضلانی و کار درست دوست داره یا به قول خودش جوخه 11ی :))

Beelzebub
Death Note
Attack on Titan
یه انیمه خوب معرفی کنید که داستان قوی داشته باشه و مثل aot هر اپیزود 15 دقیقه کاراکترا به هم چرت و پرت نگن و داستان جلو بره:d

کاش میگفتی در چه سبکی باشه ( مثلا سبک هایی مثل اکشن, مدرسه ای, رباتی, خون آشامی, ورزشی و .... ) چون در همه ی سبک ها انیمه با این مشخصاتی که گفتی وجود داره

ولی به نظر خودم Akame Ga Kill رو ببین که هم داستان قوی داره و دیالوگ هاش خیلی کم هست و هم به سلیقه ی نوب ها میخوره

بعد One Punch Man رو هم ببین این دیگه کلا دیالوگ نداره و همش مبارزس, ولی داستانش هم خیلی ضعیفه

Beelzebub
Death Note
Attack on Titan
داستان قوی می خوای اینارو ببین:
Code Geass
Legend of the Galactic Heroes
Hunter X Hunter
GTO
Steins;Gate
Yahari Ore no

کاش میگفتی در چه سبکی باشه ( مثلا سبک هایی مثل اکشن, مدرسه ای, رباتی, خون آشامی, ورزشی و .... ) چون در همه ی سبک ها انیمه با این مشخصاتی که گفتی وجود داره

ولی به نظر خودم Akame Ga Kill رو ببین که هم داستان قوی داره و دیالوگ هاش خیلی کم هست و هم به سلیقه ی نوب ها میخوره

بعد One Punch Man رو هم ببین این دیگه کلا دیالوگ نداره و همش مبارزس, ولی داستانش هم خیلی ضعیفه
با دیالوگ مشکلی ندارم ولی چرت و پرت نگن بهم مثلا Death Note هم کاراکترا زیاد باهم حرف میزدن و خوب بود ولی aot واقعا خسته کننده بود دیالوگا و معلوم بود برای وقت تلف کردن اینکارو کردن که اپیزودا رو زیاد کنن

با دیالوگ مشکلی ندارم ولی چرت و پرت نگن بهم مثلا Death Note هم کاراکترا زیاد باهم حرف میزدن و خوب بود ولی aot واقعا خسته کننده بود دیالوگا و معلوم بود برای وقت تلف کردن اینکارو کردن که اپیزودا رو زیاد کنن
اینا هم ببین:
Psycho-Pass
Fate Zero
Hellsing Ultimate
Tokyo Ghoul(اگه فصل اولش رو دیدی خوشت اومد، حتما مانگاش رو بخون چون شاهکار اصلی مانگا است)
Samurai Champloo
Shigatsu Wa Kimi No Uso
Barakamon
Shokugeki no Soma
Arslan Senki
Gosick
الان این ها رو بخاطر دارم!:d
Stride هم آماده باشید که از طرف ملت عزیزمون به عنوان انیمه فراماسونی و شیطان پرستی شناخته بشه
yahoo_4.gif
خلاصه اینکه احتمال زیاد سوژه خندمون در میاد
yahoo_4.gif
یعنی من هیچوقت این تحلیل های عجیب و غریب ملت رو درک نکردم
yahoo_22.gif
بعضی موقع ها یه چیز های بی ربطی رو بهم ربط میدن که فکر نکنم نویسنده بدبخت 000000001% اصلا منظورش اون باشه
yahoo_24.gif

یه کاراکترش اینجوریه بعد دیگه باید عادت کرده باشی که تا الان
yahoo_4.gif
یه مدت مُد بود تو همه انیمه ها Tsundere میزاشتن الان مد شده حتما یه کاراکتر Trap یا Reverse Trap باید تو انیمه باشه وگرنه اجازه ساخت نمیدن
yahoo_4.gif
البته بهش میخوره یه چند تا دیگه از این کارکتر ها داشته باشه
yahoo_65.gif
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
نظرم رو ذر مورد فصلی که گذشت رو هم تو دو پارت میگم تا به فصل جدید بزسیم

Comet Lucifer : کاری بود که دست و پاش سرجاش بود شروع و پایان قابل قبولی داشت و یه کار متوسط که به یه بار دبدنش توی یک فصل نه چندان پربار می ارزید

Concrete Revolutio: Choujin Gensou : یکی از دراپی های فصل من بود خیلی با این انیمه ارتباط بزقرار نکردم کار منسجمی نبود بیشتر اوقات خودش هم نمیدونست چی میخواد

Gakusen Toshi Asterisk : یکی از انیمه های کلیشه ای قصل یود که تا اخر دنبالش کردم چون تو بهار قصل جدیدش هم پخش خواهد شد و امیدوارم حداقل داستان تو فصل بعد تموم شه در کل کاری نیست که بخوام به کسی پیشنهاد کنم

Haikyuu!! 2 : تعدد شخصیت های جدید و باحال و همچنین طنز دل نشبن کار همگی باعث شده از تک تک قسمت های انیمه لذت ببرم

Heavy Object : ایده داستانی کار رو دوست داشتم ولی نمیدونم چرا ریاد با شخصیت ها داستان جفت و جورر نبود و با اینکه میتونست کار خیلی بهتری باشه به یه کار کاملآ معمولی تبدیل شد

K: Return of Kings : با اینکه کار بدی نبود فصل یکش زو خیلی بیشتر دوست داشتم و مثل اکثر کار های دیگه فصل یک بهتری داشت

Noragami Aragoto : هر دو فصل انیمه جزء کارهای مورد پسند منه و از دیدن این فصلش هم لذت بردم

خب پارت اول رو همینجا تموم میکنم و بیشتر انیمه هایی که ذوست داشتم موند برای پست بعدی:d

ادامه ی انشای من:d

One Punch Man : فکر نمیکنم دیگه احتیاج به تعریف توصیف داشته یاشه تقریبآ همه دیدن

Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen : گراقیک کار همچنان رو اعصاب بود باز حداقل از نظر داستان یه پیشرفتی داشت

Rakudai Kishi no Eiyuutan : درست یه کپی از انیمه Gakusen Toshi Asterisk در همین فصل در سطحی پایینتر

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru : یکی از کارای خوبه این قصل بود که هم جو خوبی داشت و هم گرافیک قابل قبول و یه کار اپیزودیک که کاملآ من بیننده رو راضی نگه میداشت و امیدوار به ساخت فصل بعد

Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider : یه کار معمایی خوب به دور از کلیشه های قصلی که صد برابر نسبت به کارهای خوش و اب رنگ که هیچ چیزی برای ارائه ندارن بهتر بود

Utawarerumono: Itsuwari no Kamen : شاید خیلی از دوستان از این کار خوششون نیاد ولی من رو از همون قسمت اول جذب خودش کرد و مهمترین عاملش هم شخصیت اول انیمست که نه میخواد دنیا رو نجات بده و نه توانایی ماورایی داره شحصتی که نمیدونه کیه از کجا اومده و خیلی هم حال کار کردن نداره ولی ادم باهوشی که کم کم یاد میگیره چطور گلیم خودش از اب بکشه بیرون

یکی دو تا دراپی دیگه هم داشتم که حال توضیح دادنش نبود:d

دوستان من فصل اول tokyo ghoul رو دیدم اگه بخوام مانگاش رو بخونم باید از کجا شروع کنم؟ و اینکه اگه میشه یه لینک از مانگا بدید چون رفتم انیم ورلد چندتا TG داشت نمیدونستم کدوم رو دانلود کنم

دوستان من فصل اول tokyo ghoul رو دیدم اگه بخوام مانگاش رو بخونم باید از کجا شروع کنم؟ و اینکه اگه میشه یه لینک از مانگا بدید چون رفتم انیم ورلد چندتا TG داشت نمیدونستم کدوم رو دانلود کنم
اگه بخوای داستان رو کامل بفهمی باید از اول مانگا رو بخونی اما مانگا از ادامه انیمه به فارسی ترجمه شده که فکر کنم چپتر 68 میشه!!! اگه انگلیسی ایت خوبه و مشکلی نداری، مانگا رو از اول بخون! اگه هم نه همون ترجمه فارسی رو بخونی کلی میفهمی داستان از چه قراره...:d بعد از این که مانگا رو خوندی باید بری سراغ Tokyo Ghoul:re که فصل دوم مانگا میشه و اون رو بخون:d

سلام
Beelzebub
Death Note
Attack on Titan
Fullmetall Alchemist Brotherhood
Kenshin
( 2 تا بالایی هر کدوم حدود 60 و خورده ای قسمت هستن )
-----
GoSick ( انیمه محبوب منه و فوق العادست )
-----
Log Horizon
No Game No Life
این 2 تا هم در رابطه با دنیای بازی های RPG هستن .

اگه بدونی من چه سوژه هایی که تو دانشگاه به گوشم نمیرسه :)) طرف با کلی ادعا عقل کل بودن یه سری چیزا میگه که به زور جلو خندت رو میگیری بعدشم که میخندی فکر میکنه باهاش موافقی XDDD باید این انیمه رو بهش نشون بدم :d سران اینجا که این انیمه رو ببینن از فردا دویدن هم حرام میکنن :d

وسط چیه؟ امتحاناتون مگه از کی شروع میشه؟ معمولا از هفته دوم سوم دی شروع میشه و تا الان دیگه باید تموم شده باشن
در جریانم :-" اوندفعه یکیشون بهم گیر داده بود میگفت این گوگل کلا مربوط به این قضایاست! لوگوی گوگل کروم رو ببین، اون دایره ی وسطش همون تک چشمه،اون 3تا رنگ کناریش یعنی 666 :| یا قضیه ی Clash of Clans که فکر کنم همه در جریان باشید=))
کلا گیر بی خود خیلی میدن! بدون اینکه ذره ای اطلاعات داشته باشن از خیلی از قضایا:|
در همین راستا من ذره ای تلاش برای انیمه بین کردن این جماعت انجام ندادم!

ما خیلی شیک و مجلسی کل امتحاناتمون رو انداختن 20 تا 30ـه دی! :| و از 27 تا 30ـم هم 5تا امتحان،معادل 12 واحد دارم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or