حالا خوبه بهت elfen lied پیشنهاد ندادن!!#
اولین بار بود همچین سبک مهدکودک خشونت میدیدم رسما نفعمیدم چی دیدم!! فقط شبا به این فکر می کردم چرا اینقدر جدی اینا تیکه تیکه میشن؟و من جرا دارم می بینم به جه دلیل و اخرش اصلا این چی داشت که این همه ادم اینو به من معرفی کردن و رتبه اش تو مای انیمه لیست بالاست
@NoctisSasuke
فرشاد باورت میشه منم این آشغال رو کامل دیدم ولی نصف تو اعصابم خورد نشدهدرسته آشغال بود ولی دیگه اینقدر اعصابم خورد نشد موقع دیدنش:d احتمالا بخاطر این بوده اونموقع حال و روزم خوش بوده:d
ولی از اون بدتر همین Elfen Lied بودیعنی تو هیچ انیمه ایی بیاد ندارم اعصابم اینقدر خورد شده باشه~x(تازه همش رو هم دیدم
![]()
من nazo no kanojo x رو دیدم , تا اخر:d این اصلا اعصاب خورد کن نیست فقط کثیف بازی زیاد داره:dای کسانی که فکر میکنید اعصاب پولادین دارین و همه چیز رو میتونید ببینی پاشید برید nazo no kanojo x ببینید از زندگی پشیمون بشید
ازش اسکرین شات هم نمیتونم بزارم آخه چون هم بن میشم هم هرکسی که ببینه درجا تَگری میزنه و اینو جدی میگم :d
با احترام به تمام سلیقه ها به نظر من انیمه ای که بخواد بره رو اعصاب را باید انداخت کنج خل* :d من خودم شخصا انیمه میبینم که روح و روانم شاد شه و سطح ادرنالین و تستوسترون-م افزایش پیدا کنه !:dدر نتیجه حوصله اعصاب خوردی ندارم تو زمینه فیلم و سریال و موسیقی به اندازه کافی مواردی که بره رو اعصاب مخاطب هست :d
من nazo no kanojo x رو دیدم , تا اخر:d این اصلا اعصاب خورد کن نیست فقط کثیف بازی زیاد داره:d
کلی گفتم منظورم به کسی نبود :d مثلا کسی اگه در مورد اون انیمه اطلاع داشته باشه که قرار اشک مخاطب را در بیاره یا بره رو اعصابش دلیلی بر دیدنش نیست مگر اینکه به این سبک علاقه داشته باشه :d همین چند وقت اگه اشتب نکنم اسمش را Kimi Ga Nozom شروع کردم هیچ اطلاعاتی هم ازش نداشتم بعد چند قسمت کلا از انیمه دیدن سیرم کرد !مگه ما گفتیم انیمه میبینیم که اعصابمون خورد بشه؟ :d
به هیچ وجه هم امکان نداره کسایی که زیاد انیمه دیدن بگن که تاحالا نشده انیمه مزخرف ببینیم :d
من خودم عاشق خشونتم( کسی که بازیه اولش GOW باشه،میشه عاشق خشونت نباشه؟ ) دومی هم ...یه سری چیزا هست که گذاشتنشون تو یه انیمه حتی مزخرف هم باعث میشه طرفداراش زیاد بشنیکیش همین خشونت بالاست چون خیلیا طرز تفکرشون اینه که هرچی خشونتش بالا باشه پس خیلی انیمه Coolیه و این حرفا![]()
![]()
یکی دیگه هم اوپای هست که اینو همه دوست دارن![]()
اشک در آر،منظورت اینان که با احساسات آدم بازی میکنند؟کلی گفتم منظورم به کسی نبودمثلا کسی اگه در مورد اون انیمه اطلاع داشته باشه که قرار اشک مخاطب را در بیاره یا بره رو اعصابش دلیلی بر دیدنش نیست مگر اینکه به این سبک علاقه داشته باشه
همین چند وقت اگه اشتب نکنم اسمش را Kimi Ga Nozom شروع کردم هیچ اطلاعاتی هم ازش نداشتم بعد چند قسمت کلا از انیمه دیدن سیرم کرد !![]()
![]()
در مورد خشونت که حرفی نیست چون خودم عاشق خون ریزی هستم ولی در مورد اشک این که اشک هر دفعه ای در بیاد خوبه خودم سر خیلی از صحنه انیمه ها یه قطره اشک بلبل انداختم :d اینکه بخواد با حالت سادیسمی اشک مخاطب را در بیاره و یا با یسری صحنه های مثلا خشونت امیز ولی در اصل منزجر کننده مثل انیمه Tokyo fish Attactk با اون جو افسرده و پایان مزخرفش اعصاب مخاطب را خرد کنه با روحیه من سازگار نیست :dمن خودم عاشق خشونتم( کسی که بازیه اولش GOW باشه،میشه عاشق خشونت نباشه؟ ) دومی هم ...
ولی EL آشغال به تمام معنا بود!یعنی خشونتش رو مثلا زیاد کرده بودن و مسخره شده بود! اصلا کلا چیز مسخره ای بود
هیچ حسی نمیداد خشونتش اصلا! ولی مثلا توی شونن ها دست شخصیت اصلی هم اوف بشه،حشونتش بس تاثیر گذار میتونه بشه
اشک در آر،منظورت اینان که با احساسات آدم بازی میکنند؟
من عاشق اینام(البته نه از نوع #خلیل_پسند ـش! ) خیلی از بهترین صحنه های همین وان پیس و ناروتو هم برام جاهایی بودن که اشک بهاری بودم
دلت میاد؟
البته اشک در آر از نظر رو اعصاب بودن اگر باشه،حرفت صحیح![]()
از اولشم قصد دراپش رو نداشتم پیش خودم گفتم هرچی باشه میبینمش برای همینم بعد از چند قسمت دیگه اون موضوع برام عادی شد:dچجوری تا آخرش دیدی؟
من سر قسمت اول جدا داشتم بالا میاوردم
از چندشی بیش از حد نمیتونستم دیگه چیزی بخورم
![]()