Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
در جریانم :-" اوندفعه یکیشون بهم گیر داده بود میگفت این گوگل کلا مربوط به این قضایاست! لوگوی گوگل کروم رو ببین، اون دایره ی وسطش همون تک چشمه،اون 3تا رنگ کناریش یعنی 666 :| یا قضیه ی Clash of Clans که فکر کنم همه در جریان باشید=))
کلا گیر بی خود خیلی میدن! بدون اینکه ذره ای اطلاعات داشته باشن از خیلی از قضایا:|
در همین راستا من ذره ای تلاش برای انیمه بین کردن این جماعت انجام ندادم!

ما خیلی شیک و مجلسی کل امتحاناتمون رو انداختن 20 تا 30ـه دی! :| و از 27 تا 30ـم هم 5تا امتحان،معادل 12 واحد دارم:|
این جماعت همینان که به انیمه میگن کارتون چینی ! :d وقت ازشون بپرسی چه دیدی نسبت به کارکترهای انیمه ای دارند جوابت میدنند : چون این چینی ها عقده ای هستند چشمای شخصیت هاشون را درشت در میارند ! :))
پس در نتیجه وقتی بخوای بهشون انیمه را معرفی کنی بهت میخندد و میگن بچه شدی ؟ تازه خودت هم اون وسط هم ضایع میشی ! :-$

آخرین ویرایش:
در راستای این حرفا اینو میزارم فقط قول بدید خودکشی نکنید:تحلیل انیمیشن Fate/Zero
:))
راستی معنی کلمه ی انیمه یعنی چه؟؟؟!!!
هدف ژاپنی هاازساخت اینا چیه؟
------------------------
انیمه درواقع گویش کلمه انیمیشن در فرهنگ ژاپن هست. درمورد هدف هم که در همه تحلیل های مربوط به انیمه ها توضیح داده شده.

xqxu_giphy.gif

در راستای این حرفا اینو میزارم فقط قول بدید خودکشی نکنید:تحلیل انیمیشن Fate/Zero
:))
به علت تعصب بسیار زیادی که روی F/Z میدارم،کلا بازش نمیکنم چون میدونم حتما انقدر خزعبل نوشتن که اعصابم بهم میریزه:|
البته بقیشم باز نمیکنم چون وقت از سر راه نیوردم=))

این جماعت همینان که به انیمه میگن کارتون چینی ! :d وقت ازشون بپرسی چه دیدی نسبت به کارکترهای انیمه ای دارند جوابت میدنند : چون این چینی ها عقده ای هستند چشمای شخصیت هاشون را درشت در میارند ! :))
پس در نتیجه وقتی بخوای بهشون انیمه را معرفی کنی بهت میخندد و میگن بچه شدی ؟ تازه خودت هم اون وسط هم ضایع میشی ! :-$

من در راستای تبلیغات زیاد از این چیزا شنیدم! گفتن لفظ برنامه کودک و ... :| اما خوب به کارم ادامه میدم و موفقیت های زیادی هم داشتم :دی
اما بدونم کسی ببینه،بعد بیاد گیر بیخود بده،کلا طرفشم نمیرم :| برای هر دومون بهتره :| همینجوری به مرورگری که استفاده میکنم گیر میدن،دیگه فرض کن به انیمه دیدنمون هم گیر اینجوری بدن،هیچی دیگه:|

ولی کلا خاک بر سر دانشگاهی که 2تا گیمر توش پیدا نمیشه،دیگه چه برسه انیمه بین:|

سلام
من با کمال افتخار اعلام میکنم دختر عمم که پزشک متخصص هست رو در یکسال گذشته انیمه بین کردم :دی
به گفته خودش تا حالا چندین بار سر سریال و انیمه دیدن دیر رسیده سر شیفتش تو بیمارستان =))

به علت تعصب بسیار زیادی که روی F/Z میدارم،کلا بازش نمیکنم چون میدونم حتما انقدر خزعبل نوشتن که اعصابم بهم میریزه:|
البته بقیشم باز نمیکنم چون وقت از سر راه نیوردم=))

من در راستای تبلیغات زیاد از این چیزا شنیدم! گفتن لفظ برنامه کودک و ... :| اما خوب به کارم ادامه میدم و موفقیت های زیادی هم داشتم :دی
اما بدونم کسی ببینه،بعد بیاد گیر بیخود بده،کلا طرفشم نمیرم :| برای هر دومون بهتره :| همینجوری به مرورگری که استفاده میکنم گیر میدن،دیگه فرض کن به انیمه دیدنمون هم گیر اینجوری بدن،هیچی دیگه:|

ولی کلا خاک بر سر دانشگاهی که 2تا گیمر توش پیدا نمیشه،دیگه چه برسه انیمه بین:|

لازم نیست همش رو بخونی چون خیلییی زیاده ولی همینجوری scroll کن پایین و به صورت رَندوم چند جا رو بخون کلی بخندی XDD ماشالله شاهکاره این نوشته هاش :d پس معلومه که کسی واقعا به انیمه دیدنت گیر نداده که اعصابت خورد میشه :d چون اعصاب خوردی مرحله اوله و مرحله دوم که مرحله آخر در زمینه خزعبل شنوی "بیخیالی و لبخند"ئه :d به من یه چیزایی گفتن خودم فکرشو میکنم خندم میگیره :d یه مدت تو دانشگاه یه سریا منو به عنوان شیطان پرست میشناختن :d اصلا وضعیتی بودا :d چند نفرم که دیگه از دم مرخص بودن میگفتن انیمه نبین اینارو ژاپنی ها ساختن که دین اصلیشون شیطان پرستیه و برای رواج دینشون اینارو میسازن :d

تو دانشگاه ما هم گیمر خبری نیست :| دیگه خفن ترینشون که کلی ادعاش میشه اصلا بازی سنتر رو نمیشناسه و نمیدونه که بازیای ژاپنی اصلا چی هستن :d از این کسایی که یه God of War میشناسه و یه Uncharted :d

به خدا ما داریم حروم میشیم :d هممون باید تو ژاپن به دنیا میومدیم XDDD اگرم تو یه مدرسه بودیم من از اون کسایی میشدم که آکیبا رو هی Bully میکردم XDDDD

وقتی فصل 3 ماگی ساخته شد حتما به طرف پیشنهاد میکنم نقدش کنه چون خیلیییی معرکه باید بشه :d از خود فصل 3 که حتما و حتما حالم بهم میخوره لااقل از یه همچین چیزاییش لذت ببرم :d

به چرت و پرت اون روانی هایی که از هرچی میبینن ایراد شیطان پرستی میگیرن توجه نکنید, اونا نوعی از دیوانگان زنجیری هستن که فقط در ایران یافت میشه

این مثلا مسلمان ها اگه عرضه داشتن بجای ایراد شیطان پرستی گرفتن میومدن بازی و انیمه در حد خارجی ها میساختن و باهاشون رقابت میکردن تا ما بجای محصول شیطانی اونا !!! از محصول غیر شیطانی !!! برادران مثلا مسلمان استفاده کنیم ( اگه مسلمان بودن وضع مملکت این نبود )

در ضمن ....

هر انیمه ای که خواستید ببینید هر فیلمی هم که خواستید ببینید همینطور هر بازی که خواستین پلی بدین

اول اینکه هر گناهی کنید مجازاتشو فقط و فقط خودتون در اون دنیا میکشید پس به هیچکس دیگه ای کوچکترین ربطی نداره !!!

میخواهید 100 تا فیلم شیطان پرستی ببینید یا اصلا خودتون دُم و بال دربیارین بشید شیطان ! به هیچکس فضولیش نیومده ... زندگی خودتونه هرطور عشق تون بکشه زندگی میکنید و گناهشم همونطور که گفتم به خودتون مربوطه

والا !!!

بذار اصلا بازی کلش اف کلنز یا انیمه ی ناروتو رو شیطانی ترین محصولات تاریخ اعلام کنن ... به ما ربطی نداره !!! زندگی خودمونه دوست داریم چیزای شیطانی ببینیم و استفاده کنیم ....

بذار بگن بازی کردن کلش وقت آدم رو هدر میده ... بازم به ما ربطی نداره !!! وقت خودمونه دوست داریم هدرش بدیم !!!

لازم نیست همش رو بخونی چون خیلییی زیاده ولی همینجوری scroll کن پایین و به صورت رَندوم چند جا رو بخون کلی بخندی XDD ماشالله شاهکاره این نوشته هاش :d پس معلومه که کسی واقعا به انیمه دیدنت گیر نداده که اعصابت خورد میشه :d چون اعصاب خوردی مرحله اوله و مرحله دوم که مرحله آخر در زمینه خزعبل شنوی "بیخیالی و لبخند"ئه :d به من یه چیزایی گفتن خودم فکرشو میکنم خندم میگیره :d یه مدت تو دانشگاه یه سریا منو به عنوان شیطان پرست میشناختن :d اصلا وضعیتی بودا :d چند نفرم که دیگه از دم مرخص بودن میگفتن انیمه نبین اینارو ژاپنی ها ساختن که دین اصلیشون شیطان پرستیه و برای رواج دینشون اینارو میسازن :d

تو دانشگاه ما هم گیمر خبری نیست :| دیگه خفن ترینشون که کلی ادعاش میشه اصلا بازی سنتر رو نمیشناسه و نمیدونه که بازیای ژاپنی اصلا چی هستن :d از این کسایی که یه God of War میشناسه و یه Uncharted :d

به خدا ما داریم حروم میشیم :d هممون باید تو ژاپن به دنیا میومدیم XDDD اگرم تو یه مدرسه بودیم من از اون کسایی میشدم که آکیبا رو هی Bully میکردم XDDDD

وقتی فصل 3 ماگی ساخته شد حتما به طرف پیشنهاد میکنم نقدش کنه چون خیلیییی معرکه باید بشه :d از خود فصل 3 که حتما و حتما حالم بهم میخوره لااقل از یه همچین چیزاییش لذت ببرم :d
همونم رو اعصابه :| مثلا به قبله ی عالمه انیمیشن، the Lion King هم گیر دادن این جماعت :| متنش رو که خوندم میخواستم ترورشون کنم:| (یا لوک خوش شانس، تا&جری و ... =)) )

نه اتفاقا،این لبخند برای ما هم پیش اومده! مگه همین الانش میشینم مثلا Pirate Warriors میزنم (یا هر بازیه غیر اکشن واقعی...که بهتره بگم من کلا بازی واقعیه نمیزنم! پس همه ی بازی هام! ) گیر نمیدن؟ همینجوری باهاشون کنار میایم دیگه :d ولی این گیر دادن به شیطان پرستی بودن یه چیز دیگست:|
من نیز اتفاقا توسط دوستان عضو این فرقه شناخته شدم!=))

گیمرای دانشگاتون خوبن که! GOW میزنند!(چی از این بهتر>:) ) و آنچارند! نهایت گیمری که تو دانشگاهمون دیدم ترم اول بود،طرف AC IV میزد و اسم بازی رو بلک فِلُگ تلفظ میکرد:|

لول! =)) یادش بخیر،ما خودمون تو مدرسه از این دار و دسته ها داشتیم:-" و اینجانب سر دسته ـشون بودم مثلا=)) یاده دوران جاهلیت بخیر:-"

ماگی هم همون روزی که قسمت اولش پخش میشه برو بهش بگو که هفتگی نقد کنه،اینجوری چیزی هم از دستشون در نمیره بیشتر لذت میبری :d

چه قدر خوبه این انیمه :> در تخیلاتم هم فکر نمیکردم کارگردان sao بتونه همچین انیمه فوق العاده ای رو درست بکنه به شدت با فضای دارک و اسفرده کننده انیمه حال میکنم با رفتن به گذشته گفتم فضا یه خورده شاد تر میشه ولی در جاهیلت بودم و چه بسا فضا با رفتن به گذشته خیلی دارک تر هم شده فکر کنم بهترین برفی هست که تا به حال در یه انیمه دیدم :d به شدت هم از شخصیت کایو خوش اومد :> این کنیا هم شخصیت جالبی داشت ولی نمیدونم چرا فکر میکنم نقش مهمی تو داستان داره و صرفا فقط دوست ساروتو نیست چه بسا این چشمهاش هم به قاتل شباهت زیادی داشت البته فکر نمیکنم قاتل خودش باشه ولی خب احساس میکنم نقش مهمی تو داستان داره

اون انشا ء کایو چقدر فوق العاده بود مخصوصا متنش اصلا محوم کرد :>:d در کل امیدوارم همینجوری انیمه قوی پیش بره و در اینده به در و دیواری برخورد نکنه :d

اصلا مگه داریم همچین انیمه مریضی تو فصل /:) کلا خیلی با قسمت اول حال کردم و خدارو شکر cg کار درست مثل سیدونیا بود و کم کاری نکردن اون برخورد شخصیت اصلی با کامیون رو هم بهتر بود خونین تر درست میکردن تا کیف بیشتری میبردیم :>:d در کل همچین انیمه مریضی که در عین حال خفن هم باشه تو یه فصل کم پیدا میشه پس نهایت لذت رو از دیدنش میبرم :bighug::d

Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hachi Gakari ep 2: کلا واسم سواله عوامل سازنده با خودشون چه فکری کردن همچین چیزی رو ساختن 8-| هر جور حساب کنیم این به تنهایی افتضاح ترین انیمه فصله چه بسا پتاسنیل بسیاری داره به سال هم تبدیل بشه:d این چیه نه داستان درست و حسابی داره نه شخصیت و مبارزات درست و حسابی البته کمدی جالبی داره ولی بازم این انیمه داغون تر از اونه بخواد با این چیزا درست بشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or