Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یکی این یکی هم ابر انیمه Active Raid این دو تا کلا این فصل رو با حضورشون منور کردن :x:d خیلی دوست دارک یه روز با سازنده هاش صحبت کنم ببینم چه نیتی پشت ساخت این شاهکار ها بوده :>

ولی عجب حوصله فولادی داری:> حتی منی که از این فصل دفاع جانانه کردم این انیمه رو با اقتدار تمام دراپ کردم به جز گرافیک همه چیز تو در و دیوار بود :d

سر قسمت اول ازش یکم بدم اومد اما گفتم شاید بهتر بشه و قسمت دوم هم دیدم که اینجا حالم ازش بهم خورد :| باور کن بیان اینجا بگن بهمون 1 روز وقت میدن یه قسمت برا این انیمه بسازید خیلیییییی بهتر از این در میاوردیم :|

آخه بعضی انیمه ها یه نشونه هایی از خودشون میدن که مثلا فلان انیمه رو با قسمت اول آدم میدونه چیز داغونیه یا یکی دیگه با خودت میگی بزار قسمت 2 و 3 رو هم ببینم و . . . و پیش فرض من همه اونایی که گفتم + یه قسمته XD برا همینه حتی خودمم که به همه این انیمه ها فحش میدم بازم میگیرم نگاهشون میکنم :d

من یه سری فاجعه های این فصل هم که شماها همه حتی از رو عکس کاورش دراپ کردید هم میبینم :d باید از رو من یه انیمه بسازن و اسمش رو بزارن " در جست و جوی خوش بختی " که خوشبختی همون انیمه خوبه XD برای مثال چیزی که هیچ کس اینجا حتی طرفش نرفت Norn9 بود که من دیدمش اگرچه همون قسمت اول دراپ شد :> ولی به این امید بودم که بالاخره این احمقا یه انیمه در حد Hakuoki بسازن چون تو توضیحاتش یکم بهش میخورد ولی بعد از دیدنش پشیمون شدم :d

سر قسمت اول ازش یکم بدم اومد اما گفتم شاید بهتر بشه و قسمت دوم هم دیدم که اینجا حالم ازش بهم خورد :| باور کن بیان اینجا بگن بهمون 1 روز وقت میدن یه قسمت برا این انیمه بسازید خیلیییییی بهتر از این در میاوردیم :|

آخه بعضی انیمه ها یه نشونه هایی از خودشون میدن که مثلا فلان انیمه رو با قسمت اول آدم میدونه چیز داغونیه یا یکی دیگه با خودت میگی بزار قسمت 2 و 3 رو هم ببینم و . . . و پیش فرض من همه اونایی که گفتم + یه قسمته XD برا همینه حتی خودمم که به همه این انیمه ها فحش میدم بازم میگیرم نگاهشون میکنم :d

من یه سری فاجعه های این فصل هم که شماها همه حتی از رو عکس کاورش دراپ کردید هم میبینم :d باید از رو من یه انیمه بسازن و اسمش رو بزارن " در جست و جوی خوش بختی " که خوشبختی همون انیمه خوبه XD برای مثال چیزی که هیچ کس اینجا حتی طرفش نرفت Norn9 بود که من دیدمش اگرچه همون قسمت اول دراپ شد :> ولی به این امید بودم که بالاخره این احمقا یه انیمه در حد Hakuoki بسازن چون تو توضیحاتش یکم بهش میخورد ولی بعد از دیدنش پشیمون شدم :d

من اینو دارم میبینم دراپشم نکردم :-":d
البته قصدشو داشتم ولی به دلایلی که خودمم نمیدونم چیه هنوز دراپش نکردم :d
کلا من دراپ کردن برام خیلی سخته نصف انیمه هایی که اینجا دارین فحششون میدین من تا ته دیدمشون برای اینکه چند قسمت ازشون دیدم بعد دیگه دراپ کردنشون برام سخت شده بود
این احساس بهم دست میده که دیگه وقتی انیمه ای رو شروع کردم باید تا تهش برم اوناییم که دراپ میکنم ( دیگه چقدر باید مضخرف باشن !) تا چند وقت بعد براشون عذاب وجدان دارم :|:d

آخرین ویرایش:
6ac831add240409283b2571ec1c2add9.jpg

فك كن! :دي

Sent from Valhalla.

با اینکه نیمه دوم Death note ضعیف تر از نیمه اولش هست ولی هنوزم از خیلی از انیمه های دیگه سطحش خیلی بالاتر هست،یکجور می گید از نیمه دوم دراپ کن انگار مثلا یک عالمه انیمه بهتر هست(هر چقدر هم بحث سلیقه باشه بازم نمیشه کیفیتش رو زیر سوال برد)

• Like
Reactions: Straw Hat Luffy
از کل انیمه نیست! چیز خاصی هم نیست! ولی زدم کلش:-"
اتفاقا قضیه ی DN فکر نمیکنم طرفدارهای L بیشتر باشن! :-" تقریبا 50-50ـه اوضاع! :d
و دقیقا من فکر میکنم لایت رسما یه قاتل زنجیره ایه:| و میخوام سرش به تنش نباشه:-"
اصلا از همون قسمت 8 و کاری که با اون مامورها و اون زنه کرد،نفرت انگیز و ذات خبیث داشتنش بر من ثابت شد:| حالا کارایی که با بقیه میکنه به کنار:|
این ماکان هم نشد یه پست بده نظرمون در یک راستا باشه:| اگر سلیقه ی من فاجعست،این از منم فاجعه تره همه جوره:-"

منم موافقم با سیاوش! درسته بخش دوم در حد نیمه ی اول نیست! ولی بازم باید دیدش :d و قابل تحمله:-" و نیمه ی اولش انقدر خوب و عالیه که من شخصا نمیتونم این داستان رو تصور کنم نصفه ولش کنم :-"

این ماکان هم نشد یه پست بده نظرمون در یک راستا باشه:| اگر سلیقه ی من فاجعست،این از منم فاجعه تره همه جوره:-"

تو توضیح بده با چه تکنیکی وقت میکنی هرچی بازی میاد پلات میکنی، شون هزار صفحه مانگا میخونی و 800 قسمت انیمه میبین، من قول میدم مقلدت بشم کلا!:دی

قوانین تاپیک رو رعایت کنید لطفاً .

رعایت نکردن کدوم قانون منجر به پاک شدن پست بنده شد؟

آخرین ویرایش:
Aha این Neon Genesis Evangelion چقدر خوشمزه به نظر میرسه الان تو یوتوب تریلرش رو دیدم آهنگشووووو اووووف :دی اینم به همراه Cowboy Bebop و Berserk رفت تو لیستم که بعد Death Note نگاه کنم البته فعلا Shimoneta تو اولویته :دی

تاحالا خیلی شده که اول هر فصل انیمه های داغونی بودن که باید دراپ میشدن :d

ولی الان برای اولین بار اتفاقی افتاده که یه فصل رو باید دراپ کنم :| فاجعست

این Prince of Stride هم بدجور خراب کرد و از تمامی امیدواری هایی ازش داشتم پشیمون شدم :|

فکر میکردم واقعا مثل POT باشه اما بازم یه کلیشه مسخره دیگه بود. کلیشه بودن مشکلی نیست اما وقتی تو این درجه باشه مشکله

از طرفی هم فکر کنم از Free بدتر بشه :|

معمولا تو اولین مسابقه انیمه های ورزشی تیم حریف یه تیم خیلی خفنیه که موندگار میشن و Rival همیشگیشون میشن اما اینجا خیلی شخصیتای مسخره و لوسی داشتن :|

خدا به خیر کنه :| منو بگو میخواستم Durarara رو بزارم آخر فصل یهویی ببینم اما با این اوضاع همین الان میرم تو کارش :d

در رابطه با این فصل بگم فصلی که انیمه ی اکشن توش نداره به درد خودشون میخوره

اون Ajin رو هم نمیدونم چرا حس دیدنشو ندارم, با نقش اولش حال نمیکنم, به نظرم اگه یه آدم قیافه و تیپ خفنی رو نامیرا میذاشتن بهتر بود تا یه بچه مدرسه ای که شبیه این بچه ننه ها هم هست

انیمه ورلد چرا انقدر زشت شده؟ :| خیلی بده :| عین پرشین تولز شده

ظاهر پروفایلا هم خیلییی بد شده :| اون پروفایل خفن من :((

لینک های فهرست الفبایی دانلود انیمه و زیرنویس هم حذف شدن ! ( اونا از همشون مهمتر بودن به نظرم )

قشنگ نیم ساعت طول کشید تا تونستم لینک دانلود Fate Zero را برای دوستم پیدا کنم !

انیمه ورلد چرا انقدر زشت شده؟ :| خیلی بده :| عین پرشین تولز شده

ظاهر پروفایلا هم خیلییی بد شده :| اون پروفایل خفن من :((
گفتن یه چند وقت طول میکشه سایت شکل درست و حسابی بگیره!:dامکانات حال حاضرش هم از قبل چند مرتبه پایین تره:-"

در مورد ظاهر پروفایل ها باهات موافقم:|کاشکی دوباره شبیه قبلش کنند! اون رو بیشتر دوس داشتم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or