Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خیلی وقت پیش من اومدم این انیمه Legend of the Galactic Heroes رو تعریف کردم شاید یکی یه محلی واسش گذاشت و چند قسمت ببینه که نشد!!الا تو این فصل زمستان که زیاد انیمه گلوگیری نداشته حتما حتما برید سراغ این انیمه شاهکار و یه 10 قسمت ببنید به همتون قول می دم ضرر نمی کنید:dبعدا میاید می گید چرا این ندیده بودیم فلا بهمان!!
اینم خلاصه داستان از سایت همسایه...!!
Legend of The Galactic Heroes
16771legendofthegalacticheroes.jpg

اسطوره .. شاهکار .. خلاقیت .. ابتکار .. طراحی تاریخی .. و .. در یک کلام انیمه ای که اگر امروز خود کلمه انیمه رو من شما و بیشتر مردم جهان باهاش اشنا هستن ... همه مدیون انیمه هایی از این دست است .

انیمه های زیادی هر فصل میان ... خیلی , خیلی بیشتر از سال های پیش ... با گرافیک و Art بسیار زیباتر ... ولی دیگه داستان هایی اسطوره ای کم داریم ... داستان هایی که وقتی میبینی میفهمی که واقعا چرا انیمه انقدر مشهور شد ... چرا نمیتونی حتی پلک بزنی ... انیمه Legend of The Galactic Heroes در زمان خودش با Art و گرافیک و طراحی که داشت یک پدیده به حساب میومد .. مثل فیلم Avatar که یک انقلابی رو در فیلم های سینمایی به وجود اورد .. انیمه Legend of The Galactic Heroes در سال 1988 شروع شد و تا سال 1997 ادامه داشت ... درسته Art و گرافیک بسیار عالی داشت و باید بگم کار بسیار بسیار عظیمی در نوع خودش به حساب میومد .. فیلم های زیادی درباره چطور درست کردن این انیمه وجود داره ... در سال 88 میلادی اون هم تقریبا با نقاشی و این همه جزئیات !!! واقعا شگفت انگیزه .... داستان شاید بیشتر شما رو به تعجب واداره ... داستان بسیار زیباست .. درحال حاضر ما داستان به این زیبایی در دنیای انیمه نداریم ... داستانی که شاید بیشتر از 100 تا شخصیت در اون ایفای نقش میکنن .. و در بسیاری از مواقع فقط میمونید که چقدر یک داستان اون هم در یک انیمه میتونه زیبا باشه و به اوج برسه ... در انیمه ما در کهکشانی بسیار بزرگی قرار داریم که دو قدرت بزرگ در حال جنگ هستن .. امپراطوری و متحدان ... قهرمانان اصلی داستان یکی یا دو تا نیستن و اسم های بسیار سختی هم دارن ^_^ ... Reinhard پسری بسیار جوان و زیبا در حدود 20 ساله با موهای بلوند ... که ارزوی این رو داره امپراطور بی رحم رو به زانو در بیاره ... حالا چرا بی رحم از نظر Reinhard باید خودتون ببینید ... Reinhard در سن 24 سالگی تمام کهکشان رو فتح میکنه ولی نه به این راحتی که من میگم ... شاید نزدیک به 80 یا 90 قسمت انیمه به این ربط داره و البته به اتفاقات بسیار زیاد دیگه که در داستان میوفته و شما رو به فکر وا میداره ... خیلی از انیمه ها وقتی که شخصیت های اصلی و مهم و مشهوری دارن از اون ها محافظت میکنن ... ولی در این انیمه شخصیت های اصلی خیلی راحت در داستان کشته میشن و بعضی مواقع همین طوری میمونید که چی شد ^_^ ولی بسیار بسیار زیبا این اتفاقات میوفته طوری که شما در قسمت های اینده متوجه میشید که چقدر همین مورد به زیبا شدن داستان کمک کرده ... اگر این انیمه رو ندیده باشی بهتر بگی هیچی ندیدی ... ^_^ . در هر انیمه ای یکی از مهمترین موارد موسیقی هست ... Legend of The Galactic Heroes خودش در سبک موسیقی یک Legend به حساب میاد ... موسیقی شروع و پایان انیمه در بسیاری از سال ها بهترین اهنگ های شروع و یا پایان بودن ... موسیقی در کل انیمه موج میزنه و با اتفاقات انیمه موسیقی خیلی سریع تغییر میکنه ... یکی از بهترین اهنگ های شروع تاریخ رو هم با خودش داره که سعی میکنم دانلودش رو هم برای شما بزارم در نظرسنجی بهترین موسیقی شروع انیمه در بین 100 انیمه برتر قرار داشت ... البته Legend of The Galactic Heroes رتبه 1 رو داشت ... و موسیقی مورد نظر هم از قسمت 55 تا قسمت 81 هست .. موسیقی شروع انیمه در این قسمت ها شاهکاری هست که همیشه زنده خواهد بود و چقدر با داستان انیمه میخونه ... و همین طور اهنگ پایانی ... باور کنید واقعا زیباست هم موسیقی و هم خوده انیمه چرا که اگر داستان رو دنبال کنید و اهنگ پایانی رو ببینید خودتون متوجه میشید که چقدر باید ابتکار و هنر به کار رفته باشه که فقط یک اهنگ پایانی به این زیبایی درست بشه ^_^ ... توجه کنید سال 1988 این انیمه تهیه شده ما در سال 2011 هستیم و این انیمه هنوز که هنوزه در رتبه 4 بهترین انیمه های تاریخ قرار داره و پایین بیا نیست ... خودش یک دلیل دیگه بر این هست که چقدر یک انیمه میتونه زیبا باشه ... که در این همه سال Fan انیمه کم نشده ... خیلی واضح هست ما انیمه مثل Legend of The Galactic Heroes نداریم شاید دیگه هیچ وقت چنین چیزی نداشته باشیم .. برای همین میگم که باید این انیمه رو ببینید ... با دیدن این انیمه دید شما به انیمه به طور بسیار زیادی عوض میشه ..

Last edited by a moderator:
و اما چپتر جدید D.Gry-man :d مادر بگرید :d

هر چپتر یه جیزی از داستان رو میگه از طرفی داستان رو پیچیده تر میکنه XDD

منم که خنگ شدم هیچ کدوم از چپترای اخیر رو با یه بار خودندن متوجه نمیشم :d

خوبه Nea هم از خنگ بازیای مدل آلن در میاره XDDD

آلن هم که کلا از داستان پاک شده :|

این Durarara!!x2 Ketsu واقعا فصل آخر دورارارست؟؟؟!!!:((

نه کی گفته؟ :d Ketsu بخش آخر درواقع فصل دومشه (سه فصل شد فصل دومش XDD ) و اینکه LNش همچنان در اوج ادامه داره :>

دوستان از انیمه های جدید کدوم رو پیشنهاد میدید البته بغیر از boku dake ga inai machi . اینو دارم میبینم

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
در مورد یک بنده خداییه که از زندان آزاد شده و میخواد سر به راه بشه و به یک کار فرهنگی هنری، یعنی نمایش طنز تک نفره(راکوگو)،رو بیاره :d (خلاصه نویسی رو منهدم کردم! :d )
کلا میشه گفت کار متفاوتیه و پیشنهاد میشه دیدن :d

البته ممکنه بعدا بیاید بگید حوصلمون سر رفت بس که حرف میزنند:-" اون رو دیگه من بی گناهم :دی نمایشه تک نفرست دیگه:-"

---
Dimension W هم دیروز دیدم و بسی خوشم اومد! :دی طراحی کاراکترهاش رو دوست دارم! خود کاراکترها هم خوبن :d (اسم شخصیت محبوبم...:| خدایی این چه وضعشه :| )
داستانش هم جالب میزنه و ... البته توی دو قسمتی که دیدم هنوز شروع نشده دقیقا و بیشتر معرفیه کاراکترها و دنیای انیمه بود :d

---
دنباله ها هم که نیاز به گفتن نیست:-"

---
راستی من امروز یادم اومد قرار بود فصل دومه Nanatsu no Taizai زمستون پخش بشه! :| چرا تاخیر خورد پس! :( تا کی تاخیر خورده؟ بهار میاد؟ :(

فقط به نظر من این قسمتش فاجعه بود ؟؟ :| فقط واسه اینکه فداکاری Kadowaki الکی نبوده باشه باید نفره بعدی معجزه میکرد ؟؟ 8-| اونور کاپیتان تیم حریف ۴ ثانیه جلو بود بعد عقب موند !! 8-|:| بدتر از این صحنه‌ای بود که Relationer تیم حریف میگه من دارم bluff میزنم :eek: مگه داریم ؟؟
در کل که به نظرم انیمه شدیدا نمودارش نزولی بوده امیدوارم یه اتفاقی بیافته قسمت بعدی یکم بهتر شه اوضاع

آخرین ویرایش:
زنگ تفریح
Vol.8

از آخرین زنگ تفریح تاپیک خیلی گذشته D:
Vol.8 رو سه ماه پیش تقریباً آماده کرده بودم، ولی خوب یا فرصت نشد، یا کلاً نشد که تو تاپیک بزارم.

این سری، مثل سری قبلی OST انیمه هستش، به غیر از دو ترک آخر j-Music ـه.....ناخواسته زنگ تفریح تبدیل شد به زنگ انتقام :d که مجبور شدم چندتا ترک فوق تابلو بزارم توش.
Vol بعدی با j-Music ادامه میدم و بخشی ـش رو تصمیم دارم که از Instrumental و Acoustic Version های آرشیوم استفاده کنم :d

مثل همیشه جواب ها رو تو SP با عنوان "جواب زنگ تفریح" قرار بدید.

Attachments

132:یکی از آهنگ های One Piece
134:اینم واسه Hunter X Hunter است :d
136: Mushishi :bighug:آهنگ های موشیشی همیشه حس آرامش بخشی به آدم میده:d
138:Kuroko No Basket:d
141:از ده فرسنگی هم معلومه مال Noragami هست :>
143:اینم دوباره برای وانپیسه:d
144:اینم دوباره مال HXH هست(حس میکنم هر کدوم رو نمیدونم میگم مال هانتره:)))
145: OP فصل اول Tokyo Ghoul :bighug::xبا اینکه خیلی از انیمه اش بدم میاد ولی خدایی آهنگ های عالی داشت!:x
146:Shigatsu wa Kimi no Uso ED:((=((عجب انیمه فوق العاده ایی بود...:((

علی، 26 Nov تو ژاپن پخش میشه....معمولاً هم همینطوره که باید تا همون هفته صب کرد.

56779d1445276351-ec3ab545cc424709bf5631e2ae647f06.jpg
Miss Hokusai
یک ماه پیش بودش که نسخه ی RAW اون امد...ولی sub درست حسابی نداشت...تا دو روز پیش Ganbarou یه نسخه ی خوب از این فیلم پخش کرد.
هر کی که میخواست این فیلم رو دانلود کنه، الان فرصت خوبی ـه

- - -ویرایش - - -

146 که مالهShigatsu wa Kimi no Uso هست
141 هم ماله نوراگامی
145 هم فک کنم ماله Psycho-pass باشه

146: درسته، ولی این نسخه ای که گذاشتم مال ED نبودشا
145: نه......
yahoo_4.gif
خوانندش همون خواننده OP های P-Sـه...

- - -ویرایش - - -

132:یکی از آهنگ های One Piece
134:اینم واسه Hunter X Hunter است :d
136: Mushishi :bighug:آهنگ های موشیشی همیشه حس آرامش بخشی به آدم میده:d
138:Kuroko No Basket:d
141:از ده فرسنگی هم معلومه مال Noragami هست :>
143:اینم دوباره برای وانپیسه:d
144:اینم دوباره مال HXH هست(حس میکنم هر کدوم رو نمیدونم میگم مال هانتره:)))
145: OP فصل اول Tokyo Ghoul :bighug::xبا اینکه خیلی از انیمه اش بدم میاد ولی خدایی آهنگ های عالی داشت!:x
146:Shigatsu wa Kimi no Uso ED:((=((عجب انیمه فوق العاده ایی بود...:((

134: نه مال HxH نیست....ولی دوتا HxH تو Vol.8 هست
132: آهنگاش واقعاً خز ـن...مثل خود انیمه ـش..الانه که آکیبا پیداش بشه.
136: نه موشی شی نیست، مال یه سینمایی ـه
138: یه دونه دیگه کورکو بسکت دیگه هم هستش :d
141: لامصب کارهای Iwasaki Taku همیشه اینقدر تابلو ـن

سخت ترین آهنگ 137ـه که فقط یکبار تو کل انیمه شنیده میشه که قشنگترین جای انیمه ـس

آخرین ویرایش:
131 : Asura
132 : One Piece
135 : Hunter X Hunter
136 : Grave of The Fireflies
138 : kukroko no basket
140 : terra formas
141 : Noragami
142 : اینم فکر کنم مال Asura ست
143 : one piece
144 : Hunter x Hunter
145 : tokyo ghoul