Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان mirai nikki چطوره؟

اوه اوه الان @NoctisSasuke میاد زیر و بالای انیمه رو یکی میکنه :d
کلا یکی دو تا از پستای همین فرشاد رو صفصه های قبل بخونی کاملا دستت میاد :d فقط بدون اینجا همه دارن فحش میدن این انیمه رو ...

عجب انیمه شاهاکاری هست اینBoku Dake ga Inai Machi!!! رسما داره با روح روان ادم بازی می کنه!! 3قسمت اومده یکی از یکی فوق العاده تر!!!گرافیک.موسیقی متن انیمه.داستان همه و همه در عالی ترین سطح خودش قرار دارن!!!

• Like
Reactions: Straw Hat Luffy
من بعد تموم شدن مانگا ناروتو دور و بر انیمه هم نرفتم دیگه بعد مدتها یه Come Back زدم روحیه عوض شه اینارو دانلود کردم ببینم :

فقط بعد دیدن اسماشون Don't Judge Me :d
High School DxD

Monster Musume no Iru Nichijou

Dakara Boku wa

kampfer

Maken-Ki

omamori himari

Rosario to Vampire

Sukitte.Ii.na.yo

yuushibu

Last edited by a moderator:
با اینکه نیمه دوم Death note ضعیف تر از نیمه اولش هست ولی هنوزم از خیلی از انیمه های دیگه سطحش خیلی بالاتر هست،یکجور می گید از نیمه دوم دراپ کن انگار مثلا یک عالمه انیمه بهتر هست(هر چقدر هم بحث سلیقه باشه بازم نمیشه کیفیتش رو زیر سوال برد)

فقط بخاطر اينكه به بخش اول اسيب ميزنه. اينجا بحث مقايسه با انيمه هاي ديگه مطرح نيست.

Sent from Valhalla.

فقط بخاطر اينكه به بخش اول اسيب ميزنه. اينجا بحث مقايسه با انيمه هاي ديگه مطرح نيست.

Sent from Valhalla.
به بخش اول آسیب خاصی نمی زنه،فقط به کیفیت بخش اول نیست،با این حال قابل دیدن هست،اگه کیفیتش خیلی افت می کرد قابل قبول بود ولی افت کیفیتش اونقدری نیست که دراپ بشه،حالا بازم هر کسی هر جوری دلش می خواد می تونه تماشا کنه ولی به نظرم ارزشش رو داره که تا پایان داستان رو ببینه

سینمایی های Berserk رو مشکلی نداره بدون خوندن مانگا دید؟
-----------------
اگه از دوستان کسی لینک غیر تورنت ازKuroshitsuji: Book of Murder داره ممنون میشم پ.خ کنه یا توی پروفایل لطف کنه:دی

Sent from Valhalla.

فکر کنم من تنها کسی باشم که از N بیشتر از L خوشش اومد

کلا با تیپ و قیافه و اخلاق و صدا و همه چیش بیشتر از L حال میکردم

البته قبول دارم که مرگ L واقعا ضد حال وحشتناک و سنگینی بود ( ولی جالبه شنیدم که توی کتابش نمُرده بوده, فقط توی مانگا و انیمه اش مُرد !!! اخه اینطور که شنیدم Death Note کتاب هم داشته و مانگاش از روی کتابش نوشته شده )

انیمه های این فصل پارت اول :

Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hakkei : انیمه زیاد جالبی نیست خیلی چیزی برای ارائه نداره و یه کار اپیزودیک یوده که هیچ هدفی رو دنبال نمیکنه

k8uqf6g26wkc3lh3gxeu.jpg

Boku Dake ga Inai Machi : همونطوز که فبلآ هم گفتم یکی از امید های ابن فصل شروع خیلی خوبی داشته یکی از کارایی که دیدنش توصیه میشه

attachment.php

Bubuki Buranki : یه قسمتی که ازش دبدم با توجه به اینکه انتظار خاصی از انیمه نداشتم شزوع بدی نداشت و برای هفته های اینده ادامش میدم تا ببینم از نظر داستان به کجا میکشه

f98g4m0wlwxth55ivd99.jpg

Dagashi Kashi : اینم جزء انیمه هایی که روی کمدیش برای این فصل حساب باز کردم شروع خوبی داشت و کاراکتر هاش نشون دادن که پتانسیل خوبی دارن

24m1aaglcopz4nj8v9wt.jpg

Dimension W : تو این دو قسمتی که ازش دیدم انیمه خوبی بوده کاری که ایده و داستان دازه و کاراکتر ها و جو انیمه هم طوری هستش که میشه در ادامه انتظار یه انیمه قابل قبول رو داشت

91n5mtgkbl8sen2xwxcb.jpg

Divine Gate : یکی از سوپرایز های فصل بود و تو این دو قسمت و تلاشی که سازنده برای شخصیت پردازی انجام داده برای بیننده قابل درک و با توجه فصلی بودن کار روایت داستان خوبی رو شاهد بودیم هرچند که کلیشه ای به نظر برسه و داشتن یک اکشن خوب در ادامه همه چیز رو میتونه برای تبذیل شدن یه یه انیمه ی خوب فراهم کنه

attachment.php

Hai to Gensou no Grimgar : این سبک از انیمه هم تقزیبآ داره به یه کلیشه مرسوم تبدیل میشه و وجه تمایز این کار و از ویژگی برجستش میشه به گروه محور بودن و از صفر شروع کردن اعضا اشاره کرد که حتی توانایی شکست دادن ساده ترین دشمنان این سرزمین رو هم ندارند
یکی از مشکلات اصلی انیمه هم روند کند داستان و نداشتن هیجان کافی برای همچین سبکی اشاره کرد

attachment.php

Haruchika: Haruta to Chika wa Seishun Suru : طی دو قسمتی که دیدم یه کار معمولی بوده که خیلی انتظار خاصی ازش ندارم ولی اینکه میتونه تا اخر قصل ما رو با خودش بکشونه یا نه رو باید دید

attachment.php

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! : قسمت اول خنده داری داشت خیلی باهاش حال کردم که در ادامه چقدر بار طنز خودش رو حفظ میکنه و چقدر میتونه جداب باشه نمیدونم ولی با دیدن قسمت اول به ادامه راه امیدوار شدم

attachment.php

Musaigen no Phantom World : انیمه با اینکه حرف تازه ای برای گفتن نداشته ولی از جو انیمه و روایت داستان تو این دو قسمت راضی بودم فعلآ ادامش میدم تا ببینم به کجا میرسه

attachment.php

Norn9: Norn + Nonet : من بعد دیدن دو قسمت از این کار همچنان نمیفهمم چی میخواد یا چی میگه فکر نمیکنم خیلی دوام بیاره یکی از دراپی های فصلم خواهد بود

attachment.php

Prince of Stride: Alternative : هنوز شروع انیمست خیلی نباید بهش سخت گزفت ولی تا اینجا حرق زیادی برای گفتن نداشه هیجان لازم رو یه عنوان یه انیمه ورزشی منتقل نمیکنه که امیدوارم با شروع مسایقات این مشکل هم حل یشه

attachment.php

Schwarzesmarken : این انیمه با اینکه یا سبک کار هایی که من میبینم زیاد جور نیست شروع زیاد بدی هم نداشت جو سنگین حاکم بر اون منطقه و کشت و کشتار از بیگانه و خودی باعث میشه که حداقل یکی دو هفته کار رو دنبال کنم

attachment.php

Shoujo-tachi wa Kouya wo Mezasu : تو این دو قسمت خیلی انیمه خوبی نشون نداده داستان کلیشه ای نداشتن کاراکتر درست حسابی که بشه بهش امید بست همه این ها یاعث میشه که خیلی بهش امید نبندم

b73qzkksvy7d63oc2mew.jpg

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu : یکی از کارایی که قبل از شروع فصل هم خیلی بهش امیدوار یودم همین انیمه بود که با یه قسمت 40 دقیقه ای شروع کرد و انصافآ هم شروع خوبی داشت بی شک با یه انیمه بدور از کلیشه های فصلی طرفیم و امیدوارم تا اخر فصل ریتم قابل قبول خودشو حفظ کنه

attachment.php

یه سری ار انیمه ها رو هنوز شزوع نکردم مثل Ajin و Akagami no Shirayuki-hime 2 و Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri 2 که نظر دادن در موردشون میره برای پارت بعدی

Attachments

• 21330-sxSZdkUK3KIY.jpg
    21330-sxSZdkUK3KIY.jpg
    56.5 KB · مشاهده: 278
  • 21380-CmaLHUnJgw5A.jpg
    21380-CmaLHUnJgw5A.jpg
    27.5 KB · مشاهده: 283
  • 21428-XyBvahlcM5Zj.jpg
    21428-XyBvahlcM5Zj.jpg
    22.8 KB · مشاهده: 278
  • 21201-hrL5dLZiO2sY.jpg
    21201-hrL5dLZiO2sY.jpg
    26.3 KB · مشاهده: 279
  • 21306-G0j2oqKTkPe4.jpg
    21306-G0j2oqKTkPe4.jpg
    22.6 KB · مشاهده: 273
  • 21202-PRIdvS9HW8oF.jpg
    21202-PRIdvS9HW8oF.jpg
    29.4 KB · مشاهده: 277
  • 21213-3DWjkfqPCbIW.png
    21213-3DWjkfqPCbIW.png
    144.9 KB · مشاهده: 295
  • 20643-LXBnRdgukRsH.jpg
    20643-LXBnRdgukRsH.jpg
    39.9 KB · مشاهده: 274
  • 20972-z63ZkeDgiOhp.jpg
    20972-z63ZkeDgiOhp.jpg
    33.2 KB · مشاهده: 273
  • 21234-9y65nOtJwK2G.jpg
    21234-9y65nOtJwK2G.jpg
    19.3 KB · مشاهده: 283
لیست حسن رو داشتم میخوندم و میومدم پایین،هی با خودم میگفتم پس Shouwa کو؟؟؟ یعنی فقط منم که مورد انتظار ترین انیمه ی فصلم هست؟ :( (جدا از دنباله ها:-" ) که دیدم آخری خودشه و تعریفم کرده ازش! :d
بسیار عالی! >:)
امشب بزنم دانلود بشن 2-3تا دیگه از انیمه های فصلی و اگر خدا بخواد از فردا شروع کنم به دیدنشون:-" فعلا فقط دورارارا رو استارت زدم :x ( و Prince of Stride البته:-" )

ویرایش:
یعنی هیچکی از دیشب تا حالا پست نداده؟ :|
خوب...قسمت اول Shouwa .... رو دیدم! :d اول بگم من با همون پیش نمایش و عکسی که ازش دیده بودم،انتظار یه چیز دیگه ای ازش داشتم! یعنی از نظر زمانی،انتظار همون داستان هایی رو که میگن رو داشتم :)) ولی خوب...قسمت اول که سرگرم کننده بود و خوشم اومد! :d نمایش های جالبی اجرا شد! :d کاراکترهای جالبی داره انیمه! جو باحالی داره! و کلا راضیم! :d

اندینگشم یه چیز خاص و جالبی بود،ولی انقدر صدای سازها بلندن،صدای خواننده نمیاد:( نسخه ای نیست صدای خوانندش بیشتر باشه؟ :))

در کل اگر دنبال یه کار متفاوت و جدای از کلیشه های همیشگی هستید،حتما ببینیدش! :x
---
هفته ی پیش گینتاما رو ندیده بودم به خاطر امتحانات،این هفته 2 قسمت پشت سر هم...!
فوق العاده بود 305 :(( گذشته ی گینتوکی...بالاخره درست حسابی:(( اینکه به سر استاد دقیقا چی اومد،چرا اینا راهشون جدا شده و به خون هم تشنه شدن...!
عالی بود! :(( کاش همیشه کینتاما یه اکشن شمشیری اینجوری تو گذشته بود:-" (با اینکه طنز فوق العاده ای داره! ولی این فلش بک هاش و آرک های جدیش خیلی خفن ترن:-" )
در کل این فلش بک انقدر خوب بود،من الان زمان حال برام مهم نیست و دیگه بهم نمیچسبه:)) یعنی قسمت 306 دیگه مثل قبل از شروع فلش بک بهم حال نداد! :))
در کل دمشون گرم! :x :x :x

آخرین ویرایش:
منم به خاطر امتحانات 2 قسمت بود گینتاما رو ندیده بودم :(( ولی الان :((

:((

آدم خوبای گینتاما از آدم بداش هیولا ترن :d

این آرکش چرا اینجوریه؟ هر قسمت از قسمت قبل با اختلاف خفن تره و اینکه جای خفن تری هم تموم میشه :((

:(( :(( :(( :((

چقدر گذشتشون خفن بود :(

زورا چجوری از اون بچگی تبدیل به همچین چیزی که الان هست شده؟ :d

گینتوکی :( از همون اول خانواده نداشت. شویو بزرگش کرد خودشم مجبور شد با دستای خودش بکشتش بعدشم که تاکاسوگی که ازش محافظت کرد اینجوری شد :( خیلی مردی :(

4 تا هیولا ترین کاراکترای انیمه باهم همکاری کنن چی میشه :>

قسمت Ginpachi senseiش هم معرکه بود :))

• Like
Reactions: Erica
اسپویل از Death Note Episode 25
Yes Yes Yes Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees I love you Rem ... هاااااخ راحت شدم آخیییییش بالاخره استفراغ مُرد ... یعنی خودمو تیکه پاره میکنم اگه نقشه کشیده باشه و نمرده باشه :دی

فکر کنم من تنها کسی باشم که از N بیشتر از L خوشش اومد

کلا با تیپ و قیافه و اخلاق و صدا و همه چیش بیشتر از L حال میکردم

البته قبول دارم که مرگ L واقعا ضد حال وحشتناک و سنگینی بود ( ولی جالبه شنیدم که توی کتابش نمُرده بوده, فقط توی مانگا و انیمه اش مُرد !!! اخه اینطور که شنیدم Death Note کتاب هم داشته و مانگاش از روی کتابش نوشته شده )

جواب منفیه .... یه ابر N فن اینجاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or