انیمه های این فصل پارت اول :
Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hakkei : انیمه زیاد جالبی نیست خیلی چیزی برای ارائه نداره و یه کار اپیزودیک یوده که هیچ هدفی رو دنبال نمیکنه
Boku Dake ga Inai Machi : همونطوز که فبلآ هم گفتم یکی از امید های ابن فصل شروع خیلی خوبی داشته یکی از کارایی که دیدنش توصیه میشه
Bubuki Buranki : یه قسمتی که ازش دبدم با توجه به اینکه انتظار خاصی از انیمه نداشتم شزوع بدی نداشت و برای هفته های اینده ادامش میدم تا ببینم از نظر داستان به کجا میکشه
Dagashi Kashi : اینم جزء انیمه هایی که روی کمدیش برای این فصل حساب باز کردم شروع خوبی داشت و کاراکتر هاش نشون دادن که پتانسیل خوبی دارن
Dimension W : تو این دو قسمتی که ازش دیدم انیمه خوبی بوده کاری که ایده و داستان دازه و کاراکتر ها و جو انیمه هم طوری هستش که میشه در ادامه انتظار یه انیمه قابل قبول رو داشت
Divine Gate : یکی از سوپرایز های فصل بود و تو این دو قسمت و تلاشی که سازنده برای شخصیت پردازی انجام داده برای بیننده قابل درک و با توجه فصلی بودن کار روایت داستان خوبی رو شاهد بودیم هرچند که کلیشه ای به نظر برسه و داشتن یک اکشن خوب در ادامه همه چیز رو میتونه برای تبذیل شدن یه یه انیمه ی خوب فراهم کنه
Hai to Gensou no Grimgar : این سبک از انیمه هم تقزیبآ داره به یه کلیشه مرسوم تبدیل میشه و وجه تمایز این کار و از ویژگی برجستش میشه به گروه محور بودن و از صفر شروع کردن اعضا اشاره کرد که حتی توانایی شکست دادن ساده ترین دشمنان این سرزمین رو هم ندارند
یکی از مشکلات اصلی انیمه هم روند کند داستان و نداشتن هیجان کافی برای همچین سبکی اشاره کرد
Haruchika: Haruta to Chika wa Seishun Suru : طی دو قسمتی که دیدم یه کار معمولی بوده که خیلی انتظار خاصی ازش ندارم ولی اینکه میتونه تا اخر قصل ما رو با خودش بکشونه یا نه رو باید دید
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! : قسمت اول خنده داری داشت خیلی باهاش حال کردم که در ادامه چقدر بار طنز خودش رو حفظ میکنه و چقدر میتونه جداب باشه نمیدونم ولی با دیدن قسمت اول به ادامه راه امیدوار شدم
Musaigen no Phantom World : انیمه با اینکه حرف تازه ای برای گفتن نداشته ولی از جو انیمه و روایت داستان تو این دو قسمت راضی بودم فعلآ ادامش میدم تا ببینم به کجا میرسه
Norn9: Norn + Nonet : من بعد دیدن دو قسمت از این کار همچنان نمیفهمم چی میخواد یا چی میگه فکر نمیکنم خیلی دوام بیاره یکی از دراپی های فصلم خواهد بود
Prince of Stride: Alternative : هنوز شروع انیمست خیلی نباید بهش سخت گزفت ولی تا اینجا حرق زیادی برای گفتن نداشه هیجان لازم رو یه عنوان یه انیمه ورزشی منتقل نمیکنه که امیدوارم با شروع مسایقات این مشکل هم حل یشه
Schwarzesmarken : این انیمه با اینکه یا سبک کار هایی که من میبینم زیاد جور نیست شروع زیاد بدی هم نداشت جو سنگین حاکم بر اون منطقه و کشت و کشتار از بیگانه و خودی باعث میشه که حداقل یکی دو هفته کار رو دنبال کنم
Shoujo-tachi wa Kouya wo Mezasu : تو این دو قسمت خیلی انیمه خوبی نشون نداده داستان کلیشه ای نداشتن کاراکتر درست حسابی که بشه بهش امید بست همه این ها یاعث میشه که خیلی بهش امید نبندم
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu : یکی از کارایی که قبل از شروع فصل هم خیلی بهش امیدوار یودم همین انیمه بود که با یه قسمت 40 دقیقه ای شروع کرد و انصافآ هم شروع خوبی داشت بی شک با یه انیمه بدور از کلیشه های فصلی طرفیم و امیدوارم تا اخر فصل ریتم قابل قبول خودشو حفظ کنه
یه سری ار انیمه ها رو هنوز شزوع نکردم مثل Ajin و Akagami no Shirayuki-hime 2 و Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri 2 که نظر دادن در موردشون میره برای پارت بعدی