Ouran رو کسی ندیده؟
اگر منظورت Ouran Highschool host clubئه مگه میشه کسی ندیده باشه؟ :d باید خودشو بکشه کسی که ندیده باشه :d
این مانگای وان پانچ من چرا اینقدر دیر به دیر میاد ؟! الان یه ماهه منتظر چپتر 57 هستم ....
با این وضع فکر کنم تا دشمنی بخواد بیاد که قدرتش اندازه ی سایتاما باشه یا نویسنده ی داستان بر اثر پیری مُرده یا خود ما
جالب هم اینجاس که تعداد تصاویر داخل هر چپتر هم خیلی کمه مثلا چپتر 56.3 فقط 13 تصویر بود, جزئیات تصاویر هم که پایینه پس اینطوری هم نیس که بگیم مانگاکاش داره لبخند مونولیزا میکشه که اینقدر طول میده
در کل با این وضعی که من دیدم مطمئن باشید فصل دوم انیمه اش 10 سال دیگه ساخته میشه
سلام
من با کمال افتخار اعلام میکنم دختر عمم که پزشک متخصص هست رو در یکسال گذشته انیمه بین کردم
به گفته خودش تا حالا چندین بار سر سریال و انیمه دیدن دیر رسیده سر شیفتش تو بیمارستان![]()
Stains Gate را امروز تموم کردم چند روز پیش اومدم گفتم بعد از چند قسمت باهاش حال نکردم ولی به پیشنهاد دوستان ادامه دادم و خوشم اومد میشه گفت از قسمت 13 وارد یه فاز دیگه میشه و داستان انیمه تازه شروع میشه. دو قسمت اخر هم خیلی قشنگ و دراماتیک بود در کل راضی بودم
این Stain Gate Zero قراره ادامه داستان باشه یا مربوط به قبل از اون ؟ تاریخ پخشش مشخص نشده ؟ من چون ترسیدم چیزی برام از تو ناولش اسپویل شه نرفتم دنبال اطلاعاتش !
این Steins;Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero همون Steins;Gate 23 beta میشه ؟اینو پیدا کن و ببین میفهمی قضیه 0 چیه:Steins;Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero
تاریخ پخشش هنوز معلوم نیست ویژوال ناولش تازه اومده و کسی که ویژوال فصل اول رو به انگلیسی ترجمه کرده بوده گفته همه جوره از سری اول بهتره!
این Steins;Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero همون Steins;Gate 23 beta میشه ؟
روایت داریم اگه کسی این انیمه رو ندیده کلا انیمه رو نفهمیدهاینجا از دوستان کسی. Neon genesis. رو دیده؟ به نظر قشنگ میاد