Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یه انیمه کارآگاهی خوب معرفی کنید من ببینم!:دی البته منحای Detective Conan
اینارو ببین که خوبن:
Ranpo Kitan Game of Laplace
Subete Ga F Ni Naru
Boku Dake ga Inai Machi
Hyouka
Phsycho pass
Zankyou no Terror
zetsuen no tsukaima

یادم نرفته این رو هم امتحان بکن که هم معمایی هم ترسناک:d اینو شروع کنی اول بهتره!!!
Higurashi When They Cry

آخرین ویرایش:
اینارو ببین که خوبن:
Ranpo Kitan Game of Laplace
Subete Ga F Ni Naru
Boku Dake ga Inai Machi
Hyouka
Phsycho pass
Zankyou no Terror
zetsuen no tsukaima

یادم نرفته این رو هم امتحان بکن که هم معمایی هم ترسناک:d اینو شروع کنی اول بهتره!!!
Higurashi When They Cry

Ranpo Kitan ؟؟؟؟ :| آخه این زباله؟ :|

Ranpo Kitan ؟؟؟؟ :| آخه این زباله؟ :|
Ranpo Kitan زباله است!؟
:|
انیمه به این خوبی حالا شاید بعضی جا از داستان از دستشون خارج شده ولی تم کاراگاهی انیمه خیلی توپه!!مخصوص اون دو جریان اصلی اول انیمه که.... به خوده انیمه امتیاز 6 از 10 میدم ولی اگه فقط تم کاراگاهی انیمه رو در نظر بگیریم 8 از 10!!! انیمه کاملی نبود ولی زباله هم نبود!!:d حداقل امتحان کردن اش ارزش داره!!

------------
دوستان هنوز هم منتظرم دونه دونه شروع کنید به دیدن Legend of The Galactic Heroes :d دیگه موندم واسه تبلیغ اش چیکار کنم!!! شخصیت های این انیمه نظیر نداره یعنی همه چی پسند داره این انیمه فقط یه 10 قسمت دانلود کنید ببیند بعداش به حرفم می رسید!!جای این انیمه تو لیست دوستان شدیدا خالی شده من هر صفحه میام تبلیغ اش می کنم:d

آخرین ویرایش:
قسمت دوم انیمه ی Ajin رو دیدم

واقعا اینا اسم همچین گرافیک مضخرف و حال بهم زنی رو گذاشتن انیمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حیف از داستان به این خوبی نیست گرافیک به این فاجعه ای داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ranpo Kitan زباله است!؟
:|
انیمه به این خوبی حالا شاید بعضی جا از داستان از دستشون خارج شده ولی تم کاراگاهی انیمه خیلی توپه!!مخصوص اون دو جریان اصلی اول انیمه که.... به خوده انیمه امتیاز 6 از 10 میدم ولی اگه فقط تم کاراگاهی انیمه رو در نظر بگیریم 8 از 10!!! انیمه کاملی نبود ولی زباله هم نبود!!:d حداقل امتحان کردن اش ارزش داره!!

------------
دوستان هنوز هم منتظرم دونه دونه شروع کنید به دیدن Legend of The Galactic Heroes :d دیگه موندم واسه تبلیغ اش چیکار کنم!!! شخصیت های این انیمه نظیر نداره یعنی همه چی پسند داره این انیمه فقط یه 10 قسمت دانلود کنید ببیند بعداش به حرفم می رسید!!جای این انیمه تو لیست دوستان شدیدا خالی شده من هر صفحه میام تبلیغ اش می کنم:d
یه چیزایی تو مایه های زباله با اون قتل هاش :| از همون سبک هایی که من حالم بهم میخوره ازشون:|
---
از هر زاویه ای بهش نگاه میکنم،میبینم #امیرپسند نیست :-"

زیرنویس فارسی یا انگلیسی؟ اگه میخوای فارسی ببینی هم سری اولش ( Bakemonogatari ) رو با ساب فارسی نبین چون افتضاح ترجمه شده !

ترجمه فارسی همه انیمه ها که نزدیک به فاجعه ست!:دی فرقی نداره انگلیسی فارسی. یه چیزی که بشه فهمید چی میگن!:دی

- - -ویرایش - - -

به صورت تکنیکال بلد نیستم باید چیکار کنم وگرنه The Perfect Insider رو ترجمه میکردم یه زیرنویس خوب میدادم بیرون!:دی حیفه واقعا این انیمه.

ترجمه فارسی همه انیمه ها که نزدیک به فاجعه ست!:دی فرقی نداره انگلیسی فارسی. یه چیزی که بشه فهمید چی میگن!:دی

- - -ویرایش - - -

به صورت تکنیکال بلد نیستم باید چیکار کنم وگرنه The Perfect Insider رو ترجمه میکردم یه زیرنویس خوب میدادم بیرون!:دی حیفه واقعا این انیمه.

پ.خ فرستادم برات.فقط اینو بدون این سری به شدت به کلمات وابسته س ، داستانش کلا از اشتباه بین دو کلمه شروع میشه و تا آخرش همینجوری تیکه هایی داره که منظورهای دوپهلو دارن و کل داستان با یه روند عالی پیش میره.من که این سری رو خیلی دوست دارم ولی از طرفی مجبور شدم برم دنبال اون نکاتی که تو انیمه بیان میشد و بدون آشنایی با زبان ژاپنی نمیشد متوجه شد.

راجع به اون زیرنویس های فارسی هم بگم خیلی کارای خوبی هم داریم :-" همینی که گفتی رو کسی زیرنویس کرده که تا حد زیادی ژاپنی هم بلده و کارش درسته خواستی یه نگاه بهش بنداز. اون Monogatari ها رو از سری دوم مترجمش عوض میشه و واقعا کارش خوب بود. منکر ترجمه های ضعیف بعضی ها نمیشم ولی ارزش کار بعضی دیگه رو نمیشه زیر سوال برد.

راستی چه قدر خوبه این Ore Monogatari !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or