Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اقا الان چی شد شوگان مرد یا نه ؟! امیدوارم بدلش بوده باشه خداییش حضور شو چان تو هر قسمت گیناما اون قسمت را بی نظیر میکرد:((در مورد ارک هم میشه گفت بهترین ارک گینتما تا اینجا بود دوست داشتم تا قبل شروع ارک جدید یکم فیلر بینش میزاشتن دلمون برا کارای یوروزیا تنگ شده :(

از لیست اچی- کمدی که دانلود کردم این دو تا انیمه را تموم کردم:d :

High School DxD تا اخر سری Born :
در مورد داستان بگم تقریبا ابکی و بی خود بود تنها دلیلی که ادامش دادم شخصیت های دوست داشتنی، کاوایی و منحصر به فرد هر کدوم از کارکتر ها بود:d حتی اکشن انیمه هم جالب نبود از نظر کمدی در سطح خوبی قرار داشت اچی انیمه هم خوب و قابل قبول بود ولی بعضی جاها تکراری ، لوس و بی مزه میشد .

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai:
در یک کلام عالی ! :x یعنی با دیزاین انیمه از اول تا اخر حال کردم داستان خوب و قوی ( قشنگ حال و روز جامعه ما بود ! :d) کارکترهای فوق العاده و جذاب ، دوبله و دیالوگ های جذاب ، اپنیگ و اندیگ عالی ( از معدود انیمه های که اپنینگ و اندینگ را کامل دیدم :d) سطح اچی هم چسبیده به سقف فک کنم 1 % با هنت*ی فاصله داره ! :d به شدت منتظر ادمه -ش هستم .
و در اخر محبوبترین کارکتر من یعنی عاشقش شدم ! :x:d
0fve_giphy.gif
برم برای TO LOVE-Ru :d

آخرین ویرایش:
گینتاما و شخصیتاش به خصوص گینتوکی داره به درجه " بُت " بودن برا من میرسن :d

یه آرک معرکه تموم شد یه آرک معرکه دیگه درجا شروع شد :((

میشه گینتاما تا وقتی من زندم ادامه دار باشه؟ :d

آخرین ویرایش:
طراحی الن برای انیمه D-Gray-Man 2016 منتشر شد :>

zknqi28tefv91i7j7pqa.jpg

این شخص رو عکس نیا یا تصورات منه؟ :d یعنی الن عمرا اینجوری وایسه :d

---------------------------------------------------------------------------

چپتر خوبی بود ولی سرعت پشروی داستان با توجه به سه ماه بودن مانگا خیلی کمه و اینجوری 20 سال دیگه هم مانگا تموم نمیشه

این نیا بر عکس تصوراتم شخصیتش قشنگ کپی الن البته بر عکس الن که قشنگ بعضی مواقع گیچ بود نیا خودشو میزنه به گیچی :d ولی شخصیتش عالیه مخصوصا واکنشش در برابر حرفهای لینک =)) عالی بود

و فکر نمیکنم نیا همه چیز رو به محفل توضیح بده یا حتی به لینک اعتماد بکنه جدا از اون هنوز هدف نیا هم معلوم نیست

ولی این نیا بدجوری ضعیفه یعنی من هنوز موندم این چطوری 13 تا نوح رو کشته؟ اخه بیش از حد ضعیف نشون داده شده

یه چیز هم اینکه این توضیح که ارل در مورد روح و اینا داد فکر میکرد کسی به خودش گفته در حالی که اون شخص عینکی که خیلی به الن شباهت داشت در واقع به نیا گفته بود :> من تا این لحظه فکر میکردم اون توضیح هم مال ارل و تازه فهمیدم اون شخص عینکی گفته :d

خوشبختانه بلاخره معلوم شد اون کسی که با الن بوده همین ارل خودمون بوده :d قشنگ این میتونه توجیح نکشتن الن و اینکه چرا ارل به الن علاقه داشت رو نشون بده :>

جا داره بازم اشاره کنم یادش بخیر یه زمانی شخصیت های اصلی الن و لاوی و کاندا و 100% لینالی بودن :( شخصیت های فرعی خوبی بودن :d الان دیگه فکر کنم الن برای همیشه رفته دیگه؟:(( چون تا جایی که میدونم کسی که خاطرات نوح به اون منتقل میشه شخصیت واقعی اون شخص به خواب میره و رفته رفته ناپدید میشه و الن هم اینجوری شده یه جورایی برگشتنش هم فیلم هندی میشه الان ولی دوست دارم واکنش لینالی و لاوی و کاندا ببینم :d

و هنوز هم از تیکی و به ویژه رود ساما خبری نیست :((

طراحی الن برای انیمه D-Gray-Man 2016 منتشر شد :>

zknqi28tefv91i7j7pqa.jpg

این شخص رو عکس نیا یا تصورات منه؟ :d یعنی الن عمرا اینجوری وایسه :d

---------------------------------------------------------------------------

چپتر خوبی بود ولی سرعت پشروی داستان با توجه به سه ماه بودن مانگا خیلی کمه و اینجوری 20 سال دیگه هم مانگا تموم نمیشه

این نیا بر عکس تصوراتم شخصیتش قشنگ کپی الن البته بر عکس الن که قشنگ بعضی مواقع گیچ بود نیا خودشو میزنه به گیچی :d ولی شخصیتش عالیه مخصوصا واکنشش در برابر حرفهای لینک =)) عالی بود

و فکر نمیکنم نیا همه چیز رو به محفل توضیح بده یا حتی به لینک اعتماد بکنه جدا از اون هنوز هدف نیا هم معلوم نیست

ولی این نیا بدجوری ضعیفه یعنی من هنوز موندم این چطوری 13 تا نوح رو کشته؟ اخه بیش از حد ضعیف نشون داده شده

یه چیز هم اینکه این توضیح که ارل در مورد روح و اینا داد فکر میکرد کسی به خودش گفته در حالی که اون شخص عینکی که خیلی به الن شباهت داشت در واقع به نیا گفته بود :> من تا این لحظه فکر میکردم اون توضیح هم مال ارل و تازه فهمیدم اون شخص عینکی گفته :d

خوشبختانه بلاخره معلوم شد اون کسی که با الن بوده همین ارل خودمون بوده :d قشنگ این میتونه توجیح نکشتن الن و اینکه چرا ارل به الن علاقه داشت رو نشون بده :>

جا داره بازم اشاره کنم یادش بخیر یه زمانی شخصیت های اصلی الن و لاوی و کاندا و 100% لینالی بودن :( شخصیت های فرعی خوبی بودن :d الان دیگه فکر کنم الن برای همیشه رفته دیگه؟:(( چون تا جایی که میدونم کسی که خاطرات نوح به اون منتقل میشه شخصیت واقعی اون شخص به خواب میره و رفته رفته ناپدید میشه و الن هم اینجوری شده یه جورایی برگشتنش هم فیلم هندی میشه الان ولی دوست دارم واکنش لینالی و لاوی و کاندا ببینم :d

و هنوز هم از تیکی و به ویژه رود ساما خبری نیست :((

بچم آلن :((

آلن هم جز کمتر کاراکتراییه که هرچی میگذره و بزرگتر میشه بیشرف قیافه تیپش خیلیی خفن تر میشه :d

دقیقا :d اصلا به گروه خونی آلن نمیخوره اینجوری باشه :d

من دوست دارم یه مبارزه خفن از Nea ببینم :d با قدرتای خودش :d چون باید اونقدری خفن باشه که آمادست تا با کل Order و Noah ها در بیوفته :d

این ضعیف نشون دادنشم آخه هیچی ندیدیم ازش که مردک :d خودشم گفت که هنوزم به بدن آلن عادت نکرده

آخه اگر اونی که کنار آلن بوده خود ارل بوده پس اون مانایی که آلن صدا کرد و روحش رو به یه آکوما منتقل کرد کی بوده؟ :d چون تو اون زمان ارل کنار آلن بوده اون روحم تازه یهویی اومد

اشتباه میکنی :> الان آلن کامل کنار نرفته. توضیحش یکم سخته اما مثال خوبش استاد اعظم جناب آقای تیکی هست :d که به قول خودش هم طرف Darkش (Noah) هم طرف Lightش (انسان) بودن رو باهم داره

درضمن ما هنوز جدی جدی آلن رو نمیشناسیم :d پس باید یکم دیگه صبر کنیم چون این همه آدم چرا آلن برا بدن Nea انتخاب شد؟ چرا Earl (مانا) انقدر ازش مراقبت میکرد؟ نیازی نبود

دوستان یه انیمه ی خوب که مبارزه ای باشه هم سبک ناروتو و وان پیس اینا چی پیشنهاد میدید (البته فشنگ باشه ار هر لحاظ مخصوصا داستان پردازی و موسیقی)

دوستان یه انیمه ی خوب که مبارزه ای باشه هم سبک ناروتو و وان پیس اینا چی پیشنهاد میدید (البته فشنگ باشه ار هر لحاظ مخصوصا داستان پردازی و موسیقی)
Bleach و Hunter X Hunter :d
بلیچ حالا داستان نه،ولی مبارزات و موسیقی (مخصوصا تو مبارزات:-") عالیه! >:)
هانتر هم که همه چیش عالیه! :d

انیمه کوروکو بستکبال رو تازه تموم کردم، سه فصل رو پشت سر هم دیدم، عجب چیزی بود، اینجا پیشنهاد داده بودید؟ چرا من زودتر ندیدم :bighug:
با اینکه به انیمه ورزشی زیاد علاقه ندارم ولی این یکی عالی بود، اونم چه ورزشی ؟ بسکتبال :>
فکر کنم همتون دیدید ولی اگه کسی جا مونده و ندیده حتما ( باید ) بره ببینه :دی

از یه شخصیت خوشم میومد از یکی دیگه بدم میومد که اسمش تو اسپویلر میزارم :دی

شخصیت محبوم که آومینه بود، واقعا دوسش داشتم خیلی خوب بود
و اما یه نفر بود که خیلی ازش بدم میومد اون عینکیه بود تو تیم آومینه همونو من دوس نداشتم خیلی زر میزد یه جوری روانکاو بود لامصب :دی

Last edited by a moderator:
دوستان من بین D-Gray-Man و gintame و fairy tail و hunter x hunter موندم:bighug:
نمیدونم کدومو اول شروع کنم ببینم .هر کدوم هم یه نواقصی داره مثلا تا اونجایی که من فهمیدم گینتامه تو اوج انیمه قطع شده و هنوز هم ادامش ساخته نشده یا مثلا hunter x hunter هم همین طوره .
لطفا یکی منو راهنمایی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or