Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان من بین D-Gray-Man و gintame و fairy tail و hunter x hunter موندم:bighug:
نمیدونم کدومو اول شروع کنم ببینم .هر کدوم هم یه نواقصی داره مثلا تا اونجایی که من فهمیدم گینتامه تو اوج انیمه قطع شده و هنوز هم ادامش ساخته نشده یا مثلا hunter x hunter هم همین طوره .
لطفا یکی منو راهنمایی کنه
wat ?! گینتاما ؟! :|
گینتاما الان داره به صورت منظم هفتگی پخش میشه و بهترین ارک را تا اینجا سپری کرده ولی پیشنهاد میکنم تا چندتا انیمه بلند و کوتاه درست حسابی ندیدی سراغ گینتاما نری

آخرین ویرایش:
wat ?! گینتاما ؟! :|
گینتاما الان داره به صورت منظم هفتگی پخش میشه و تو بهترین ارک را تا اینجا سپری کرده ولی پیشنهاد میکنم تا چندتا انیمه بلند و کوتاه درست حسابی سراغ گیناما نری

والا من مثل اینکه اشتباه فهمیدم :d
حالا بین اون سه تا کدومو ببینم اول؟؟

سوزاکو :دی ! کاوایی ترین شخصیت هم میشد ولی چون چیتوگه چان با اختلاف شدید بقیه ی رو درهم میکوبید گفتم خوب نیست :دی .
نمیشناسم :d
اونطرف هروقت کاوایی ترین شخصیت باشه،سایت میترکه! شک دارم خلیل چنین ریسکی بکنه! :d (راستی @Police _ 110 ، تولدت مبارک! :d )
اینجا هم اگر برگزار میشد به خاطر تعداد گینتاما فن های زیاد،کاگورا اول میشد! بعدشم مایوری ( Stein's Gate ) احتمالا :دی
رای منم که بانو روبین:x (راستی امروز تولد بانو روبین هم هست:x تولدش مبارک:x ) و در صورت چند انتخابی بود : هیناتا ، منما،رین چان و ویکتوریکا میبود :d (البته گزینه که زیاده...ولی همینا فعلا :دی )

پ.ن : چیتوگه توی همون انیمه ی خودش هم راه زیاد داره تا به اونودرا برسه:p

نمیشناسم :d
اونطرف هروقت کاوایی ترین شخصیت باشه،سایت میترکه! شک دارم خلیل چنین ریسکی بکنه! :d (راستی @Police _ 110 ، تولدت مبارک! :d )
اینجا هم اگر برگزار میشد به خاطر تعداد گینتاما فن های زیاد،کاگورا اول میشد! بعدشم مایوری ( Stein's Gate ) احتمالا :دی
رای منم که بانو روبین:x (راستی امروز تولد بانو روبین هم هست:x تولدش مبارک:x ) و در صورت چند انتخابی بود : هیناتا ، منما،رین چان و ویکتوریکا میبود :d (البته گزینه که زیاده...ولی همینا فعلا :دی )

پ.ن : چیتوگه توی همون انیمه ی خودش هم راه زیاد داره تا به اونودرا برسه:p
کوروروگی سوزاکو :| یعنی کد گیاس رو ندیدی ؟
میگم چقدر امروز حس بدی دارم نگو تولد نیکو روبینِ :دی !
در ضمن اتفاقا اوندرا خودش 1000 کیلومتر با کاوایی بودن فاصله داره :)

آخرین ویرایش:
OST حضرت one punch man امد؟
خیلی وقته که اومده
خوب پس یه لینک دنلد برسون!
biggrin1.gif
برات p.m کردم

آخرین ویرایش:
کوروروگی سوزاکو :| یعنی کد گیاس رو ندیدی ؟
میگم چقدر امروز حس بدی دارم نگو تولد نیکو روبینِ :دی !
در ضمن اتفاقا اوندرا خودش 1000 کیلومتر با کاوایی بودن فاصله داره :)
نچ:-"
کاش همیشه 6 فبریه و 21 می و 11 نوامبر بود >:) :-"
برو آقا ! برو! :دی ... به هر حال هرچقدر که فاصله داره،کاوایی ترین دختره Nisekoiـه! >:) :-"

---
یک عدد سؤال! :d این Shouwa قراره همین 12 قسمت باشه؟ ادامه ای ، چیزی؟؟؟ :دی
خو سر کاریم که! :d توضیح انیمه یه چیزی بود،داستان یه چیز دیگه :دی ... البته همچنان در مورد افرادیه که راکوگو کار میکنند و کار خیلی خوبی هم هست! :d فقط میگم تو داستان در مورد یک شخصیت دیگه گفته شده بود،ولی همش در مورد یکی دیگست داستان :d
اما همینطور که گفتم بازم خیلی خوبه و کاملا ازش راضیم:x

منفورترین قطعا اون دختره تو انیمه mirai nikki که صبح تا شب به پسره چسبیده وای وای تا یادم میوفته اعصابم خراب میشه
اصلا اسمش چیه؟ :دی

یعنی واقعا واقعا به نظرت Yuno از اون پسره مزخرف حال بهم زن چندش آور بدرد نخور بی خاصیت بدتره؟ :| درواقع Yuno بهترین شخصیت این انیمه زباله است :d در ضمن کاراکترای Yandere اتفاقا باید جوری باشن که ایشون هست :d یه Yandere به تمام معنا :>

ولی از طرفی وای که چقدر پسره (Amano) حال بهم زن بود

اگر نظر سنجی بخواد رو انیمه تمرکز کنه که خب کار سخته چون شخصیت منفور چندتایی وجود دارن مثل روبین و این حرفا :d (این حرف تنها جهت شادی یکی از اعضا بود :d )

ولی اگر مانگاها هم بشه اضافه کرد کار اصلا سختی نیست و اولین کسی که به ذهنم میرسه از مانگای ماگی هست و به هیچ وجه بدتر از ایشون اصلا نداریم :d آقا نداریم بحث نکنید :d همین ساکورا و ساسکه جلو ایشون مثل گینتوکی و کاگورا میمونن :d

سلام
اصلاً شیرینتر و بانمکتر و کاوایی تر و تو دل بروتر ...تر از نارو چان داریم ؟ :دی
البته من حافظم تعطیله و اگرم کسی به نظرم بهتر از نارو بوده الان یادم نیست .
البته هیناتا رو به عنوان یه کاندید بلفطره در نظر دارم همیشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or