Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من نظرم راجب کاوایی ترین عوض شد

به نظرم اون دختره که توی پرنسس مونونوکه هست از همه کاوایی تره :d

قبلا 2 دفعه ای فیلمشو دیده بودم ولی قیافش یادم رفته بود, الان دوباره رفتم نگاه کردم دیدم از لحاظ کاواییت رو دست نداره

الان خودت با دیدن Totsuka هیچ حسی از کاواییت بهت دست نداد؟ :d
تو را نمیدونم ولی من نه !‌:d مگر اینکه جنسیت طرف برام مشخص نباشه !‌:d مثل یکی از شخصیت های Stain Gate (اسمشو نمیگم اسپویل نشه ) اخر هم نفمیدیم پسر شد یا دختر ! :)) ولی به محض اینکه بفهمم پسره دیگه جذابیتی برام نداره :d
چه ربطی داره به اون مورد g... کلمه کاوایی نه تنها جنسیت نمیشناسه بلکه بین حیوان و اشیا هم فرفی نداره ... به هر چی نازی خطاب میشه ...
بله درست میفرمایید تعریف کلیش همین میشه ولی حس کاوایی من فقط نسبت به دخترا بر انگیخته میشه خلاص ! :d

آخرین ویرایش:
تو را نمیدونم ولی من نه !‌:d مگر اینکه جنسیت طرف برام مشخص نباشه !‌:d مثل یکی از شخصیت های Stain Gate (اسمشو نمیگم اسپویل نشه ) اخر هم نفمیدیم پسر شد یا دختر ! :)) ولی به محض اینکه بفهمم پسره دیگه جذابیتی برام نداره :d

بله درست میفرمایید تعریف کلیش همین میشه ولی حس کاوایی من فقط نسبت به دخترا بر انگیخته میشه خلاص ! :d

بحث راجع به کاوایی بودنه. راجع به " کاراکتری که میخوای بهش محبت زیادی ( :d ) نشون بدی " نیست که حالا چون پسر باشه نظرت عوض بشه :d

بحث راجع به کاوایی بودنه. راجع به " کاراکتری که میخوای بهش محبت زیادی ( :d ) نشون بدی " نیست که حالا چون پسر باشه نظرت عوض بشه :d
یه بحث لغتی کاوایی هست یه بحث "حسی که باعث بشه به اون چیز بگیم کاوایی ":d مگه زوره من یه اون Totsuka محبت زیادی بورزم ؟! :d حالا حداقل یه بچه گربه یا نوزاد را عکسش را میزاشتی برام، ممکن بود احساس محبت نسبت بهش کنم ! :d

یه بحث لغتی کاوایی هست یه بحث "حسی که باعث بشه به اون چیز بگیم کاوایی ":d مگه زوره من یه اون Totsuka محبت زیادی بورزم ؟! :d حالا حداقل یه بچه گربه یا نوزاد را عکسش را میزاشتی برام، ممکن بود احساس محبت نسبت بهش کنم ! :d

منم نوشتم که بحث کاوایی بودنه بحث محبت ورزیدن نیست :d

- - -ویرایش - - -

این bleach ادامش نمی خواد بیاد ؟؟؟!:(

برو دعا کن که ادامش نیاد :d

سلام
آقایون قراره تا کی شما هرجور خواستین پست بذارید و ما هم ویرایش کنیم ؟
نمیدونم اینکه بخواید متوجه بشید " عنوان اسپویلر گویا و مشخص " معنیش چیه چقدر سخته .
الان تو عنوان اسپویلر فقط نوشتید " مثلاً " یا " بصورت عامیانه " خیلی نشون میده محتویات اسپویلر درباره چیه ؟
برای بار هزارم ، عنوان اسپویلر هیچ ربطی به متن پستتون نداره . یه عنوان درست بنویسید که بدون توجه به بقیه پست ، خودش گویا باشه .
اگر هم چیزی اسپویل نمیشه ، اصلاً از اسپویلر استغاده نکنید . گیف رو تو اسپویلر هم بذاری ، حجم رو میخوره به هر حال .

با تمام بدی هاش،بیاد بازم خوبه!
مخصوصا مبارزات زاراکی :(( به خدا ظلم به بشریته اینا انیمه نشه:((
OVA بدن حداقل این مبارزات رو:(

بلیچ نشونه ای از اینه که چجوری یه احمق میتونه گند بزنه به این همه پتانسیل.
بدون شک مسخره ترین مانگا از لحاظ قدرت پیدا کردن شخصیت اصلیه :d

مخصوصا این آرک آخریه مانگا که انقدر بده هرکی رو که میشناسم دراپش کرده :d

مبارزاتش قشنگه اما بدیاش انقدر زیاد شده که کامل ارزشش رو از بین برده

- - -ویرایش - - -

خیلیم خوب هست منم منتظرش هستم به قول akiba مبارزات زاراکی رو هنوز درست حسابی ندیدم در ضمن مانگاش رو هم نخوندم بدونم چجوریه ولی خیلی دوست دارم ادامش رو بسازن با مبارزات جدید

از یه طرف میگی خیلی هم خوبه از یه طرف میگی مانگاش رو نخوندی آخه چرا وقتی مانگاش رو نخوندی میگی خوبه؟ :))
من این همه دارم میگم بده مانگاش رو دارم میگم دیگه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or