Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
حالا نه کاملا شبیه(خیلی متفاوت:-") و فقط همین تم جنگیری و این حرفا... سری ـه Natsume ، انیمه ی خیلی خوبیه! :d به طور کلی انیمه ی آروم و تصفیه کننده ی روحیه ی خوبیه،بعضی جاها یکم هیجانی هم میشه! اما مثل موشیشی تم خسته و غمناکی نداره:-"
میدونم من اینجا تکم،ولی با این بیشتر از موشیشی حال میکنم:-" (الان فرشاد که هیچ! دنیا رو سرم خراب میشن:-" )
اگر جذبش شدی و رفتی دنبال لینک ها اینو بگم که فصل دومش با Zuko شروع میشه اسمش...توی N نگرد:-"

دمت گرم! حتما میبینمش به زودی :d

ببینم با کدوم بیشتر حال میکنم! من که این حالت به قول شما تم خسته و غمناکشو خیلی دوس داشتم :love:

اتفاقا منم Natsume رو بیشتر دوست دارم :dتک؟ آره ولی تک بودن همیشه معنی خوبی نمیده :d
از آریا یاد بگیر که ترورت نکرده :دی

اون تک هم منظورم تک و تنها ( :( )بود نه اونی که برداشت کردی:-" ولی خوب اونم بخوای در نظر بگیری، بله از نظر خوبش تکم >:)

:(( :(( :((
همیشه این مسابقاتی که طرف از جونش مایه میزاره، و ممکنه آخرین بازیه زندگیش بشه و ... ، احساسی ترین بازی ها میشن تو انیمه های ورزشی:((
اینجا هم با رنگ انتقام و انتظار 7 ساله و سقوط و صعود به قله ی دوباره همراه بود! اصلا خیلی خفن شده بود اوضاع برای احساسی تر شدنش:(( :((
و ... آخر این قسمت هم کاملا قضیه ی انتخاب اسم فصل دوم، یعنی New Challenger مشخص شد :(

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من از اواخر تابستون امسال از خواب غفلت برخاستم و به انيمه ديدن روي اوردم و تازه متوجه شدم چي رو از دست داده بودم :d
وان پاچ من ، فول متال الكميست ، دث نوت ، اتك آن تايتان ، جي تي او ، وان پيس تا فصل ١٠ ، هلسينگ ، توكيو غول ، پارانويا ايجنت رو ديدم
اساتيد چه انيمه هاي ديگه رو پيشنهاد ميكنند ؟
+با عضويت تو سايت انيمه ورلد مشكل دارم (ايميل فعال سازي نمياد و با وجود اينكه با كد كاربري وارد ميشم امكان دسترسي كامل به سايت ندارم)
دوستان چه سايت خارجي يا داخلي رو سراغ دارند براي دانلود؟ خيلي ممنون ميشم به صورت پ.خ يا همينجا اعلام كنند
اول naruto shippuden بعد هم bleach یادت باشه اول ناروتو رو ببینی [بلیچ خیلی ..سخله:d]
یه اکانت دیگه بساز ،سایت های دیگه هم پ.خ شدن

اول naruto shippuden بعد هم bleach یادت باشه اول ناروتو رو ببینی [بلیچ خیلی ..سخله:d]
خيلي ممنون ، الان هردو انيمه رو چك كردم ، ناروتو خيلي عالي بنظر ميرسه
با توجه به اينكه من نت فليكس گونه ، يه سره انيمه رو نگاه ميكنم ...
بليچ ظاهرا به يه پروژه "از عيد تا عيد " نياز داره:d

خيلي ممنون ، الان هردو انيمه رو چك كردم ، ناروتو خيلي عالي بنظر ميرسه
با توجه به اينكه من نت فليكس گونه ، يه سره انيمه رو نگاه ميكنم ...
بليچ ظاهرا به يه پروژه "از عيد تا عيد " نياز داره:d

شما اگه میخوای انیمه بلند ببینی ، به جای اون دو تا ، بشین قسمت 10 به بعد وان پیس ببین >:)

سلام دوستان من از اواخر تابستون امسال از خواب غفلت برخاستم و به انيمه ديدن روي اوردم و تازه متوجه شدم چي رو از دست داده بودم :d
وان پاچ من ، فول متال الكميست ، دث نوت ، اتك آن تايتان ، جي تي او ، وان پيس تا فصل ١٠ ، هلسينگ ، توكيو غول ، پارانويا ايجنت رو ديدم
+با عضويت تو سايت انيمه ورلد مشكل دارم (ايميل فعال سازي نمياد و با وجود اينكه با كد كاربري وارد ميشم امكان دسترسي كامل به سايت ندارم)
دوستان چه سايت خارجي يا داخلي رو سراغ دارند براي دانلود؟ خيلي ممنون ميشم به صورت پ.خ يا همينجا اعلام كنند
اگه سینمایی هم می بینی کارهای Hayao Miyazaki هم ببین،از اونجا که پارانویا ایجنت رو دیدی بقیه کارهای Staoshi Kon هم ببین

این وسط سری اول ناروتو هم رو هوا؟ :d
کسی نکنه همچین کاری روها! بشینید ناروتو رو کامل ببینید :d
---
[MENTION=123896]Sarvior[/MENTION]
حالا وان پیس تا فصل 10 دقیقا نمیدونم یعنی چی! (غربی به کار نبرید برای انیمه های بلند:p همون آرکی میریم جلو خیلی بهتره! ) ولی خوب تا هرجا دیدی،وان پیس رو تموم کن که از هر چیزی واجب تره! :دی

کارای جدی

Code geas
Full metal panic
Baccano
Cowboy bepop
Sumurai champloo
Elfen lied
Sword art online

کارای طنز

Baka to test
Hyakko
Fairy tail
Zero no tsukaima
No game no life
Kampher

کارای دارم و غم انگیز

Clannad
Clannad after story
Anohana
Zetsuen no tempest
Your lie in april
Tasogare Otome x Amnesia

و شاهکارایی که مخاطب خاص می پسنده

Maho shojo madoka magica
Gosick
K-on
Kill la kill

تو سبک josi هم

Nodame cantabile
Nana
Paradise kiss

عالین

نمیدونم چرا برای انیمه طنز اصلا حضور ذهن نداشتم .... وقتتم برای انیمه بلند تلف نکن .. اگه میخوای ببینی فقط وان پیس ارزش وقت گذاشتن رو داره

با تشكر از همه دوستان

-اقا مسعود ،وان پيس رو دارم ادامه ميدم ، اون اوايل احساس ميكردم وان پيس كند جلو ميره اما بعد از مبارزه با انل همه چيز رو ريل قرار گرفت ( هنوز هم ١٠-١٢ قسمت راجب يك موضوع هست اما لوكيشن ها عوض ميشه و ديگه مثل قبل فقط ٥ قسمت رو سوباسا گونه!تو يك لوكيشن درحالي كه لوفي داره يه گومو گومو :d حواله حريف ميكنه نميگذره)

-اقا سياوش ،من اكثر كارهاي ميازاكي پدر و همينطور دوتا از كارهاي پسرشو ديدم ،خود استاد كه كاراش فوق العادس هم از نظر بصري هم نظري و مفهومي

-اقا اميرحسين ،پس اين فصل بندي انيمه بلند هم يكي از نمود هاي نفوز غرب بر دل فرهنگ اصيل انيمه هست ؟:d اون كه قطعا،تا گروه لوفي به هدف هاي والاي خودشون نائل نشن كه اصلا نميشه ولش كرد

-اقا مازيار ، ممنون ، راستش وان پيس اولين تجربه انيمه بلندم هست و با وجود اينكه ازش لذت ميبرم اما يك جورايي ديگه خيلي طولانيه:d بخاطر همين اگر انيمه اي با اين حجم بخوام ببينم ميره واسه تابستون

سلام
با تشكر از همه دوستان

-اقا مسعود ،وان پيس رو دارم ادامه ميدم ، اون اوايل احساس ميكردم وان پيس كند جلو ميره اما بعد از مبارزه با انل همه چيز رو ريل قرار گرفت ( هنوز هم ١٠-١٢ قسمت راجب يك موضوع هست اما لوكيشن ها عوض ميشه و ديگه مثل قبل فقط ٥ قسمت رو سوباسا گونه!تو يك لوكيشن درحالي كه لوفي داره يه گومو گومو :d حواله حريف ميكنه نميگذره)

-اقا سياوش ،من اكثر كارهاي ميازاكي پدر و همينطور دوتا از كارهاي پسرشو ديدم ،خود استاد كه كاراش فوق العادس هم از نظر بصري هم نظري و مفهومي

-اقا اميرحسين ،پس اين فصل بندي انيمه بلند هم يكي از نمود هاي نفوز غرب بر دل فرهنگ اصيل انيمه هست ؟:d اون كه قطعا،تا گروه لوفي به هدف هاي والاي خودشون نائل نشن كه اصلا نميشه ولش كرد

-اقا مازيار ، ممنون ، راستش وان پيس اولين تجربه انيمه بلندم هست و با وجود اينكه ازش لذت ميبرم اما يك جورايي ديگه خيلي طولانيه:d بخاطر همين اگر انيمه اي با اين حجم بخوام ببينم ميره واسه تابستون
تو انیمه های بلند ندیدم کسی Hunter X Hunter رو بهت پیشنهاد بده که خیلی جای تعجب داره .
تو لیست vaan هم سراغ هر انیمه ای میری برو ، اما به هیچ وجه سراغ Elfen Lied نرو که بعدش به بنده خدا فحش میدی به احتمال زیاد :دی

دومین باریه که دوبلور مورد علاقم رو از شخصیتش بدم میاد :|
نمیشد اون جمله رو نمیگفت:|
تف! :((
---
من الان توی هاجیمه،فقط یک مشت اینجوری میخوام! :|

الان فقط میخوام برم خون بریزم:|)x

آخرین ویرایش:
دیدم اینجا داره خلوت میشه گفتم بیام برای بار شونصد هزارم بگم که هرکی فکر میکنه که گینتاما بهترن انیمه/مانگا/هرچیزی که تاحالا ساخته شده نیست همین الان Seppuku کنه :d

سلام
دیدم اینجا داره خلوت میشه گفتم بیام برای بار شونصد هزارم بگم که هرکی فکر میکنه که گینتاما بهترن انیمه/مانگا/هرچیزی که تاحالا ساخته شده نیست همین الان Seppuku کنه :d
قبلش چقدر بنت کنم ؟ :دی

آخرین ویرایش:
Neon Genesis رو دارم میبینم هر قسمت رو که میبینم با کله میکوبم تو دیوار عجب اسکلی بودم ندیده بودم تا الان :d
برعکس بقیه با گرافیکش خیلی حال کردم منو میبره تو فضای گذشته :bighug:

Sword art. هم 10 قسمتش رو دیدم تا الان متوسط رو به خوب بوده، شاهکار نبود ولی بدم نبود تا تهش میبینم

تاثیر گذار ترین انیمه ها روی من wellcome to n.h.k و your lie in april و. Angel beats. بودند به طوری که کلا شخصیتم دو سال گذشته کلا عوض شده، دمشون گرم خیلی اموزنده بودند مدینشونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or