سلام
LogHorizon و No Game No Life رو حتماً ببین .
تو دنیایی اتفاق میافته که همه چیزش با قوانین بازی ( بخصوص RPG ) پیش میره . سطحش هم خیلی از SOA بالاتره .داداش شدیدا دمت گرم زدی تو هدف دقیقا دنبال همین سبکا بودم، فقط درباره داستان. No game no life. هم یه توضیح بدین، مثل sword art. هست یا درباره مبحث گیمر بودنه؟![]()
با بن کردن من نمیتونی حقیقت رو عوض کنی :dسلامقبلش چقدر بنت کنم ؟![]()
خبری از فصل دوم نیست؟یه مصاحبه ای از مانگاکای Space Brothers اومده که دیدنش برای علاقه مندان توصیه میشه.
مصاحبه با Chūya Koyama خالق مانگا محبوب "برادران فضانورد"! (با زیرنویس فارسی) - نماشا
تو ایران همه چیز حلاله خیالت راحت :dسلام دوستانبا خودم خیلی کلنجار رفتم که این سوال رو بپرسم یا نه. اخرش تصمیم گرفتم بپرسم.انیمه ها رو که دانلود میکنم حلال هستن؟ بعضی سایت ها هستن که به صورت استریم نشون میدن مثل funimation پس با دانلود کردن هم نباید مشکلی باشه یا اینطور نیست؟اگر نیستن, سایتی میشناسید انیمه ها رو دیجیتالی بفروشه؟ سرچ که کردم فقط فیزیکی پیدا کردم که میفروشنمیدونم سوالم مسخره هست یه جورایی, ولی جوابا واسم بازگشایی بشه حداقل از این کشش که هر دو طرف مثل کش میکشنم خلاص میشم.
اخیش خیالم راحت شد:dتو ایران همه چیز حلاله خیالت راحت :d
هم اینکه این انیمه ها تو تلوزیون ژاپن پخش میشن و رایگان هستن (نه نسخه های بلو ری) پس دیدنش برا ما هم مشکلی نداره :d
از طرفی هم اصلا مشکل داشته باشه و باید پول بدی ولی وقتی تو ایرانی و مملکت اسلامی قانون کپی رایت رو قبول نکردن پس یعنی مشکلی نداری هرکاری دلت خواست با ساخته آدمای دیگه بکن :d
واقعا بعضی از انیمه ها وقتی تموم میشن ادم ناراحت میشه ،طوری که ادم دوست داره تا هزاران قسمت ازش بیاد .ولی جان من اگه ۷۵ قسمت بلند محسوب شه پس ۳۰۰،۴۰۰ قسمت چی حساب میشه.یه انیمه ی بلند دیگه هم تموم شد و مرا غم فرا گرفت!، باز هی بگید هیچی انیمه کوتاه نمیشه! اما به نظرم انیمه های بلند یه چیز دیگن!
اصلا همین روند پیشرویه آروم تره کاراکترها و داستان هستش که جذابش میکنه! قدم به قدم با زندگیه کاراکترها میریم جلو و ...!
البته با پخشش به طور دقیق نمیشه گفت بلند...75...26...25 ولی به طور کلی حمعا انیمه ی بلند حساب میشه دیگه(آها بحث در مورد هاجیمه ـست!
)
خوب یکم در مورد فصل سوم هم بگم
به طور کلی فصل سوم رودر حد دومی نمیدونممبارزه های فصل دوم جذاب تر بودن!
از همون اول تا آخر احساسی
(این دو فصل هم خود ایپو تقریبا نخودی بود...که البته مشکلی نیست
)
ولی چند قسمته آخره فصل سوم سورپرایز خیلی خوبی بود!![]()
![]()
دمشون گرم!
بسی هم حال داد!
![]()
(آقا فقط من از این خاص بودن کاراکترهای اصلی همیشه بدم میاد
نمیشد همون تاکامورا رو همون بذرها حساب میکردن و میگفتن بله دیگه رسیدیم به قولمون! و این رو نمیسپردن به ایپو ؟
خدا لعنتشون کنه
) اما در کل فلش بک به شدت چسبید!
![]()
فصل دوم و سوم هم که مبارزه ی آخرشون قشنگ سیاSI شده بود(هاوک و این فلش بکه
)
ایگل هم خیلی بچه مثبت بود! اصلا حس خفنه مبارزه با هاوک رو القا نمیکرد![]()
اما در کل،شدیدا حال داد هاجیمه!و کاملا راضیم!
زیر 100 که بلند حساب نمیشه اصلاواقعا بعضی از انیمه ها وقتی تموم میشن ادم ناراحت میشه ،طوری که ادم دوست داره تا هزاران قسمت ازش بیاد .ولی جان من اگه ۷۵ قسمت بلند محسوب شه پس ۳۰۰،۴۰۰ قسمت چی حساب میشه.
الانم قشنگ درکت می کنم.بهترین کاری که می تونی بکنی الان اینه که روی تخت دراز بکشی یه اهنگ غمگین بزاری چراغو خاموش کنی بعد بری تو خیالاتش :d