Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
توکیو غول انیمه ش به هیچ وجه توصیه نمیشه.نصفی از داستان رو کات کردند.اگه حال داری مانگاش رو بخون.

تم جدی هم:
Guilty Crown
Monster
Darker than Black: Kuro no Keiyakusha
Wolf's Rain
Ergo Proxy

Witch Hunter Robin

جدا چرا؟ :d

کاشکی پست آریا رو میخوندی :d

درود بر آریا سنپای، خودت هم میدونی که یه دونه ای :d

من هنوز فرصت نکردم کامل پست ـت رو بخونم...ولی چرا این حکیم، این دفعه، اینقدر بی عصاب شده (":
انیمه هایی که تا اینجا خوندم و قبلاً PV هاشون رو دیدم و نظرم رو جذب کردن:

Bungou Stray Dogs خیلی جذاب میزنه...بخصوص اینکه کار BONES هستش...اساساً کارهای این استدیو رو دوست دارم.

Flying Witch یه مدت پیش یه PV ازش دیدم....اصلاً نتونستم با فضای انیمه کنار بیام....خودت که خوب میدونی چرا >:) از طرفی دوبلور خوشنامی هم نداشت که به عشق صداش، جذب انیمه بشم.

Joker Game این انیمه برام خیلی جالب بودش، وقتی اسمش رو دیدم و PVـش رو دانلود کردم!
چون سال پیش، یه سینمایی به همین اسم امد، با همین نام شخصیت ها و فضایی داستانی.....که خواستم بعداً دانلودش کنم، که نظر مخاطلب ها، اکثراً متوسط رو به بالا بودش D:
منم اون موقعه لیست دانلودم شلوغ بودش، بیخالش شدم، تا همین چند وقت پیش که PV انیمه ـش رو دیدم....خیلی خوشحالم که اون موقعه فیلم ـش رو ندیدم :d الان میتونم با انیمه ـش حال بیشتری کنم.

Kiznaiver شدید میخوامش......تو PVـش که هیچی معلوم نبود.

Kabaneri of the Iron Fortress ..... کلاً PV های خفنی تا الان داشته....صداهای خیلی خوبی هم توشون شنیده میشه، ایمان هم دارم که Wit Studio مثل حمله به غول، میتونه فراتز ار پتانسیل دوبلورها، از صداشون استفاده کنه....موسیقی هم که امیدوارم، هیروکی ساوانو، یه چیز Epic ساخته باشه.

Terraformars فصل اولش، مزخرف قشنگی بودش...بخاطر تنوع شخصیتی که داشت، دوبلورهای زیادی داشت، و خیلی از این جهت باهاش حال میکردم D:

Mayoiga باید جالب باشه، حتماً دنبالش میکنم.

- - -ویرایش - - -

دوستان لبینک دنلدی از توکیو غول دارید؟ 720 باشه. زیرنویس gosick رو هم میخوام :دی

بعد کلا یه انیمه جدید بگید شروع کنم. تو تم سایکو پس. منظورم اونجوری جدی و باحاله نه فضای داستان.

زیرنویس gosick رو پیوست کردم....

توکیو غول، هر دو فصلش رو برات PM کردم....زیرنویس ـش رو برای بلوری که تنظیم کردم...پیوست پست کردم....دانلودش کن.

موضوعات جدی
اینها رو دیدی؟
Death Parade
Parasyte - the maxim
Shigurui
Jormungand
MushiShi

Attachments

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: abouzar337
Police _ 110

اول از همه دستت درد نکنه بابت زیرنویس و لینک ها و کلا راهنمایی:دی آریگاتو

دوم اینکه تو این لیست به جز
Parasyte - the maxim
همه رو دیدم:دی بعد این یه کم چندش به نظر میرسه، نیست؟:دی

میدونی منظورم از جدی عین فصل اول سایکو هست. یه موضوع سیاسی اجتماعی داره و توش مسخره بازی نداره. مثل سول ایتر و اینا. یعنی یهو از دماغ کارکترها خون نمیاد و .... انیمه ای که اینجوری تم سیاسی/اجتماعی داشته باشی چی معرفی میکنید؟ یا حداقل ستینگش مدرن باشه.

Police _ 110

اول از همه دستت درد نکنه بابت زیرنویس و لینک ها و کلا راهنمایی:دی آریگاتو

دوم اینکه تو این لیست به جز
Parasyte - the maxim
همه رو دیدم:دی بعد این یه کم چندش به نظر میرسه، نیست؟:دی

میدونی منظورم از جدی عین فصل اول سایکو هست. یه موضوع سیاسی اجتماعی داره و توش مسخره بازی نداره. مثل سول ایتر و اینا. یعنی یهو از دماغ کارکترها خون نمیاد و .... انیمه ای که اینجوری تم سیاسی/اجتماعی داشته باشی چی معرفی میکنید؟ یا حداقل ستینگش مدرن باشه.

نارو-هودو

پس تو اون مواردی که گفتی، فلسفه رو هم اضافه کن و بشین Ergo Proxy رو ببین
کلاس انیمه، با تمام انیمه هایی که تا الان دیدی، و میخوای ببینی، فرق داره

این PV رو ازش ببین، کمی با فضای انیمه آشنا میشی
watch?v=8hQeR1xWuYY

اگه خواستی دانلودش کنی، تو bakabt.me هستش.

در مورد Parasyte این بسته به سلیقه ـت داره...ولی زیاد به اون مُدی که میخواستی، ربطی نداره و نزدیک نیست.
ولی اینطور انیمه ها که توش شخصیت ها کشته میشن، و تحت استرس و فشار عصبی هستن....رو کلاً خوشم میاد.
من حتی فیلم سینمایی Live-Actionـش که دو فسمته رو هم دیدم.

بعد از چندین ماه فقط اومدم توی این تاپیک یه تشکر جانانه از آریا @AsaraymA بکنم و برم :دی دمت گرم آریا٬ مثل همیشه ترکوندی! این چندوقته که نبودی من فقط یه انیمه جدید گرفتم اونم به اصرار امیر بود ولی با این پیشنمایش کامل (و جذابت) باز دوباره مجابم کردی ۱۳ تا انیمه برای این فصل انتخاب کنم :دی

خلاصه خسته نباشی٬ خیلی این پیشنمایش‌هات باحالن :دی

من پست اریا رو همین الان دیدم :|:d
میگم این امیر هی میگه من لیستم برای این فصل این انیمه هاست و اینا نگو از اینجا دیده بود /:):d:-"
@AsaraymA خسته نباشی جوون :d ولی حیف دیگه اون نظراتت رو با اون لحن خاصت تو این پیشنمایش به کار نبردی /:) البته تا یه حدی بود ولی فکر کنم دوزش کمتر بود:d

در هر صورت خدا قوت ;;)

لول Bones (ص) :)) منگلوب هم که شد Manglobe (ره) :(

آریا واقعا خسته نباشی، واقعا گل کاشتی مثل همیشه :bighug: این فصل سورپرایز کردی چون فصلای قبلی پیش نمایش نداده بودی، اصلا پستتو دیدم پرام ریخت کلا از خوشحالی :d چه فصل شاخی ام توو راهه :bighug:

اینجا انقدر گفتید فصل دوم سایکو پس بده من دلم نمیومد ببینمش. بالاخره از سر بی گزینه ای نشستم نگاه کردمش. حالا درسته از نظر شخصیت و یونیک بودن مثل فصل اول نیست اما انصافی چطوری به این میگفتید بد؟ واقعا شاهکار بود. خصوصا نیمه دومش. واقعا استعاره وحشتناکی داشت. حالا شایدم نگفتید بد بود اما یادمه تو بحث دوستان گفتن خوب نیست نگاه نکن. هرکی این توصیه رو کرد خودش بیاد اعترااف کنه.

اینجا انقدر گفتید فصل دوم سایکو پس بده من دلم نمیومد ببینمش. بالاخره از سر بی گزینه ای نشستم نگاه کردمش. حالا درسته از نظر شخصیت و یونیک بودن مثل فصل اول نیست اما انصافی چطوری به این میگفتید بد؟ واقعا شاهکار بود. خصوصا نیمه دومش. واقعا استعاره وحشتناکی داشت. حالا شایدم نگفتید بد بود اما یادمه تو بحث دوستان گفتن خوب نیست نگاه نکن. هرکی این توصیه رو کرد خودش بیاد اعترااف کنه.
چه عجب بلاخره یکی هم عقیده با من پیدا شد. منم فصل دوم رو خیلی دوست دارم هربارم که میدیدم ازش بد میگن از درون منفجر میشدم . ولی سعی میکردم با کسی وارد بحث نشم:d
اضافه کنم که ost هاشم درکناره چیزایی که شما اشاره کردی عالی کار شده بود

یا حضرت اودا. بسه برادر اینقدر پیچ نده نمیکشیم بپیچیم چپ میکنیم ها:dولی عجب چپتری بود این هفته. اولش که حدس هایی که در مورد پسر شوگان یا دایمیو بود مومونسکه زده میشد تایید شد. دوم رایزو رو نشون داد. سوم این پونی گلیف جدیده خیلی عجیبه. چرا قرمزه؟ یعنی روش چی نوشته؟ اه از الان لحظه شماری برا چپتر بعد شروع شد:d
یه درخواستی هم داشتم از دوستانی که تهران یا کرجن.کسی هست این انیمه های بلند مثل وانپیس و بلیچ و ناروتو و گینتاما رو هارد بدم برام بریزه;):d؟

فقط اومدم برای دوستان علاقه‌مند یادآوری کنم که انیمه ی ناروتو شیپودن از قسمت بعد (451) داستان Itachi رو شروع میکنه :bighug:.
بازم فیلره،بعدش هم فکر کنم دیگه ما حداقل من دیگه همه چی راجبه ایتاچی میدونم،دیگه نیازی نبود اینقدر کش بدن .بابا اصلی رو نشون بدددددن)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or