Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فقط اومدم برای دوستان علاقه‌مند یادآوری کنم که انیمه ی ناروتو شیپودن از قسمت بعد (451) داستان Itachi رو شروع میکنه :bighug:.

کلا اگه بیخیال خود داستان اصلی ناروتو بشن و از این به بعد راجع به ایتاچی نشون بدن من خیلی خیلی راضی خواهم بود :d

ایتاچی و شیسویی میخوایم ببینیم :((

- - -ویرایش - - -

بازم فیلره،بعدش هم فکر کنم دیگه ما حداقل من دیگه همه چی راجبه ایتاچی میدونم،دیگه نیازی نبود اینقدر کش بدن .بابا اصلی رو نشون بدددددن)x

البته فیلر به اون معنی که میگید نیست و از رو یه کتاب ساخته شده که تو ژاپن به صورت رسمی منتشر کردن:d

- - -ویرایش - - -

راستی اگه داستان اصلی رو میخوای برو Naruto SUN Storm 4 رو بازی کن که بخش داستانیش از کل ساخته انیمه هم بهتره :d اتفاقات جلوتر انیمه رو هم به شکل معرکه ای دراوردن

اصّن حال میده این صبح جای رای دادن بشینه آدم پیش نمایش های آریا رو بخونه :دی
هر چند خودم هم دقیق نفهمیدم چجوری فهمیدم که آریا پست زده...ماهی یه بار به زور به این جا سر میزنم
فعلاً فقط دو تا کار برای دیدن دارم

JoJo Part 4: مانگا رو خوندم و از خفن بودن داستان و مبارزات مطمئنم...میخوام از کیفیت اقتباسم مطمئن شم...تیم خفن دوبلورها هم مجابم می کنه چند تا از صحنه های توپ مانگا رو انیمیت شده ببینم
Flying Witch: این پلات شروعش عجیب منو زد یاد Kiki's Delivery Service میازاکی کبیر انداخت یه ماهو شوجوی نوب و روکی که میزنه تو دل یه جای غریب و روند اتّفاقات اپیزودیک و شخصیّت های واقع گرا و اتّفاقات روزمره و قشنگ... خو همین که یه چیز مثل اون کار داره میاد بیرون واسه کشوندن من بهش کافیه :دی

اصّن حال میده این صبح جای رای دادن بشینه آدم پیش نمایش های آریا رو بخونه :دی
هر چند خودم هم دقیق نفهمیدم چجوری فهمیدم که آریا پست زده...ماهی یه بار به زور به این جا سر میزنم
فعلاً فقط دو تا کار برای دیدن دارم

JoJo Part 4: مانگا رو خوندم و از خفن بودن داستان و مبارزات مطمئنم...میخوام از کیفیت اقتباسم مطمئن شم...تیم خفن دوبلورها هم مجابم می کنه چند تا از صحنه های توپ مانگا رو انیمیت شده ببینم
Flying Witch: این پلات شروعش عجیب منو زد یاد Kiki's Delivery Service میازاکی کبیر انداخت یه ماهو شوجوی نوب و روکی که میزنه تو دل یه جای غریب و روند اتّفاقات اپیزودیک و شخصیّت های واقع گرا و اتّفاقات روزمره و قشنگ... خو همین که یه چیز مثل اون کار داره میاد بیرون واسه کشوندن من بهش کافیه :دی
بسیار عالی من که بشدت منتظر انیمه شم...... چطور در حد پارت 3 هست؟

بسیار عالی من که بشدت منتظر انیمه شم...... چطور در حد پارت 3 هست؟

آریا هم گفت استایل جوجو ها هر پارت با هم فرق دارن و مقایسه کردنشون حرامه اصّن :دی
همین پارت پنج الان دارم مانگاشو میخونم کلّاً تو یه فاز دیگس
شخصیّت اصلی با کشتن یه آدم توسّط یه بیل وارد داستان میشه
جلو دشمن خلع سلاح شده شون سه تایی میرقصن و اصّن یه وضعی
و شدیداً هم حال میده این حرکت ها!!:d

پارت چهار یه فاز ترکیب اکشن خفن دولّایی با slice of Life ترتیب داده اونم جالبه
با این مدرسه دهه نودی ها:d
شخصیّت منفی اشم در حدّ DIO اپیک نیست ولی چیز شاخیه برا خودش

آریا هم گفت استایل جوجو ها هر پارت با هم فرق دارن و مقایسه کردنشون حرامه اصّن :دی
همین پارت پنج الان دارم مانگاشو میخونم کلّاً تو یه فاز دیگس
شخصیّت اصلی با کشتن یه آدم توسّط یه بیل وارد داستان میشه
جلو دشمن خلع سلاح شده شون سه تایی میرقصن و اصّن یه وضعی
و شدیداً هم حال میده این حرکت ها!!:d

پارت چهار یه فاز ترکیب اکشن خفن دولّایی با slice of Life ترتیب داده اونم جالبه
با این مدرسه دهه نودی ها:d
شخصیّت منفی اشم در حدّ DIO اپیک نیست ولی چیز شاخیه برا خودش

استایل که بله هر پارت استایل خاص خودش رو داره... ولی من بیشتر منظورم این بود چیزایی که اواخر پارت 3 دیدیم اون فضای دارک و.... تو این پارت میبینیم یا نه؟

من که به شخصه منتظرم پارت 7 انیمه شم بهترین پارت تا الانه (البته نخوندم مانگاش ولی تعریفش خیلی جاها دیدم).

در حد دیو فکر کنم تو پارت 5 یا 7 باشن . در مورد پارت 8 هم زیاد اطلاعاتی ندارم.

یه خوبی که داره مانگا ژانرش رو عوض کرد و از 7 شد سنین بهترین حرکت ممکن بود.

با تشکر از آریا بابت پیشنمایش خوبش که مصداق Return of the King بود:> (البته کینگ به معنای اصلی و نه گویش مازنی:d)

همان طور که احتمالاً می دونید، Sword Art Online برای خودش کلی طرفدار توی ژاپن داره و فلان و بیسار :دی

حالا IBM ژاپن اعلام کردن دارن یه بازی بر اساس SOA و برای VR ها میسازن که با هدست های وایو و آکیلیس هماهنگ ـه.
بتاش هم به زودی شروع میشه (توی ژاپن)

خلاصه این که کار ژاپن رو از همین حالا تموم شده بدونید.

در قرون آینده از ماجرایی به نام غروب سرزمین نام آفتاب تابان یاد خواهد شد که در کنار اقوام مایا، مصر باستان و آتلانتیس از افول های تمدنی بزرگ بوده.
در این مورد مورخین خواهند نوشت که مردم دستگاهی شیطانی رو روی سر قرار میدادن و بعد از چند روز گرسنگی از دنیا می رفتن.

------------------------------------
این چه بانکایی بود برای اوراهارا نشون دادن؟
تقریباً دلیلی برای ادامه بلیچ نمونده8-|

مانگا داره تموم میشه، چند قسمته مدام دارن از کشتن سنسه میگن.
اما واقعاً باورم نمیشد این کارُ بکنن.
قلبم شکست.

با تشکر از آریا بابت پیشنمایش خوبش که مصداق Return of the King بود:> (البته کینگ به معنای اصلی و نه گویش مازنی:d)

همان طور که احتمالاً می دونید، Sword Art Online برای خودش کلی طرفدار توی ژاپن داره و فلان و بیسار :دی

حالا IBM ژاپن اعلام کردن دارن یه بازی بر اساس SOA و برای VR ها میسازن که با هدست های وایو و آکیلیس هماهنگ ـه.
بتاش هم به زودی شروع میشه (توی ژاپن)

خلاصه این که کار ژاپن رو از همین حالا تموم شده بدونید.

در قرون آینده از ماجرایی به نام غروب سرزمین نام آفتاب تابان یاد خواهد شد که در کنار اقوام مایا، مصر باستان و آتلانتیس از افول های تمدنی بزرگ بوده.
در این مورد مورخین خواهند نوشت که مردم دستگاهی شیطانی رو روی سر قرار میدادن و بعد از چند روز گرسنگی از دنیا می رفتن.

------------------------------------
این چه بانکایی بود برای اوراهارا نشون دادن؟
تقریباً دلیلی برای ادامه بلیچ نمونده8-|

مانگا داره تموم میشه، چند قسمته مدام دارن از کشتن سنسه میگن.
اما واقعاً باورم نمیشد این کارُ بکنن.
قلبم شکست.

:| خیلی ببخشید اما واقعا دلم خواست هم خودمو هم خودتو بزنم :))

من علاقه زیادی به اسپویل شدن دارم برا همین خیلی از اسپویلر هارو باز میکنم ببینم چی شده برا بلیچ که هی چی بگم میرم میبینمش اما AC :| یعنی واقعا اون اتفاق افتاد؟ :|

- - -ویرایش - - -

واقعا کسی فیلم دیجیمون رو ندیده راهنمایی کنه؟ :(

:| خیلی ببخشید اما واقعا دلم خواست هم خودمو هم خودتو بزنم :))

من علاقه زیادی به اسپویل شدن دارم برا همین خیلی از اسپویلر هارو باز میکنم ببینم چی شده برا بلیچ که هی چی بگم میرم میبینمش اما AC :| یعنی واقعا اون اتفاق افتاد؟ :|

- - -ویرایش - - -

واقعا کسی فیلم دیجیمون رو ندیده راهنمایی کنه؟ :(
منم جفت اسپویلرها رو باز کردم! البته هر کردوم یک خط خوندم:-" و AC اسپویل خاصی نشدم=))

منم مثل خودت! فن ساب خوب یافتی به منم خبر بده:( چون گویا قرار هم نیست ترجمه بشه:(

منم جفت اسپویلرها رو باز کردم! البته هر کردوم یک خط خوندم:-" و AC اسپویل خاصی نشدم=))

منم مثل خودت! فن ساب خوب یافتی به منم خبر بده:( چون گویا قرار هم نیست ترجمه بشه:(

خط دوم اسپویلرش رو میخوندی میفهمیدی چی کشیدم سر خوندنش XDD

والا گیج شدم من مگه قرار نبود فیلم باشه؟ پس چرا هاریبل سابز اومده چند قسمتیش کرده داده بیرون؟ یعنی یه فیلم رو به صورت انیمه 24 دقیقه ای دراورده؟ حالا دارم دانلود میکنم ببینم چجوریاست خبرشو میدم

آنلاین داشتم بازی میکردم اونجا یه خوره دیجیمون هست میگه تو فیلم دومش یه دیجیمون بسیار خفن قراره ببینیم >.<

خط دوم اسپویلرش رو میخوندی میفهمیدی چی کشیدم سر خوندنش XDD

والا گیج شدم من مگه قرار نبود فیلم باشه؟ پس چرا هاریبل سابز اومده چند قسمتیش کرده داده بیرون؟ یعنی یه فیلم رو به صورت انیمه 24 دقیقه ای دراورده؟ حالا دارم دانلود میکنم ببینم چجوریاست خبرشو میدم

آنلاین داشتم بازی میکردم اونجا یه خوره دیجیمون هست میگه تو فیلم دومش یه دیجیمون بسیار خفن قراره ببینیم >.<
دیدم خیلی خطری میشه اومدم بیرون دیگه:))

اول که قرار بود فصلی باشه! بعد شد فیلم...اونم 6تا فیلم! :| فعلا اولیش:| انشاالله 245 سالگیمون کامل میبینیمش:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or