Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@Akiba

امیر برا دیجیمون برو همون تورنتای HorribleSubs رو دانلود کن. کسی اینجا اطلاعات نداره اما من از یکی شنیدم که به صورت فیلم کلا پخش نشده و به صورت یه انیمه 4 قسمتیه و هر بار 4 قسمت پخش میشه. هرچند بعضی فن سابا به صورت فیلمی گذاشتن حالا نمیدونم مهم نیست مهم اینه که اون 4 قسمتی که HS گذاشته درسته و کامله من که دانلود کردم امروز میبینم حالشو ببرم :d

البته اگر ببینی مثل من از شدت نوستالژی میخوای هر 1 دقیقه یه بار 10 دقیقه Pause کنی و به این فکر کنی که چقدر دیجیمون رو دوست داری :((

راستی بازیش رو برا PS4 گرفتی؟

آخرین ویرایش:
امشب میگیرمش حتما :x :x :x

نه بابا بازیش ..:( ... No Money :(
هنوز GR R و ناروتو هم نگرفتم:( فکر نکنم دیجیمون رو دیگه بگیرم :(

اهم البته من الان تا آخر قسمت 3 دیدم زیاد جالب نبوده :( غیر از همون حس نوستالژی دیگه چیزیش منو جذب نکرد به امید اینکه قسمت 4 یه حرکتی بزنه

هنوزم درک نمیکنم چرا انیمش نکردن عین آدمیزاد؟

تو اون GR رو ول کن مگه رو ویتا نرفتیش؟ :d این دیجیمون رو بگیر معرکست من اولش فقط به هوای دیجیمون بودنش گرفتم و انتظاری ازش نداشتم اما واقعا عالی ساخته شده خیلی حال میده :d

- - -ویرایش - - -

از همون اولش هم اسپویلیدن که دشمن اصلیشون چیه :((

Alphamon باید باشه.

ویرایش: قسمت 4 رو الان تاره کامل دیدم همون Alphamonئه :d

همون قسمت 4 به دادش رسید و یکم خفنش کرد :d

آخرین ویرایش:
زیرنویس انگلیسی انیمه ی The Empire of Corpses بعد از 20روزی که بلوری ـش امده بود....بالاخره امروز تو nyaa امد.

attachment.php

نسخه ی بلوری RAW انیمه ی The Boy and the Beast امروز امد.

attachment.php

و Trailer دوبله ی ژاپنی انیمیشن The Secret Life of Pets هم امده

watch?v=nVm1vPCbIl8

attachment.php

attachment.php

Attachments

• 175842.jpg
    175842.jpg
    77.3 KB · مشاهده: 114
  • 165791.jpg
    165791.jpg
    39.6 KB · مشاهده: 118
  • 220px-The_Secret_Life_of_Pets_poster.jpg
    220px-The_Secret_Life_of_Pets_poster.jpg
    24.5 KB · مشاهده: 114
  • news_xlarge_pet_20160226_03.jpg
    news_xlarge_pet_20160226_03.jpg
    91.9 KB · مشاهده: 117
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: abouzar337
تازه تریلر فیلم دوم دیجیمون رو دیدم. عجب چیزیه :O
[MENTION=547]m.a.t[/MENTION]

بازم؟ :| فکر کنم باید کلا دیگه بیخیال انیمه ورلد بشیم. چه اتفاقی توش میوفته که هی شیلتر میشه؟

@NoctisSasuke

همون حس نوستالژی از هر چیزی واجب تره! :x :-" حداقل بعد از قرن ها از دیدن دیجیمون روحمون به پرواز در بیاد:-"

در مورد GR هم، نه بابا! من ویتام کجا بود:-"

---
---
هی دعا و جادو و جمبل میکردی که یه بازی خوب ویتا رو هم ازش بگیری ... بعد هنوز بازیش نکردی .. .
فعلا دارم TearAway میزنم خو:-" پلتفرمر خونم منفی شده بود! :| دو قرنه یه بازی تو این سبک نیمده:((

Last edited by a moderator:
فقط ما ایرانیا میتونستم همچین حماسه ای خلق کنیم و به یه سرگرمی سادمون اینطوری گند بزنیم IYKWIM

- - -ویرایش - - -

امشب میگیرمش حتما :x :x :xنه بابا بازیش ..:( ... No Money :(هنوز GR R و ناروتو هم نگرفتم:( فکر نکنم دیجیمون رو دیگه بگیرم :(
هی دعا و جادو و جمبل میکردی که یه بازی خوب ویتا رو هم ازش بگیری ... بعد هنوز بازیش نکردی .. .

تازه تریلر فیلم دوم دیجیمون رو دیدم. عجب چیزیه :O
[MENTION=547]m.a.t[/MENTION]

بازم؟ :| فکر کنم باید کلا دیگه بیخیال انیمه ورلد بشیم. چه اتفاقی توش میوفته که هی شیلتر میشه؟
دیگه واقعا این شیلتر شدنای انیمه ورلد از حد خارج شده

معلوم نیس چرا نمیان با تغییر آدرس خودشونو راحت کنن، مثل ایران فیلم و هزار سایت فیلم دیگه ....

Sent from my D6603 using Tapatalk

دوستانی که انیمه Bleach رو دیدن :
رو اعصاب بودن سادو و اینوئه تا آخر ادامه داره؟؟؟:d رسما گند زدن به کل انیمه :|
بعد یه سوال راجع به قدرت این دو شخصیت.اولای انیمه گفته شد که این دوتا قدرتشون رو از ایچیگو گرفتن.تو انیمه/مانگا توضیح قابل قبولی راجع به این مسئله داده شده یا نه؟

دوستانی که انیمه Bleach رو دیدن :
رو اعصاب بودن سادو و اینوئه تا آخر ادامه داره؟؟؟:d رسما گند زدن به کل انیمه :|
بعد یه سوال راجع به قدرت این دو شخصیت.اولای انیمه گفته شد که این دوتا قدرتشون رو از ایچیگو گرفتن.تو انیمه/مانگا توضیح قابل قبولی راجع به این مسئله داده شده یا نه؟
والا چاد که خیلی بهتر میشه ولی اینوعه رو بزار اصن نگم:d .
در رابطه با قدرتشون که چیز خاصی بدا نمیگه ولی منظورش این نبوده که قدرتاشونو از ایچیگو گرفتن منظورش این بود که قدرت ایچیگو باعث فعال شدنشون شده حداقل واسه چاد که این طوربوده چون بعدا جلوتر این موضوع کاملا روشن میشه ولی در رابطه با اینوعه خودم هنوز 100 در صد از حرفم مطمعین نیستم و تا اخر هم نفهمیدم که قضیش چیه:-/

Last edited by a moderator:
والا چاد که خیلی بهتر میشه ولی اینوعه رو بزار اصن نگم:d .
در رابطه با قدرتشون که چیز خاصی بدا نمیگه ولی منظورش این نبوده که قدرتاشونو از ایچیگو گرفتن منظورش این بود که قدرت ایچیگو باعث فعال شدنشون شده حداقل واسه چاد که این طوربوده چون بعدا جلوتر این موضوع کاملا روشن میشه ولی در رابطه با اینوعه خودم هنوز 100 در صد از حرفم مطمعین نیستم و تا اخر هم نفهمیدم که قضیش چیه:-/

من فکر میکردم ساکورا تو ناروتو رو مخ ترین شخصیته اما بعد دیدن این دوتا نظرم کاملا عوض شده.:d خب پس اینطوری بهتره.یه شخصیت رو مخ رو تقریبا هر انیمه ای داره و خیلی راحتتر میشه باهاش کنار اومد.

کلا پاورآپ شخصیتای این انیمه خیلی یجوریه(مسخره هم میشه گفت8-|) ولی نحوه قدرت گرفتن این دوتا دیگه رسما غیرقابل تحمله:d

بعد الان انیمه رسید به یه فیلر(بعد فایت با گریمجو).این فیلر چقدر ادامه داره و اسکیپ کردنش خللی تو خط داستان اصلی ایجاد میکنه یا نه؟
راستی ممنون بابت جواب:d

انیمه Steins Gate رو دیدم عجب انیمه ای بود، خیلی باهاش حال کردم
دم عوامل این انیمه گرم که همچین چیزی رو ساختن
چند قسمت ابتدایی رو دیدم برام خیلی گنگ بود اصلا نمی فهمیدم داره چه اتفاقی میوفته ولی کم کم بهتر و بهتر تر تر تر تر شد :d ( عالی شد )
تا حالا از این زاویه به این موضوع توجه نکردم بودم، بسی لذت بردم :bighug:

یه جا خیلی متعجب شدم:

اونجایی که دختره چاقو خورد و مُرد، چرا کیوما با یه چاقو نمُرد؟
نه تنها نمُرد بلکه چنان دست انداخت تو زخمش و بدترش کرد که بیشتر خون بیاد، تا قبلش میگفتم خب شاید یه امیدی به زنده بودنش باشه ولی وقتی همچین حرکتی زد گفتم تموم شد امکان نداره دیگه زنده بمونه ولی موند :|
البته باید زنده نگهش میداشتن چون انیمه خراب میشد و صد البته ارزش به جون خریدن اون همه فحشی که بعدش بیننده ها میدادن نداشت :d

• Like
Reactions: Straw Hat Luffy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or