code geass اگه ندیدی.البته آنچنان غم انگیز هم نیست ولی قسمت های احساسی هم داره :dآقا یه انیمه معرفی کنید که داستانش غم انگیز باشهتخیلی هم نباشه :dقدیمی هم نباشه زیاد یعنی از 2005 به قبل نباشه
گرافیکشم درست حسابی باشه
![]()
Shigatsu wa Kimo no Uso رو فکر کنم چند وقت پیش گفتی دیدیآقا یه انیمه معرفی کنید که داستانش غم انگیز باشهتخیلی هم نباشه :dقدیمی هم نباشه زیاد یعنی از 2005 به قبل نباشه
گرافیکشم درست حسابی باشه
![]()
دیگه... شاید بشه گفت Garden of Words![]()
![]()
![]()
آقا یه انیمه معرفی کنید که داستانش غم انگیز باشهتخیلی هم نباشه :dقدیمی هم نباشه زیاد یعنی از 2005 به قبل نباشه
گرافیکشم درست حسابی باشه
![]()
تا قسمت 13هی میخوام بگم Nagi no Asukara بعد به این نتیجه میرسم که اینجا هیچ کس خوشش نمیاد اما وقتی فکر میکنم خودم از خودم میپرسم چرا ازش خوشم میاد؟ :d
تا قسمت 13![]()
![]()
![]()
بعدش : دراپ!
همچنان میگم خدا لعنتشون کنهاگر قسمت 13 تموم شده بود حتما پیشنهادش میدادم
---
این the Garden of Words نکنه پایان مخفی داشته من ندیدم؟چجوری میگید هپی بود آخه
کجاش هپی بود
اهههههه
---
حالا کی جوابگو میشه من قسمت 5ـم دیجیمون میخوام!نه واقعا کی جوابگو میشه؟
کاراکترها،دیجیمون ها،اپنینگ،آهنگ ـه تبدیلشون...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
می خوااااااااام!تازه داستان شروع شدا
چقد دلم بازیش رو خواست$$$
![]()
اگه کسی Five centimeters per second رو دیده باشه the Garden of Words براش غم انگیز حساب نمیشه به اون صورت.این the Garden of Words نکنه پایان مخفی داشته من ندیدم؟چجوری میگید هپی بود آخه
کجاش هپی بود
اهههههه
![]()
@Police _ 110
خلیل-ساما به غیر از اینا پیشنهاد های دیگه ای هم هست که غلظت غمشون بالا باشه؟ از بین اینا فقط Asura رو ندیدم هنوز.
دیدم 5cm/s رو@Police _ 110
خلیل-ساما به غیر از اینا پیشنهاد های دیگه ای هم هست که غلظت غمشون بالا باشه؟ از بین اینا فقط Asura رو ندیدم هنوز.