Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا یه انیمه معرفی کنید که داستانش غم انگیز باشه :| تخیلی هم نباشه :dقدیمی هم نباشه زیاد یعنی از 2005 به قبل نباشه :>گرافیکشم درست حسابی باشه :)

آقا یه انیمه معرفی کنید که داستانش غم انگیز باشه :| تخیلی هم نباشه :dقدیمی هم نباشه زیاد یعنی از 2005 به قبل نباشه :>گرافیکشم درست حسابی باشه :)
code geass اگه ندیدی.البته آنچنان غم انگیز هم نیست ولی قسمت های احساسی هم داره :d
البته تخیلیه :| ولی به هر اگه ندیدیش حتما ببین.

Shigatsu wa Kimo no Uso رو فکر کنم چند وقت پیش گفتی دیدی:-" اگر ندیدی که ببین!
غیر از اون Ano Hana اگر ندیدی:x فقط یک جعبه دستمال بزار کنار دستت :d (یه کوچولو تخیل هم داره! ولی ببین! :-" )
دیگه... شاید بشه گفت Garden of Words :x :x :x

و ... Clannad هم میگن هست ولی من چون کلا حس خنثی نسبت بهش دارم،نظری نمیدم:-" (ولی خوب خیلی ها میگن غم انگیزترین چیزیه که دیدن :p )

• Like
Reactions: Straw Hat Luffy
دیگه... شاید بشه گفت Garden of Words :x :x :x

جان من امیر بیا توضیح بده تو چجوری Garden of Words رو غمگین حساب میکنی؟!!! :d
یعنی HappyEndتر از اونم مگه میشد تمومش کرد؟! :d
-----------------------------------------------------------
@xbla69
انیمه غمگین زیاد هست، اگه مثل من اشکت دم مشکت باشه که با همه چی اشک میریزی! :d
بسته به اینم داره که چی رو غمگین حساب کنی...

مثلاً کارهایی مثل Anohana و Shigatsu wa Kimi no Uso با اینکه خیلی غمگین و ناراحت کننده‌ان ولی اونقدری که باید تو طولانی مدت منو داغون نمیکنن، یعنی وقتی اینارو میبینم خیلی دپرس میشم ولی تاثیرشون همون موقع دیدن و نهایت یکی دو روز بعده.
ولی بعضی‌ داستان‌ها با اینکه ممکنه از نظر خیلی‌ها اونقدر ناراحت کننده نباشه ولی منو قشنگ میترکونه و هیچ‌وقت نمی‌تونم فراموششون کنم.
نمونه‌اش خیلی از قسمتهای Mushishi مثل قسمت 2 و 8 و 20 از فصل اول یا حتی قسمت 6 فصل اول Natsume Yuujinchou و خیلی‌های دیگه.

63476515224680378907.jpg

69441355267567007587.jpg
تو سینمایی‌هام بنظرم Grave of the Fireflies جزو ناراحت‌کننده‌ترین مدیاهایی هست که میتونی ببینی(فیلم، سریال، انیمه و...)
اگه کارهای رمانس هم دوست داری Five centimeters per second هم حتماً ببین که فوق‌العاده است.

ختم کلام اینکه انتخاب برای کار غمگین زیاده... من خودم شخصاً گینتاما رو هم بعنوان انیمه غمگین پیشنهاد میدم!:d
انصافاً انیمه‌های شونن طولانی، بعضی‌ قسمتهاشون خیلی ناراحته... گینتاما و ناورتو (قبل از اینکه به رحمت ایزدی بره) هم جزو پرچمدارهای این قضیه‌ان بنظرم.

• Like
Reactions: abouzar337
[MENTION=7498]AsaraymA[/MENTION]
کجا Heppy End بود اون! :| حالا اسپویل میشه! ولی هیچ چیز هپی نداشت! از اونا بود که میخواستم با کله برم تو دیوار که چرا آخه شرایط باید اینجوری باشه:((
الانم یادش افتادم باز غمناک گشتیده شدم:(( :((
ولی چقدر خوب بود! :x خیلی خوب بود بهتر بگم! :x
برم آهنگش رو گوش بدم :دی
---
در مورد شونن ها موافقم! :-" من خودم تمام فلش بک های وان پیس میشم اشک بهاری :-" ، ناروتو که من صبح قبل مدرسه میدیدم،با چشمانی قرمز رفتم مدرسه مثلا:-"

به حرف های این امیرحسین سوسول گوش نکن :p
اخه کجای باغ کلمات غمگین بود!!!

اینکه میگی غم انگیز باشه...
Samurai X Trust & Betrayal شاهکاره....اصلاً نیازی به نوشتن حتی یه خط هم دربارش نیست.
Clannad قشنگه الخصوص فصل دومش Clannad After Story
Tokyo Magnitude 8.0 هم همینطور

Anohana و Shigatsu wa Kimi no Uso قشنگ ـن....وقت بزار نگاشون کن...الخصوص Grave of the Fireflies که عالیه

اینها هم درصد غمشون نسبت به لیست بالا کمتره....
Nagi No Asukara
The Place Promised in Our Early Days
Five centimeters per second - عاشقشم

این چندتا هم به غیر از غم انگیز، شامل داستان تلخ هم میشه...
Rumbling Hearts
Death Parade
Asura فیلم سینمایی ـه

معرفی بعضی از این انیمه ها تو تاپیک زیر هست
http://forum.bazicenter.com/thread42287/

• Like
Reactions: abouzar337
هی میخوام بگم Nagi no Asukara بعد به این نتیجه میرسم که اینجا هیچ کس خوشش نمیاد اما وقتی فکر میکنم خودم از خودم میپرسم چرا ازش خوشم میاد؟ :d
تا قسمت 13 :x :x :x
بعدش : دراپ! :|
همچنان میگم خدا لعنتشون کنه:| اگر قسمت 13 تموم شده بود حتما پیشنهادش میدادم:-"

---
این the Garden of Words نکنه پایان مخفی داشته من ندیدم؟ :)) چجوری میگید هپی بود آخه :| کجاش هپی بود :| اهههههه :|

---
حالا کی جوابگو میشه من قسمت 5ـم دیجیمون میخوام! :(( نه واقعا کی جوابگو میشه؟ :((
کاراکترها،دیجیمون ها،اپنینگ،آهنگ ـه تبدیلشون... :(( :(( :x :x :x
می خوااااااااام! :(( تازه داستان شروع شدا:(

چقد دلم بازیش رو خواست:| $$$ :|

آخرین ویرایش:
تا قسمت 13 :x :x :x
بعدش : دراپ! :|
همچنان میگم خدا لعنتشون کنه:| اگر قسمت 13 تموم شده بود حتما پیشنهادش میدادم:-"

---
این the Garden of Words نکنه پایان مخفی داشته من ندیدم؟ :)) چجوری میگید هپی بود آخه :| کجاش هپی بود :| اهههههه :|

---
حالا کی جوابگو میشه من قسمت 5ـم دیجیمون میخوام! :(( نه واقعا کی جوابگو میشه؟ :((
کاراکترها،دیجیمون ها،اپنینگ،آهنگ ـه تبدیلشون... :(( :(( :x :x :x
می خوااااااااام! :(( تازه داستان شروع شدا:(

چقد دلم بازیش رو خواست:| $$$ :|

اتفاقا به نظر من بعد از قسمت ۱۳ قسمت غمگینش شروع میشه d:

تا قسمت ۱۳ بیشتر شنگول بودش.
و اینکه تنها انیمه ساخته شده بود که ۶ ضلعی عشقی توشه xD

بدو دیجیمون رو بگیر حتی این دیجیمون هایی که برا اولین بار نشون میدن قبلش تو بازیش هست

@Police _ 110
خلیل-ساما به غیر از اینا پیشنهاد های دیگه ای هم هست که غلظت غمشون بالا باشه؟ از بین اینا فقط Asura رو ندیدم هنوز.
اگه کسی Five centimeters per second رو دیده باشه the Garden of Words براش غم انگیز حساب نمیشه به اون صورت.:-"هرچند به نظرم اگه خود Makoto Shinkai بیشتر ادامش میداد پایانش اصلاً هپی نمیشد.:-"خدا کنه این فیلم جدیدش هم پایانش هپی نباشه.

@Police _ 110
خلیل-ساما به غیر از اینا پیشنهاد های دیگه ای هم هست که غلظت غمشون بالا باشه؟ از بین اینا فقط Asura رو ندیدم هنوز.

Asura رو ببین...فیلم انیمه ی خیلی سیاه ـه

غلظت غمش بالا باشه، میره تو انیمه های تراژدی.....
بعضی ها میگن که Air قشنگه....ولی نتونست ذره ای منو تکون بده
Ef - a Tale of Melodies و Ef - a Tale of Memories ها هم هستش که خیلی ازشون تعریف شنیدم...ولی هنوز فرصت نکردم نگاش کنم
Kanon این هم لولش برای من خیلی پایین بودش....ولی قبل از اینکه ببینمش، خیلی ازش تعریف شنیده بودم.....موقع دیدن انیمه هم بیشتر بخاطر شنیدن صدای چندتا دوبلور بیشتر حال میکردم، تا دیدن خود انیمه :d
البته Kanon بیشتر تو سبک moeـه تا تراژدیک
Angel Beats هم آخرش قشنگ میشه (فک کنم دیده باشیش)

الان چیز دیگه ای به نظرم نمیرسه....اگه مورد دیگه ای خواستی، باید بشینم با دقت آرشیوم رو نگا کنیم....

• Like
Reactions: Sam _Fisher
@Police _ 110

اگه کسی Five centimeters per second رو دیده باشه the Garden of Words براش غم انگیز حساب نمیشه به اون صورت.:-"هرچند به نظرم اگه خود Makoto Shinkai بیشتر ادامش میداد پایانش اصلاً هپی نمیشد.:-"خدا کنه این فیلم جدیدش هم پایانش هپی نباشه.
دیدم 5cm/s رو :-"
ولی خوب همچنان به نظرم the Garden of Words هم بهتره،هم غمناک تره:-"

با تشکر از همه دوستان که پاسخ دادند. The garden of words و your lie in April رو از پیشنهاد هاتون دیدم ولی بقیه رو نگاه نکردم و حتما میبینم، من چند قسمت اخر angel beats. جاتون خالی کلی گریه کردم خیلی تلخ بود :(
The garden of words هم که خیلی پایان شادی داشت نمیدونم چرا به عنوان غمناک پیشنهاد کردین :))
اقا ناموسا عجب گرافیکی داشت واقعا هر سکانسشو میشد تابلو کرد زد به دیوار

من برم برا بار Xم ببینم! شاید یادم رفته! شایدم برداشتم بد بوده! شایدم اشتباه میکنید جمیعا :-"

ویرایش: خوب دیدم،یه کوچولو آخراش رو یادم رفته بود:p (3 ثانیه ی آخر مثلا:-" )
ولی خوب:-" به هر حال همون چند ثانیه ی قبل از شروع آهنگ خودش میرفت که غمناک بشه:-" و البته این "یک روزی"ـها ممکنه یهو بشن 5cm/s :-"
کلا از اون عشق هاییه که خیلی سخت و نشدنیه پیوند خوردنش:-" و اینا معجزه کردن:-" :))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or