Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@empror 69 و @Venom Snake و @Lord Odin و @Trunks و بقیه ی وان پیس بین ها!!!
کجایید برادران من!!! کجایید که این چپتر بس بنیان افکن بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10000000/10 امتیازش :|

اصلا همین دو عکس :

یعنی نابود کرد :| دقیقا منم مثل کلاه حصیری ها کاملا However رو نادیده گرفتم و تا لود شدن صفحه ی بعد و تاکید Inu ، کپ کلاه حصیری ها واکنش نشون دادم! :-" (و توی واتساپ هم بین دوستان رفتم 24676876 شکلک کف کردگی گذاشتم! :| )
همینطور که در حال کف کردنیم و اطلاعات خفن از رافتل و اینا میدن، یهو میگن 2تا دست بیگ مام و کایدو هست! :|
بعد میگن خاندان مومونوسکه کسایی بودن که اینا رو حکاکی کردن!
و بعد میگن بابای مومونوسکه با راجر همراه بوده!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب من چی بگم؟ :| نابود شدم این چپتر خو! :| :| :| چه وضعشه :|
بدبختی اینجاست موقعی که من میخواستم بخونم این ملعون های مانگا مینت ترجمه داغون چپتر رو گذاشته بودن:((:|اونم برای چپتری به این خفنی:|اون مترجم رو باید اعدام کرد که یکی از بهترین چپتر های وانپیس رو به این آشغالی ترجمه کرده بود!!!)x:|
من هنوزم تو کف این چپتر هستم:|شدیدا فک برانداز بود!!!!!:-o:-o:-o با اینکه یکم زوده ولی بنظرم زوو بهترین آرک شین سکای تا به این لحظه هست:bighug::x
من هر چی بهت میگفتم کلاه حصیری ها میرن وانو تو هی میگفتی نمیرن:-":dدیدی آخر سر حرف من درست از آب در اومد:>احتمالا برای جنگ با کایدو باید بریم اونجا...!!!!:-">:)
الان اودن رو زنده زنده پختن؟؟؟؟؟ این دارو دسته کایدو دیگه خیلی وحشین:|
یعنی ممکنه اودن باستان شناس خدمه راجر بوده باشه؟؟؟؟!!!! :-/ولی ریلی که میگفت این ها نمیتونستند چیزی رو ترجمه کنند و راجر صداشون رو میشنیده:-"دقت کردین چپتر قبل مومونوسکه میگفت یه چیزایی میشنیده! شاید مومو هم قدرت راجر رو داشته باشه و بتونه پونگلف های قرمز رو بدون اینکه چیزی بلد باشه بخونه:-":d
الان بنظرم اگه لوفی بره پیش بیگ مام شاید بتونه از طریق پیشنهاد دادن پونگلیف مراسم ازدواج سانجی رو بهم بزنه و شایدم حتی بتونه یه کپی از پونگلیف بیگ مام بگیره:dاز اونور موندم بقیه اعضای خدمه وقتی لوفی رفته دنبال سانجی قراره چیکار کنند؟! میمونند تو زوو یا میرن یه جای دیگه؟!چون اگه بخوان با خدمه کایدو بجنگن با تمام احترامی که برای زورو ساما قائلم شاید بتونه حریف جک بشه ولی خود کایدو عمرا...!!!:-":d
بنظرم وقتی لوفی بره میتونه زمان خوبی باشه برای اومدن شنکس تو داستان باشه!:x تا هم بقیه اعضای خدمه ببیننش و شاید با جنگیدن در برابر کایدو یا جک جونشون رو نجات بده!:-"
جا داره بگم ریکشن های کلاه حصیری ها خدا بود....!!!!:))=))هم این چپتر و هم چپتر گذشته!!!:))

یکم از جو این چپتر اومدم بیرون و بریم برای بحث ـه Ace :-"
آخ آخ .. داغ دلمونُ تازه کردی .. چقدر من سر این باخت بهم ریختم. :d

کریس، تتسو، جون ... همشون عالی بودن.
138787123862841.gif

قبول دارم باخت شوکه کننده ای بود. منم وقتی میدیدم یه جورایی باورم نمیشد .. همش به این فکر می کردم که آخر هر اپیزود گفته میشد "بیاین قهرمان مسابقات کشوری بشیم" و ایندفعه بعد از باخت، دیگه اون جمله رو نشنیدیم!! :-s
و همونطور که اشاره کردی، کلی کارکتر خوب سال سومی داشتیم که جای خالیشون حتماً حس میشه ... هر چقدر هم تو ادامه شخصیت پردازی خوب و جالب بشه بازم یه جورایی دلت واسه کارکترهای قدیمی تنگ میشه.

من که سعی کردم نقطه مثبت این چرخش داستانی و باخت ناخوشایند رو ببینم .. اینکه حالا میشه از نو کارکترهای جدید ساخت، بهشون رنگ و رو داد و همین کارکترهای گوگولی رو کارکترهای خوب و با جذبه ای کرد. :d و اینکه فکر می کنم تو اون نقطه، ساوامورا و فورویا هم در حدی نبودن که بشه تو مسابقات کشوری روشون حساب کرد .. ثبات کاریشون به عنوان پیچر آنچنان قابل اتکا نبود .. یعنی این باخت و احساسی که تجربه کردن باعث شد زمینه پیشرفت بهتر ساوامورا و فورویا به وجود بیاد و اونا به عنوان پیچر رشد بهتری داشته باشن.

در کنار این جریانات، چیزی که من بهش باور پیدا کردم اینه که مانگاکای ایس آدمُ ناامید نمی کنه .. با دل و جرات داستان پردازی کرده و حتی تو ادامه هم به قوت سابق کارشُ ادامه میده. @};-
قاعدتا(طبق کلیشه:-") نباید فصل سال سومی ها اینجوری تموم میشد:| تو انیمه های دیگه همیشه یه تورنومنت دومی بود:(( :(( :-"
ولی خوب...شد:(
من خودمم بعد از باخت همش میگفتم اینا توهمه پیچره! اینا توهمه! :| یه دیقه دیگه میبینم میگه اگر اینجوری پرتاب میکردم میباختیم:-" ولی خوب گویا واقعیت بود:| :-"
میشه گفت بیشتر کاراکترهای خوب سال سومی بودن! برای همین یکهویی رفتنشون خیلی جای خالیشون رو نشون میده! :(

این کاراکترهای گوگولی جان من جذبه بهشون نمیخوره! :-" اصلا تیپ و قیافشون چیزی نیست بگیم اینا با جذبه میشن:-" جذبه یعنی جون! (با اون ریشش:-" ) یا تانبا با اون کله ی کچلش! :دی تتسو هم که حرفی باقی نمیزاره:-"
آره اینکه پیچرها حتی ایس ـه تیم در حد قهرمانیه کشور نبودن کاملا موافقم! منم انتظار قهرمانی کشور نداشتم! ولی دوست داشتم حداقل اینجا که خودش در حد یک قهرمانیه یه چیزی بشن و مثلا کشوری دو بازی ببرن و بعد حذف بشن:-"

ولی الان نابوده اوضاع! یعنی فقط کافی بود مربی همین الان میرفت بیرون! با این وضع نکبت باره ساوامورا! اون کمک مربیه هم مربی میشد! قشنگ دراپ میکردم:-" اما خوب این وسط فرشته ی نجات ، کریس پیداش شد! :x :x :x :x :x چقدر من این بشر رو دوست دارم:(( اصلا اینکه میخواد بره و آخرین درسش رو هم داد بسی ناراحتم میکنه:(( کریس :((

فصل اول هنوز تموم نشده! اما پیش بینیم برای فصل دوم و اگر کاتائوکا یه جوری موندگار نشه یا اتفاق خاصی نیفته اینه که اوضاع فصل دوم Bakuman رو خواهیم داشت! این مربیه جدید چنان گندی میزنه به تیم اون سرش ناپیدا و دفعه ی بعد مربیه فعلی(کاتائوکا) برمیگرده اونم با قدرت بیشتر:-" (البته شایدم یکی دیگه! :-" )
البته نمیدونم به استعفای مربی میرسیم تو این چند قسمت یا نه! ولی در هر صورت اگر کمک مربیه، مربی بشه...چنین سناریویی در آینده خواهیم داشت:-" :-"

@empror 69 و @Venom Snake و @Lord Odin و @Trunks و بقیه ی وان پیس بین ها!!!
کجایید برادران من!!! کجایید که این چپتر بس بنیان افکن بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10000000/10 امتیازش :|

اصلا همین دو عکس :

یعنی نابود کرد :| دقیقا منم مثل کلاه حصیری ها کاملا However رو نادیده گرفتم و تا لود شدن صفحه ی بعد و تاکید Inu ، کپ کلاه حصیری ها واکنش نشون دادم! :-" (و توی واتساپ هم بین دوستان رفتم 24676876 شکلک کف کردگی گذاشتم! :| )
همینطور که در حال کف کردنیم و اطلاعات خفن از رافتل و اینا میدن، یهو میگن 2تا دست بیگ مام و کایدو هست! :|
بعد میگن خاندان مومونوسکه کسایی بودن که اینا رو حکاکی کردن!
و بعد میگن بابای مومونوسکه با راجر همراه بوده!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب من چی بگم؟ :| نابود شدم این چپتر خو! :| :| :| چه وضعشه :|

ما در اقلیت کامل هستیم باید پست بدیم خودمون بخونیم خودمون لذتش رو ببریم :دی ادم رغبت نمیکنه کامنت بزاره. حالا بخونم میام میزان تخریب وارده این چپتر به خودم رو اعلام میکنم :دی.
موافقم ! این چپتر اصلا سوراخمون کرد با این همه سورپرایز ! :| یه جهش فوق العاده بزرگ تو داستان اتفاق افتاد :| در اینده چه ارکی داشته باشیم ! my body is not ready yet :hurted1:
موافق نیستم :دی ارک زو از اول تا الان Bomb after bomb زده مثلا:
قدرت فرمانده اول یونکو چقدره!
ریشه و اصلیت بپو و پکوموس.
نژاد مینک و قابلیتهای منحصر به فردشون.
رابطه مومو و کیمون.
اسرار خانوادگی سانجی.
و.... .

همش رو بخوام لیست کنم یه روز کار داره :دی.

ما در اقلیت کامل هستیم باید پست بدیم خودمون بخونیم خودمون لذتش رو ببریم :دی ادم رغبت نمیکنه کامنت بزاره. حالا بخونم میام میزان تخریب وارده این چپتر به خودم رو اعلام میکنم :دی.

موافق نیستم :دی ارک زو از اول تا الان Bomb after bomb زده مثلا:
قدرت فرمانده اول یونکو چقدره!
ریشه و اصلیت بپو و پکوموس.
نژاد مینک و قابلیتهای منحصر به فردشون.
رابطه مومو و کیمون.
اسرار خانوادگی سانجی.
و.... .

همش رو بخوام لیست کنم یه روز کار داره :دی.

خوب مسئله اینه که اینا همه بر میگرده به شخصیت ها و گذشتشون چیزی که تو این چپتر مشخص شد اینه که هدف بعدی کلاه حصیری ها بیگ مام و بعد از اون رفتن به وانو و مبارزه با کایدو و مهمتر از همه فاش شدن بخشی از اسرار راجر و وان پیس بود دیگه مهمتر از وان پیس که از همون اول هدف مانگا بوده نداریم که !؟ :d

دقیقا به خاطر همین اقلیت ـه که منشن کردم بچه ها رو :-"

---
در مورد بحثتون که این خفن ترین آرک بعد از دو سال هست یا خیر! :-" ، درسته زو بمب افتر بمب بوده! ولی درسروزا هم دقیقا چنین حالتی داشت! :دی
میوه ی ایس ، بارت ،کشتیه بیگ مام ، سابو ، زیر دست بلک بیرد ، رابطه ی بلک بیرد و آوکیجی ، آدمیرال جدید ، گذشته ی دوفلا و لاو و D بودنش ، هاکی زدن اسوپ ، دنده 4 ، بیداریه میوه ، اتحاد!!! :دی (حالا بعد از آرک که کایدو و ادوارد جونیور رو دیدیم فاکتور میگیریم! آها اول کار هم مشخص شد باگی شیجیبوکای شده:)) )
کلا اون آرک هم خیلی خفن بود! :دی ، این آرک هم خفنه! :-"

مهم اینه همیشه در حال کف بر شدنیم! :دی ، ولی این چپتر اصلا اسم رافتل اومد، به فنا رفتیم! :-"

اینا هیچی! الان فقط حال میده آدم نظریه بده در مورد داستان و نظریه های بقیه رو بخونه>:) بسی سوژه داد همین یه چپتر :-"

---

دیشب 4 قسمت اول ـه فصل دوم Ace of the Diamond رو گرفتم...الان اومدم ببینم و رفتم زیرنویس بگیرم که با این جمله مواجه شدم : سه قسمت اول ، خلاصه فصل اول انیمه ست " :|
چون تقریبا مال یک سال پیشه لینک ها، و Batch هم نیستن! همین که دانلود شدن خودش جای شکر داره...ولی خوب سرعتشون خیلی کمه:(
راستی دوستانی که OVA رو دیدن! داستانش در چه موردیه؟ ببینم؟ :دی (اون که خلاصه نیست دوباره یک وقت؟ :-" )

دقیقا به خاطر همین اقلیت ـه که منشن کردم بچه ها رو :-"

---
در مورد بحثتون که این خفن ترین آرک بعد از دو سال هست یا خیر! :-" ، درسته زو بمب افتر بمب بوده! ولی درسروزا هم دقیقا چنین حالتی داشت! :دی
میوه ی ایس ، بارت ،کشتیه بیگ مام ، سابو ، زیر دست بلک بیرد ، رابطه ی بلک بیرد و آوکیجی ، آدمیرال جدید ، گذشته ی دوفلا و لاو و D بودنش ، هاکی زدن اسوپ ، دنده 4 ، بیداریه میوه ، اتحاد!!! :دی (حالا بعد از آرک که کایدو و ادوارد جونیور رو دیدیم فاکتور میگیریم! آها اول کار هم مشخص شد باگی شیجیبوکای شده:)) )
کلا اون آرک هم خیلی خفن بود! :دی ، این آرک هم خفنه! :-"

مهم اینه همیشه در حال کف بر شدنیم! :دی ، ولی این چپتر اصلا اسم رافتل اومد، به فنا رفتیم! :-"

اینا هیچی! الان فقط حال میده آدم نظریه بده در مورد داستان و نظریه های بقیه رو بخونه>:) بسی سوژه داد همین یه چپتر :-"
وان پیس داره میشه مثل اون درخته تو فیلم اواتار ! :دی بینهایت خط داستانی مربوط به گذشته-حال-اینده. با این رویه اودا میتونه ادعای پیغمبری کنه :دی.
رافتل هم خوبه ولی اسم گلد راجر میاد پشت ادم میلرزه :دی این بشر چقدر شاخ بوده. بهترین کشتی سازه دنیا از بهترین چوب دنیا Oro Jackson رو براش ساخته تمام خدمه ش تا حد مرگ بهش وابسته و وفادار بودن و تازه فهمیدیم یکی از مهمترین افراد دنیای جدید باهاش همسفر میشه برای رسیدن به رافتل و از اونجا که طرف لرد یه کشور سامورایی بوده، خدا میدونه چه اعجوبه ی بوده تو استفاده از کاتانا :دی

بین همه همه اتفاقی که پیش اومده و بین همه داستانی که داره اتفاق میافته حتی نمیتونم تصمیم بگیرم دوست دارم کدومشون رو بخونم :دی
گذشته و عروسی سانجی.
مبارزه جک برای پس گرفتن دوفی.
مبارزه اتحاد کید بر علیه کایدو.
جنگ فوق عظیم و حماسی کوروهیگه و انقلابیون.
جریان پیوستن آئوکجی به کوروهیگه.
جنگ دو سال پیش ساکازوکی و آئوکیجی.
رفتن به وانو.
گذشته وانو.
و.... .

یه وضعی اصلا :دی

گفتم یه سری به این تاپیک بزنم ببینم انیمه جدیدی بچه‌ها معرفی نکردن که یهو چشمم خورد به این پست:
اینجا انقدر گفتید فصل دوم سایکو پس بده من دلم نمیومد ببینمش. بالاخره از سر بی گزینه ای نشستم نگاه کردمش. حالا درسته از نظر شخصیت و یونیک بودن مثل فصل اول نیست اما انصافی چطوری به این میگفتید بد؟ واقعا شاهکار بود. خصوصا نیمه دومش. واقعا استعاره وحشتناکی داشت. حالا شایدم نگفتید بد بود اما یادمه تو بحث دوستان گفتن خوب نیست نگاه نکن. هرکی این توصیه رو کرد خودش بیاد اعترااف کنه.
ماکان برای من سایکو ۲ با اختلاف.... با اختلاف گندترین و بیخودترین دنباله‌ای بود که برای یه انیمه دیدم. امیر آکیبا شاهده، بعد از دیدنش داشتم به زمین و زمان فحش می‌دادم. کلا اون دوتا ابر شخصیت فصل یک (خصوصا ماکیشما که فوق‌العاده بود) کجا و این شخصیت‌های روی اعصاب فصل ۲ کجا! تمام مدت من اینطوری بودم موقع دیدن انیمه ~x(~x(~x(

آخه چرا یکی پیدا نمیشه این آکانه رو بکشه؟! چرا.....چرا..... چرا؟! بعد آکانه خودش کم روی اعصاب بود اونوقت باید این شخصیت #*$%*#$%#^@$*%&^@#$*%& جدیده رو هم تحمل می‌کردیم.... اه اه اه. کلا حالم از هرچی سایکو پسه بهم خورد.

همون موقع به امیرم گفتم من یکی که دیگه عمرا برم سروقت فیلمش چون واقعا یه ثانیه هم تحمل دیدن ریخت اون آکانه *&@#$* رو ندارم. انیمه‌اش هم به هیچکدوم از آشناها معرفی نمیکنم چون هرچقدر فصل یک عالی بود فصل ۲ کلا گند میزنه به همه چیز.

خلاصه نمیدونم تو از چیش خوشت اومده ماکان ولی برای من واقعا افتضاح بود :d

ماکان برای من سایکو ۲ با اختلاف.... با اختلاف گندترین و بیخودترین دنباله‌ای بود که برای یه انیمه دیدم.
Fate/Stay Night :bighug:

با تمام بد بودنش،راه زیادی داره تا بتونه این لقب رو بگیره:p
البته من اونقدر که تو بدت میاد از فصل دوم،دیگه بدم نمیاد ازش:-" و همچنان میگم تو فصل اول رو معرفی کن! ولی هرکی خواست فصل دوم رو ببینه،بگو بی ربطه،آشغاله! نبین اصلا و ...:-"
همون کاری که من سر F/Z میرم:-" :-" :-"

گفتم یه سری به این تاپیک بزنم ببینم انیمه جدیدی بچه‌ها معرفی نکردن که یهو چشمم خورد به این پست:

ماکان برای من سایکو ۲ با اختلاف.... با اختلاف گندترین و بیخودترین دنباله‌ای بود که برای یه انیمه دیدم. امیر آکیبا شاهده، بعد از دیدنش داشتم به زمین و زمان فحش می‌دادم. کلا اون دوتا ابر شخصیت فصل یک (خصوصا ماکیشما که فوق‌العاده بود) کجا و این شخصیت‌های روی اعصاب فصل ۲ کجا! تمام مدت من اینطوری بودم موقع دیدن انیمه ~x(~x(~x(

آخه چرا یکی پیدا نمیشه این آکانه رو بکشه؟! چرا.....چرا..... چرا؟! بعد آکانه خودش کم روی اعصاب بود اونوقت باید این شخصیت #*$%*#$%#^@$*%&^@#$*%& جدیده رو هم تحمل می‌کردیم.... اه اه اه. کلا حالم از هرچی سایکو پسه بهم خورد.

همون موقع به امیرم گفتم من یکی که دیگه عمرا برم سروقت فیلمش چون واقعا یه ثانیه هم تحمل دیدن ریخت اون آکانه *&@#$* رو ندارم. انیمه‌اش هم به هیچکدوم از آشناها معرفی نمیکنم چون هرچقدر فصل یک عالی بود فصل ۲ کلا گند میزنه به همه چیز.

علی شدیدا باهات موافقم!!!:|مخصوصا در مورد قسمت آکانه...یکی از اعصاب خورد کن ترین و رو مخ ترین شخصیت های مونثی هست که تا حالا دیدم!!!:-&~x(:wallbash:
حالا فیلمش بنظر منم خوب بود!:-" اگه تونستی قیافه این بشر رو تحمل کنی ببینش.:-":d

کسی این انیمه ها رو دیده

Bokura wa Minna Kawaisou
Saenai Heroine no Sodatekata
Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai
Nanatsu no Taizai
Oreimo

نظرتون دربارشون چیه؟
کاری به سلیقه ی عجیب و غریب من نداشته باشید، چون برای خودم نمی خوامشون :d

+++++++++++++++

در مورد فصل دوم سایکو-پس
هر چند که از فصل اولش ضعیفتر بودش...ولی نه اینقدر که بشه کلاً زیر سوالش برد....در هر حال، جزء کارهایی بودش که از دیدن لذت میبردم، الخصوص آکانه....برای دوبله ی قشنگ کانا هانازاوا-چان
[MENTION=4591]Cloud Strife[/MENTION]
ماکان، بشین فیلم ـش رو هم ببین.....

آخرین ویرایش:

واقعا آکانه یکی از افتضاح ترین شخصیت ها و غیر قابل تحمل تریناست :| ! ولی فیلمش بدک نبود

کسی این انیمه ها رو دیده

Bokura wa Minna Kawaisou
Nanatsu no Taizai
Oreimo

نظرتون دربارشون چیه؟

+++++++++++++++

در مورد فصل دوم سایکو-پس
هر چند که از فصل اولش ضعیفتر بودش...ولی نه اینقدر که بشه کلاً زیر سوالش برد....در هر حال، جزء کارهایی بودش که از دیدن لذت میبردم، الخصوص آکانه....برای دوبله ی قشنگ کانا هانازاوا-چان
@Cloud Strife
ماکان، بشین فیلم ـش رو هم ببین.....
اگه به اچی علاقه داره Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai به هیچ وجه از دست نده داستان کارکتر ها موسیقی دوبله اپنینگ اندیگ همه درجه یک و مهمتر از همه ojou laugh ! :d

کسی این انیمه ها رو دیده

Bokura wa Minna Kawaisou
Nanatsu no Taizai
Oreimo

نظرتون دربارشون چیه؟
من چون شونن اکشن فانتزی دوست دارم، برای همین از Nanatsu no Taizai خیلی خوشم اومد! :x
اولاش رو زیاد دوست نداشتم،ولی رفته رفته که کاراکترهای مهم وارد داستان شدن خیلی جذاب تر شد! :دی و الانم منتظر فصل دومشم:(( :(( ولی معلوم نیست کجاست:( میترسم آخرش مثل شینگکی بره برا دو قرن دیگه:|

کسی این انیمه ها رو دیده

Bokura wa Minna Kawaisou
Nanatsu no Taizai
Oreimo

نظرتون دربارشون چیه؟
این Shimoneta واقعا هیچی نداشت جزء ی سری حرفا و صحنه های سنگین +18 . خدایش نمیدونم چجوری میگن "داستان و موسیقی و ... درجه یک ِ":)) بجای این . Prison School ُ بهشون پیشنهاد بده که هزار پله از Shimoneta بالاتره
Nanatsu no Taizai هم شونن خیلی خوبیه . تنها مشکلش شاید بشه گفت اینه که شروع انچنان خوبی نداره که اونم بعد از چند قسمت با ورود چندتا شخصیت خوب اوکی میشه. درکل من که از دیدنش لذت بردم نظره اونایی هم که دیدن اکثرا مثبت بوده . فصله دومشم تو راه ِ

کسی این انیمه ها رو دیده

Bokura wa Minna Kawaisou
Nanatsu no Taizai
Oreimo

نظرتون دربارشون چیه؟
Bokura wa Minna Kawaisou
یه کار کمدی و تا حدی رومنس متوسط. دراپ در وسط قسمت اول. از آرتش هم خوشم نیومد:دی

Body of ARAJIF

انیمه اچی آبگوشتی. قرار بود مرزهای ژانر رو جابجا کنه اما به جز چند تا جابجایی لباس زیر کاری نکرده.

Nanatsu no Taizai
عجق من:دی یه اکشن شونن با کمی اچی (که اچی هم نیست به اون صورت). و کلی عناصر خفن مثل شوالیه ها، خوناشام ها، جادوگرها، شیاطین
غول ها، سامورایی ها، ناروتو، وان پیس، لوفی، گینتوکی و غیره:دی
یه اکشن اغراق شده خرکی. در این حد که از سی و پنج کیلومتری به هم نیزه پرت می کنن و با یه مشت نصف یه کوه متلاشی میشه!

دقیقاً همون چیزی ـه که فری تیل قرار بود باشه و نشد.

• Like
Reactions: abouzar337

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or