Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

این Shimoneta واقعا هیچی نداشت جزء ی سری حرفا و صحنه های سنگین +18 . خدایش نمیدونم چجوری میگن "داستان و موسیقی و ... درجه یک ِ":)) بجای این . Prison School ُ بهشون پیشنهاد بده که هزار پله از Shimoneta بالاتره
Nanatsu no Taizai هم شونن خیلی خوبیه . تنها مشکلش شاید بشه گفت اینه که شروع انچنان خوبی نداره که اونم بعد از چند قسمت با ورود چندتا شخصیت خوب اوکی میشه. درکل من که از دیدنش لذت بردم نظره اونایی هم که دیدن اکثرا مثبت بوده . فصله دومشم تو راه ِ
با اینکه به Prison School هم خیلی علاقه دارم و حتی مانگاشم دنبال میکنم Shimoneto از نظر داستان از PS بالاتر بود حداقل تو مقایسه با انیمه ش بعد هم کسی از انیمه اچی اونقدرها انتظار داستان نداره ولی تو این سبک انیمه هایی که دیدیم حداقل این از همه چند پله بالاتر بود

کسی این انیمه ها رو دیده

Bokura wa Minna Kawaisou
Saenai Heroine no Sodatekata
Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai
Nanatsu no Taizai
Oreimo

نظرتون دربارشون چیه؟
کاری به سلیقه ی عجیب و غریب من نداشته باشید، چون برای خودم نمی خوامشون :d
منم ناناتسو رو دیدم و تاییدش میکنم :دی فقط شروعش همونطوری که بچه‌ها گفتن یکم کنده و باید بره جلوتر تا شخصیتا وارد داستان بشن.

Saenai Heroine no Sodatekata رو فقط قسمت 0اش رو دیدم و ماشالله کلا اسم قسمت فن سرویس بود..... دیگه خودت تصور کن چه وضعیتی داشته :دی شخصیتا جالب به نظر میومدن و توی همین قسمت اول یه رگه‌های (ضعیفی) از کمدی خوب رو میشد توشون دید (هرچند بین یه دنیا فن سرویس غرق شده بود) ولی خب نمیدونم توی قسمتای بعدی چه اتفاقی میوفته و ممکنه جلوتر کلا به گند کشیده بشه :دی

با اینکه به Prison School هم خیلی علاقه دارم و حتی مانگاشم دنبال میکنم Shimoneto از نظر داستان از PS بالاتر بود حداقل تو مقایسه با انیمه ش بعد هم کسی از انیمه اچی اونقدرها انتظار داستان نداره ولی تو این سبک انیمه هایی که دیدیم حداقل این از همه چند پله بالاتر بود
الان نه تنها Shimoneta رو با Prison School هم سطح دونستی بلکه داری میگی Shimoneta ازش بهتر هم هست. من دیگه هیچی ندارم بگم

خیلی وقت بودش که پست نزده بودم.....نظرم در مورد دو فصل اخیر.....

attachment.php

Ushio to Tora
اوایل انیمه برام خیلی مزخرف بودش...ولی از 1/5 به بعد انیمه، داستان که دارک تر شد....بیشتر تونستم باهاش کنار بیام و تقریباً اکثر مشکلاتی که با انیمه داشتم حل شد.....
الخصوص هر چی جلوتر میرفت، تعداد کاراکترهای فرعی بیشتر میشد، جذاب ـیتش انیمه برام بیشتر میشد، چون میتونستم، صداهای دوبلورهای بیشتری رو نسبت به قبل بشنوم :d

attachment.php

Haikyuu!! S2
اوف...عجب چیزی شده...نسب به فصل اولش، کاراکترها خیلی خـــر تر شدن.....
بازم فک کنم قراره مثل فصل اولش تو بدترین جای ممکن تموم بشه )":

attachment.php

Noragami Aragoto
به نسبت فصل اولش خیلی خیلی خیلی بهتر بودش.....همینکه حضور بیشامون-ساما پررنگ تر از فصل اولش....برام خیلی لذت بخش بودش، چون می تونستم بیشتر صدای میوکی ساواشیرو رو بشنوم (":
خود داستان و روندش بازم نسبت به فصل اول خیلی بهتر و درگیر کننده تر بودش.

attachment.php

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru
از همون اولش عاشق ـش شدم....مگه میشه انیمه ای باشه که شیزوکا-چان دوبله کنه و من بدم بیاد...این کانوجو جزء 5تا از تاپ های female seiyuuـم هستش.

attachment.php

One-Punch Man
فک کنم محمدعلی (استکبار-دونو)...پیشنهاد کرد که ذهنم رو خالی کنم و سعی کنم که انیمه رو ادامه بدم.....اگه خودش بودش، دمش گرم :d
فقط همین....هیچ نظر دیگه ای در مورد انیمه ندارم

attachment.php

Subete ga F ni Naru
برام خسته کننده بودش....اگه ریتم انیمه تند تر بودش...میتونستم راحتر باهاش کنار بیام......
برای همین که انیمه رو درآپ نکنم، نشستم یه یه کله دیدمش، چون میدونستم که اگه فقط یه وقفه بزارم تو دیدنش، حتماً ولش میکردم!!!
اگه حداقل دوبلور Moe رو یه آدم حسابی تر میزاشتن...بیشتر حال میکردم.......کسی که سابقه ی بهتر و بیشتری از Tanezaki Atsumi داشته باشه......خیلی هم دوبلور سطح بالا مثل کانا-هانازاوا هم لازم نبود...یکی مثل فومیکو اوریکاسا هم برای من کافی بودش (دوبلور مومو-چان توی کوروکو بسکت) و یا اگه خوش صداتر باشه، مثل Saitou Chiwa هم خیلی خوب میشد...

نمیدونم...شاید بعداً رفتم سراغ سریال Live-Actionـش...اونجا بازیگرهای خیلی بهتری داره...ولی کارگردان خیلی داغونی داره...تمام کارهاش یا ضعیف ـن، یا متوسط ):

attachment.php

Boku dake ga Inai Machi - E09
اگه بخوام نظر واقعی خودم رو بگم که....با نیمه ی اول بیشتر حال میکردم....هیجان بیشتری داشت، ولی تو این چند قسمت اخیر دیگه اصلاً اون هیجان سابق رو برام نداره...ولی همچنان امید دارم که دوباره برگرده سر اوجش...و اون کسی که فک میکنم قاتل باشه، نباشه D:

سوپرایز بزرگ تو انیمه هم صدای مارده بودش...هنگ کرده بودم اساسی، تا اینکه فهمیدم صدای Takayama Minami سان ـه...خیلی وقت بودش که صداش رو درست حسابی نشنیده بودم...
معمولاً کسایی که رو انیمه های بلند دوبله میکنن....خیلی فعالیتون کم میشه...کلاً صدای قشنگ ـش رو فراموش کرده بودم :x

همچنین خیلی منتظر Live-Actionـشم که ببینم قرار چطوری در بیاد...با اون دوتا بازیگرهای خوبی که داره و کارگردان توپی که پشتشه...من خیلی بهش امیدوارم.

attachment.php

Assassination Classroom - Second Season - E08
هیچ نظری ندارم....دقیقاً کپی فصل اولشه...با کمی تغییرات...مثل فصل اولش فقط همینطوری، الکی الکی دنبالش میکنم :d

attachment.php

Ajin (2016) - E07
انیمیشن انیمه داغونه....باز حداقل کار قبلی که از Polygon Pictures دیدم.....Sidonia no Kishi خیلی خیلی بهتر بودش...این Ajinـشون واقعه داغونه....صداگذاری انیمه افتضاحه...موسیقی کار خیلی ضعیفه و به زور یکی دو قطعه قشنگ تا الان ازش شنیدم..و از طرفی اصلاً نتونستن از توان واقعی دوبلورهایی که دارن استفاده کنن....تا الان نشده بوده که همچین صداهایی رو یکجا دور هم بشنوم...و جای تاسف داره که اینطور ازشون دارن استفاده میکنن ):

attachment.php

Bubuki Buranki - E08
اشغاله...باز چند قسمت ابتدایی انیمه خیلی بهتر بودش...هر چی جلوتر میره...مسخره تر میشه.

attachment.php

Dimension W - E08
فقط برای هفتگی دیدن بد نیستش...اگه الان هفتگی نگاش نمیکردم...عمراً بعداً همچین انیمه ای رو نگا میکردم D:

attachment.php

Sarusuberi Miss Hokusai
داستان تو زمان ادو ـه و تقریباً زمانی که دیگه ژاپن از اون مشکلات جنگ های داخلی تقریباً خارج شده و یکپارچه تر شده، و الان زمانی که ژاپن داره به سمت پیشرفت و آرامش حرکت میکنه و پذیرش فرهنگ ها و مذاهب جدیده رو داره......داستان در مورد زندگی یه هنرمنده که با پدرش مشغول انجام کارهای هنری ـه (کشیدن نقاشی) و یه گالری داغون دارن...هیچ جزئیات خاص و ویژه ی دیگه نداره....و باید بشینید بخشی از زندگی Oei رو نگا کنید.

خیلی قشنگ، با این تیپ انیمه ها و اینطور داستانها همیشه حال میکردم که خوشبختانه این انیمه تونست به خوبی نظرم رو جلب خودش کنه.
فک نکنم هنوز زیرنویس فارسی شده باشه، ولی دیالوگ های سخت و پیچیده نداره و با سطح انگلیسی متوسط هم میشه راحت فیلم رو دید...اونهایی هم که ژاپنی ـشون خوبه، بازم هیچ مشکلی نداره...با این وجود که انیمه historicalـه....ولی خیلی رون و ساده صحبت میکنن و خیلی کلاسیک نیست.

و اما در مورد دوبله ی کار، بازی Watanabe An رو تا اونجایی که دیدم، همیشه دوست داشتم....یعنی کلاً بازی خانواده ی Watanabe رو دوست دارم، الخصوص پدرش Ken-سان رو.....
این رو باید بگم که An رو به عنوان یه دوبلور قبول ندارم....ولی خیلی خوب نونست که صداش رو برای شخصیت Oei تغییر بده...که واقعاً از صدای جدیدش خوشم امد...و نظرم رو عوض کرد.

attachment.php

The Empire of Corpses
یعنی فقط ژاپنی هان که میتونن همچین انیمه هایی رو بسازن :d
داستان فک کنم تو زمان انقلاب صنعتی باشه...بشر با کمک گرفتن از یه دانش ممنوعه که از ویکتور فرانکشتن باقی مونده...تونستن مُردگان رو دوباره به زندگی برگردون.....این دانش یک نقص بزرگ داره و مُردگانی که زنده میشن، هیچ روح و اراده ای از خودشون ندارن و درواقع روح ـشون به بدن باز نمیگرده (همون مسئله ی 21گرم ای که دکتر Duncan MacDougall مطرح کرده که بعد از مرگ 21گرم از وزن بدن انسان کم میشه، که گفته میشه 21گرم، وزن روح ـه)و دولت ها با کمک گرفتن از همین دانش و نقص از مُردگان مثل یه برده برای انجام کارها استفاده میکنن
حالا دکتر جان واتسون تو این فکره که بتونه این نقص رو برطرف کنه و بطور کامل یه مُرده رو به زندگی برگردونه و مابقی ماجرا که خودتون تو انیمه ببیند.

خیلی نتوستم با موضوع انیمه کنار بیار.....ولی در کل انیمه ی قشنگ و خوش ساختی بودش....گرافیک انیمه، بینظیر بودش، صدا گذاری انیمه میشه گفت که بی نقص بود....دوبله ی انیمه بی شک شاهکار بودش...ترکیب صداهایی رو میشنیدم که عمراً میتوسنتم تو هیچ انیمه ی دیگه ای بشنوم...که به بهترین شکل ممکن از صداها استفاده کرده بودن...Wit Studio همیشه تو اینطور موارد خیلی خوب میکنه.

attachment.php
attachment.php

Yokokuhan
Prophecy
داستان در مورد یه پسر جوانه که به نوعی از اجتماع زخم خورده و قصد داره که با مجازات کردن افراد: ریاکار، ظالم و فاسد جامعه....به مردم پیام خودش رو منتقل کنه و مردم رو یه تکونی بده...که با انجام اینکارها از طرف مردم، به مرد روزنامه ای معروف شده که اخبارش رو از طریق اینترنت به صورت زنده پخش میکنه.

از وقتی که اولین تبلیغ Live-Action رو دیدم عاشقش شدم....هر چند که از مانگاش و داستانش اطلاعای نداشتم...ولی موضوع Live-Action برام جالب بودش...
تا اینکه دیشب فرصتی پیدا کردم و فیلم رو دیدم...........از بازیگرهای بسیار بسیار خوبی استفاده کرده بودن، هر چند که هیچ دوست نداشتم بازی Toda Erika رو تو یه کار جدی ببینم و بیشتر بازی کمدی ـش رو قبول دارم....ولی تو فیلم، خوب بازی کرد و راضی بودم ازش.
روند فیلم برای یه Live-Action واقعاً خوب بودش....و پایان اون هم برای سلیقه ـم، چندان بد نبودش...هر چند نمیدونم که این پایان فیلم، چقدر به داستان اصلی تو مانگا نزدیک بودش....ولی در کل بد نبودش

Attachments

• 33259.jpg
    33259.jpg
    73.3 KB · مشاهده: 104
  • 33261.jpg
    33261.jpg
    123.2 KB · مشاهده: 118
  • 32491.jpg
    32491.jpg
    120.5 KB · مشاهده: 288
  • 31900.jpg
    31900.jpg
    98.4 KB · مشاهده: 120
  • 31249.jpg
    31249.jpg
    64.8 KB · مشاهده: 112
  • 31606.jpg
    31606.jpg
    97.4 KB · مشاهده: 124
  • 31156.jpg
    31156.jpg
    121.1 KB · مشاهده: 121
  • Subete ga F ni Naru.jpg
    Subete ga F ni Naru.jpg
    98.3 KB · مشاهده: 119
  • Boku dake ga Inai Machi.jpg
    Boku dake ga Inai Machi.jpg
    94.1 KB · مشاهده: 117
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: abouzar337
ماشالا چقدر اچی باز داریم اینجا ;;)

اگه به اچی علاقه داره Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai به هیچ وجه از دست نده داستان کارکتر ها موسیقی دوبله اپنینگ اندیگ همه درجه یک و مهمتر از همه ojou laugh ! :d

این لیست رو زدم برای همین اچی بودنش....

که اینطور.....رو Shimoneta برنامه ریزی میکنم

اگه المان خوب و سازنده داری، بگو D:

من چون شونن اکشن فانتزی دوست دارم، برای همین از Nanatsu no Taizai خیلی خوشم اومد! :x
اولاش رو زیاد دوست نداشتم،ولی رفته رفته که کاراکترهای مهم وارد داستان شدن خیلی جذاب تر شد! :biggrin1: و الانم منتظر فصل دومشم:(( :(( ولی معلوم نیست کجاست:( میترسم آخرش مثل شینگکی بره برا دو قرن دیگه:|

هنوز قسمت اول Nanatsu no Taizai رو تو آرشیو درآپ ـی هام دارم که حتی یک ثانیه ـش رو نگا کردم D:
میرم بقیش رو هم میارم....برای فصل دومش هم که داشتم این لیست رو در می آوردم....دیدم که تایید کردن برای امسال، ولی حواسم نبود که فصلش رو چک کنم (":

این Shimoneta واقعا هیچی نداشت جزء ی سری حرفا و صحنه های سنگین +18 . خدایش نمیدونم چجوری میگن "داستان و موسیقی و ... درجه یک ِ":)) بجای این . Prison School ُ بهشون پیشنهاد بده که هزار پله از Shimoneta بالاتره
Nanatsu no Taizai هم شونن خیلی خوبیه . تنها مشکلش شاید بشه گفت اینه که شروع انچنان خوبی نداره که اونم بعد از چند قسمت با ورود چندتا شخصیت خوب اوکی میشه. درکل من که از دیدنش لذت بردم نظره اونایی هم که دیدن اکثرا مثبت بوده . فصله دومشم تو راه ِ

Prison School رو ننوشتم، چون برای خودم دارم میارمش D:
Vol.6 بلوری انیمه همین دیروز امد...اونهایی که نسخه ی بلوری ـش رو میخوان....بهترین فرصت برای دانلودشه.
قبلاً هم قسمت اول Live-Actionـش رو دیدم....اون تیکه ی گوشی موبایل تو **** .... جالب بودش، ولی گفتم بهتره که منتظر بشم تا بلوری انیمه ـش تکمیل بشه...تا اول انیمه ـش رو ببینم، و با دوبلورهاش حال کنم و بعدش Live-Action رو سر فرصت ببینم :d

Bokura wa Minna Kawaisou
یه کار کمدی و تا حدی رومنس متوسط. دراپ در وسط قسمت اول. از آرتش هم خوشم نیومد:biggrin1:

Saenai Heroine no Sodatekata
Body of ARAJIF

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai
انیمه اچی آبگوشتی. قرار بود مرزهای ژانر رو جابجا کنه اما به جز چند تا جابجایی لباس زیر کاری نکرده.

Nanatsu no Taizai
عجق من:biggrin1: یه اکشن شونن با کمی اچی (که اچی هم نیست به اون صورت). و کلی عناصر خفن مثل شوالیه ها، خوناشام ها، جادوگرها، شیاطین
غول ها، سامورایی ها، ناروتو، وان پیس، لوفی، گینتوکی و غیره:biggrin1:
یه اکشن اغراق شده خرکی. در این حد که از سی و پنج کیلومتری به هم نیزه پرت می کنن و با یه مشت نصف یه کوه متلاشی میشه!

دقیقاً همون چیزی ـه که فری تیل قرار بود باشه و نشد.

محمدعلی، اچی باز بودی ما خبر نداشتیم :d
یه چندتا اچی توپ معرفی کن ببینم :d

منم ناناتسو رو دیدم و تاییدش میکنم :biggrin1: فقط شروعش همونطوری که بچه‌ها گفتن یکم کنده و باید بره جلوتر تا شخصیتا وارد داستان بشن.

Saenai Heroine no Sodatekata رو فقط قسمت 0اش رو دیدم و ماشالله کلا اسم قسمت فن سرویس بود..... دیگه خودت تصور کن چه وضعیتی داشته :biggrin1: شخصیتا جالب به نظر میومدن و توی همین قسمت اول یه رگه‌های (ضعیفی) از کمدی خوب رو میشد توشون دید (هرچند بین یه دنیا فن سرویس غرق شده بود) ولی خب نمیدونم توی قسمتای بعدی چه اتفاقی میوفته و ممکنه جلوتر کلا به گند کشیده بشه :biggrin1:

که اینطور، Nanatsu no Taizai رو حتماً میارم

دلیل خاصی داره که Saenai رو ادامه ندادی؟

++++++++++++++

کسی نظری درباره ی Oreimo نداره...فک کنم خیلی معروفه، تقریباً از وقتی که انیمه بین شدم...همیشه جلوی چشمم بوده :|
دو فصل هم هستشا

آخرین ویرایش:
در راستای اینکه اینجا جمع ژاپنی بازها جمع ـه و منم که وظیفه ی الهی خودم میدونم به تبلیغ این بازی بپردازم بگم که تریلر ژاپنیه Life Is Strange اومده :x :x :x :x :x :-"

watch?v=e-hWIH_2kBg

فقط یک مورد بسیار رو اعصابی که هست.... دوبله ژاپنی خارج از ژاپن منتشر نمیشه :) من چی بگم به SE آخه؟ :| کرم دارن؟ :(( :(( میخواااااااااااام :(( :(( :((

حقیقتا دوز فن سرویسش یکم زیادی بالا بود برای همین یکم زیر دلم زد. حالا شاید بعدا ادامه‌اش بدم :biggrin1:

که اینطور....

در راستای اینکه اینجا جمع ژاپنی بازها جمع ـه و منم که وظیفه ی الهی خودم میدونم به تبلیغ این بازی بپردازم بگم که تریلر ژاپنیه Life Is Strange اومده :x :x :x :x :x :-"

watch?v=e-hWIH_2kBg

فقط یک مورد بسیار رو اعصابی که هست.... دوبله ژاپنی خارج از ژاپن منتشر نمیشه :) من چی بگم به SE آخه؟ :| کرم دارن؟ :(( :(( میخواااااااااااام :(( :(( :((

امیرحسین....همچین هم دوبله ی زیاد شاخی نبودشا.....رفتن سراغ عتیقه ها....Tanaka Kumi و Lynn اخه چین که برای دوبله انتخاب کردن :d
صدای همچین یونیکی نداشتن و بیشتر یه کار تقلیدی بودش

- - -ویرایش - - -

بالاخره مراسم Academy Award ژاپنی ها دیشب برگذار شد.....
attachment.php

از بین چهارتا نامزد بهترین انیمه ی سال

The Anthem of the Heart

attachment.php

Miss Hokusai

attachment.php

Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’

attachment.php

Love Live! The School Idol Movie

attachment.php

Bakemono no Ko

attachment.php

انیمه ی Bakemono no Ko بهترین انیمه ی سال انتخاب شد......

P.S
دیروز هم زیرنویس انگلیسی انیمه امد....هر کی که میخواد...بهترین موقعیت برای دانلوده

- - -ویرایش - - -

+++++++++++++++++

انیمه ی Isshuukan Friends رو یادتون هست که بهار 2014 امد.....

attachment.php

دو سه روز پیش خبری امد که بر اساس داستان مانگای اون، Live-Action ای در حال ساخته با بازی Haruna Kawaguchi و Kento Yamazaki

attachment.php

بازیگر نقش پسره....بدک نیست، و اولین و آخرین کاری که ازش دیدم تو Live-Action سریالی دفتر مرگ، تو نقش L بودش که همین سال پیش امد و تو همون قسمت اول درآپ ـش کردم :d بازیش تو دیوار بود

بازیگر نقش دختره هم خیلی بهتر از پسره هستش....اولین و آخرین کاری که ازش دیدم تو سریال کاراگاه علیه کاراگاه (tantei no tantei) بودش که نقش مکمل Kitagawa Keiko رو بازی میکرد.
Haruna چان...به نظرم عیب ـش فلترون بودنشه :d که البته به نظرم تو این Live-Action هم همچین تو جاده خالی نزدن...از یه بچه ی دبیرستانی چه انتظاری میشه داشت :p

attachment.php

داستانش اینقدر که کلیشه ای و نخ نما بودش، که انیمه ـش رو تو همون سه قسمت اول درآپ کردم...ولی برای اونهایی که انیمه رو ندیدن....داستانش در مورد یه دختری ـه که هر جمعه شب، مُخش ریست میشه و حافظه ی یک هفته ی اخیرش Delete میشه LOL

همون طور که از انیمه ـش هیچ انتظاری نداشتم، از Live-Actionـش هم هیچ انتظاری ندارم (": ......ولی صب میکنم تا اولین Trailerـش

Attachments

• JapanAcademyPrizeFilm.jpg
    JapanAcademyPrizeFilm.jpg
    14.8 KB · مشاهده: 126
  • 27714.jpg
    27714.jpg
    100.3 KB · مشاهده: 138
  • 30278.jpg
    30278.jpg
    144.1 KB · مشاهده: 131
  • 30657.jpg
    30657.jpg
    112.6 KB · مشاهده: 139
  • 30187.jpg
    30187.jpg
    84.4 KB · مشاهده: 137
  • 22414.jpg
    22414.jpg
    95 KB · مشاهده: 137
  • 148820.jpg
    148820.jpg
    98.9 KB · مشاهده: 133
  • news_header_1weekfriends_20160302_01.jpg
    news_header_1weekfriends_20160302_01.jpg
    144.4 KB · مشاهده: 124
  • news_thumb_1weekfriends_20160302_03.jpg
    news_thumb_1weekfriends_20160302_03.jpg
    24.6 KB · مشاهده: 120
آخرین ویرایش:
59947216688264454686.jpg

درووووووود و بسی درووووووود....
خخخخخ...
من آمدم....
:-"

روی Energy-Saving Mode منو گذاشته بودن - دیگه بزور اومدم بیرون...
خوب خوب کلی کارای انیمه ای سوپر Old انجام دادم...

البته بهتره واضح تر کنم نشستم خودم رو سوپر خفه کردم با سری Gundam

Gundam
Zeta Gundam
Gundam Wing
0080
Victory
Unicorn
رو دیدم...
#:-s:bighug::d

الان جوری شده که مامان و بابا و هرکی رو میبینم به صورت یک Gundam مشاهده میشن...
خخخخخ....

آها - بزارید مورد علاقه ترین گاندامم رو بهتون بگم :

RX-78-2
بنظرم واقعا کلاسیک ترین طراحی رو داره...
^___^

خوب خوب گاندارم رو بزاریم کنار بجز این نشستم فکر کنم چند ده قسمت عقب بودم Dragon Ball Super رو دیدم که خوب بد نیست ولی نمیدونم...
بازم باحاله...

4 قسمت دیجیمون هم با تمام احترام بنظرم به نسبت طراحی هارو میتونستن قوی تر کنن حالا نمیدونم بچه هایی که دیدن نظرشون چیه !؟
طراحی ها افت داشته یا شاید من درکش نمیکنم...
$__$

واو راستی
AsaraymA
شدیدا مرسی ازت آریا سنپای...
عالی بووووود...

البته دروغ نگم بهترین خبر JoJo بود - خدا کنه همینطوری تا آرک های دیگش ادامه بدن...
یکی از بهترین و یونیک ترین انیمه های اخیر هست...

از لحاظ مانگا خوانی در درجه 0 قرار داشتم هیچی نخوندم...
(____(

بجاش نشستم Bloodborne رو دوباره بازی کردم...
خخخخخخ....

حالا بازم میام...
خواستم بگم هستم که یادتون نره منو...
بلیییییییییییییییی...

^________^
^_______^
^______^
^_____^
^____^
^___^
^__^
^_^

============

اوه راستی راستی خلیل - دونو :

لینک این مراسم ژاپنی رو داری ؟!
سابش هم کردن !؟

[MENTION=95]Police _ 110[/MENTION]
ولی بازم حال میده بازی کردنش با دوبله ژاپنی:-" ، صدای مکس هم کاوایی بود خوشمان آمد:-" :)) گرچه رفتم دیدم کلا 2-3تا انیمه بیشتر کار نکرده و گویا چیزای تو دیواری بودن:-"
ولی کلا این حرکتشون رو اعصابه دوبله های موجود رو نمیزارن تو بازی:| یه چیزی مثل MGS حسرت به دلمون گذاشت آخر :( ... البته یه بازیی هم بود از همین SE ، دوبله ژاپنی رو به عنوان DLC میفروخت:)

- - -ویرایش - - -

دوستان لطفا بهم چندتا انیمه معرفی کنین که پر باشه از تفنگ و گلوله و صحنه های اکشن ( تاکید روی تفنگ ) :d
مرسی

Black Lagoon
Jurmongaund
البته احتمالش زیاده هر دوتای اینا رو دیده باشی:-"

دوستان یه خبر وحشتناک

گینتاما داره وارد آرک پایانیش داره میشه.و Sorachi هم گفته نمیدونه کی تموم میشه دقیقا شاید امسال تموم شد شایدم سال بعد ولی مهم اینه که داره تموم میشه. :((

امیدوارم که فقط داستان اصلی تموم بشه و فرعی ادامه داشته باشه ولی اونطور که بوش میاد کلا میخواد تموم کنه. :((

اصن نمیشه با این گینتاما و شخصیتاش خداحافظی کرده از اونایی هستش باید تا قیامت ادامه داشته باشه.:((

ژانر کمدی کلا چند سالی هست داره منقرض میشه حالا اینم تموم بشه که ......

Dante Never Cry

علی من قبل از اینکه فصل 2 رو ببینم خیلی از انیمه بد شنیده بودم. یعنی انقدر که اصلا بعد از اتمام فصل اول نرفتم سراغش. گفتم خوب مزخرفه چه کاریه ببینم. در نتیجه انتظارم خیلی پایین بود اما بعد که دیدم واقعا از تصوراتم بهتر بود. در اینکه از منظر شخصیت با شماره اول فرسنگ ها فاصله داره شکی نیست. اما بیس داستان واقعا عالی بود. یعنی با سلیقه من خیلی جور بود. داستانش واقعا خوب بود. ایکاش شخصیت های بهتری طراحی میکردن اما در کل اصلا انیمه بدی نبود. به هیچ عنوان.

Police _ 110

فیلم هم مگه داره؟

دوستان یه خبر وحشتناک

گینتاما داره وارد آرک پایانیش داره میشه.و Sorachi هم گفته نمیدونه کی تموم میشه دقیقا شاید امسال تموم شد شایدم سال بعد ولی مهم اینه که داره تموم میشه. :((

امیدوارم که فقط داستان اصلی تموم بشه و فرعی ادامه داشته باشه ولی اونطور که بوش میاد کلا میخواد تموم کنه. :((

اصن نمیشه با این گینتاما و شخصیتاش خداحافظی کرده از اونایی هستش باید تا قیامت ادامه داشته باشه.:((

:| چی؟ :|

یکی به اون مردک بگه مگه دست خودته؟ :|

روزی که گینتاما بهترین انیمه دنیا (سلیقه هیچ ربطی نداره گینتاما بهترینه و شکی درش نیست :d ) تموم بشه باید عزای عمومی اعلام بشه :((

آخه یعنی چی؟ :( حتی فکر کردن بهشم افسردم میکنه :(

دوستان یه خبر وحشتناک

نگو !
1b2q_giphy.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or