Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا من اولین انیمه ای که دیدم. Wellcone to n.h.k بود، هنوزم از همه انیمه ها بیشتر دوسش دارم، ولی ویدیو با زیر نویس هماهنگش گیر نمیاد همش باید دستی سینک کنم کسی داشت لطف کنه لینکشو بده, کلا این سه تا انیمه زیر زیر نویساشون با فیلماشون هماهنگ نیست گاهی هم زیر نویس انگلیسی رو خود فیلمه کارو خراب میکنه

Wellcome to n.h.k
Lovely complex
Neon genesis

هر کی این سه تا رو با زیر نویس سینک برام ردیف کنه پول میدم بهش یا اصلا ناهار مهمون من. :/

آخرین ویرایش:
آقا من اولین انیمه ای که دیدم. Wellcone to n.h.k بود، هنوزم از همه انیمه ها بیشتر دوسش دارم، ولی ویدیو با زیر نویس هماهنگش گیر نمیاد همش باید دستی سینک کنم کسی داشت لطف کنه لینکشو بده, کلا این سه تا انیمه زیر زیر نویساشون با فیلماشون هماهنگ نیست گاهی هم زیر نویس انگلیسی رو خود فیلمه کارو خراب میکنه

Wellcome to n.h.k
Lovely complex
Neon genesis

هر کی این سه تا رو با زیر نویس سینک برام ردیف کنه پول میدم بهش یا اصلا ناهار مهمون من. :/

تو اکثر موارد، معمولاً خودم زیرنویس های انیمه ـم رو هماهنگ میکنم....ولی چون این سه تا انیمه ای که گفتی، رو خیلی وقت پیش دیدم، دقیق خاطرم نیست که خودم Re-sync کردم یا از همون اول با چیزی که دانلود کردم هماهنگ بودش....

در هر حال هر سه تا زیرنویس رو گذاشتم، تست ـشون کن

Attachments

• Like
Reactions: abouzar337
امشب از اون شب های عرفانی بود! :-" نشستم هارد قدیمیم رو وصل کردم و رفتم سراغ آهنگ انیمه ها :دی
فول متال ، فیت زیرو ، آنو هانا ، گوسیک ، سیلور اسپون و ...
بازم مثل همیشه که نمیشه من برم تو پوشه ی F/Z و قسمت 11 رو نبینم!!! نشستم اون و یکی دو جای دیگه رو دیدم:-"
اما خوب...برای امشب بسه! :دی یه سری دیگه هم بزارم برای فردا! :-" برم ادامه ی مسابقه ی حساس ـه Ace of the Diamond رو ببینم :-"

آریا یه Gif گذاشت،فعلا دو نفر جذب شدن :دی
---
خوب... آقا چه وضعشه بعد از 10 قسمت باختن تو فینال:(( از اون بدتر سال سومی ها...:(
فعلا هم که تیم جدید...اینا واقعا میخوان بشن تیم اصلی؟ :p مال این حرفان اصلا؟ :p
کلهم اجمعین کاریزمای تیم ترکیده! افتاده دست یه مشت بچه گوگولی مگولی:-" مربی هم که بره دیگه... :|
حالا امیدوارم یه چیزایی از خودشون نشون بدن! گرچه من قبول نمیکنم تیم قبلی به کشوری نرسیده،بعد این تیم مثلا بخواد برسه:| اونم وقتی تیم اصلیه حریف فقط یک بازیکن کلیدیش رو از دست داده:-"

ولی این سال سومی ها رفتن،حس و حال منم رفته:( خیلی خوب بودن!:( از همه بیشتر هم از رفتن کریس ناراحتم:(( درسته بازی نمیکرد،ولی من همش منتظر تمرینات و حضور پررنگ ترـه کریس بودم:( کاراکتر محبوبم بود:-" (هست:دی )

چیزی به پایان فصل اول نمونده...و فصل دوم رو هم دانلود نکردم:| چه وضعشه آخه:|

دوستان انیمه بین این سایت کسی رو سراغ دارن که انیمه های با کیفیت بلوری-HD DVD روی هارد و دی وی دی بفروشه؟:دی
منظورم از بلوری-HD DVD کیفیت درست و حسابی در حد فن سابایی مثل Coal Girls ـه نه انکد:دی کلا دنبال انکد نیستم حتی انکد 4K:دی
همیشه برام سوال بوده که چرا برای هیچ کس از انیمه بینها کیفیت مهم نیست، خودم هیچ وقت بلیچ رو مثلا ندیدم چون کیفیت نسخه انکدش چشمام رو کور میکرد:دی
این کسایی که سفارش دانلود میگیرن هم بیخیال، تجربه شو داشتم بعضیاشون که اصلا ممکنه هارد آدم رو بخورن یه آبم روش:دی
به هر حال کسی اینجا مثل من هست یه ندایی بده راهنمایی کنه:دی

دوستان ترو خدا یکی بگه اهنگای این بلیچ رو از کجا باید بگیرم :((.
راستی naruto قسمت 451 هم اومد :d بزنم دان شه ببینم چه چیزی درباره ی این ایتاچی داره که به ما بگه

دوستان ترو خدا یکی بگه اهنگای این بلیچ رو از کجا باید بگیرم :((.
راستی naruto قسمت 451 هم اومد :d بزنم دان شه ببینم چه چیزی درباره ی این ایتاچی داره که به ما بگه
برای ساندترک اینجا خوبه. ببین چیزایی که میخوای رو داره یا نه: Anime MP3 Downloads - Anime OST Soundtracks
ناروتو هم به نظرم بشین مانگاش رو تا آخر بخون اگه نخوندی:دی آدم وقتش 24 ساعت آزاد هم باشه باز وقت تلف کردنه دیدنش و میشه جاش کلی انیمه ی بهتر دید:دی از ایتاچی هم چیزی بگن فایده نداره گفتنیها تو مانگا گفته میشه، اگه تو مانگا گفته نشده باشه هر چی نشون بدن سندیت نداره:دی

سلام

دوستان بزرگ ، لطفاً انیمه ای مثل Ano Natsu de Matteru بهم معرفی کنید . ممنون

با سوژه کاملاً مشابه ولی کمی کلاسیک و قدیمی : Onegai Teacher

خوب... آقا چه وضعشه بعد از 10 قسمت باختن تو فینال:(( از اون بدتر سال سومی ها...:(
فعلا هم که تیم جدید...اینا واقعا میخوان بشن تیم اصلی؟ :p مال این حرفان اصلا؟ :p
کلهم اجمعین کاریزمای تیم ترکیده! افتاده دست یه مشت بچه گوگولی مگولی:-" مربی هم که بره دیگه... :|
حالا امیدوارم یه چیزایی از خودشون نشون بدن! گرچه من قبول نمیکنم تیم قبلی به کشوری نرسیده،بعد این تیم مثلا بخواد برسه:| اونم وقتی تیم اصلیه حریف فقط یک بازیکن کلیدیش رو از دست داده:-"

ولی این سال سومی ها رفتن،حس و حال منم رفته:( خیلی خوب بودن!:( از همه بیشتر هم از رفتن کریس ناراحتم:(( درسته بازی نمیکرد،ولی من همش منتظر تمرینات و حضور پررنگ ترـه کریس بودم:( کاراکتر محبوبم بود:-" (هست:دی )

چیزی به پایان فصل اول نمونده...و فصل دوم رو هم دانلود نکردم:| چه وضعشه آخه:|

آخ آخ .. داغ دلمونُ تازه کردی .. چقدر من سر این باخت بهم ریختم. :d

کریس، تتسو، جون ... همشون عالی بودن.
138787123862841.gif

قبول دارم باخت شوکه کننده ای بود. منم وقتی میدیدم یه جورایی باورم نمیشد .. همش به این فکر می کردم که آخر هر اپیزود گفته میشد "بیاین قهرمان مسابقات کشوری بشیم" و ایندفعه بعد از باخت، دیگه اون جمله رو نشنیدیم!! :-s
و همونطور که اشاره کردی، کلی کارکتر خوب سال سومی داشتیم که جای خالیشون حتماً حس میشه ... هر چقدر هم تو ادامه شخصیت پردازی خوب و جالب بشه بازم یه جورایی دلت واسه کارکترهای قدیمی تنگ میشه.

من که سعی کردم نقطه مثبت این چرخش داستانی و باخت ناخوشایند رو ببینم .. اینکه حالا میشه از نو کارکترهای جدید ساخت، بهشون رنگ و رو داد و همین کارکترهای گوگولی رو کارکترهای خوب و با جذبه ای کرد. :d و اینکه فکر می کنم تو اون نقطه، ساوامورا و فورویا هم در حدی نبودن که بشه تو مسابقات کشوری روشون حساب کرد .. ثبات کاریشون به عنوان پیچر آنچنان قابل اتکا نبود .. یعنی این باخت و احساسی که تجربه کردن باعث شد زمینه پیشرفت بهتر ساوامورا و فورویا به وجود بیاد و اونا به عنوان پیچر رشد بهتری داشته باشن.

در کنار این جریانات، چیزی که من بهش باور پیدا کردم اینه که مانگاکای ایس آدمُ ناامید نمی کنه .. با دل و جرات داستان پردازی کرده و حتی تو ادامه هم به قوت سابق کارشُ ادامه میده. @};-

آخرین ویرایش:
از ایتاچی هم چیزی بگن فایده نداره گفتنیها تو مانگا گفته میشه، اگه تو مانگا گفته نشده باشه هر چی نشون بدن سندیت نداره:دی

این قسمتهایی که داستان ایتاچیه داستان کل زندگیشه که تو مانگا هم نیست و از روی رمانی که راجع به ایتاچیه ساخته شده پس سندیت داره :d

[MENTION=54185]empror[/MENTION] 69 و [MENTION=110377]Venom Snake[/MENTION] و [MENTION=93895]Lord Odin[/MENTION] و [MENTION=16393]Trunks[/MENTION] و بقیه ی وان پیس بین ها!!!
کجایید برادران من!!! کجایید که این چپتر بس بنیان افکن بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10000000/10 امتیازش :|

اصلا همین دو عکس :

یعنی نابود کرد :| دقیقا منم مثل کلاه حصیری ها کاملا However رو نادیده گرفتم و تا لود شدن صفحه ی بعد و تاکید Inu ، کپ کلاه حصیری ها واکنش نشون دادم! :-" (و توی واتساپ هم بین دوستان رفتم 24676876 شکلک کف کردگی گذاشتم! :| )
همینطور که در حال کف کردنیم و اطلاعات خفن از رافتل و اینا میدن، یهو میگن 2تا دست بیگ مام و کایدو هست! :|
بعد میگن خاندان مومونوسکه کسایی بودن که اینا رو حکاکی کردن!
و بعد میگن بابای مومونوسکه با راجر همراه بوده!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب من چی بگم؟ :| نابود شدم این چپتر خو! :| :| :| چه وضعشه :|

@empror 69 و @Venom Snake و @Lord Odin و @Trunks و بقیه ی وان پیس بین ها!!!
کجایید برادران من!!! کجایید که این چپتر بس بنیان افکن بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10000000/10 امتیازش :|

اصلا همین دو عکس :

یعنی نابود کرد :| دقیقا منم مثل کلاه حصیری ها کاملا However رو نادیده گرفتم و تا لود شدن صفحه ی بعد و تاکید Inu ، کپ کلاه حصیری ها واکنش نشون دادم! :-" (و توی واتساپ هم بین دوستان رفتم 24676876 شکلک کف کردگی گذاشتم! :| )
همینطور که در حال کف کردنیم و اطلاعات خفن از رافتل و اینا میدن، یهو میگن 2تا دست بیگ مام و کایدو هست! :|
بعد میگن خاندان مومونوسکه کسایی بودن که اینا رو حکاکی کردن!
و بعد میگن بابای مومونوسکه با راجر همراه بوده!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب من چی بگم؟ :| نابود شدم این چپتر خو! :| :| :| چه وضعشه :|
موافقم ! این چپتر اصلا سوراخمون کرد با این همه سورپرایز ! :| یه جهش فوق العاده بزرگ تو داستان اتفاق افتاد :| در اینده چه ارکی داشته باشیم ! my body is not ready yet :hurted1:

آخرین ویرایش:
دوستان انیمه بین این سایت کسی رو سراغ دارن که انیمه های با کیفیت بلوری-HD DVD روی هارد و دی وی دی بفروشه؟:دی
منظورم از بلوری-HD DVD کیفیت درست و حسابی در حد فن سابایی مثل Coal Girls ـه نه انکد:دی کلا دنبال انکد نیستم حتی انکد 4K:دی
همیشه برام سوال بوده که چرا برای هیچ کس از انیمه بینها کیفیت مهم نیست، خودم هیچ وقت بلیچ رو مثلا ندیدم چون کیفیت نسخه انکدش چشمام رو کور میکرد:دی
این کسایی که سفارش دانلود میگیرن هم بیخیال، تجربه شو داشتم بعضیاشون که اصلا ممکنه هارد آدم رو بخورن یه آبم روش:دی
به هر حال کسی اینجا مثل من هست یه ندایی بده راهنمایی کنه:دی

من زیاد انیمه BD دارم ، اگه هم شهری هستی ، هارد بیاری برات میریزم ، البته رفاقتی نه پولی ...

جدای از تمام چیزهایی که درباره bleach گفته شده ولی در زمینه موسیقی در کنار naruto همیشه از بهترین های سبک خودش بوده،همیشه دلم می خواست همچین موسیقی متن با کیفیتی در one piece هم باشه،نه اینکه موسیقی one piece بده ولی اصلا در حد naruto و bleach نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or