Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام

ممدعلی خو چیزی نگفته بنده خدا .
درنتیجه ، 3 روز اونم میدیم به تو و 1 روزم اشانتیون میذاریم روش و سر جمع 1 هفته میفرستیمت مرخصی خیرشو ببینی :دی
عجب نامردیه:-" البته من به UD کاملا اطمینان دارم! :دی
آها مرحوم محمدعلی ( Ooops ) هم اگر اشتباه نکنم امتیازش +9 بود به UD ! :دی (امتیاز دقیقش رو یادم نیست:-" ولی مربوط به دوران F/Z بود بحث:-" )

سلام
عجب نامردیه:-" البته من به UD کاملا اطمینان دارم! :دی
آها مرحوم محمدعلی ( Ooops ) هم اگر اشتباه نکنم امتیازش +9 بود به UD ! :دی (امتیاز دقیقش رو یادم نیست:-" ولی مربوط به دوران F/Z بود بحث:-" )
من اهل درام نیستم کلاً .
باراکامون هم خیلی عجیب بود که خوشم اومد ازش . نصف بیشترش به خاطر دختر بچهه بود فکر کنم .
اینم الان باید خیلی بیکار باشم که وقت بذارم دانلودش کنم و بعدم ببینمش .

دوستان یه انیمه ی جدید که خوب باشه معرفی کنید تازه fullmetal رو تموم کردم یه چیز باحال در اون حد میخوام راستی این hunter x hunter چطوریه تعریفشو شنیدم یکم دربارش توضیح بدید ممنون

کلا هر چی کارو بار داری جمع کن فقط برو بشین hunter X hunter ببین :bighug:
خیلی خوبه ببین چی میگم===> یعنی خـــیـــــلــــی خوبه :d

انیمه mirai nikki رو دیدید؟ من که نتونستم تحمل کنم، درآپ شد رفت :|
این چی بود آخه، اصلا خوب نبود

سلام

من اهل درام نیستم کلاً .
باراکامون هم خیلی عجیب بود که خوشم اومد ازش . نصف بیشترش به خاطر دختر بچهه بود فکر کنم .
اینم الان باید خیلی بیکار باشم که وقت بذارم دانلودش کنم و بعدم ببینمش .
خوب دیگه! همین رین چان(دختر بچه ی UD ) باعث میشه عاشق انیمه بشی:x

Usagi Drop-BRAKAMON-Natsume Yuujinchou-ano hana-Kimi To Boku
اینارو باید تو یه موقعه دید که یه چای سبزی داشته باشی و عینه پیر مرد ها ساکت بشینی نگاه کنی و از چای سبزه ات لذت ببری!!:d
کلا دیدن اینا یه حسه غریبی به ادم میده نمیدونم چرا!!!!!!

اشتباهی به جایه Natsume Yuujinchou انیمه Nanatsu no Taizai گذاشتم#:-s
ممنون از NoctisSasuke جهت یاد اوری:d

آخرین ویرایش:
Usagi Drop-BRAKAMON-Nanatsu no Taizai-ano hana-Kimi To Boku
اینارو باید تو یه موقعه دید که یه چای سبزی داشته باشی و عینه پیر مرد ها ساکت بشینی نگاه کنی و از چای سبزه ات لذت ببری!!:d
کلا دیدن اینا یه حسه غریبی به ادم میده نمیدونم چرا!!!!!!

Natsume Yuujinchou رو هم ببر تو لیست :d

برا من از نظر حس خوب دادن انیمه رو دست Natsume Yuujinchou و Kimi To Boku ندیدم :( واقعا آدم روحش آروم میشه اینارو میبینه :(

آدم موقع دیدن اینا دوست داره بالِش رو بغل کنه و بره تو فکر XDDD

انیمه mirai nikki رو دیدید؟ من که نتونستم تحمل کنم، درآپ شد رفت :|
این چی بود آخه، اصلا خوب نبود

برو خدارو شکر کن مرد :| من این زباله رو کامل دیدم :| ورژن دیگش هم Guilty Crownئه که دقیقا همون Mirai Nikkiیه با شخصیتای دیگه :| عین همن بدون هیچ تفاوتی :|

من هنوزم اعصابم خورده از دست دیدن این زباله :|

کسی hai to gensou no grimgar رو دیده ؟ تریلرشو دیدم خیلی باحال بود از شخصیتاش خوشم اومد

1 قسمت فعلا ازش اومده که بد نبود ولی احتمال کلیشه ای شدن رو خیلی داره بدترین چیزشم صدای شخصیت اصلیه که هیچ تناسبی با خودش نداره :| ولی بازم تا اینجا جزو خوبای این فصل به حساب میاد

آخرین ویرایش:
یعنی باورم شه اینجا کسی Akira ندیده؟ :| :دی اذیتم نکنید انصافا :|
من دیدم. اما n سال پیش بوده و هر چی به مخم فشار آوردم چیزی از آخرش جز از کنترل خارج شدن و اینا یادم نیومد:دی
البته این یادمه که هیچ نکته مجهولی برام وجود نداشت:دی
سلام

ملت یا یادشون رفته انیمه رو یا درکش نکردن .
خودم هر جفتش :دی

مسخرم کردی الان ؟
بنت کنم یعنی ؟
:دی
مسخره چی بوده. کاملاً جدی گفتم:دی

یه قضیه غیر علمی ثابت نشده هست به نام تاثیر انیمه اول.
به این صورت که اولین انیمه ای که می بینی آینده انیمه بینی تو رو تعیین می کنه:دی
سلام

ممدعلی خو چیزی نگفته بنده خدا .
درنتیجه ، 3 روز اونم میدیم به تو و 1 روزم اشانتیون میذاریم روش و سر جمع 1 هفته میفرستیمت مرخصی خیرشو ببینی :دی
والا به خدا. اگر دیدی و خوشت اومد یه هفته بنش کن. اگر خوشت نیومد 1 ماه.
خیرشُ ببینی.:دی
برو خدارو شکر کن مرد :| من این زباله رو کامل دیدم :| ورژن دیگش هم Guilty Crownئه که دقیقا همون Mirai Nikkiیه با شخصیتای دیگه :| عین همن بدون هیچ تفاوتی :|

من هنوزم اعصابم خورده از دست دیدن این زباله :|

برام سواله چه طوری Mirai Nikiky رو تا ته دیدین. اعصابتون از فولاد پرمقاومته؟ یا یه جور قرص اعصاب فضایی دارین که هر روان پریشانی ناشی از دیدن شتیجات رو رفع می کنه؟:|

برام سواله چه طوری Mirai Nikiky رو تا ته دیدین. اعصابتون از فولاد پرمقاومته؟ یا یه جور قرص اعصاب فضایی دارین که هر روان پریشانی ناشی از دیدن شتیجات رو رفع می کنه؟:|

اونموقع بچه بودم خام بودم این زباله رو دیدم :| همشم تقصیر این آریائه که بهم داده بود ببینمش :| اون اوایل هرچی میرسید دستم میدیدم اینم جز اونا بود :|

تنها انیمه ای که دیدم و از این بدتر بود Mekaku City Actors بود این یکی واقعا فاجعه به تمام معنا بود :)) البته کامل ندیدم و نصفش رو دیدم و بعد دراپ شد :)) البته یکی بهم گفت که برا فهم انیمش باید با Kagerou Project آشنا باشم که خب من نیستم :d

اونموقع بچه بودم خام بودم این زباله رو دیدم :| همشم تقصیر این آریائه که بهم داده بود ببینمش :| اون اوایل هرچی میرسید دستم میدیدم اینم جز اونا بود :|

تنها انیمه ای که دیدم و از این بدتر بود Mekaku City Actors بود این یکی واقعا فاجعه به تمام معنا بود :)) البته کامل ندیدم و نصفش رو دیدم و بعد دراپ شد :)) البته یکی بهم گفت که برا فهم انیمش باید با Kagerou Project آشنا باشم که خب من نیستم :d

حالا خوبه بهت elfen lied پیشنهاد ندادن!!#:-s
اولین بار بود همچین سبک مهدکودک خشونت میدیدم رسما نفعمیدم چی دیدم!! فقط شبا به این فکر می کردم چرا اینقدر جدی اینا تیکه تیکه میشن؟و من جرا دارم می بینم به جه دلیل و اخرش اصلا این چی داشت که این همه ادم اینو به من معرفی کردن و رتبه اش تو مای انیمه لیست بالاست

@NoctisSasuke
فرشاد باورت میشه منم این آشغال رو کامل دیدم ولی نصف تو اعصابم خورد نشده:)) درسته آشغال بود ولی دیگه اینقدر اعصابم خورد نشد موقع دیدنش:d احتمالا بخاطر این بوده اونموقع حال و روزم خوش بوده:d

ولی از اون بدتر همین Elfen Lied بود:-&یعنی تو هیچ انیمه ایی بیاد ندارم اعصابم اینقدر خورد شده باشه~x(تازه همش رو هم دیدم :|

آقا بالاخره gosick قشنگه یا دارید مسخره میکنید :d
بگیرمش یا نه؟
راستی یه انیمه ترسناکم معرفی کنید که واقعا ترسناک باشه نه چندش اور :/

بگیرمش یا نه؟
فقط این رو بگم، Gosick شاهکاره:bighug::x هر کی هم ندیدش عمرش بر فناست!:> @parham_safa به کمتر از ناظم شدن راضی نیستم ها:d
----
خب طاقتم نگرفت و کل مانگای Boku Dake ga Inai Machi رو خوندم:d فقط از همین الان گفته باشم مطمئنا نه تنها با بهترین انیمه فصل روبرو هستیم بلکه قراره از اون کار های موندگار بشه!:bighug: فقط میترسم تو ادامه انیمه مثل قسمت اول قسمت هایی از مانگا رو حذف کنند!:|البته تو قسمت اول هم چیز زیاد مهمی که به داستان صدمه بزنه حذف نشده بود:-" اینکه انیمه قراره به پایان مانگا وفادار باشه آدم رو امیدوار میکنه... اونم در حالی که مانگا تموم نشده:>

آخرین ویرایش:
بگیرمش یا نه؟
قشنگه . فک نکنم کسی بتونه Gosick رو مسخره کنه :-"
انیمه ترسناکم نداریم، شاید بعضیا Another رو معرفی کنن که نه ترسناکه نه سرو ته داره :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or