Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
حالا چرا قاطی میکنی؟ :d

اون عکس هم ساسکه نیست و برادر عزیز ایتاچیه :d

همونطور که بالایی گفت فعلا صبر کن هنوز خیلی راهه :d
آها اگه ایتاچیه که آره با یه نگاه میتونه شکست بده تو اون عکس شبیه ساسکه شده بود ....

رو سایتاما غیرت داریم دیگه چه کنیم :دی

Sent from my D6603 using Tapatalk

آها اگه ایتاچیه که آره با یه نگاه میتونه شکست بده تو اون عکس شبیه ساسکه شده بود ....

رو سایتاما غیرت داریم دیگه چه کنیم :دی

Sent from my D6603 using Tapatalk

چقدر ایتاچی خفنه که سریع قبول کردی :>

البته بستگی هم داره کی با کی مقایسه میشه :d چون مثلا یکی از دنیای ناروتو که خفن ترینشون یه دهکده رو نابود کرد نمیشه با دراگون بال مقایسه بشه که گوگولی ترین و تازه کار ترینشون خیلی راحت سیاره نابود میکنه :d

در ضمن سایتاما هم خیلی زیاد از حد قوی نشونش دادن و تا اینجا تنها جهت Fun خوب بوده

برید از خدا بترسید اگه همه ی کاگه ها با ناروتو و ساسوکه و کل اکاتسوکی هم جمع بشن بازم نمیتونن سایتاما رو بزنن سایتاما با مشت نیمه جدی:d همه شونو میفرسته اون دنیا

دوستان یه انیمه ی جدید که خوب باشه معرفی کنید تازه fullmetal رو تموم کردم یه چیز باحال در اون حد میخوام راستی این hunter x hunter چطوریه تعریفشو شنیدم یکم دربارش توضیح بدید ممنون

شما برو از روزی بترس که فصل دومش بیاد و همچنان هم نه داستان داشته باشه نه شخصیت درست و حسابی دیگه که رسما همه شخصیتای فصل یک نقش بُز هم نداشتن :d

یه جوری ازش تعریف میکنید انگار بی نقصه :d تنها انیمه بی نقص دنیا گینتامائه و بس :d

اتفاقا تعداد نکته های منفی OPM بیشتر از نکات مثبتش بود :d فقط کیفیت نکته مثبتش بود که یه فصل جلو بردش :d

آمادگی کامل برا دعوا کردن با همتونو دارم :d

آخرین ویرایش:
برید از خدا بترسید اگه همه ی کاگه ها با ناروتو و ساسوکه و کل اکاتسوکی هم جمع بشن بازم نمیتونن سایتاما رو بزنن سایتاما با مشت نیمه جدی:d همه شونو میفرسته اون دنیا

دوستان یه انیمه ی جدید که خوب باشه معرفی کنید تازه fullmetal رو تموم کردم یه چیز باحال در اون حد میخوام راستی این hunter x hunter چطوریه تعریفشو شنیدم یکم دربارش توضیح بدید ممنون

فیلم boruto هم با کیفیت خوب اومده:bighug:

آخرین ویرایش:
Active Raid:دراپ شد:dموندم یبار خودشون این انیمه رو دیدن دادن بیرون یا...... فاجعه است!!
NORN9:هم بعده دیدن 3دقیقه دراپ!!:dاز اون انیمه هایی که 4-5 پسر سینه زده بیرون و خوشتیپ و.. . که دوره یک منور می چزخن!!:d
Boku Dake ga Inai Machi:قسمت اول خوب بود میشه امیدوار بود بهش!!!!تم کارگاهیی و جنایی داره انگاره!!حالا یه چند قسمت دیگه ببینم بعد.......!
Haruchika:دراپ:d
Sekkou Boys:هم شاید بعد چند قسمت دراپ بشه!!سبکش بدجور تکرار دیالوگ ها فوق تکراری ولی میشه به داستان امیدوار بود!!:d
PrinceStride:هم اگه همش مربوط به دویدن باشه مثل free می ره قاطی باقالی ها بعد یه سال عالی از madehouse بعید بود یدفعه بیاد با این سبک شروع کنه کلا madehouse باید دوره انیمه ورزشی رو خط بکشه!!ایکاش می رفت AJIN رو انیمه می کرد!!یه چیزه شاهکار میشد!!
Musaigen no Phantom:اینم که داشت می رفت دراپ بشه ولی رقص اخر لیمبو رسما مجبورم کرد به ادامه دیدن انیمه!!:d
تو عمرم اینقدر انیمه که انتظار می کشیدیم دراپ نکرده بودم که......:|
حالا نمی خواستم بیام دراپ های خودم اینجا لیست کنم ولی این فصل یجورایی تا اینجا واسه من ضعیفترین انیمه هارو داشت!!الا بجز انیمه هایی که فصل چندمشون داره منتشر بشه فاکتور بگیریم عملا چیزه جالبی واسه دیدن نمی مونه!!

- - -ویرایش - - -

فیلم boruto هم با کیفیت خوب اومده:bighug:
hunter x hunter یکی از کاملترین انیمه های هست که اومده و تا الا انیمه ندیدم که از نظر روند منطقی داستان و هیجان و... بهش برسه کلا 1ثانیه رو نباید معتل کنیبه خودت در دیدن این انیمه!!از همه نظر شاهکاره!!!
بعده این code geass رو هم حتما ببین!!این یه شاهکاری هست واسه خودش!!!

یعنی باورم شه اینجا کسی Akira ندیده؟ :| :دی اذیتم نکنید انصافا :|

نمیدونم من درک نکردم یا کلا چیزی برای درک کردن نبود...ولی خب خود انیمه خیلی خوب بود...من که بیشتر از جو و طراحیش لذت بردم، تو هم سعی کن از نیمه اولش و اتمسفر و طراحیش لذت ببری، نه اینکه خیلی خودتو مشغول نیم ساعت اخرش کنی.

پ.ن: مانگا وان پیس هم بلاخره این هفته میاد....چه اسپویلی هم اومده >:):-ss

من هنوز نفهمیدم اینجا دوستان چرا انقدر با Sasuke مشکل دارن :-?? شخصیت به این شاخی :d البته قبول دارم بعضی جاها تصمیمای عجیب غریب گرفته که به ابهتش خدشه وارد کرده ولی اونم برمیگرده به مانگاکا 8-|

شما برو از روزی بترس که فصل دومش بیاد و همچنان هم نه داستان داشته باشه نه شخصیت درست و حسابی دیگه که رسما همه شخصیتای فصل یک نقش بُز هم نداشتن
:d

یه جوری ازش تعریف میکنید انگار بی نقصه
تنها انیمه بی نقص دنیا گینتامائه و بس

اتفاقا تعداد نکته های منفی OPM بیشتر از نکات مثبتش بود
فقط کیفیت نکته مثبتش بود که یه فصل جلو بردش

آمادگی کامل برا دعوا کردن با همتونو دارم

البته OPM کلا این فصل 1 ش فقط هدفش اینه که شاخ بودن سایتاما رو نشون بده و هدف خاصی رو دنبال نمیکنه ولی مثلا الان Villain ی که تو مانگا آورده به شدت شخصیت جالبی داره آدم کلی باش حال میکنه تنها مشکل هم اینه که انقدر سایتاما رو قوی نشون دادن که نمیتونن واسش Challenge جور کنن که همین باعث میشه داستان درست حسابی شکل نگیره :d

حالا نمی خواستم بیام دراپ های خودم اینجا لیست کنم ولی این فصل یجورایی تا اینجا واسه من ضعیفترین انیمه هارو داشت!!الا بجز انیمه هایی که فصل چندمشون داره منتشر بشه فاکتور بگیریم عملا چیزه جالبی واسه دیدن نمی مونه!!

حالا درسته که فصل ناامیدکننده ای بوده تا اینجا ولی به نظرم اینجوری هم نیست که بگیم هیچی نداره
Boku Dake ga Inai Machi
Dagashi Kashi
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
Prince of Stride
Dimension W
Hai to Gensou no Grimgar
هستن که فصل قابل تحمل ( خوبی ) باشه Ajin هم هست که هنوز پخش نشده .
----------------------------------------------------------------------------------------------
یک نکته هم بگم که بعد از خوندن Manhwa های DICE و ToG فهمیدم چه اشتباهی میکردم که وقتم رو با مانگاهای کلیشه ای ژاپنی ها تلف میکردم خیلی خوبن اینا :x
حیف که اینا هیچوقت انیمه نمیشن و یه سری مانگای تکراری و مسخره هر فصل انیمه میشن :(
درکل پیشنهاد میکنم اگه تا الان سمت Manhwa نرفتین حتما اینکارو بکنین

آخرین ویرایش:
سلام
باراکامون رو دیدی؟این اوساگی ورژن درام تر باراکامون حساب میشه یجورایی.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
فکر کنم تنها انیمه سبک خودشه که دوسش دارم .
اگر از این درام تره پس به کار من نمیاد کلاً .
همون بهتر که ندیدمش تا حالا :دی

سلام

نه والا .
حتی سبکشم نمیدونم چیه .
بیا بهم معرفیش گن ، شاید رفتم دیدم :دی
همینی که علی گفت :d
و بگم که به نظرم Usagi Drop >>>>>>>>>>>>>>> Barakamon
باراکامون :x :x :x و Usagi Drop :x :x :x :x :x :x :x :x

الان میاد میگه باراکامون دوست ندارم:|

ویرایش:خوب گویا دوست داشته:-"
پرهام پاشو برو ببین :دی بدت اومد بزن من و محمدعلی رو 3 روز بن کن:(

سلام
همینی که علی گفت :d
و بگم که به نظرم Usagi Drop >>>>>>>>>>>>>>> Barakamon
باراکامون :x :x :x و Usagi Drop :x :x :x :x :x :x :x :x

الان میاد میگه باراکامون دوست ندارم:|

ویرایش:خوب گویا دوست داشته:-"
پرهام پاشو برو ببین :دی بدت اومد بزن من و محمدعلی رو 3 روز بن کن:(
ممدعلی خو چیزی نگفته بنده خدا .
درنتیجه ، 3 روز اونم میدیم به تو و 1 روزم اشانتیون میذاریم روش و سر جمع 1 هفته میفرستیمت مرخصی خیرشو ببینی :دی

در اوساگی من که انیمه شو دیدم خیلی هاطرات خوبی به جا گذاشته بود ولی چند صفحه قبل دوستان که آخرشو تو مانگا رو تعریف کردن کلی خورد تو ذوقم.به قولی مای بلیف ایز شیکن

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or