zack fair
کاربر سایت
آها اگه ایتاچیه که آره با یه نگاه میتونه شکست بده تو اون عکس شبیه ساسکه شده بود ....حالا چرا قاطی میکنی؟ :d
اون عکس هم ساسکه نیست و برادر عزیز ایتاچیه :d
همونطور که بالایی گفت فعلا صبر کن هنوز خیلی راهه :d
آها اگه ایتاچیه که آره با یه نگاه میتونه شکست بده تو اون عکس شبیه ساسکه شده بود ....
رو سایتاما غیرت داریم دیگه چه کنیم
Sent from my D6603 using Tapatalk
برید از خدا بترسید اگه همه ی کاگه ها با ناروتو و ساسوکه و کل اکاتسوکی هم جمع بشن بازم نمیتونن سایتاما رو بزنن سایتاما با مشت نیمه جدی:d همه شونو میفرسته اون دنیا
دوستان یه انیمه ی جدید که خوب باشه معرفی کنید تازه fullmetal رو تموم کردم یه چیز باحال در اون حد میخوام راستی این hunter x hunter چطوریه تعریفشو شنیدم یکم دربارش توضیح بدید ممنون
GoSickدوستان یه انیمه ی جدید که خوب باشه معرفی کنید تازه fullmetal رو تموم کردم یه چیز باحال در اون حد میخوام راستی این hunter x hunter چطوریه تعریفشو شنیدم یکم دربارش توضیح بدید ممنون
hunter x hunter یکی از کاملترین انیمه های هست که اومده و تا الا انیمه ندیدم که از نظر روند منطقی داستان و هیجان و... بهش برسه کلا 1ثانیه رو نباید معتل کنیبه خودت در دیدن این انیمه!!از همه نظر شاهکاره!!!برید از خدا بترسید اگه همه ی کاگه ها با ناروتو و ساسوکه و کل اکاتسوکی هم جمع بشن بازم نمیتونن سایتاما رو بزنن سایتاما با مشت نیمه جدی:d همه شونو میفرسته اون دنیا
دوستان یه انیمه ی جدید که خوب باشه معرفی کنید تازه fullmetal رو تموم کردم یه چیز باحال در اون حد میخوام راستی این hunter x hunter چطوریه تعریفشو شنیدم یکم دربارش توضیح بدید ممنون
فیلم boruto هم با کیفیت خوب اومده:bighug:
به خاطر ندیدن Usagi Drop ، خودت رو هم بن کنسلام
تو که میدونی من دستم به کم نمیره
اون دراپ مراپا رو هم ندیدم
-----
Noragami هم خیلی معمولی بود .
یه از Soul Eater اسکی رفته بود ؟
یعنی باورم شه اینجا کسی Akira ندیده؟![]()
اذیتم نکنید انصافا
![]()
شما برو از روزی بترس که فصل دومش بیاد و همچنان هم نه داستان داشته باشه نه شخصیت درست و حسابی دیگه که رسما همه شخصیتای فصل یک نقش بُز هم نداشتن :d
یه جوری ازش تعریف میکنید انگار بی نقصه :dتنها انیمه بی نقص دنیا گینتامائه و بس :d
اتفاقا تعداد نکته های منفی OPM بیشتر از نکات مثبتش بود :dفقط کیفیت نکته مثبتش بود که یه فصل جلو بردش :d
آمادگی کامل برا دعوا کردن با همتونو دارم :d
حالا نمی خواستم بیام دراپ های خودم اینجا لیست کنم ولی این فصل یجورایی تا اینجا واسه من ضعیفترین انیمه هارو داشت!!الا بجز انیمه هایی که فصل چندمشون داره منتشر بشه فاکتور بگیریم عملا چیزه جالبی واسه دیدن نمی مونه!!
نه والا .به خاطر ندیدن Usagi Drop ، خودت رو هم بن کن
خدایی ندیدیش؟![]()
فکر کنم تنها انیمه سبک خودشه که دوسش دارم .باراکامون رو دیدی؟این اوساگی ورژن درام تر باراکامون حساب میشه یجورایی.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
همینی که علی گفت :dسلام
نه والا .
حتی سبکشم نمیدونم چیه .
بیا بهم معرفیش گن ، شاید رفتم دیدم![]()
ممدعلی خو چیزی نگفته بنده خدا .همینی که علی گفت :d
و بگم که به نظرم Usagi Drop >>>>>>>>>>>>>>> Barakamon
باراکامون![]()
![]()
و Usagi Drop
![]()
![]()