Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
One Peace و Narruto و Dragonball چطورن؟
Parasite رو کسی دیده؟

به نظرم برای شروع این انیمه هارو ببین

Attack on Titan
Death Note
One Punch Man
Akame Ga Kill
Arsalan Senki

وان پیس و ناروتو و دراگون بالم انیمه های اکشن تخیلی هستن که به نظرم دراگون بال از ناروتو خیلی بهتره ولی وان پیس رو ندیدم

پارازیت هم نیمه ترسناک واقع گرایانه هست بد نیس

این فصل واقعا اینقدر وضعش خرابه :d فکر کنم فقط منم که با این فصل حال میکنم :d

انصافا هم انمیه های خوبی پخش شدن درسته خیلی هاشون فصل دوم یا ادامه بوده ولی بازم :d

Boku Dake ga Inai Machi یعنی قشنگ از اوناست که میتونه یه فصل رو به جایگاه بالاتری برسونه :d تازه اینو استاد بزرگوار ایتو هم کارگردانشه :> یادمه یکی بدجوری فن این کارگردان بود :>:d

Dimension W من که خیلی لذت بردم از قسمت اول :d

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu تا به حال در کل زندگیم هم نمیدونستم راکوگا وجود داره غیر از اون تازه میتونه اینقدر هم فوق العاده باشه بهترین شروع داشت بین انیمه های فصل :>:d

Dagashi Kashi اصلا شخصیت اصلی اینقدر خفنه که داستان و اینا در حاشیه قرار دارن :d

Prince of Stride: Alternative انیمه ورزشی سازنده مدهاوس کارگردان no game no life نویسنده haikyuu!! توبه کنین چرا تا الان ندیدین انیمه رو /:):d درسته از نظر طراحی شخصیت خطری میزنه ولی اقلا از free که خیلی بهتره :d

فصل دوم Akagami no Shirayuki-hime و Ansatsu Kyoushitsu و Gate هم که هست و دورارارا هم که پخش میشه... و ajin هم که هست انیمه مریض و خفن فصل :>:d

برین توبه کنین :> خیلی هم فصل خوبیه :d

- - -ویرایش - - -

این Shokugehi no Souma را انیمش را گرفتم چطوره ارزش دیدن داره ؟ مانگاش که ظاهرا پر طرفدار هست ؟ راجب غدا و بخور بخور هست درسته ؟ =p~:d

اره, 101 % , شخصیت اصلی هم بسیار خفنه :>:d

One Peace و Narruto و Dragonball چطورن؟
Parasite رو کسی دیده؟
وان پیس خداست!!!! :d
ناروتو هم عالیه (Naruto ) (بود البته تا یک جایی:-" )
دراگون بال رو میگن پدر این سبکه! ولی من چون از طراحی کاراکترهاش خوشم نمیاد،هنوز ندیدم :d

Parasite هم خوبه...:-"

برای شروع هم
Death Note
Attack on Titan ( Shingeki no Kyojin )
Psycho-Pass
Arslan Senki
Fate/Zero (اگر یه کار دارک فانتزی بخواد:-" )

البته اگر تنبلی نکنه و یک پیش زمینه ای داشته باشه(یعنی با پای خودش بیاد بگه میخوام معتاد بشم! :-" )، انیمه های شونن بلند هم پیشنهاد میشن :d ناروتو و وان پیس و بلیچ ... همشون جواب میدن :p
---
من دوباره سؤال برام پیش اومد، Welcome to N.H.K هم برای شروع پیشنهاد میدید؟:-" یا بازم فقط منم که به نظرم برای شروع خوب نیست:-"
البته من کلا ازش خوشم نیمد:-" و میدونم الان به خاطرش باز فرشاد و محمدعلی و آریا ساما و ... میان ترورم میکنند:|

---
شوکوگکی هم خیلی خوبه! :d فقط بعد از هر قسمت به شدت گشنتون میشه و دلتون این غذاهای خوشمزه رو میخواد! ولی کو امکانات:((

وان پیس خداست!!!! :d
Parasite هم خوبه...:-"
من دوباره سؤال برام پیش اومد، Welcome to N.H.K هم برای شروع پیشنهاد میدید؟:-" یا بازم فقط منم که به نظرم برای شروع خوب نیست:-"
البته من کلا ازش خوشم نیمد:-" و میدونم الان به خاطرش باز فرشاد و محمدعلی و آریا ساما و ... میان ترورم میکنند:|
Welcome to N.H.K از نظره من یه شاهکاره ولی برای شروع اصلا خوب نیست . برای اونایی که چندساله انیمه میبینن و با تجربه هستن هم 100 درصد جواب نمیده(مثله خودت) . برای اینکه از Welcome to N.H.K لذت ببری باید مثله خوده شخصیت اصلی زندگی کرده باشی و با اون طرز فکر و رفتار ها اشنا باشی
___
درضمن "پارازیت بد نیست" . یا "Parasite هم خوبه:-"" کلا غلطه . parasyte عالیه!!!!
___
از نظره منم فصل زمتسون تا اینجا واقعا خوب بوده و الکی دارن بهش گیر میدن:d

Welcome to N.H.K از نظره من یه شاهکاره ولی برای شروع اصلا خوب نیست . برای اونایی که چندساله انیمه میبینن و با تجربه هستن هم 100 درصد جواب نمیده(مثله خودت) . برای اینکه از Welcome to N.H.K لذت ببری باید مثله خوده شخصیت اصلی زندگی کرده باشی و با اون طرز فکر و رفتار ها اشنا باشی
___
درضمن "پارازیت بد نیست" . یا "Parasite هم خوبه:-"" کلا غلطه . parasyte عالیه!!!!
___
از نظره منم فصل زمتسون تا اینجا واقعا خوب بوده و الکی دارن بهش گیر میدن:d
بدبختی اینه من مثل شخصیت اصلی هم زندگی کردم تقریبا:-" ولی خوب...سرم به سنگ نخورده هنوز=))
---
:-" :-" :-"
برای من همون خوبه:-"
---
راستی فرشاد گفت زمستون بهترین فصله! اتفاقا به نظرم بدترینه :| شروعش تو امتحاناته،گند میزنه به همه چی!:((
تا دو هفته دیگه نمیتونم شروع کنم چیزی رو:( ولی به طور کلی انیمه های مورد انتظار زیادی توی لیستم هست :d مخصوصا یکیشون بود که فضای قدیمی ژاپنی داشت(اسماشون رو هنوز نمیدونم:)) ) و در مورد یک عروسک گردان و ... بود،خیلی منتظر اونم! دلم یه کار توی اون حال و هوا میخواد! :d مثل Oji-San no Lamp و این چیزا! :d داریم چندتا انیمه ی اونجوری؟ :d

قط اومدم بگم :
:x :x :x :x :x
Gear 4th !!!
:x :x :x :x :x
من که مانگا نمیخونم تا اینو دیدم کف و خون قاطی کردم :-o
یعنی سوپرایز شدم در حد تیم ملی >:)
شدیدا منتظر اپیزود بعدیم ببینم این دنده 4 چیه :((
از وقتی دیدم مدام دارم با خودم حرف میزنم یعنی میخواد چه حرکتی بزنه دیگه طاقت ندارم :((
یکی بدادم برسه :((
اپیزود بعدی قطعا با آب قند جلو مانیتور خواهم نشست :d

این فصل واقعا اینقدر وضعش خرابه :d فکر کنم فقط منم که با این فصل حال میکنم :d

انصافا هم انمیه های خوبی پخش شدن درسته خیلی هاشون فصل دوم یا ادامه بوده ولی بازم :d

Boku Dake ga Inai Machi یعنی قشنگ از اوناست که میتونه یه فصل رو به جایگاه بالاتری برسونه :d تازه اینو استاد بزرگوار ایتو هم کارگردانشه :> یادمه یکی بدجوری فن این کارگردان بود :>:d

Dimension W من که خیلی لذت بردم از قسمت اول :d

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu تا به حال در کل زندگیم هم نمیدونستم راکوگا وجود داره غیر از اون تازه میتونه اینقدر هم فوق العاده باشه بهترین شروع داشت بین انیمه های فصل :>:d

Dagashi Kashi اصلا شخصیت اصلی اینقدر خفنه که داستان و اینا در حاشیه قرار دارن :d

Prince of Stride: Alternative انیمه ورزشی سازنده مدهاوس کارگردان no game no life نویسنده haikyuu!! توبه کنین چرا تا الان ندیدین انیمه رو /:):d درسته از نظر طراحی شخصیت خطری میزنه ولی اقلا از free که خیلی بهتره :d

فصل دوم Akagami no Shirayuki-hime و Ansatsu Kyoushitsu و Gate هم که هست و دورارارا هم که پخش میشه... و ajin هم که هست انیمه مریض و خفن فصل :>:d

برین توبه کنین :> خیلی هم فصل خوبیه :d

- - -ویرایش - - -

اره, 101 % , شخصیت اصلی هم بسیار خفنه :>:d

الکی جَو نده بینیم :d این فصل اکثر انیمه ها متوسطن و بینشون 1-2 تا زباله هم وجود داره و 1-2 تا هم انیمه معرکه به این من میگم یه فصل بد :d

همین پاییز که گذشت خیلی بهتر بود. تابستون معرکه بود. بهار عالی بود

وقتی با سال 2015 مقایسه میشه خیلی مسخرست این شروع 2016

من که تا الان 3 تا از انیمه های این فصل رو دیدم یکیش خیلی متوسط بود یکیش بد بود یکیش هم متوسط احتمال به مزخرف شدن داشت :|

در ضمن فصل 2و3و4 و این چیزای انیمه های قدیمی رو هم حساب نمیکنم من :d اینجوری باشه گینتاما که داره پخش میشه هم باید حساب کنم که نمیکنم :d بیشتر حرفم رو کارای جدیده

امیدوارم بهار بهتر بشه لااقل یه چندتا هارم اچی درست و حسابی پخش بشه دلم تنگ شده :d

اولین قطره ای از امید رو تو این فصل با Prince of Stride حس کردم:d البته هر انیمه ای که با Prince of شروع بشه و ورزشی باشه خوبه :d دوبلر محبوب من هم توش بود امیدوارم بیشتر حرف بزنه و یه شخصیت فوق فرعی نباشه :d

آخرین ویرایش:
فقط منم اینجا با Stains Gate حال نکرده ؟ :| بعد یک سال که دانلود کردمش رغبت کردم رفتم سراغش الان 11 قسمت ازش دیدم ولی واقعا حوصلم را سر برده شخصیت های خشک لوکشن های بسته رنگ بندی افسرده مهمتر از اون روایت داستان کند و سردرگم کننده (با این که به موضوعات فیزیک و سفر در زمان علاقه دارم ) امیدی هست جلوتر برم قشتگ تر شه ؟!:|

فقط منم اینجا با Stains Gate حال نکرده ؟ :| بعد یک سال که دانلود کردمش رغبت کردم رفتم سراغش الان 11 قسمت ازش دیدم ولی واقعا حوصلم را سر برده شخصیت های خشک لوکشن های بسته رنگ بندی افسرده مهمتر از اون روایت داستان کند و سردرگم کننده (با این که به موضوعات فیزیک و سفر در زمان علاقه دارم ) امیدی هست جلوتر برم قشتگ تر شه ؟!:|
فکر کنم یکی دو قسمت بعدی رو ببینی بتونی راحت تر ادامه ش بدی ، با دیدن پایانش احتمال داره مثل خیلی های دیگه از اول شروع به دیدنش کنی و هر اپیزود برعکس دفعه قبل کف کنی که واقعا لقب بهترین انیمه تاریخ هم مناسبش هست:d
الکی که رتبه دوم تو MAL نیست ، به قول آریا از بهترین اقتباس های VN هم محسوب میشه.

فکر کنم یکی دو قسمت بعدی رو ببینی بتونی راحت تر ادامه ش بدی ، با دیدن پایانش احتمال داره مثل خیلی های دیگه از اول شروع به دیدنش کنی و هر اپیزود برعکس دفعه قبل کف کنی که واقعا لقب بهترین انیمه تاریخ هم مناسبش هست:d
الکی که رتبه دوم تو MAL نیست ، به قول آریا از بهترین اقتباس های VN هم محسوب میشه.
نمیدوم والا شاید هم انتظار من از انیمه چیز دیگه ای هست به هر حال دو قسمت دیگه ش را میبینم ببینم چی میشه !

من بعد از 2 قسمت دراپش کردم

Sent from my D6603 using Tapatalk

لیدیز و جتنلمن، بیاید خیلی صاف و ساده یه توضیح کلی درباره Akira بدید، مغزم به معنای واقعی کلمه ذوب و تبخیر شد! :|:دی
بخصوص ۳۰ الی ۴۰ دقیقه اخر کلا رشته انیمه و مفهومش از دستم در رفت چی شد اصل؟ اخرجریان این اتفاقا چی بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or