One Peace و Narruto و Dragonball چطورن؟
Parasite رو کسی دیده؟
این Shokugehi no Souma را انیمش را گرفتم چطوره ارزش دیدن داره ؟ مانگاش که ظاهرا پر طرفدار هست ؟ راجب غدا و بخور بخور هست درسته ؟ =p~:d
وان پیس خداست!!!! :dOne Peace و Narruto و Dragonball چطورن؟
Parasite رو کسی دیده؟
Welcome to N.H.K از نظره من یه شاهکاره ولی برای شروع اصلا خوب نیست . برای اونایی که چندساله انیمه میبینن و با تجربه هستن هم 100 درصد جواب نمیده(مثله خودت) . برای اینکه از Welcome to N.H.K لذت ببری باید مثله خوده شخصیت اصلی زندگی کرده باشی و با اون طرز فکر و رفتار ها اشنا باشیوان پیس خداست!!!! :d
Parasite هم خوبه...
من دوباره سؤال برام پیش اومد، Welcome to N.H.K هم برای شروع پیشنهاد میدید؟یا بازم فقط منم که به نظرم برای شروع خوب نیست
البته من کلا ازش خوشم نیمدو میدونم الان به خاطرش باز فرشاد و محمدعلی و آریا ساما و ... میان ترورم میکنند
![]()
بدبختی اینه من مثل شخصیت اصلی هم زندگی کردم تقریباWelcome to N.H.K از نظره من یه شاهکاره ولی برای شروع اصلا خوب نیست . برای اونایی که چندساله انیمه میبینن و با تجربه هستن هم 100 درصد جواب نمیده(مثله خودت) . برای اینکه از Welcome to N.H.K لذت ببری باید مثله خوده شخصیت اصلی زندگی کرده باشی و با اون طرز فکر و رفتار ها اشنا باشی
___
درضمن "پارازیت بد نیست" . یا "Parasite هم خوبه" کلا غلطه . parasyte عالیه!!!!
___
از نظره منم فصل زمتسون تا اینجا واقعا خوب بوده و الکی دارن بهش گیر میدن:d
قط اومدم بگم :
![]()
![]()
![]()
![]()
Gear 4th !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
این فصل واقعا اینقدر وضعش خرابه :d فکر کنم فقط منم که با این فصل حال میکنم :d
انصافا هم انمیه های خوبی پخش شدن درسته خیلی هاشون فصل دوم یا ادامه بوده ولی بازم :d
Boku Dake ga Inai Machi یعنی قشنگ از اوناست که میتونه یه فصل رو به جایگاه بالاتری برسونه :d تازه اینو استاد بزرگوار ایتو هم کارگردانشهیادمه یکی بدجوری فن این کارگردان بود
:d
Dimension W من که خیلی لذت بردم از قسمت اول :d
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu تا به حال در کل زندگیم هم نمیدونستم راکوگا وجود داره غیر از اون تازه میتونه اینقدر هم فوق العاده باشه بهترین شروع داشت بین انیمه های فصل:d
Dagashi Kashi اصلا شخصیت اصلی اینقدر خفنه که داستان و اینا در حاشیه قرار دارن :d
Prince of Stride: Alternative انیمه ورزشی سازنده مدهاوس کارگردان no game no life نویسنده haikyuu!! توبه کنین چرا تا الان ندیدین انیمه رو:d درسته از نظر طراحی شخصیت خطری میزنه ولی اقلا از free که خیلی بهتره :d
فصل دوم Akagami no Shirayuki-hime و Ansatsu Kyoushitsu و Gate هم که هست و دورارارا هم که پخش میشه... و ajin هم که هست انیمه مریض و خفن فصل:d
برین توبه کنینخیلی هم فصل خوبیه :d
- - -ویرایش - - -
اره, 101 % , شخصیت اصلی هم بسیار خفنه:d
فکر کنم یکی دو قسمت بعدی رو ببینی بتونی راحت تر ادامه ش بدی ، با دیدن پایانش احتمال داره مثل خیلی های دیگه از اول شروع به دیدنش کنی و هر اپیزود برعکس دفعه قبل کف کنی که واقعا لقب بهترین انیمه تاریخ هم مناسبش هست:dفقط منم اینجا با Stains Gate حال نکرده ؟بعد یک سال که دانلود کردمش رغبت کردم رفتم سراغش الان 11 قسمت ازش دیدم ولی واقعا حوصلم را سر برده شخصیت های خشک لوکشن های بسته رنگ بندی افسرده مهمتر از اون روایت داستان کند و سردرگم کننده (با این که به موضوعات فیزیک و سفر در زمان علاقه دارم ) امیدی هست جلوتر برم قشتگ تر شه ؟!
![]()
نمیدوم والا شاید هم انتظار من از انیمه چیز دیگه ای هست به هر حال دو قسمت دیگه ش را میبینم ببینم چی میشه !فکر کنم یکی دو قسمت بعدی رو ببینی بتونی راحت تر ادامه ش بدی ، با دیدن پایانش احتمال داره مثل خیلی های دیگه از اول شروع به دیدنش کنی و هر اپیزود برعکس دفعه قبل کف کنی که واقعا لقب بهترین انیمه تاریخ هم مناسبش هست:d
الکی که رتبه دوم تو MAL نیست ، به قول آریا از بهترین اقتباس های VN هم محسوب میشه.
فقط منم اینجا با Stains Gate حال نکرده ؟بعد یک سال که دانلود کردمش رغبت کردم رفتم سراغش الان 11 قسمت ازش دیدم ولی واقعا حوصلم را سر برده شخصیت های خشک لوکشن های بسته رنگ بندی افسرده مهمتر از اون روایت داستان کند و سردرگم کننده (با این که به موضوعات فیزیک و سفر در زمان علاقه دارم ) امیدی هست جلوتر برم قشتگ تر شه ؟!
![]()