Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دیدم NoctisSasuke خیلی از D-gray man تعریف کرد منم دلم نیومد نبینم :دی
نمیدونم چرا ولی حس میکنم ترکیبی از claymore و bleach اهه :d فایتای انیمه همینجوره یا بهتر میشه؟ این سلاح زد آکوما واکر همینشکلیه یا بهتر میشه قیافش ؟ خیلی رو مخه :دی تا اخر با همینایی که ارل تسخیر میکنه (آکوما) فایت میشه یا جلوتر شخصیتا دیگه اضافه میشه که با یه ضربه به اف نرن ؟:دی فضای اینمه ام خیلی دوس دارم به جای دارک یجوریه سرده فضای انیمه خلاصه ادامه بدم بهتر میشه یا وضعش همینه؟

سلام
برای دیدن این فیلم Psycho-Pass دیدن فصل اول کافی هست یا لازمه فصل دوم هم ببینم؟
چند تا شخصیت جدید تو فصل دوم معرفی میشن که تو فیلم هم هستن ولی بنظرم همون فصل اول رو دیده باشی کافیه!:d
فصل دوم هم نبین چون خیلی داغونه!:|

Guilty Crown Ep 09
با این که همه ازش بد میگن ولی من تا همین اپیزود 9 چیزی به جز خوبی ازش ندیدم :d
البته این دختره اینوری یه خورده یه جوریه ولی در کل خیلی زیادم رو اصاب نیست خوبه :d
متاسافانه آخرشم به طور اتفاقی برام اسپویل شد :| کم پیش میاد انیمه ای برام اسپویل بشه تا ته ببینم ولی خب فک کنم تا آخر ببینمش :d

Kill La Kill Ep 07
هر ماه یه اپیزود میبینم :| نمی دونم چرا چیز خاصی توش نمی بینم تا جذبم کنه برم سراغ اپیزود بعد! آیا بعدا بهتر میشه؟ :d

--

به به زمستون و Durarara!!x2 Ketsu :> چه شود :bighug:

من پیشنهاد میدم که قابلیت ساخت ماکرو برا فروم بزارید :d که مثلا ماکرو بسازم که هروقت من قسمت جدید گینتاما رو دیدم بیام بگم که چقدر خفنه و بهترینه :d

واقعا درک نمیکنم کسی انیمه ای بجز گینتاما رو بهترین انیمش بدونه :d بعد طرف میاد میگه وان پیس بهترینه :)) فقط برا اینه که نمیدونه " بهترین " یعنی چی :d

چه مرگشونه با این پایانای هر قسمت؟ :(( خیلی جاهای حساسی تموم میکنه :((

Guilty Crown Ep 09
با این که همه ازش بد میگن ولی من تا همین اپیزود 9 چیزی به جز خوبی ازش ندیدم :d
البته این دختره اینوری یه خورده یه جوریه ولی در کل خیلی زیادم رو اصاب نیست خوبه :d
متاسافانه آخرشم به طور اتفاقی برام اسپویل شد :| کم پیش میاد انیمه ای برام اسپویل بشه تا ته ببینم ولی خب فک کنم تا آخر ببینمش :d

Kill La Kill Ep 07
هر ماه یه اپیزود میبینم :| نمی دونم چرا چیز خاصی توش نمی بینم تا جذبم کنه برم سراغ اپیزود بعد! آیا بعدا بهتر میشه؟ :d

--

به به زمستون و Durarara!!x2 Ketsu :> چه شود :bighug:

ببین خوش باش :d یکی از بدترین ساخته های بشریته :d تا اپیزود 9 که درواقع چیزی واقعا نداره که بخوای تصمیم بگیری که خوبه یا بد :d بعد از اونجاهاست که عمق فاجعه معلوم میشه :d

آقا نبینید :d ترکیب پسر مو قهوه ای و دختر مو صورتی رو نبینید :(( بازم یاد میرای نیکی افتادم الان تا آخر روز حالم بد میشه که چرا وقتمو گذاشتم همچین چیزی رو دیدم :| البته خوبیش این بود که نزاشت GC رو کامل ببینم چون این دوتا انیمه یکین :d

درباره دورارارا هم موافقم :d کلا هر فصلی که دورارارا توش باشه بدترین حالت ممکن فصل معرکه ای میشه :d چون هرچیز داغونی هم پخش بشه تو اون فصل بالاخره دورارارا داریم و همین کافیست :d

آخرین ویرایش:
واقعا درک نمیکنم کسی انیمه ای بجز گینتاما رو بهترین انیمش بدونه :d بعد طرف میاد میگه وان پیس بهترینه :)) فقط برا اینه که نمیدونه " بهترین " یعنی چی :d
برو بابا! =)) باز جوگیر شد:))

این قضیه بهترین هیچ وقت نتیجه نمیده:d
هرکس یه لیستی از ویژگی های بهترینش داره خیلی ها باهم تفاهم دارن و خیلی ها هم نه اما محبوب ترین دیگه سر راسته!
وان پیس هم بدون شک محبوب ترینه:d

نودامه:-$:-o
خیـــــــــــــــــــــلی خوبهo:-)
این الان تموم میشه یه چندتا کار مرتبط با موسیقی بگین .
Shigatsu wa Kimi no Uso رو دیدم....
:((:دی
Sakamichi no Apollon
و ...
K-On ! و Hibike
:-"
حالا دوتای آخر هیچی،ولی اولی پیشنهاد میشود :d

793763267ecb888531f5734772b3a25e.jpg

اگر سايتاما بخواد pirate King بشه وان پيس كلا تو ١٢ قسمت تموم ميشه :دي

Sent from Valhalla.

آخرین ویرایش:
  • Smile