Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این دو تا انیمه این هفته تموم کردم :
Akame La Kill:
صرف نظر از سادیسمی بودن سازندش (دوستانی که دیدن منظورم را متوجه میشند ):(( :d تو دسته ی انیمه های اکشن اگه جایگذاریش کنم ارزش دیدن داره داستان انیمه بدی نیست شخصیت ها هم در سطح متوسط قرار دارند بجز کارکتر های معدودی مثل اسدث یا سو-سان بقیه برام جالب نبودند به هر حال اگه دنبال انیمه با سطح اکشن بالا ، خشن و کمدی کم هستید دیددنش خالی از لطف نیست .
Valkyrie Drive Mermaid:
تقریبا چیز مثبتی نداشت نه داستان نه روایت درست حسابی یه چهارتا کارکتر کاوایی داره ویه سری صحنه ای اچی که اونم بعد 4 قسمت دیگه کلیشه ای و خسته کننده میشه اکشن انیمه هم مالی نیست و خیلی سطحی کار شده در کل دیدنش توصیه نمیشه مگر زمانی که چیزی برا دیدن ندارید !

آخرین ویرایش:
یکم با احساساتتون بازی کنم:-"

یک AMV از Shigatsu wa Kimi no Uso :
watch?v=ONAx7Tz4RHE

مسلما اسپویل داره! پس اونایی که ندیدن اصلا طرفش نرن! :d
و پیشنهاد میکنم با خود youtube ببینید که زیرنویس رو فعال کنه( Lyricـه آهنگ) چون این یکی آهنگش ژاپنیه :d اگرم مهم نیست براتون که همینجوری دانلودش کنید:p

خلیل هم به خاطر آهنگ باهاش حال نمیکنه :d بقیه هم حال نکردن به من چه:p اصلا اگر دیدید و حال نکردید حتما بگید تا بدونم وقت و حجمتون سوخته رفته >:)

75wf_avb0qdx.jpg

باشد که به BERSERK ایمان بیاورید.

هعی هعی هعی...آخه چرا ایپو باید سندو رو بزنه:( ، البته هنوز که مسابقه ندادن...ولی بالاخره شخصیت اصلیی چیزی گفتن! :|
این مبارزه ی دفاع از کمربند هم ترکوند سندو! >:) یعنی وحشیانه زد طرف رو له کرد! >:) درستشم همینه >:) >:) >:)

البته کلا در مورد سندو دارن گند میزنند:-" اون از پیروزیه قهرمانیش،که با اون جو اشتباه داوری، و بعدش رفتن ورگ، کلا گند زدن به همه چی:|
حالا هم که مغرور شده:( و حتما ایپو زورکی هم که شده باید شکستش بده:(

به هر حال...با اینکه نتیجه از الان مشخصه! ولی باز هم از سندو طرفداری میکنم! >:)
و ما امتحان داریم و دو دستی میکوبیم بر سرمون که وقت خوندن نیست:| (نیست به خدا! :(( )

یکی بیاد یه توضیح بده قسمت آخر دقیقا چه اتفاقی افتاد؟چطور ممکنه اون پسر بی عرضه به چنین سطح قدرتی برسه که بتونه اون جیسون لند هور رو از پا در بیاره!؟
یعنی اون دختره "ریزه" اونقدر قدرتمند بوده که میتونسته ازپس یه غول S Rank بر بیاد!!؟

Last edited by a moderator:
یکم با احساساتتون بازی کنم:-"

یک AMV از Shigatsu wa Kimi no Uso :
watch?v=ONAx7Tz4RHE

مسلما اسپویل داره! پس اونایی که ندیدن اصلا طرفش نرن! :d
و پیشنهاد میکنم با خود youtube ببینید که زیرنویس رو فعال کنه( Lyricـه آهنگ) چون این یکی آهنگش ژاپنیه :d اگرم مهم نیست براتون که همینجوری دانلودش کنید:p

خلیل هم به خاطر آهنگ باهاش حال نمیکنه :d بقیه هم حال نکردن به من چه:p اصلا اگر دیدید و حال نکردید حتما بگید تا بدونم وقت و حجمتون سوخته رفته >:)
قبل از ژانویه توی یکی از برنامه های TV ژاپن از اودا پرسیدن که به کدوم مانگا حسودی می کنی.
استاد فرمودن به Shigatsu wa Kimi no Uso و بعد هم مدیحه سرایی کردن!

مگه میشه چیزی از این اثر بد در بیاد:دی
سلام
این Deadman Wonderland کلاً همین 12 قسمتی بود که من دیدم ؟
چرا اینقدر مریض بود ؟
از اون بدتر بی سر و ته بود .
چقدر ضعیف بود !
خودتُ با این انیمه های ضایع علاف نکن.
داغ دلم تازه شد. حیف وقتی که پای مانگای این چرندستان هدر دارم.

Tokyo Ghoul Season 1
یکی بیاد یه توضیح بده قسمت آخر دقیقا چه اتفاقی افتاد؟چطور ممکنه اون پسر بی عرضه به چنین سطح قدرتی برسه که بتونه اون جیسون لند هور رو از پا در بیاره!؟
یعنی اون دختره "ریزه" اونقدر قدرتمند بوده که میتونسته ازپس یه غول S Rank بر بیاد!!؟

باید مانگاش رو بخونی. توی انیمه به خاطر سرعت زیاد روایت داستان، یه نکاتی رو به سختی میشه متوجه شد.

Last edited by a moderator:
قبل از ژانویه توی یکی از برنامه های TV ژاپن از اودا پرسیدن که به کدوم مانگا حسودی می کنی.
استاد فرمودن به Shigatsu wa Kimi no Uso و بعد هم مدیحه سرایی کردن!

مگه میشه چیزی از این اثر بد در بیاد:دی
نه دیگه! قضیه اینجاست چون من گفتم میشه بد اینجا :p وگرنه هر چیزی که من معرفی میکنم دست کمی از شاهکار نداره! سر دسته ی همشون هم وان پیس :x :x :x :-"

ولی نه چندتا AMV دیگه هم ازش دیدم،اونقدرا حال ندادن:-" چون خود انیمه در مورد موسیقیه،یکم سخته AMV خوب از توش در بیاد :d

---

پرهامم میومد پیش من بهش میگفتم Deadman Wonderland رو نبینه:p ولی نیمد دیگه...! الکی وقتش رو حروم کرد :d
کلا انیمه ای باشه که من بشناسم و ندیده باشمش و توی برنامم هم نباشه،مطمئنا چیز بی خودیه :p اینم از اون دسته بوده:-"

نه دیگه! قضیه اینجاست چون من گفتم میشه بد اینجا :p وگرنه هر چیزی که من معرفی میکنم دست کمی از شاهکار نداره! سر دسته ی همشون هم وان پیس :x :x :x :-"

ولی نه چندتا AMV دیگه هم ازش دیدم،اونقدرا حال ندادن:-" چون خود انیمه در مورد موسیقیه،یکم سخته AMV خوب از توش در بیاد :d

---

پرهامم میومد پیش من بهش میگفتم Deadman Wonderland رو نبینه:p ولی نیمد دیگه...! الکی وقتش رو حروم کرد :d
کلا انیمه ای باشه که من بشناسم و ندیده باشمش و توی برنامم هم نباشه،مطمئنا چیز بی خودیه :p اینم از اون دسته بوده:-"

یکی دو روز چیزی نگفتیم بهش چقدر خودشو دست بالا میگیره :d شاهکار ؟ تو؟ :d تو هرچی بگی من به صورت پیش فرض نسبت بهش حالم بهم میخوره :d مگر اینکه یه جای دیگه یکی دیگه بهم بگه ببین تا برم تو کارش :d

خط آخرتم که ادامه همین دست بالا گرفتن خودته :d خوش باش :d بالاخره امتحانات فشار زیادی بهت وارد کرده :d

من همیشه خودم رو دست بالا میگیرم>:) و البته چیزی که گفتم کاملا حقیقته >:) :دی
اتفاقا اون پیشنهادهای توهه که به صورت پیش فرض باید چیز درب و داغونی در نظر گرفتش:p

امتحانات هنوز شروع نشده:p

سلام

اینم رو Kill La Kill . اونو تحمل کردم ، اینم تحمل میکنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or