نخیر همون Black Lagoon !Fixed
دیگه بدتر! یعنی مردهای گروه 11یی رو دوست داری؟ وای بر ما
-----
اصلاً وان پیس رو ولش کن. هر مانگای ژاپنی دیگه رو در نظر بگیر. دو هفته کریسمس تعطیله. گلدن ویک دارن، اون یکی تعطیلی که اسمش یادم نیست رو دارن و چیزهایی دیگه.
و اگر کارشون بگیره کلی هم پول گیرشون میاد.
اون طرف ماجرا این منهواگاهای بدبخت کره ای. 365 روز سال رو کار می کنن. اونم با این کیفیت. خیلی هاشون دستیاری ندارن و همه ی کارها رو خودشون انجام میدن.
و به صورت مسخره ای یه پول بخور و نمیر نصیب شون میشه.
کاش مثل باکومن که زندگی مانگاکاها رو نشون میاد و معروف شد، Can't see Can't heat but Love هم معروف میشد که زندگی نکبت بار نویسنده های منهوا رو نشون میاد
ToG هیچ وقت انیمه نمیشه چون کره ایه.
اما کره ای بودنش رو که کنار بذاریم، با وضع فعلی انیمه شدن مانگاها بهتره که انیمه نشه.
قطعاً قبول داری که ازش نمیشه انیمه ی کوتاه ساخت. در کوتاه ترین حالت ممکن باید تا قسمت 80 یا آخر فصل اول رو توی یه انیمه 24 قسمتی
بچپونن.
اما اون وقت انقدر انیمه تاریکی میشه که نصف بچه های ژاپنی بعد دیدنش افسردگی میگیرن
انیمه بلند هم که نمیشه ازش ساخت. نه داستانش فیلرخوره و نه توی یه انیمه بلند میشه اون کیفیت رو که برای ToG لازمه رو بهش رسید.
یعنی دوست داری یه انیمه ای با کیفیت چیزی که وان پیس رو انیمه می کنن ببینی؟
نمیشه. تو هم خودت رو به خاطرش آزار نده. دوز BL داستان صفره. اون وقت توقف داری همچین داستانی برای امیر آکیبا جذاب باشه
از آخرین نسخه PotPlayer استفاده کن. از هر نرم افزار و افزونه ای بی نیاز میشی![]()
خسته نباشین گایز . یکی هست این دو قسمت آخر فیت زیرو رو یکمی بیشتر شرح بده برام چی شدش ؟ خیلی ممنون
یه سری از انیمه هارو هیچ پلیری اجرا نمیکنه. کدک خاصی لازمه؟
والا خوردن سرشون به سنگ کافی نیست، باید آجر تو سرشون بخوره. اصلاً هیچ خیری در ساختن انیمه ToG نصیب کسی نمیشه.نخیر همون Black Lagoon !
@parham_safa شیطونه درست میگه![]()
---
نچ! بچه های جوخه 11،کلا به این موارد هیچ علاقه ای ندارن!فکر و ذکر ملت توی جوخه ی 11 شمشیر و قدرت و ترکوندن حریفه!
کسی برای این سوسول بازیا (عشق و عاشقی!) وقت نداره اصلا!
![]()
منم برای همین سر ToG میگم یکی سرش بخوره به سنگ ازش انیمه بسازهبعد کی گفت 24 قسمتی؟
مثل هانتر یه انیمه بلند بسازن
![]()
و اتفاقا فیلر خورش هم خیلی ملسه! :d یهو میبینیم X طبقه رفتن بالا! هر مضخرفی() رو میتونند توی این X قسمت بچپونند! تازه چون چندین گروه هستن،میتونند به تعداد گروه ها فیلر برای تک تک طبقات بدن
---
توکیو غول خدایی چیز بی خودیهانقدر تلاش نکنید براش :d چیه آخه
من برم Hibike ببینم احتمالا لذت بیشتری ازش میبرم تا مانگای توکیو غول بخونم
(حالا اگر من این هیبیکه رو دیدم! هی میگم ولی خوب...
)
البته سلیقش تو اون زمینه ای که دوست داره بد نیستا :d چون جوخه 11ی ها همشون جنگجویین برا خودشون و شمشیر بازی خوب بلدن :d
آکیبا من زیاد تو سایتای دوجین میگردم (البته نه بخشی که شما دوست داری :d ) ولی چند نفر هستن هی دارن از قسمت Bara سایت تعریف میکنن از اونجایی که جوخه 11ی دوست داری میخوای بهت معرفی کنم بری بخونیشون؟ :d
(آکیبا خودکشی نکنه؟ :d )
والا وفتی میگه علاقه اش ترکوندن حریف ـه، من چی می تونم بگمb-)
می ترسم به خاطر پرداختن بیش از حد به علایق منحط امیر آکیبا بزنن بن مون کنن![]()
استکبار دونو ، بن تو یکی ربطی به آکیبا نداره .می ترسم به خاطر پرداختن بیش از حد به علایق منحط امیر آکیبا بزنن بن مون کنن:biggrin1:
انقدر شرایط زندگی(به خاطر درس!) نکبت بار شده، که موقع انیمه دیدن هم اعصابم خورد میشه و حس و حالی ندارم![]()
ناروتو شیپودن قسمت 37
نمیدونم چرا برخلاف افرادی که همش میگن شیپودن از فصل اول خیلی بهتره من اصلا با شیپودن حال نمیکنم و هیچ کششی برام نداره ( نه مبارزاتش نه داستانش نه شخصیت هاش نه هیچی )
به نظرم همون فصل اول خیلی بهتر بود
موسیقی های فصل اول هم بهتر بود این شیپودن موسیقیش انگار آهنگ های کلیساس ....
احتمالا آنهولدش کنم برم یه سری انیمه های دیگه مثل Hajime no Ippo رو نگاه کنم ....