Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
با این لیستی که دوستان دادن راهی نیست جز خراب شدن سر آریا!:دی آریا میدونستی من تورو خیلی دوست دارم؟:دی

:d
ماکان جان سخت نگیر
تنیس: اگه واقع گرایی و پیشرفت منطقی و مسابقات جذاب در کنار یه رمنس شیرین و تمرینات جالب برات جذابه baby steps
اگه مسابقه های هیجانی ، شونن زیاد و اینکه هر کاراکتر قدرت مخصوص به خودشو داره ... برات جذابه prince of tennis
بوکس: فقط hajime no ippo
فوتبال آمریکایی: eyeshield 21
والیبال: haikyuu
فوتبال: ...
بسکتبال: یه کار کامل از هر نظر منتها قدیمی slam dunk
یه انیمه هیجانی با کاراکترا و موزیک متن جذاب و مسابقات هیجان انگیز و کاملا شونن kuroko no basket
بیسبال: major , ace of diamond اول میجر ببین چون هم بهتره :d هم تموم شده و نیاز نیست منتظر بمونی
دیگه سراغ فرمول 1 و دوچرخه سواری و ... نمیرم همینا کافیه
حالا استاد آریا میاد هدایتت میکنه ;;)

ANN لیست پردرآمدترین فرانچایزهای media رو در سال 2015 در ژاپن لیست کرده. درآمد هر فرانچایز مجموع فروش انیمه، مانگا، فروش BD و DVD و رمان هاست.

در راس همه شینگکی با فروش 7 میلیارد ین یا 61 میلیون دولاری قرار داره.

فروش بلیط فیلم های سینمایی، لباس زیر و ... در این درآمد لحاظ نشده.

بنابراین می تونید خوف کنید که چه طوری چار تا خط خطی (شینگکی) پردرآمد ترین مانگای 2015 ژاپن بوده.

مجموع درآمد 30 عنوان اول حدود 900 میلیون دولار آمریکا میشه.

ANN لیست پردرآمدترین فرانچایزهای media رو در سال 2015 در ژاپن لیست کرده. درآمد هر فرانچایز مجموع فروش انیمه، مانگا، فروش BD و DVD و رمان هاست.

در راس همه شینگکی با فروش 7 میلیارد ین یا 61 میلیون دولاری قرار داره.

فروش بلیط فیلم های سینمایی، لباس زیر و ... در این درآمد لحاظ نشده.

بنابراین می تونید خوف کنید که چه طوری چار تا خط خطی (شینگکی) پردرآمد ترین مانگای 2015 ژاپن بوده.

مجموع درآمد 30 عنوان اول حدود 900 میلیون دولار آمریکا میشه.

ما نفت خام میفروشیم اینا تلویزیون ، کنسول ، انیمه و ... تحویلمون میدن دستشون درد نکنه اینا نباشن 50% تفریحات من از بین میرن :d
بعد لیستی که توش وان پیس اول نباشه فاقد اعتباره حالا بزار فیلم جدید وان پیس بیاد بازم به همگان ثابت میکنه میتیکومون کیه

اگه این جوری باشه که فری تیل از همه اینا جلوتره.

مخصوصاً این که با آوردن لوسی-چان تحول عمیقی در مانگا نویسی ایجاد کرده;;)@-)
حالا همچین میگه انگار وان پیس چیز بیخودیه :)) برو خدا روزیت رو یه جای دیگه بده! :|
+ ممکنه هم برای یکی FT بهترین باشه!

ولی به هر حال، وان پیس بهترینه حرفم نباشه :d
---
این مخلفاتم مهم نیست :p فروش مانگاش(خط خطی :| ) زیر ماست :p
گرچه اینطرف هم زیاد اختلافی نیست:-"

حالا همچین میگه انگار وان پیس چیز بیخودیه :)) برو خدا روزیت رو یه جای دیگه بده! :|
+ ممکنه هم برای یکی FT بهترین باشه!

ولی به هر حال، وان پیس بهترینه حرفم نباشه :d
---
این مخلفاتم مهم نیست :p فروش مانگاش(خط خطی :| ) زیر ماست :p
گرچه اینطرف هم زیاد اختلافی نیست:-"

وای بر من.... یعنی داری میگی FT چیز بی خوریه؟ بگم پرهام بیاد لهت کنه؟:p

وان پیس که قطعاً بهترین نیست. حالا ممکنه یه عده (حتی شاید اکثر مردم) بگن وان پیس براشون بهترینه. خوب این به خودشون مربوطه:>
-----------------------
این که این زیر شماست یا شما زیر اونید، خیلی مهم نیست:دی

مهم اینه که اگر 5 درصد این فروش هم به هاجیمه و اودا رسیده باشه، الآن دارن با دمشون نارگیل منفجر می کنن:دی

نکته جالب ماجرا یه چیزی مثل Love Live با اون فروش تخیلیشه (تف به این دنیا)

و وان پانچ من که فقط فروش مانگاش توی این لیست هست:>

وای بر من.... یعنی داری میگی FT چیز بی خوریه؟ بگم پرهام بیاد لهت کنه؟:p

وان پیس که قطعاً بهترین نیست. حالا ممکنه یه عده (حتی شاید اکثر مردم) بگن وان پیس براشون بهترینه. خوب این به خودشون مربوطه:>
-----------------------
این که این زیر شماست یا شما زیر اونید، خیلی مهم نیست:دی

مهم اینه که اگر 5 درصد این فروش هم به هاجیمه و اودا رسیده باشه، الآن دارن با دمشون نارگیل منفجر می کنن:دی

نکته جالب ماجرا یه چیزی مثل Love Live با اون فروش تخیلیشه (تف به این دنیا)

و وان پانچ من که فقط فروش مانگاش توی این لیست هست:>
پرهامم خودش اول وان پیسیه اگر اشتباه نکنم >:)

قطعاـت بخوره بر سرت :p ولی هرچی هست وان پیس بهترینه>:) >:)
بعد اگر به خودمون مربوطه چرا میای به من گیر میدی؟ :)) به خودم مربوطه خو :دی اههه :|
---
والله این چیزی که ما از خونه ی اودا دیدیم پارسال،حتما بهش میرسه :-" فقط من موندم اینا کی میتونند دقیقا از این پول ها استفاده کنند! :d :| بدبختا زندگی ندارن :-" البته اودا که 2 هفته یه بار استراحته، هاجیمه هم که 4تا خط خطی میکنه و تموم :p (نمیشه یه طراح بهش اضافه بشه ؟ :-" )

یه عزیز دلی پیدا میشه چندتا انیمه اکشن پیشنهاد بده؟ مردم از بس صلح جهانی و کاوایی و این چیزا دانلود کردم :d

من نمیدونم چی ها دیدی ولی یه چند تایی میگم :d فقط صرفا اکشن نیستن و کمدی هم داخلشون هست :d

Tengen Toppa Gurren Lagann اینو احساسی بهم میگه دیدی :d حالا اگر شانس داشتیم و ندیده باشی کار بسیار عالیه و پشنهاد میشه :d 27 قسمته

Samurai Champloo جمعا 26 قسمته - شاهکاره :>همین :d

Garo اینم یه کار عالیه فقط انتظارات زیاد نباشه یعنی در حد خیلی خوبه باشه و الکی نبرش بالا :d در کل انمیه خوبیه و اکشن خیلی خوبیم داره این دو فصله فصل اول Garo -Honō no Kokuin که 24 قسمته فصل دوم هم Garo -Guren no Tsuki که 26 قسمت ولی در حال پخش :d

Chrono Crusade اینم مثل اینکه خودم فقط دیدمش :d جزو اولین انیمه هایی بود که دیدم و کار خیلی خوبیه 24 قسمته

Shingeki no Bahamut دو فصله فصل اول 12 قسمت و فصل دوم هم تایید شده

Kenichi: The Mightiest Disciple اینم یه کار اکشن با کمدی زیاد :d ولی کار خیلی خوبیه این 50 قسمته

Blood+ 50 قسمت داستان دارکی داره و شوخی نداره و پیشنهاد میشه فقط قسمت های ابتدایی (10 قسمتی) جهت معرفی شخصیت هاست و ممکنه حوصله ات سر بره ولی درست میشه :d یه سری چرت و پرت هم ازش ساختن که نیازی نیست ببینی :d

حالا ممکنه خوشت نیاد و بیشترشون هم کار معمولی باشن ولی ببینی ضررری نداره :d

---------------------------------------------------------------------

این دو چپتر اینقدر معمولی بود که اصلا حس و حالی نبود برم چپتر سوم رو بخونم ولی بلاخره خوندیم :> اصولا من بعد باکومن فکر کردم مغز اوبا گوگولی تر شده ولی چه بسا در جاهلیت بودیم و این مغز هر روز تاریک تر از قبل میشه :d
اخر این چپتر یه شوکی بهم وارد شد که رسما زمانی برای جاخالی دادنش نداشتیم چی بود چی شد من میگفتم این دختره اخرش یه چیز میشه مثل میسا!! ولی این یه چیز فاجعه تر از میسا شد :d عجب حرکتی زد دستش درد نکنه :>:d
خلاصه خیلی از این چپتر کیف کردیم و هنوز هم تو شوکیم برم از شوک در بیام :d

آخرین ویرایش:
من تازه Death note رو شروع کردم یه 2 قسمت دیدم بیشتر از همه چیز با آهنگ کردیتز اولش حال کردم خیلی قشنگه :دی
موافقم کار خوبیه.برا دانلود هم اگه خواستی اسم آهنگش the WORLD از گروه nightmareه.تو سایت hikarinoakariost.info هم. کاملش هست.

یه عزیز دلی پیدا میشه چندتا انیمه اکشن پیشنهاد بده؟ مردم از بس صلح جهانی و کاوایی و این چیزا دانلود کردم :d

اینا هم هست...

Btooom فقط در همین حد بگم که ساخت Madhouse هستش و با اینکه سر یه cliffhanger بدجور تموم میشه اررزش دیدنو داره

Kekkai Sensen این سری کلا سبک خاصی داره و همه چیزش یکم زیادی رندامه، اکثر قسمتا هم داستان خاصی رو دنبال نمیکنه ولی اگه دنبال اکشن باشی پیشنهاد میشه ;)

Akatsuki no Yona درسته که بیشتر دختر پسنده ولی واقعا تو این چند سال اخیر جز بهترین اکشنای ماجراجویی بوده، شدیدا پیشنهاد میشه :x:x

Phantom: Requiem for the Phantom انیمه دارکی هست و به دو تا پارت تقسیم شده. پارت دوم به پای اولیش نمیرسه ولی بازم انیمه خوبیه

Wolf's Rain یکم قدیمه ولی داستان قشنگی داره :x

Jojo's Bizarre Adventure دیگه اکشن تر از این نداریم! فقط باید به سبکش عادت کنی که شاید یکم طول بکشه :d
------------
این همه درباره انیمه های اسپرت بحث شد ولی یه نفرم اسم Ookiku Furikabutte رو نیاورد... How Sad! :(

حاجی تازه 13 ژانویه ریلیز میشه بعدش هم به احتمال خیلی زیاد میتونی از Download Japanese Music - HikarinoAkari دانلود کنی:-bd

یعنی آهنگ هاش رو هیچ رقمه نمیتونم الان بگیرم؟:دی من تو کف اون قطعه ای هستم که تم رو با گیتار آکوستیک میزنن. البته فکر کنم قطعه کاملش دوئت ـه.

اگه گیرت امد به منم بده!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or