Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یه عزیز دلی پیدا میشه چندتا انیمه اکشن پیشنهاد بده؟ مردم از بس صلح جهانی و کاوایی و این چیزا دانلود کردم :d

Dragon Ball Z ( اکشن ترین انیمه ی تاریخ )
Naruto
Jojo bizzare adventure
Akame ga kill
Terraformars
Nanatsu no taizai
Hunter x Hunter
Afro Zamurai
Soul Eater
Hunter x Hunter
Bleach
One Piece
kenshin: trust and brutal
Shigurui
Wolverine
Zetman
Kaiji
Ninja Scroll
blood: the last vampire
Fate Series
Tokyo Ghoul
Attack on Titan
Parasyte

Sent from my D6603 using Tapatalk

پرهامم خودش اول وان پیسیه اگر اشتباه نکنم >:)

قطعاـت بخوره بر سرت :p ولی هرچی هست وان پیس بهترینه>:) >:)
بعد اگر به خودمون مربوطه چرا میای به من گیر میدی؟ :)) به خودم مربوطه خو :دی اههه :|
---
والله این چیزی که ما از خونه ی اودا دیدیم پارسال،حتما بهش میرسه :-" فقط من موندم اینا کی میتونند دقیقا از این پول ها استفاده کنند! :d :| بدبختا زندگی ندارن :-" البته اودا که 2 هفته یه بار استراحته، هاجیمه هم که 4تا خط خطی میکنه و تموم :p (نمیشه یه طراح بهش اضافه بشه ؟ :-" )
این اواخر به نظر میاد گیر خورت ملس شده. لذا من هم به جمع گیر دهندگان پیوستم. توی X Vs. Y هم که می گفتن ژانر مورد علاقه ات "یایوووییییی" ـه:دی
دیگه خوراک گیر دادن شدی:>
--------------------------------------------
اودا که خیلی وقت داره. یه هفته کار می کنه و یه هفته استراحت.:دی
هاجیمه هم که فکر نمی کنم بیشتر از 1 روز برای هر قسمت زحمت بکشه. کارش در حد فن آرت هایی ـه که با خودکار روی میزهای مدرسه میکشن:دی

غیر از این ها استاد بزرگ ONE هم هست که سه تا مانگای همزمان داره. One punch man و Mob Psycho 100 و یه چیز دیگه.
که اگر کارهاش رو بخونید مشخص میشه برای سه تاش روی هم یک روز هم وقت نمیذاره.
جالب اینه که کار دومش هم قراره انیمه بشه!
Mob داستان خرکی داره اما لامصب یه مشت خط خطی در حد دبستان و ایناست!

به هر حال نوش جونشون:دی
Garo اینم یه کار عالیه فقط انتظارات زیاد نباشه یعنی در حد خیلی خوبه باشه و الکی نبرش بالا :d در کل انمیه خوبیه و اکشن خیلی خوبیم داره این دو فصله فصل اول Garo -Honō no Kokuin که 24 قسمته فصل دوم هم Garo -Guren no Tsuki که 26 قسمت ولی در حال پخش :d

این دو چپتر اینقدر معمولی بود که اصلا حس و حالی نبود برم چپتر سوم رو بخونم ولی بلاخره خوندیم :> اصولا من بعد باکومن فکر کردم مغز اوبا گوگولی تر شده ولی چه بسا در جاهلیت بودیم و این مغز هر روز تاریک تر از قبل میشه :d
اخر این چپتر یه شوکی بهم وارد شد که رسما زمانی برای جاخالی دادنش نداشتیم چی بود چی شد من میگفتم این دختره اخرش یه چیز میشه مثل میسا!! ولی این یه چیز فاجعه تر از میسا شد :d عجب حرکتی زد دستش درد نکنه :>:d
خلاصه خیلی از این چپتر کیف کردیم و هنوز هم تو شوکیم برم از شوک در بیام :d

بالاخره یه نفر از Garo توی این تاپیک اسم آورد. SFX: اشک شوق:دی
هرچند شخصیت هاش خیلی مقواست اما اکشن خوبی داره.

هیچ وقت اوبا و اوباتا رو دست کم نگیر:دی

این دو چپتر اینقدر معمولی بود که اصلا حس و حالی نبود برم چپتر سوم رو بخونم ولی بلاخره خوندیم :> اصولا من بعد باکومن فکر کردم مغز اوبا گوگولی تر شده ولی چه بسا در جاهلیت بودیم و این مغز هر روز تاریک تر از قبل میشه :d
اخر این چپتر یه شوکی بهم وارد شد که رسما زمانی برای جاخالی دادنش نداشتیم چی بود چی شد من میگفتم این دختره اخرش یه چیز میشه مثل میسا!! ولی این یه چیز فاجعه تر از میسا شد :d عجب حرکتی زد دستش درد نکنه :>:d
خلاصه خیلی از این چپتر کیف کردیم و هنوز هم تو شوکیم برم از شوک در بیام :d
آره خیلی چپتر خفنی بود:d فقط من بودم حس کردم میرای شبیه لایت شده بود مخصوصا وقتی ترسید و به ناسه گفت از پیشش بره و داشت فکر می کرد که الان ممکنه بخوان گیرش بندازن:d حتی ناسه هم بنظرم نسخه فرشته ایی و مونث ریوک میاد!:)) در مورد تاریک بودن من که همچین چیزی رو حس نکردم:d فکر کنم تعریف من با تو از تاریکی یکم فرق میکنه!:-" اگه شخصیت های داستان یکم بیشتر از الان بدبخت بشن وخشونت بیشتر بشه اونموقع بنظرم میشه گفت تاریک ولی الان بنظرم نیست:>>:)البته منظور من از تاریک بودن چیزی در حد برسرک نیست:)) ولی بازم یکم بیشتر از الان>:) به جون خودم وسط های چپتر که ناسه دوباره در مورد دوست بچگی های میرای حرف زد حدس میزدم این هم باید یکی
از کاندیدا ها باشه چون تو تا الان بهش اشاره میشد ولی اثری ازش نبود و معلوم بود اوبا نقشه های خفنی براش داره:>راستی فرشته این دوست میرای،دختر بود دیگه؟!
آخه یکم زیاد Flat بود!!!=))ولی اگه دقت کنی با Red Arrow زدش پس میرای نمیمیره و فکر کنم دختر اول زده بود میرای رو و بعد متوجه شد این میرای هست!:-"
پ.ن:به به عجب آواتار و امضایی :>:x

این اواخر به نظر میاد گیر خورت ملس شده. لذا من هم به جمع گیر دهندگان پیوستم. توی X Vs. Y هم که می گفتن ژانر مورد علاقه ات "یایوووییییی" ـه:دی
دیگه خوراک گیر دادن شدی:>
--------------------------------------------
اودا که خیلی وقت داره. یه هفته کار می کنه و یه هفته استراحت.:دی
هاجیمه هم که فکر نمی کنم بیشتر از 1 روز برای هر قسمت زحمت بکشه. کارش در حد فن آرت هایی ـه که با خودکار روی میزهای مدرسه میکشن:دی

غیر از این ها استاد بزرگ ONE هم هست که سه تا مانگای همزمان داره. One punch man و Mob Psycho 100 و یه چیز دیگه.
که اگر کارهاش رو بخونید مشخص میشه برای سه تاش روی هم یک روز هم وقت نمیذاره.
جالب اینه که کار دومش هم قراره انیمه بشه!
Mob داستان خرکی داره اما لامصب یه مشت خط خطی در حد دبستان و ایناست!

به هر حال نوش جونشون:دی
اصلا سلیقه ی من کاملا با یائویی در تضاده! یه چیزی پروندن :دی ، ما جوخه 11ـی هستیم! >:)

برو آقا! اودا دو هفته کار میکنه،یه هفته استراحت :p حالا الان خوردیم به سر سالی عجیب غریب شده اوضاع:-"

هاجیمه هم که فکر نمی کنم بیشتر از 1 روز برای هر قسمت زحمت بکشه. کارش در حد فن آرت هایی ـه که با خودکار روی میزهای مدرسه میکشن:biggrin1:
=)) =)) =))

محمدعلی،کی میشه بیای خبر خوب بدی یکی تو ژاپن سرش خورده به سنگ و میخواد از ToG انیمه بسازه؟ :( میخوااااام! :((

---
با پرهام هم موافقم :d

آره خیلی چپتر خفنی بود:d فقط من بودم حس کردم میرای شبیه لایت شده بود مخصوصا وقتی ترسید و به ناسه گفت از پیشش بره و داشت فکر می کرد که الان ممکنه بخوان گیرش بندازن:d حتی ناسه هم بنظرم نسخه فرشته ایی و مونث ریوک میاد!:)) در مورد تاریک بودن من که همچین چیزی رو حس نکردم:d فکر کنم تعریف من با تو از تاریکی یکم فرق میکنه!:-" اگه شخصیت های داستان یکم بیشتر از الان بدبخت بشن وخشونت بیشتر بشه اونموقع بنظرم میشه گفت تاریک ولی الان بنظرم نیست:>>:)البته منظور من از تاریک بودن چیزی در حد برسرک نیست:)) ولی بازم یکم بیشتر از الان>:) به جون خودم وسط های چپتر که ناسه دوباره در مورد دوست بچگی های میرای حرف زد حدس میزدم این هم باید یکی
از کاندیدا ها باشه چون تو تا الان بهش اشاره میشد ولی اثری ازش نبود و معلوم بود اوبا نقشه های خفنی براش داره:>راستی فرشته این دوست میرای،دختر بود دیگه؟!
آخه یکم زیاد Flat بود!!!=))ولی اگه دقت کنی با Red Arrow زدش پس میرای نمیمیره و فکر کنم دختر اول زده بود میرای رو و بعد متوجه شد این میرای هست!:-"
پ.ن:به به عجب آواتار و امضایی :>:x

من که فکر میکنم پتاسنیل لایت شدن میرای حتی بیشتر از خود لایت هم باشه قشنگ معلومه اخرش اینم میشه شبیه لایت :d نه منظورم داستان نبود خود مغز اوبا بود :d این اوبا اومد باکومن رو درست کرد ما گفتیم این دیگه رفت سمت این کارها و دیگه مغزش سمت روشناییی قضیه رو زیاد میبینه ولی این چپتر ثابت کرد مغز همونه و تازه بدتر هم شده :d

این ناسه احساس میکنم رسما هیچی نمیدونه یعنی کلا به کل تعطیله و امیدوارم طوری نشه اینم اخرش رستگار بشه :d

پسر بود :> یا من توهم زدم؟ :d من فکر کردم پسره

اره اصلا متوجه نبود میرای , بعد که میرای نگاهش کرد گفت کاکاهاشی میرای ولی بازم تفاوتی در اصل قضیه ایجاد نمیکنه با اسودگی تمام یه نفر رو به قصد کشت زد :d

پ.ن: گذاشتیم بلکه همه رستگار شدن :>:d

- - -ویرایش - - -

دوستان این fullmetal خیلی عالیه ای کاش زودتر میدیدمش نه موقع امتحانات :d راستی این اد قدش بلندتر نمیشه؟

نه دیگه قد اد تا اخر انیمه بلند تر نمیشه تهش همونه :d

آخرین ویرایش:
Boruto رو دیدم . خوب بود ^^
این پسر نارتو چرا اینقدر تخس هست
yahoo_21.gif
یه سوال در مورد One piece که چندتا اپزیود تا الان اومده ؟ من تا 624 دیدم و دراپ کردم :| هی میخوام دوباره شروع کنم تنبلیم می گیره. شنیدم دیگه انیمش نمیاد و با مانگا حال نمی کنم ، قدرت تخیلم پایین هست :دی
یکی بیاد ما رو به راه One piece هدایت کنه .

Last edited by a moderator:
من که فکر میکنم پتاسنیل لایت شدن میرای حتی بیشتر از خود لایت هم باشه قشنگ معلومه اخرش اینم میشه شبیه لایت :d نه منظورم داستان نبود خود مغز اوبا بود :d این اوبا اومد باکومن رو درست کرد ما گفتیم این دیگه رفت سمت این کارها و دیگه مغزش سمت روشناییی قضیه رو زیاد میبینه ولی این چپتر ثابت کرد مغز همونه و تازه بدتر هم شده :d

این ناسه احساس میکنم رسما هیچی نمیدونه یعنی کلا به کل تعطیله و امیدوارم طوری نشه اینم اخرش رستگار بشه :d

پسر بود :> یا من توهم زدم؟ :d من فکر کردم پسره

اره اصلا متوجه نبود میرای , بعد که میرای نگاهش کرد گفت کاکاهاشی میرای ولی بازم تفاوتی در اصل قضیه ایجاد نمیکنه با اسودگی تمام یه نفر رو به قصد کشت زد :d

پ.ن: گذاشتیم بلکه همه رستگار شدن :>:d
لایت میخواست خدای تقلبی باشه ترکید این بنده خدا نمیخواد خدای واقعی بشه معلومه خدا میشه:))لول:d باکومن کمدی خیلی توپی هم داشت:)) اصلا وقتی یاد یه شخصیتی مثل هیرامارو میفتم پخش زمین میشم=))آره ازهمچین مانگا ایی بری سراغ این واقعا نشون میده که افکارش دوباره تاریک شدند:d فقط بلایی که سر DN اومد تور خدا سر این نیارن:|
احمقترین فرشته خورده به پست این بنده خدا ولی بسی فرشته باحالی میباشد:)) باید ببینیم در ادامه چه نقشه ایی اوبا براش داره:d

دختره:>چطوری من این رو دختر میبینم تو پسر=))
نه این قرمز ها برای کشتن نبودن تا جایی که میدونم اون سفید ها برای کشتن هستند:-"
بنظرم من یکم میگذره باهم متحد میشن و میرن سراغ یارو پسره و بالاخره چون این هم جزو کاندیدا هست باید یجوری دار فانی وداع کنه چه وسیله میرای چه بوسیله دیگر کاندیدا ها>:)
پ.ن: امیدواریم یکی ازاین کسانی که رستگار میشن این امیر آکیبا باشه!8-| @m.a.t استکبار بیا به عنوان مترجم مانگای توکیو غول ببین میتونی به راه راست هدایتش تا دیگه نیاد پیش من هیت بورزه!:|اگر هم قبول نکرد بزن اونور بنش کن!>:):d
Boruto رو دیدم . خوب بود ^^
این پسر نارتو چرا اینقدر تخس هست
yahoo_21.gif
یه سوال در مورد One piece که چندتا اپزیود تا الان اومده ؟ من تا 624 دیدم و دراپ کردم
yahoo_22.gif
هی میخوام دوباره شروع کنم تنبلیم می گیره. شنیدم دیگه انیمش نمیاد و با مانگا حال نمی کنم ، قدرت تخیلم پایین هست
biggrin1.gif

یکی بیاد ما رو به راه One piece هدایت کنه .
تا اپیزود 724 امده:d انیمه هم هر هفته داره پخش میشه! کی گفته دیگه نمیاد
yahoo_22.gif
برو از همین الان شروع کن به دیدنش که رستگاری واقعی در وانپیس است:> مانگا هم بخون که اونم عالیست:x کلا آدم باید هم وانپیس رو ببینه هم بخونه:d

آخرین ویرایش:
لایت میخواست خدای تقلبی باشه ترکید این بنده خدا نمیخواد خدای واقعی بشه معلومه خدا میشه:))لول:d باکومن کمدی خیلی توپی هم داشت:)) اصلا وقتی یاد یه شخصیتی مثل هیرامارو میفتم پخش زمین میشم=))آره ازهمچین مانگا ایی بری سراغ این واقعا نشون میده که افکارش دوباره تاریک شدند:d فقط بلایی که سر DN اومد تور خدا سر این نیارن:|
احمقترین فرشته خورده به پست این بنده خدا ولی بسی فرشته باحالی میباشد:)) باید ببینیم در ادامه چه نقشه ایی اوبا براش داره:d

دختره:>چطوری من این رو دختر میبینم تو پسر=))
نه این قرمز ها برای کشتن نبودن تا جایی که میدونم اون سفید ها برای کشتن هستند:-"
بنظرم من یکم میگذره باهم متحد میشن و میرن سراغ یارو پسره و بالاخره چون این هم جزو کاندیدا هست باید یجوری دار فانی وداع کنه چه وسیله میرای چه بوسیله دیگر کاندیدا ها>:)
پ.ن: امیدواریم یکی ازاین کسانی که رستگار میشن این امیر آکیبا باشه!8-| @m.a.t استکبار بیا به عنوان مترجم مانگای توکیو غول ببین میتونی به راه راست هدایتش تا دیگه نیاد پیش من هیت بورزه!:|اگر هم قبول نکرد بزن اونور بنش کن!>:):d

تا اپیزود 724 امده:d انیمه هم هر هفته داره پخش میشه! کی گفته دیگه نمیاد :| برو از همین الان شروع کن به دیدنش که رستگاری واقعی در وانپیس است:> مانگا هم بخون که اونم عالیست:x کلا آدم باید هم وانپیس رو ببینه هم بخونه:d

پسره :> جدا پسره من اصلا نمیتونم اینو دختر فرض کنم :d

2uyupscq38syes7j3ymz.jpg

مگه سفید نیست؟ من چرا فکر میکردم سفیده :d

امیدوارم اخرش رمانس نشه بین این میرای و دختره /:) البته وجود اوبا و اوباتا کلا میگه اینم یه چیز فوق العاده ای میشه ولی ادم میترسه اینم مثل اخر دث نوت بشه :d

سلام
لیست انیمه اکشنی که Kill La Kill توش نباشه ، مفتش گرونه :دی
Fixed:>
اصلا سلیقه ی من کاملا با یائویی در تضاده! یه چیزی پروندن :دی ، ما جوخه 11ـی هستیم! >:)

برو آقا! اودا دو هفته کار میکنه،یه هفته استراحت :p حالا الان خوردیم به سر سالی عجیب غریب شده اوضاع:-"

=)) =)) =))

محمدعلی،کی میشه بیای خبر خوب بدی یکی تو ژاپن سرش خورده به سنگ و میخواد از ToG انیمه بسازه؟ :( میخوااااام! :((
دیگه بدتر! یعنی مردهای گروه 11یی رو دوست داری؟ وای بر ما=))
-----
اصلاً وان پیس رو ولش کن. هر مانگای ژاپنی دیگه رو در نظر بگیر. دو هفته کریسمس تعطیله. گلدن ویک دارن، اون یکی تعطیلی که اسمش یادم نیست رو دارن و چیزهایی دیگه.
و اگر کارشون بگیره کلی هم پول گیرشون میاد.

اون طرف ماجرا این منهواگاهای بدبخت کره ای. 365 روز سال رو کار می کنن. اونم با این کیفیت. خیلی هاشون دستیاری ندارن و همه ی کارها رو خودشون انجام میدن.
و به صورت مسخره ای یه پول بخور و نمیر نصیب شون میشه.
کاش مثل باکومن که زندگی مانگاکاها رو نشون میاد و معروف شد، Can't see Can't heat but Love هم معروف میشد که زندگی نکبت بار نویسنده های منهوا رو نشون میاد:(

ToG هیچ وقت انیمه نمیشه چون کره ایه.

اما کره ای بودنش رو که کنار بذاریم، با وضع فعلی انیمه شدن مانگاها بهتره که انیمه نشه.
قطعاً قبول داری که ازش نمیشه انیمه ی کوتاه ساخت. در کوتاه ترین حالت ممکن باید تا قسمت 80 یا آخر فصل اول رو توی یه انیمه 24 قسمتی
بچپونن.

اما اون وقت انقدر انیمه تاریکی میشه که نصف بچه های ژاپنی بعد دیدنش افسردگی میگیرن:دی

انیمه بلند هم که نمیشه ازش ساخت. نه داستانش فیلرخوره و نه توی یه انیمه بلند میشه اون کیفیت رو که برای ToG لازمه رو بهش رسید.
یعنی دوست داری یه انیمه ای با کیفیت چیزی که وان پیس رو انیمه می کنن ببینی؟
نمیشه. تو هم خودت رو به خاطرش آزار نده. دوز BL داستان صفره. اون وقت توقف داری همچین داستانی برای امیر آکیبا جذاب باشه8-|>:)

یه سری از انیمه هارو هیچ پلیری اجرا نمیکنه. کدک خاصی لازمه؟
از آخرین نسخه PotPlayer استفاده کن. از هر نرم افزار و افزونه ای بی نیاز میشی:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or